Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Προώθηση των επιχειρηματιών του αύριο

Το ISME είναι ένα επαναστατικό ακαδημαϊκό οικοσύστημα με έμφαση στη δημιουργική σκέψη και στην πρωτοποριακή καινοτομία. Επενδύουμε σε φοιτητές για να τους βοηθήσουμε να κάνουν περισσότερα και να προκαλέσουν το επιχειρηματικό πνεύμα τους.

Με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, την εγγύτητα με τη βιομηχανία και τις ισχυρές διεθνείς συμμαχίες, παρέχουμε στους σπουδαστές τις καλύτερες πιθανότητες να πετύχουν.

Το ISME έχει καλλιεργήσει ένα οικοσύστημα πόρων, ακαδημαϊκά προγράμματα, εκκολαπτήρια και εμπειρογνώμονες για να ενισχύσει την καινοτομία και την υπερσύγχρονη εταιρεία. Κάθε χρόνο οι μαθητές ενθαρρύνονται να φέρουν τις οραματικές τους ιδέες στη ζωή τους από την ομάδα έμπειρων δικτύων διδασκόντων και συμβούλων μας.

Εμπνέω

Μέσα από το ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών, τα εργαστήρια και τα bootcamps, εξασφαλίζουμε ότι οι μαθητές είναι εξοπλισμένοι με τις δεξιότητες επιχειρηματικότητας και τις γνώσεις καινοτομίας για να ξεκινήσουν την εκκίνηση τους.

Επωάζω

Στο ISME θα βρείτε πρόσβαση σε μεγάλους πόρους όπως 3 εξειδικευμένους επιταχυντές εκκίνησης, συνεργάτες όπως η Google και η Microsoft, δίκτυο επενδυτών και άλλοι πόροι για την έναρξη μιας επιτυχημένης επιχείρησης.

Ανάβω

Το μεγάλο μας δίκτυο έμπειρων διδασκόντων και συμβούλων βοηθά τους μαθητές να αναπτύξουν και να δοκιμάσουν τις καινοτόμες ιδέες και τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

Η ακαδημαϊκή μας φιλοσοφία

Το μοναδικό μας ακαδημαϊκό πρόγραμμα συνδυάζει τα θεμελιώδη επιχειρήματα με τη βιωματική μάθηση και τη νοοτροπία "ηγεσίας" που αφορά την σημερινή οικονομία.

Προσφέρουμε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα βασισμένα στην προσέγγιση Επιχειρηματικής και Επιχειρηματικής Μάθησης (BELL), παρέχοντας καινοτόμα προγράμματα σπουδών

Ενέργεια ενός επιχειρηματικού κόμβου

Βρίσκεται στην περιοχή χαμηλής καινοτομίας Parel στην καρδιά του Βομβάη, το ISME βρίσκεται στο επίκεντρο των νεοσύστατων επιχειρήσεων και της εταιρικής δράσης.

Με εκτεταμένη έκθεση στη βιομηχανία και πρόσβαση στα δικά μας εκκολαπτήρια, το ISME δίνει τη δυνατότητα στον επιχειρηματικό κινητήρα.

Εικονική πανεπιστημιούπολη σε στρατηγική αστική τοποθεσία

Μια υπερσύγχρονη πανεπιστημιούπολη που βρίσκεται στην κεντρική επιχειρηματική περιοχή και το hotspot καινοτομίας του Lower Parel, Βομβάη, με προσεκτικά επιλεγμένους κομψούς χώρους που έχουν σχεδιαστεί για να μάθουν, να συμμετάσχουν, να συνεργαστούν και να μεταμορφωθούν.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Indian School of Management & Entrepreneurship

Το πρόγραμμα Business Management and Entrepreneurship (BME) με γνώμονα τη σταδιοδρομία έχει σχεδιαστεί για να διαμορφώνει τα άτομα σε νέους επιχειρηματίες. Το πρόγραμμα έ ... [+]

Να είστε στο Forefront

Η επιχειρηματική μας επιχειρηματική διαχείριση ενσωματώνει ακαδημαϊκούς παγκόσμιας κλάσης και σημαντική επιχειρησιακή εμπειρία, δημιουργώντας μια ισχυρή σύντηξη για να σας δώσει τη δυνατότητα να γίνετε ηγέτες επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα παρέχει τις δεξιότητες που απαιτούνται για να αναπτύξουν ιδέες σε νέες επιχειρήσεις ή να συνεργαστούν με τις υπάρχουσες επιχειρήσεις με καινοτόμο τρόπο.... [-]

Ινδία Parel
Ιούλιος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

ISME Campus Virtual Tour