Kalinga University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με την Kalinga

Το Kalinga University , ένας κορυφαίος φορέας διδασκαλίας και έρευνας στη χώρα, ιδρύεται στο πλαίσιο του νόμου του 2005 για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια του Chhattisgarh (ίδρυση και λειτουργία) και στο άρθρο 2 (στ) του νόμου του UGC του 1956.

Οι ακαδημαϊκές σπουδές σας θα είναι προκλητικές. Προσφέρουμε την υψηλότερη δυνατή ακαδημαϊκή εμπειρία και περιμένουμε να υπερέχετε με την έμφαση στην πρωτοτυπία. Οι εξαιρετικές και ανταποκρινόμενες υπηρεσίες υποστήριξής μας θα είναι διαθέσιμες ενεργά από την αρχή της μετάβασης στην πανεπιστημιακή ζωή μέχρι το τέλος του πτυχίου σας.

Τα ακαδημαϊκά μας πρότυπα είναι υψηλά. Η λαμπρή μας φυλλώδης πανεπιστημιούπολη, η οποία είναι, αναμφίβολα, απαράμιλλη στη χώρα, παρέχει ένα σκηνικό για την καθημερινή ζωή και τη μελέτη. Τα προγράμματα του Πανεπιστημίου επικεντρώνονται στην ανάπτυξη βάθους κατανόησης, ικανότητας για διεπιστημονική μάθηση και έρευνα, αναλυτικών δεξιοτήτων, κριτικής σκέψης και επικοινωνίας σε ένα περιβάλλον ακαδημαϊκής ελευθερίας και ακεραιότητας.

Αποστολή

Ο πρωταρχικός σκοπός του Kalinga University είναι να προσφέρει ένα περιβάλλον μάθησης στο οποίο η σχολή, το προσωπικό και οι σπουδαστές μπορούν να ανακαλύψουν, να εξετάσουν κριτικά, να διαφυλάξουν και να μεταδώσουν τη γνώση, τη σοφία και τις αξίες που θα εξασφαλίσουν την επιβίωση των μελλοντικών γενεών και θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής όλων . Το Πανεπιστήμιο επιδιώκει να βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν μια κατανόηση και εκτίμηση για τους πολύπλοκους πολιτιστικούς και φυσικούς κόσμους στους οποίους ζουν και να αξιοποιήσουν τις υψηλότερες δυνατότητες πνευματικής, σωματικής και ανθρώπινης ανάπτυξης.

Οραμα

Kalinga University στοχεύει να αποτελέσει ένα εξαιρετικό θεσμό για την ανάπτυξη των ταλέντων και τη δημιουργία γνώσης για μια ζωντανή και χωρίς αποκλεισμούς κοινωνία.

Γιατί Kalinga University ;

Υποδομή

 • Εκτεταμένη πανεπιστημιούπολη 35 Acres wi-fi
 • Καλά εξοπλισμένα εργαστήρια πληροφορικής, μηχανικής, επιστήμης, επιστήμης των υπολογιστών
 • Καλά αποθηκευμένη βιβλιοθήκη
 • Δωμάτια κατηγορίας πολυμέσων
 • Ευρύχωρο χώρο στάθμευσης
 • Ξενοδοχείο
 • Ξεχωριστά κοινόχρηστα δωμάτια για κορίτσια και αγόρια

Εγκαταστάσεις φοιτητών

 • Καντίνα
 • Εσωτερικούς και υπαίθριους αγώνες
 • Το Web και το κινητό επιτρέπουν ακαδημαϊκές πληροφορίες
 • Πανεπιστημιακές μεταφορές128666_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Πέρα από την τάξη

Προς Ολιστική Ανάπτυξη - Πηγαίνοντας στο Πανεπιστήμιο δεν είναι μόνο για να πάρει ένα πτυχίο. Είναι για να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να μάθετε νέες δεξιότητες επίσης.

Η KU πιστεύει στη συνολική ανάπτυξη των φοιτητών της. Προσφέρει αναρίθμητες εξωσχολικές εγκαταστάσεις και παρέχει ποικίλες πλατφόρμες για τους μαθητές να μαθαίνουν, να εξασκούν, να διασκεδάζουν, να απολαμβάνουν, να εκτελούν, να ανταγωνίζονται και να εκμεταλλεύονται φρόνιμα τον χρόνο τους. Στην Kalinga η μάθηση είναι μια συζήτηση, όχι απλώς μια διάλεξη. Η εμπειρία του Πανεπιστημίου σας αφορά πολύ περισσότερο από το πτυχίο σας.

Προσφέρουμε πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη δεξιοτήτων και αγκαλιάστε νέες εμπειρίες και προκλήσεις εκτός της πορείας σας. Οι μαθητές μπορούν να εμπλακούν σε ομάδες, κοινωνίες και εθελοντικές δραστηριότητες για να διασκεδάσουν, να επιτύχουν κάτι και να κάνουν τη διαφορά. Υπάρχουν επίσης πρόσθετα οφέλη για την ένταξη ομάδων και τον εθελοντισμό, πολλά από τα οποία μπορούν να ενισχύσουν το βιογραφικό σας σημείωμα. Οι εμπειρίες που συμπληρώνουν την ακαδημαϊκή μελέτη σας προσδίδουν αξία στα ακαδημαϊκά σας επιτεύγματα, ενισχύουν τις πιθανότητες απασχόλησης και αναπτύσσουν δεξιότητες που θα είναι χρήσιμες καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής σας.

Πλεονέκτημα Kalinga

Η διαβίωση και η μάθηση είναι στενά συνυφασμένες με το Kalinga. Οι δραστηριότητες, οι παραστάσεις, τα συνέδρια, τα εργαστήρια, τα σεμινάρια, οι αθλητικές εκδηλώσεις αποτελούν μέρος της ζωής των μαθητών. Παρέχουμε στους φοιτητές με απαράμιλλη ελευθερία να διασχίζουν τα υπουργεία και να ανακαλύπτουν πνευματικό και προσωπικό πάθος. Η δημιουργική σκέψη, η επίλυση προβλημάτων και η έρευνα είναι κεντρικά για τα ακαδημαϊκά προγράμματα.

Συνεργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι κάθε σπουδαστής έχει την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση και αναλαμβάνουμε συνεχείς πρωτοβουλίες και παρέχουμε πόρους που εμπλουτίζουν τις ακαδημαϊκές εμπειρίες των σπουδαστών στην Kalinga, προωθώντας την ποικιλομορφία, προετοιμάζοντας τους ηγέτες και τοποθετώντας το Kalinga στην πρωτοπορία της καινοτομίας στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση.

Προωθούμε τα όρια της γνώσης

 • Σχεδιάζουμε το μέλλον: Προσφέρουμε πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη δεξιοτήτων και αγκαλιάστε νέες εμπειρίες και προκλήσεις εκτός της πορείας σας για να σας προετοιμάσουμε για τη βιομηχανία. Θα έχετε μια εξαιρετική εμπειρία μάθησης εδώ.
 • Προσφέρουμε την καλύτερη διδασκαλία: Οι διαλέξεις είναι όπου θα ακούσετε τους εμπειρογνώμονες που μοιράζονται τις γνώσεις και τις ανακαλύψεις τους με προκλητικούς και προβληματισμούς. Ως φοιτητής KU, θα είστε μέλος της ακαδημαϊκής ελίτ και θα μάθετε από κορυφαίους ειδικούς. Οι σπουδές σας θα είναι δύσκολες και εμπνευσμένες. Οι ικανότητές μας διασφαλίζουν ότι η μάθηση είναι μια συζήτηση, όχι απλώς μια διάλεξη.
 • Παρέχουμε ευκαιρίες για τα καλύτερα μυαλά: Καλωσορίζουμε τους σπουδαστές από ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών και πολιτιστικών πεδίων και πιστεύουμε στην προώθηση των αρχικών στοχαστών, την καλλιέργεια και την τόνωση των περιπλανώμενων μυαλών για να δημιουργήσουμε τους μαθητές με καινοτόμες ιδέες, προοπτικές και προσεγγίσεις.

Τοποθεσίες

Naya Raipur

Address
Kalinga University Kotni Near Mantralaya
SLT Water Front First Floor 301-303
Naya Raipur– 492101 (CG) India

Naya Raipur, Chhattisgarh, Ινδία

FAQ

Άλλη