Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ινδονησία Διεθνές Ινστιτούτο Επιστημών Ζωής (I3L) είναι ένα διεθνές ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης επικεντρώθηκε στην επιστήμη ζωή με έξι προγράμματα σπουδών ως κύριους άξονες τους και συγκεκριμένα Βιοϊατρική, βιοπληροφορική, Bioentrepreneurship, βιοτεχνολογία, Διατροφικές ΕπιστήμεςΚαι Τεχνολογία Τροφίμων. I3L Διαθέτει επίσης δορυφορική έρευνα και εκ των προτέρων εργαστηριακές εγκαταστάσεις, όπου μαθητής μπορεί να προβεί σε εργαστηριακή εκχώρηση δραστηριοτήτων τους ή τη συμμετοχή σε ερευνητικές δραστηριότητες. Υποστηρίζεται από τριπλές έλικες έννοια που εμπλέκονται ακαδημαϊκό χώρο, την έρευνα και τη βιομηχανία συνεργασία δημιουργεί μια μοναδικότητα σημείο I3L ως ο ηγετικός διεθνής φορέας της επιστήμης της ζωής στην Ινδονησία. I3L βρίσκεται σε Τζακάρτα, Η πρωτεύουσα της Ινδονησία. Κατεχόμενα με κορυφαία εθνικά και διεθνή σχολή και το προσωπικό, I3L μπορεί να υποστηρίξει αλλοδαποί φοιτητές τη διεξαγωγή του προγράμματος πτυχίο, οικοτροφείο ή καλοκαίρι πρόγραμμα πρακτικής τους και μπορούν να συμβάλουν στις δραστηριότητες κατάρτισης και της βιωσιμότητας του προγράμματος.

I3L έχει μια ισχυρή εστίαση σε θέματα εφαρμογής των νέων δεξιοτήτων γνώσης, της δημιουργίας δραστηριοτήτων και είναι αρμοδιότητα, η συμμετοχή των μαθητών σε πραγματικές διεθνή ερευνητικά προγράμματα, πορείες προς το εμπόριο, την έρευνα και την καινοτομία, την έκθεση των φοιτητών και εκδρομή στη βιομηχανία, τη γλώσσα και την κατάρτιση του πολιτισμού , και οι εμπειρίες της ποιότητας ζωής, μεταξύ άλλων.

10 λόγοι που πρέπει να ενταχθούν I3L

Top Ποιότητας Περιβάλλοντος Μάθησης - Ειδικές σχεδιασμένες αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια και ερευνητικά κέντρα, όλα εξοπλισμένα με παγκόσμιας κλάσης state-of-the-art εγκαταστάσεις που είναι μοναδικά στην περιοχή. Έρευνα Ηγεσία - Η σχολή I3L έχει περισσότερες δημοσιεύσεων και αναφορών από οποιοδήποτε άλλο ερευνητικό κέντρο του κάθε είδους στην Ινδονησία. Κορυφαία ακαδημαϊκά Συνεργασίες - I3L μαθητές μπορούν να πάνε για σπουδές στο εξωτερικό, τα προγράμματα και να συμμετέχουν σε ερευνητική συνεργασία με τους συμμαθητές τους στις κορυφαίες βιοεπιστημών πανεπιστήμια διεθνώς. Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία Focus - Ένα επίκεντρο την καινοτομία είναι ενσωματωμένη σε όλα τα μέρη της εκπαίδευσης I3L, και οι μαθητές ενθαρρύνονται να αμφισβητήσουν συμβατική σοφία και να συμμετάσχουν στη διαμόρφωση νέων ιδεών. I3L Επιστημονικό Πάρκο - Η I3L Επιστημονικό Πάρκο συνδέει τους ταλαντούχους σπουδαστές με τις συμβουλές των εμπειρογνωμόνων και τις πηγές των κεφαλαίων, ώστε να μπορέσουν για επιτυχημένης επιχειρηματικότητας. Διεθνοποίηση - I3L έχει τον υψηλότερο αριθμό των διεθνών ΔΕΠ, ακαδημαϊκών συνεργασιών και ερευνητικών συνεργασιών στην Ινδονησία. Βιομηχανικής ολοκλήρωσης - Όλοι οι φοιτητές σε I3L συμμετάσχει σε πραγματικό βιομηχανικά έργα ως μέρος της εκπαίδευσής τους. Προοπτικές Παγκόσμια Σταδιοδρομία - Οι μαθητές έχουν μια μοναδική ευκαιρία για τη διεθνή τοποθέτηση της σταδιοδρομίας μέσω συνδεδεμένοι σε παγκόσμιο επίπεδο κέντρο καριέρα I3L του. Εξατομικευμένη Παιδαγωγική Προσέγγιση - Φοιτητές σε I3L αλληλεπιδρούν με υψηλής ποιότητας σχολή μας στην εξατομικευμένη τάξεις και να αξιοποιήσει τις πλέον σύγχρονες παιδαγωγικές προσεγγίσεις, συμπεριλαμβανομένου μικτή μάθηση και συνδεδεμένοι σε παγκόσμιο επίπεδο τάξεις. Ολιστική Μάθηση - Φοιτητές σε I3L συμμετάσχουν στην οικοδόμηση δεξιοτήτων εκτός των αιθουσών διδασκαλίας, με εξωσχολικές δραστηριότητες, οι οποίες περιλαμβάνουν τη συζήτηση και η διαλεκτική, η δημόσια πολιτική συνεισφορά, καθώς και διάφορες διαλέξεις από διεθνείς ηγέτες σκέψης.

Σχετικά με την Ινδονησία και την Τζακάρτα Γοητευτικό Ινδονησία

Η Ινδονησία είναι η μεγαλύτερη χώρα στη Νοτιοανατολική Ασία. Ως αναπτυσσόμενη χώρα, η Ινδονησία έχει πάνω από 250 εκατομμύρια πληθυσμό. Καθώς το μεγαλύτερο αρχιπέλαγος του κόσμου με περισσότερα από 17.508 νησιά και την Ινδονησία έχει μία από τις μεγαλύτερες ακτογραμμές στον κόσμο, με μια σειρά από παραλίες και τα θέρετρα νησιού.

Ινδονησία αποτελείται από τουλάχιστον 300 εθνότητες, εκτείνεται σε μια έκταση 1.800.000 km2 6.000 κατοικημένα νησιά. Αυτό δημιουργεί μια πολιτιστική πολυμορφία, επιδεινώνεται περαιτέρω από ινδουιστές, βουδιστές, ισλαμική και ευρωπαϊκής αποικιοκρατική επιρροές.

Η Ινδονησία είναι το σπίτι σε μια πλούσια σειρά από τρόπους ζωής που κυμαίνονται από την εξαιρετικά αγροτική σε στενή αρμονία με τα στοιχεία της φύσης με το υπερσύγχρονο να συγκριθεί με οποιαδήποτε μεγάλες πόλεις του κόσμου.

Ο μετασχηματισμός της οικονομίας της Ινδονησίας:

Ινδονησία αντιμετωπίζει ένα συναρπαστικό και προκλητικό μετασχηματισμό της οικονομίας της 2015 - Περιφερειακή οικονομική ολοκλήρωση το 2015 (Η ASEAN Οικονομική Κοινότητα)

Ινδονησία Σήμερα Το 2030

Παγκόσμια Οικονομία Κατάταξη 16η 7ο

Η κατανάλωση Class 45 εκατομμύρια 135 εκατομμύρια

Πληθυσμού στις πόλεις / ΑΕΠ 53% / 74% 71% / 86%

Ειδικευμένοι εργαζόμενοι 55 εκατομμύρια 113 εκατομμύρια

Ευκαιρίες αγοράς $ 0.5 τρισεκατομμύρια $ 1.8 τρισεκατομμύρια

Ζωντανό Τζακάρτα - Ινδονησία Εθνικό και Επιχειρηματικά Κεφάλαια Καλώς ήλθατε στο συναρπαστικό μέγα-πόλη μας! Διαφυλάσσοντας παράλληλα πολλά πολιτιστικά συμφέροντα μοναδικό για την πόλη μας και την Ινδονησία, Τζακάρτα είναι ένα εκτεταμένο κοσμοπολίτικη πόλη που προσφέρει περισσότερο πολιτισμό, την ψυχαγωγία, ψώνια, αξιοθέατα και από οποιαδήποτε άλλα σημεία στην Ινδονησία. Απλώνεται σε μια έκταση άνω των 650 sq.km (410 τετραγωνικά μίλια).

Η οικονομία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την οικονομική υπηρεσία, εμπορίου και της μεταποίησης. Το 2009, το 13% του πληθυσμού είχε κατά κεφαλήν εισόδημα άνω των US $ 10.000 (Rp 108.000.000). Επισήμως, Τζακάρτα δεν είναι μια πόλη, αλλά μάλλον μια επαρχία με ειδικό καθεστώς ως η πρωτεύουσα της Ινδονησίας. Χορηγείται πολύ όπως και κάθε άλλη ινδονησιακή επαρχία.

Τοποθεσίες

Bandung

Indonesia International Institute for Life-Sciences (i3L)

Address
Indonesia International Institute for Life Sciences
Jl. Pulomas Barat Kav 88

13210 Bandung, Δυτική Ιάβα, Ινδονησία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+62 21 29567888

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη