Triatma Mulya Stenden - Universitas

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήλθατε στο Πανεπιστήμιο Triatma Mulya Stenden

 • Διαπιστευμένο ολλανδικό πτυχίο BA (η ολλανδική εκπαίδευση κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο)
 • Καταβάλλεται πρακτική άσκηση (σε όλο τον κόσμο, π.χ. ΗΠΑ, ΗΑΕ, κρουαζιερόπλοια), που οδηγούν γενικά σε άμεση απασχόληση
 • 8 πανεπιστημιουπόλεις Stenden σε 5 χώρες, σπουδάζουν ένα χρόνο στην Ολλανδία
 • Διεθνείς φοιτητές και προσωπικό, προσωπική καθοδήγηση & εξέλιξη σταδιοδρομίας

138094_LandingPageReplacement2.JPG

Αποστολή

31460_little_hands.JPGΑξιοποίηση των δυνατοτήτων των μαθητών, του προσωπικού και των γύρω κοινοτήτων

Οραμα

31461_world.JPGΕξυπηρετεί για να κάνει έναν καλύτερο κόσμο

Στέντεν

Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε νέους επαγγελματίες ώστε να γίνουν αυθεντικοί ηγέτες και επιλυτές προβλημάτων, προετοιμασμένοι να λάβουν μέρος σε πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα και γρήγορα μεταβαλλόμενες αγορές. Η προσωπική καθοδήγηση και η έμφαση στην πρακτική μάθηση διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται στο Πανεπιστήμιο Triatma Mulya Stenden. Επιπλέον, θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να αναπτύξετε τον εαυτό σας ως άτομο, να είστε σε θέση να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον εαυτό σας και να επεκτείνετε τον ορίζοντα σας. Το Triatma Mulya Stenden που εδρεύει στο Μπαλί ιδρύθηκε το 2009 και είναι μέρος του Stenden University of Applied Sciences, ενός ολλανδικού δημόσιου ιδρύματος με περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση, το οποίο έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο πανεπιστήμιο με περισσότερους από 11.000 φοιτητές με περισσότερους από 100 διαφορετικές εθνικότητες στις πανεπιστημιουπόλεις του στο Μπαλί, τις Κάτω Χώρες, τη Νότια Αφρική, το Κατάρ και την Ταϊλάνδη. Το παγκόσμιο δίκτυο μας σας δίνει πολλές ευκαιρίες να μελετήσετε τμήματα του προγράμματος στο εξωτερικό για να επεκτείνετε τον ορίζοντα σας. Στο Triatma Mulya Stenden στο Μπαλί, όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα Αγγλικά από καθηγητές από διαφορετικά μέρη του κόσμου. Οι μαθητές μας αντιπροσωπεύουν ένα μείγμα εθνικοτήτων, δημιουργώντας ένα πραγματικά πολυπολιτισμικό περιβάλλον μελέτης.

138095_LandingPageReplacement3A.jpg

138096_LandingPageReplacement3B.jpg

12 λόγοι για να κάνετε το Πανεπιστήμιο Triatma Mulya Stenden «Η επιλογή σας» της διεθνούς τριτοβάθμιας εκπαίδευσης!

 • Σπούδασε ένα χρόνο στις Κάτω Χώρες
 • Σπουδές στο Μπαλί - αρ. Ινδονησίας 1 τουριστικός προορισμός
 • Προσιτή αμοιβή διδάκτρων
 • Ασφαλής και προσιτή ποιότητα διαμονής κοντά στην πανεπιστημιούπολη
 • Το ολλανδικό πρόγραμμα σπουδών (διδάσκεται πλήρως στα αγγλικά)
 • Υψηλής ποιότητας πρακτικό περιβάλλον μάθησης (π.χ. Alila Hotels and Resorts)
 • Διαπιστευμένο ολλανδικό πτυχίο BBA (η ολλανδική εκπαίδευση κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο)
 • Προσωπική καθοδήγηση και ανάπτυξη σταδιοδρομίας
 • Καταβάλλεται πρακτική άσκηση (σε όλο τον κόσμο, π.χ. ΗΠΑ, ΗΑΕ, κρουαζιερόπλοια), που γενικά οδηγούν σε άμεση απασχόληση
 • 8 τοποθεσίες πανεπιστημιουπόλεων Stenden σε 5 διαφορετικές χώρες
 • Διεθνείς φοιτητές και προσωπικό
 • Καινοτόμη μαθησιακή ιδέα βασισμένη σε προβλήματα

Πανεπιστημιούπολη και εγκαταστάσεις

Η πανεπιστημιούπολη του Triatma Mulya Stenden βρίσκεται στη νότια περιοχή του νησιού, την κύρια τουριστική περιοχή όπου βρίσκονται τα περισσότερα ξενοδοχεία, εστιατόρια και καταστήματα. Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στην ήσυχη περιοχή του Dalung, σε μια γειτονιά όπου βρίσκονται πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα. Οι παραλίες Seminyak και Canggu απέχουν μόλις 20 με 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πανεπιστημιούπολη. Στην πανεπιστημιούπολη, θα σας καλωσορίσει σε ένα ευχάριστο, επαγγελματικό περιβάλλον μελέτης με μια φιλική, οικογενειακή ατμόσφαιρα. Η έδρα σας στο Μπαλί όχι μόνο σας δίνει την ευκαιρία να σπουδάσετε σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο, αλλά προσφέρει επίσης ένα εμπνευσμένο περιβάλλον, με την εκπληκτική φύση και τη μοναδική ινδουιστική θρησκεία. Επιπλέον, το Μπαλί θεωρείται ένα από τα πιο φιλόξενα μέρη που θα ζήσετε και είναι ένα σχετικά ασφαλές και προσιτό μέρος για να ζήσετε. Η Triatma Mulya Stenden διαθέτει όλες τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που χρειάζεστε για επαγγελματική μάθηση:

 • Αίθουσα;
 • ΑΙΘΟΥΣΕΣ διδασκαλιας
 • Αίθουσα συσκέψεων (αίθουσες PBL)
 • Εργαστήριο υπολογιστών
 • Βιβλιοθήκη (και ψηφιακή βιβλιοθήκη)
 • Εργαστήριο γευσιγνωσίας κρασιού
 • Εξωτερικό σαλόνι
 • Καντίνα
 • Διαλογιστική αίθουσα

Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και υπάρχει ασύρματο internet σε ολόκληρη την πανεπιστημιούπολη. Οι μαθητές και το προσωπικό μας αντιπροσωπεύουν ένα μείγμα εθνικοτήτων, δημιουργώντας ένα πραγματικά πολυπολιτισμικό περιβάλλον μελέτης.

138097_LandingPageReplacement4.jpg

Φοιτητική ζωή

Ενώ σπουδάζετε στο Triatma Mulya Stenden, γιατί να μην επεκτείνετε την εμπειρία σας και να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας συμμετέχοντας στις εξωσχολικές μας δραστηριότητες; Γίνετε μέλος του Συμβουλίου Εκπροσώπησης των Φοιτητών και αναπτύξτε τις οργανωτικές και ηγετικές σας δεξιότητες και οργανώστε κάθε είδους δραστηριότητες για τους συναδέλφους σας μαθητές (πάρτι, futsal, εκδρομές κ.λπ.). Ή, αν θέλετε να συμμετέχετε στο μάρκετινγκ και την επικοινωνία, γιατί να μην συμμετάσχετε στην Ομάδα Προώθησης που βοηθά το Τμήμα Μάρκετινγκ στην προώθηση του Triatma Mulya Stenden μέσω εκθέσεων και εκδηλώσεων. Συμμετέχετε στη διεθνή κοινότητα φοιτητών και προσωπικού που έχει πάνω από 15 διαφορετικές εθνικότητες!

138098_LandingPageReplacement5.jpg

Εβδομάδα έναρξης μελέτης

Για τους νέους μαθητές μας, διοργανώνουμε μια εβδομάδα έναρξης μελέτης. Αυτή είναι μια εβδομάδα εισαγωγής για να γνωρίσετε τους συναδέλφους σας μαθητές, την πανεπιστημιούπολη και τις εκπαιδευτικές μεθόδους. συμμετέχοντας σε κάθε είδους διασκεδαστικές δραστηριότητες δημιουργίας ομάδων, εκδρομές και εργαστήρια. Η εβδομάδα εισαγωγής ξεκινά μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του προγράμματος, οπότε φροντίστε να φτάσετε στο Μπαλί εγκαίρως για να μην χάσετε αυτήν την υπέροχη ευκαιρία! Δεν υπάρχει επιπλέον κόστος.

138099_LandingPageReplacement6.JPG

Τοποθεσίες

Ντενπασάρ

Address
Triatma Mulya Stenden
Jl. KubuGunung, BanjarTegal Jaya,
Dalung, Kuta Utara Badung,
Bali

80361 Ντενπασάρ, Μπαλί, Ινδονησία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανίσετε

Παρακαλείστε να βελτιώσετε την αναζήτησή παραπάνω, ελέγξτε δημοφιλείς κατηγορίες μας παρακάτω ή να εκτελέσει μια αναζήτηση λέξεων-κλειδιών.


... or simply by choosing your degree:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη