Indian Technical Institute - Management Educational Trainings (ITI MET) and Goa Swiss Institute of Hotel Management (GSIHM)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ινδικό Τεχνολογικό Ινστιτούτο - Διοίκηση Εκπαιδευτικών Προπονήσεις (ΙΤΙ ΚΟΑ) και Γκόα Ελβετικό Ινστιτούτο Διοίκησης Ξενοδοχείων (GSIHM) είναι να παρέχει ευκαιρίες εκπαίδευσης και καριέρας για την ινδική και διεθνείς φοιτητές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Διοίκηση Φιλοξενίας, Yoga & Naturopathy, προγράμματα Μόδα & Design στην Γκόα και τη Βομβάη, Ινδία.

Από 6 μήνες - Πιστοποιητικό, 1 ή 2 χρόνια - Δίπλωμα, Bachelors, Masters και στην PG πτυχίο, Το Ινστιτούτο έχει πολλά να προσφέρει. Τι χωρίζει το ινστιτούτο μας από τα υπόλοιπα είναι η σημασία που δίνουμε στην πρακτική προπονήσεις μαζί με τη διατήρηση των προτύπων των θεωρητικών ακαδημαϊκών. Έχουμε ένα 20% -80% τη θεωρία στην πράξη το σύστημα, στο οποίο εγγράφονται οι φοιτητές στη θεωρητική μελέτη για ένα εξάμηνο πρακτικής άσκησης και Βιομηχανικών στο άλλο. Το σύστημα εφαρμόζεται σε όλα τα φυσικά και όλα τα έτη σπουδών.

GSIHM έχει περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στην Ινδία στον τομέα των σπουδαστών και των εταιρικών προπονήσεις. Διευθυντής του Ινστιτούτου, κ Vijay Mandhyan είναι να φέρει μια αλλαγή στο εκπαιδευτικό σύστημα, δίνοντας έμφαση περισσότερο στην πρακτική γνώση και εμπειρία στην επαγγελματική κατάρτιση. «Δράση κάνει συνήθεια, η συνήθεια να κάνει τη συμπεριφορά».

Προγράμματα & Μαθήματα

Προσφέρουμε τα πιστοποιητικά (3 ή 6 μήνες), δίπλωμα (1 ή 2 ετών) και πτυχιακές σπουδές σε:

Διοίκηση Επιχειρήσεων: Ανθρώπινου Δυναμικού, Οικονομικών, Πληροφορικής, Marketing & Πωλήσεων, τραπεζικές εργασίες, διαχείριση λιανικής πώλησης, Διαχείριση Έργων, Διοίκηση Ολικής Ποιότητας, Παραγωγής και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Επιχειρηματικότητας. Διοίκηση Φιλοξενίας: Ξενοδοχείο, Εκδήλωση Διοίκησης Επιχειρήσεων & Επισιτιστικών Μονάδων, Εστιατόριο Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τουριστικών & Ταξίδια Διοίκηση Επιχειρήσεων, Cruise Line Management & ναυτιλίας, Front-Office, Τρόφιμα και Ποτά, Διαμονή, υπηρεσία καθαριότητας, Αρχές Διοίκησης. Μόδα και εσωτερικό Σχεδιασμός: Μόδα & Διευθυντές Σχεδιασμός, προχωρημένα στοιχεία της κλωστοϋφαντουργίας Επιστήμης, Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Color Concept, Retail Marketing & Merchandising, Σχεδιασμός Συλλογή και Παρουσίαση, επεξεργασία ενδυμάτων, Κατασκευή, Σχεδιασμός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Γιόγκα & Naturopathy: ολιστική και παραδοσιακή εκπαίδευση από την Ινδία, Γιόγκα Σούτρα, Asanas, pranayamas, Kriyas Yoga, Hatha Yoga Pradipika, Γιόγκα Vasistha, Αγιουρβέδα, Panchakarma, Naturopathy, Συμβουλευτική, δημόσια ομιλία, Μεθοδολογία της Διδασκαλίας, διδακτική πρακτική, Αιθέρια Ανατομία & Φυσιολογία και Φιλοσοφίας.

Καλωσορίζουμε τους φοιτητές για προπτυχιακές (Bachelor) και μεταπτυχιακών φοιτητών (PG, Δάσκαλος, MBA) τα επίπεδα και τα προγράμματα. Παρέχουμε διεθνώς αναγνωρισμένο και εξουσιοδοτημένο από την κυβέρνηση της Ινδίας δίπλωμα από το κράτος Ανοικτά Πανεπιστήμια.

Οι μαθητές εργασιακή εμπειρία στη διεθνή ομάδα και τις προκλήσεις της πολυπολιτισμικής επικοινωνίας. Η επαγγελματική ομάδα των ινδικών και των διεθνών καθηγητές εκτελεί ακαδημαϊκό πρόγραμμα σε συνδυασμό με πρακτική άσκηση στα ξενοδοχεία πέντε αστέρων.

Το ίδρυμα που εδρεύει στη Βομβάη και Γκόα, Ινδία, ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά αξιοθέατα στην ίδια την παγκόσμια εξηγεί πώς σχετικές είμαστε σε αυτό που διδάσκουμε. Με την αύξηση της διεθνούς τουριστικής κίνησης στην Γκόα, το ινστιτούτο αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για την επέκταση είναι η διαθεσιμότητα πορεία σε διεθνείς φοιτητές.

Γκόα Πανεπιστημιούπολη

Μαθήματα στις εγκαταστάσεις πέντε αστέρων ξενοδοχείο, εξατομικευμένες υπηρεσίες και εντατική ακαδημαϊκή υποστήριξη τόσο της Ινδίας και της διεθνούς προσωπικού είναι να μεγιστοποιήσει την εμπειρία εκμάθησης. Είμαστε με στόχο την προσωπική προσοχή σε κάθε μαθητή, χάρη σε μια σειρά Indivi διττή προσέγγιση και μικρά μεγέθη τάξη.

Μουμπάι Campus

Μουμπάι πανεπιστημιούπολη προσφέρει μόχλευση ευκαιρίες και εξαιρετικές εγκαταστάσεις, όπως πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μοντέρνο εστιατόριο, καλά εξοπλισμένη βιβλιοθήκη, εργαστήριο καθαριότητα, προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, εργαστήριο υπολογιστών.

Τι προσφέρουμε στους μαθητές μας

Μια προσιτή εκπαίδευση, με αμοιβές λιγότερο από οπουδήποτε στον κόσμο, οι οποίες προσφέρουν παρόμοια εκπαίδευση. Η αγγλική γλώσσα διδασκαλίας, καθιστώντας συγκρίσιμο με σπουδές στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Ένας τόπος με πολύ μεγάλη διεθνή τουριστική αγορά, εξ ου και το άνοιγμα ευκαιριών απασχόλησης. Βιομηχανική πρακτική άσκηση σε τα κορυφαία ξενοδοχεία περιλαμβάνεται στο αναλυτικό πρόγραμμα κάθε χρόνο. Μια εμπειρία σε μια εξωτική τοποθεσία η οποία κάνει τη μελέτη πιο ευχάριστη.

Τοποθεσίες

Βομβάη

Goa Swiss Institute of Hotel Management

Address
RTO Road, Andheri West, Mumbai-400053
400053 Βομβάη, Μαχαράστρα, Ινδία
Τηλέφωνο
(+91) 9881 888 291

Panaji

Address
Velho Building, Opp. Municipal Garden, Panjim
Panaji, Goa, Ινδία

Αγία Πετρούπολη

Address
Αγία Πετρούπολη, Σανκτ-Πέτερμπουργκ, Ρωσία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη