Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ή φιλελεύθερη παιδεία τέχνες είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε τώρα;

Βασικά στοιχεία της εκπαίδευσης στην iCLA είναι
Είναι φιλελεύθερες τέχνες.
Η ουσία της φιλελεύθερης εκπαίδευσης τύπου τέχνες
Αντί εστίαση σε εξειδικευμένους τομείς
Είναι εκεί για να μάθουν ένα ευρύ φάσμα τομέων.

Το πρόγραμμα σπουδών, ανθρωπιστικές και φιλελεύθερες τέχνες, κοινωνικές επιστήμες, αριθμητική λογική, έχει χωριστεί σε φυσικές επιστήμες, την υγεία και τη φυσική αγωγή πέντε τομείς γνώσης. Με τη σύνδεση και την ενσωμάτωση της γνώσης που αποκτήθηκε από τους διάφορους τομείς, θα αυξηθεί το προσωπικό με υψηλό βαθμό ελευθερίας χωρίς εστίαση σε μια συγκεκριμένη επιλογή φορέα. Με θέα προς τη διεθνή κοινότητα είναι το στάδιο για τη μελλοντική δραστηριότητα, τα περισσότερα από τα μαθήματα διεξάγονται στα αγγλικά. Τα αγγλικά είναι επίσης διεθνώς αναγνωρισμένη ως δεύτερη ξένη γλώσσα σε μια χώρα που δεν είναι γηγενείς ομιλητές της αγγλικής. Ως εκ τούτου, από την είσοδο προς το στέλνει προς το ζην στον κοιτώνα στην πανεπιστημιούπολη, έχουν να επικεντρωθεί στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας.

Φιλελεύθερες τέχνες iCLA Ποια είναι η διαφορά;

Η εμπειρία και των εκπαιδευτικών που έχουν συγκεντρωθεί από όλο τον κόσμο
Ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας,
τα μέλη ΔΕΠ Εξωτερικών περισσότερο από το 80% της πλήρους απασχόλησης σχολή

Και το δίδαγμα του μικρού μεγέθους της κατηγορίας
Τα υψηλά επίπεδα των αλλοδαπών εκπαιδευτικών

Πρότυπο αριθμός των μαθητών ανά τάξη 1 ακαδημαϊκό έτος χωρητικότητα 80 ατόμων 20 άτομα ή και λιγότερα. αναλογία φοιτητών προς διδάσκοντες είναι το πολύ 12: θα είναι για τη διαδραστική (συμμετοχή των φοιτητών) μάθημα σε ένα. τα μέλη ΔΕΠ Εξωτερικών υιοθετείται από όλο τον κόσμο, καθώς και τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο μόνο, έχει προσελκύσει κορυφαία ταλέντα με εμπειρία δίδαξε σε πτυχιούχους, ή εκείνων του Πανεπιστημίου του διάσημου σχολεία σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, Ακαδημαϊκά Αγγλικά πρόγραμμα αποτελείται από μέλη που κατανοούν τη σημασία της θεωρίας της μάθησης δεύτερης γλώσσας για τους Ιάπωνες φοιτητές που δεν είναι φυσικοί ομιλητές της αγγλικής. Αυτά Ως εκ τούτου, είναι δυνατόν να μάθουν ότι είναι κατάλληλο για κάθε μαθητή, και στη συνέχεια έδωσε εντολή να πάνε για την επιχείρηση μάθημα. Ενώ αγγίζοντας σε μια σειρά από κλάδους, όπως οι μαθητές γέρνει το πάθος (πάθος), και είναι ένα περιβάλλον ρόλος του πανεπιστημίου είναι επίσης δυνατό να παρασχεθεί ως θεσμικό όργανο, όπως το ταλέντο και το πάθος τέμνονται ανά πάσα στιγμή. Σε μια μορφή συζήτησης και όχι το iCLA μορφή διάλεξης, οι μαθητές κυρίως για να μάθουν, ηγέτες εάν ανεπαρκή κατανόηση κατά την προβολή της κατάστασης είναι Yuki και διόρθωση πορείας.

Και ο κοιτώνας των εγκαταστάσεων state-of-the-art
Διεπιστημονική πρόγραμμα σπουδών

Έμαθε στην τάξη με ένα state-of-the-art εγκαταστάσεις από τον παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονα Toyo Ito σχεδιασμό, ζούμε σε state-of-the-art φοιτητική εστία (1 βαθμός επιβίβασης). Επίσης ξένους φοιτητές και σπουδαστές ανταλλαγή ζουν στο ίδιο κοιτώνα, πάντα περιλαμβάνονται ξένους φοιτητές σε μια ομάδα. Με αυτόν τον τρόπο να γίνει η ζωή των τουρσί αγγλικά σε μια μέρα, αποδίδει επίσης να μάθουν μια νέα φαντασία, λόγω της επικοινωνίας μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών. Χαρακτηριστικά του προγράμματος εκπαίδευσης στυλ φιλελεύθερες τέχνες είναι «διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών». Ανθρωπιστικές εκπαίδευση, κοινωνικές επιστήμες, αριθμητική λογική, εκτός από την περιοχή της γνώσης της φυσικής επιστήμης, υπάρχει επίσης ένα iCLA Στην Ιαπωνία ερευνητικό πρόγραμμα. Στην περιοχή της γνώσης, έχει διευρυνθεί η περιοχή από τις τέχνες, όπως μουσική και τη ζωγραφική μέχρι τις πολεμικές τέχνες. Ιαπωνία shakuhachi και koto στη μελέτη, σε ένα ευρύ φάσμα, όπως η καλλιγραφία, τελετή λουλούδι τσάι, μαθήματα και εργαστήρια τον αριθμό ολόκληρων είναι επίσης περίπου 140. Ενώ βιώνουν αυτά διερευνήσει τις «σταυροδρόμι της γνώσης», τη διαίσθηση και τη φαντασία, να προωθεί ένα ευρύ φάσμα οπτικό πεδίο.

Οκτώ από τα χαρακτηριστικά που θα θέλετε να επιλέξετε το iCLA διεθνή φιλελεύθερη προπτυχιακών τέχνες

εκπαίδευση σημείο 1 αμερικανικού τύπου ελεύθερων τεχνών που βασίζεται

Μάθετε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων πέρα ​​από το είδος

Φιλελεύθερες τέχνες, αντί να επικεντρωθεί σε ένα από τα μαθήματα θα μάθετε το ακαδημαϊκό σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να καλλιεργήσουμε μια πλούσια ευαισθησία και δύναμη έκφρασης αγνωστικιστής στερεότυπα. Στη συνέχεια, ανθρωπιστικές και φιλελεύθερες τέχνες, κοινωνικές επιστήμες, αριθμητική λογική, τη φυσική επιστήμη, που αναζητούν τη δική τους δυνατότητες στην ελεύθερη επιλογή των θεμάτων από την περιοχή των πέντε που αποτελείται από την υγεία και τη φυσική αγωγή, θα βρείτε τα πράγματα κατάλληλα για τη δική τους ικανότητα. Στόχος μας είναι να διεθνών οποίοι μπορούν να ανταποκριθούν στην κοινωνία για τη διαφοροποίηση.

σημείο 2 από τα πιο τάξεις προσφέρονται στα αγγλικά

Περίπου το 80 τοις εκατό των μελών ΔΕΠ πλήρους απασχόλησης είναι ξένοι υπήκοοι

Σε πλήρη απασχόληση μέλη ΔΕΠ είναι ξένοι υπήκοοι περίπου 80 τοις εκατό του διεθνούς φιλελεύθερες τέχνες προπτυχιακές, θα τα περισσότερα από τα μαθήματα διεξάγονται στα αγγλικά. Μάθετε τα υψηλά ακαδημαϊκά αγγλικά δεξιότητες μέσω της μάθησης σε πολυμερείς στα αγγλικά και φορώντας την ικανότητα να επικοινωνούν λόγω της ακαδημαϊκής αγγλικά.

σημείο 3 Εντατικής ΠΑΕ αγγλική πρόγραμμα

Ακαδημαϊκά Αγγλικά ΕΑΕ

English είναι ένα εντατικό πρόγραμμα για να φορέσει την αγγλική δύναμη που απαιτείται για μαθήματα και σπουδές στο εξωτερικό στην αγγλική γλώσσα. Έχουμε αναπτύξει ένα σύστημα στο οποίο ένα άτομο μπορεί εύλογα να είναι βέβαιος ότι το επίπεδο επάνω. Και εντατική εκμάθηση της ΠΑΕ από το πρώτο έτος. Εκτελέστε κάθε ταξινόμηση ανάλογα με το επίπεδο των μαθητών, ανάγνωση, γραφή, ακρόαση και τη συνολική βελτίωση των γενικών δεξιοτήτων σε γενικές γραμμές, όπως η ομιλία σε ένα από τα θέματα.

σημείο 4 σπουδών στο εξωτερικό για ένα χρόνο απαιτείται

Ένα ευρύ φάσμα σπουδών στο εξωτερικό

Σε iCLA, συνεργάζεται με πανεπιστήμια σε 28 σχολεία του εξωτερικού, έχει υιοθετήσει ένα σύστημα ανταλλαγής φοιτητών που μπορούν να εργαστούν σκληρά για να σπουδάσουν, χωρίς το βάρος των διδάκτρων. Μελέτη στο εξωτερικό πληροφορίες μπορούν να βρεθούν σε ένα ευρύ φάσμα, αλλά δεν έχει κολλήσει μόνο στο αγγλόφωνο κόσμο. Είναι, επίσης, στο λαό της μη αγγλόφωνες χώρες που δεν είναι φυσικοί ομιλητές της αγγλικής, επειδή η ευκαιρία να λάβει μια ανακοίνωση που αυξάνει αναμένεται η έλευση της διεθνούς κοινότητας στην αγγλική γλώσσα.

σημείο 5 μικρά διαδραστική διδασκαλία

Έμφαση στην επικοινωνία με τους καθηγητές

Η αναλογία των εκπαιδευτικών και των μαθητών να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον μάθησης των μικρών ομάδων 1:12. Ο μικρός αριθμός των ανθρώπων του συστήματος, η επικοινωνία μεταξύ των μαθητών, καθώς η απόσταση μεταξύ των εκπαιδευτικών και των μαθητών είναι κοντά και θα είναι στενά. Αν ναι καθηγητές μπορούν να καλούν στο όνομα του μαθητή, θα πρέπει να είναι η πυκνότητα της σκοτεινής μάθημα στα αγγλικά. Μικρά μαθήματα για το επίπεδο της αγγλικής γλώσσας είναι απαραίτητη.

σημείο 6 κρίσιμη, δημιουργική, αυτάρκες, τον έλεγχο της παγκόσμιας (CCIG) Σκέψη

Σκέφτεστε να διαβάσετε το πίσω μέρος των πραγμάτων

Επανεξέταση ότι είναι μια κρίσιμη σκέψη ότι έχει δίκιο και πάλι, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν λάθη. Είναι μια δημιουργική είναι η ενέργεια να αυξηθεί τις γνώσεις τους. Και αυτόνομη παγκόσμια σκέψη είναι να καλλιεργήσει τη διεθνή αίσθηση.

το σημείο 7 του προγράμματος σπουδών του προγράμματος cross-γραφής Γράφοντας-πέρα από-ο-Βιογραφικό? ΠΑΣ

Μάθετε δεξιότητες επικοινωνίας με τη σκέψη και τα αγγλικά

Φοιτητές για ένα από τα θέμα τις προκλήσεις, είναι ένα πρόγραμμα που με συνέπεια την αποφοίτηση για να δημιουργήσετε μια αναφορά στα αγγλικά και ιαπωνικά σχετικά με το θέμα σε συνεχή βάση. Θέμα θα επιλέξει ένα από το προεπιλεγμένο θέμα του 12 iCLA ήταν έτοιμη. Επιπλέον, είναι επίσης δυνατό να επιλέξετε το δικό σας θέμα από τους ίδιους τους μαθητές, εκτός από αυτό. Είναι κατά την υποβολή εκθέσεων θα λειτουργήσει σταθερά κατά τη λήψη του καθοδήγηση και τις συμβουλές του εκπαιδευτή και της γλώσσας Learning Center (ΛΑΚ) ανήκει σύμβουλος.

Ζήστε τη ζωή της κοινότητας των φοιτητών στο σημείο 8 τελευταία φοιτητική εστία

Πλούσια dorm ζωής διεθνή

1 χρόνο μετά την εισαγωγή, έχει κοιτώνα όλοι είναι υποχρεωτική. Επειδή αυτή είναι η φοιτητική εστία ζουν και φοιτητές από το εξωτερικό, γίνεται Αγγλικά τουρσί μόνο από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα δωμάτια είναι βασικά ιδιωτικό δωμάτιο. Οι κοιτώνες έχουν χώρο της επικοινωνίας, έτσι ώστε κάθε ένα από τους μαθητές μεταξύ τους μπορούν να ανταλλάσσουν των χορηγιών εξασφαλίζεται. Ημέρα με την ημέρα ανταλλαγές με ξένους φοιτητές, θα πρέπει να περιέρχονται στην κυριότητα του μέλλοντος.

Γίνεται ανθρώπινων πόρων που προέρχονται από τον κόσμο.

Τώρα, θα ήταν το είδος του ανθρώπινου δυναμικού της διεθνούς κοινότητας που ψάχνετε;

Ότι υπάρχει ένας υψηλός βαθμός δεξιοτήτων επικοινωνίας και παρουσίασης τόσο Ιαπωνικά και στα Αγγλικά άπταιστα αγγλικά μιλήσει. Είναι κρίσιμη, δημιουργική, αυτόνομη Παγκόσμια (CCIG) σκέφτεται δύναμη παρέχεται. Ότι έχετε κατανοήσει τις βασικές γνώσεις της οικονομίας και των επιχειρήσεων. Θα πρέπει να θεωρείται, όπως ότι έχετε μια κατανόηση και εξοικείωση με τις διαφορετικές κουλτούρες και τις ξένες γλώσσες.
Σε iCLA φιλελεύθερες τέχνες εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που αποδίδει την απόκτηση μορφωμένοι και την αίσθηση για να γίνει ένα ανθρωπίνων πόρων που προέρχονται από το μέλλον του κόσμου.

Μετά την αποφοίτηση, η παγκόσμια δραστηριότητα.

ΕΑΕ (Ακαδημαϊκά Αγγλικά) και πραγματοποιούνται μαθήματα στην αγγλική γλώσσα, σε μια μελέτη στο εξωτερικό πανεπιστημιούπολη ζωής και 1 έτος των φοιτητών ανταλλαγής Μπορείτε να φορέσετε την αγγλική δύναμη υψηλού επιπέδου, συμπεριλαμβανομένων των δεξιοτήτων επικοινωνίας στα Αγγλικά στο χώρο εργασίας. Μέσα από το πρόγραμμα σπουδών τύπου ελεύθερων τεχνών που καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα τομέων, που αποδίδει για την απόκτηση τη στάση για να ζήσει με το υψηλό επίπεδο της γενικής εκπαίδευσης για να βρείτε τις περιοχές που έχω χύσει το μέλλον πάθος. Μετά την αποφοίτηση, μπορείτε να είστε ενεργοί στο στάδιο της μια ποικιλία από διεθνή κοινότητα για τα όπλα μια παγκόσμια αίσθηση που μπορείτε να μάθετε. Επιπλέον, θα πήγαινε για να μεταπτυχιακή φοιτήτρια, επίσης, συμπεριλαμβανομένων των υπερπόντιων θα πρέπει επίσης να ενθαρρυνθούν να λάβουν την εκπαίδευση των περισσότερων περιοχών της εμπειρίας.

Ανθρώπινοι πόροι με μια παγκόσμια σκέψη ο κόσμος περιμένει.

Ιαπωνία μοναδική και εξελίχθηκε Garake (Galapagos Mobile) είχε υψηλό βαθμό την τεχνολογία και την απόδοση, αλλά το παγκόσμιο πρότυπο έχει αντικατασταθεί από το smartphone (smartphone) δεν είναι συνηθισμένοι. Πρέπει να τραφεί μια παγκόσμια σκέψη, ώστε να είναι ενεργοί στον κόσμο. Δεν έχει σημασία πόσο εκμάθηση αγγλικών, ακόμη και μαθαίνοντας τις φιλελεύθερες τέχνες, η πραγματική άποψη του κόσμου δεν εφαρμόζεται σε ξένες χώρες από την Ιαπωνία θεωρείται να μην κολλήσει στο σώμα. Μελέτη στο εξωτερικό, προκειμένου να γίνει αυτό έχουμε ένα μεγάλο νόημα. Πρώτα να γνωρίσουν τον κόσμο από το εξωτερικό. Ένα χρόνο θα ήταν να μας δώσει ένα μεγάλο όνειρο και την κατεύθυνση της διαδρομής του μετά την αποφοίτησή του Kimi. Μετά την αποφοίτησή του, σταθερά Fumishime τη Γη με δικά σας πόδια, θα σας ότι είστε στην κοινωνία που έχει την ικανότητα να αναλάβει δράση για να πάει να πετάξει οπουδήποτε στον κόσμο. World είναι ο αντίπαλος, ο προορισμός θα είναι στο άπειρο.

Αποφοίτηση από την εισδοχή

1 χρόνια

Διεθνής φιλελεύθερες τέχνες φοιτητές που έχουν περάσει το προπτυχιακό (iCLA) θα εγγράφονται στον κοιτώνα σπουδαστών (ιδιωτικά δωμάτια) που είναι μέσα σε όλους πανεπιστημιούπολη.

2 χρόνια

Μελέτη βρίσκεται στο εξωτερικό υποχρεωτική για ένα έτος (το δεύτερο έτος ή τρίτο έτος).
Θα κάνει χρήση του προγράμματος ανταλλαγής του ιδρύματος υποδοχής για να σπουδάσουν στο εξωτερικό.

τρεις έτους

Αγγλικά μάθει σε ένα έως δύο χρόνια, ισχύει η γνώση, η σκέψη είναι καλά εδραιωμένη, το συρτάρι της μορφωμένοι θα αυξηθεί από όλο και περισσότερους.

4 χρόνια

Βαθμός λαμβάνονται όταν αποφοίτησε από τη διεθνή φιλελεύθερη προπτυχιακών τέχνες (iCLA) σχεδιάζει ένα "Bachelor (Διεθνής Liberal Arts) (Πτυχίο Διεθνών Liberal Arts)".

Το πεδίο των διεθνών ανταλλαγών

Δεδομένου ότι η εστία των φοιτητών είναι κοιτώνα ανταλλάσσουν επίσης φοιτητές από το εξωτερικό, θα θέλουν να ζήσουν σε καθημερινή βάση τη διεθνή ανταλλαγή μένοντας στην Ιαπωνία. Όταν συγκεντρώθηκαν μόνο στην ιαπωνική θα μιλήσει μόνο με την ιαπωνική. Διεθνής Αυτό κοιτώνα είναι μια φορά-in-a-ζωής περιβάλλον για την επαναληπτική εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας από ΕΑΕ (Academic Αγγλικά) για να μάθετε σε iCLA. Επιπλέον, έχουμε εκπαιδεύσει μια δραματικά Αγγλικά σε σύντομο χρονικό διάστημα εκμεταλλευόμενοι το ΛΑΚ (Language Learning Center).

Μελέτη στο εξωτερικό για ένα χρόνο

Οι μαθητές έχουν την υποχρέωση να σπουδάσουν στο εξωτερικό για ένα χρόνο. Η μελέτη στο εξωτερικό οφείλεται σε προγράμματα ανταλλαγής με πανεπιστήμια-εταίρους, αν ένα άτομο από αυτή την σχολή έχει μελετήσει στο εξωτερικό, θα είναι μαθητές του ενός ατόμου από το Ηνωμένο Βασίλειο ή του πανεπιστημίου, όπως η ανταλλαγή έρχεται να μάθει σε αυτήν την σχολή. Δεν είναι να φέρει ένα ξεχωριστό δίδακτρα ενώ σπούδαζε για το σκοπό αυτό. Για να σπουδάσουν στο εξωτερικό προορισμός είναι επίσης η χώρα του πανεπιστημίου που μη φυσικούς ομιλητές της αγγλικής γλώσσας, ο άλλος μπορεί να μάθει τα λόγια της χώρας, είναι να φορέσει ένα πολύ παγκόσμια ευαισθησία που δεν περιορίζεται μόνο στο αγγλόφωνο Αν βάλετε μια άποψη για το μέλλον των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μπορεί να σας.

Η σύνδεση της γνώσης

Αγγλικά Όπως επικαλύπτει το σχολικό έτος και Yuki για την επιδεξιότητα όλο και περισσότερο. Σε αυτή την περίπτωση, θα είναι να εργαστούμε για κοστούμια κατηγορία για τον εαυτό σας μέσα από τον ακαδημαϊκό σε διάφορους τομείς. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα cross-γραφής πρόγραμμα σπουδών για να δεσμεύσει τη γνώση μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων μάθει σε φιλελεύθερες τέχνες θα φέρει νόημα. Οι μαθητές, που γλιστρά μέσα Koshite μάθουν με τη φύση έναν ευέλικτο τρόπο σκέψης, όπως στο ζευγάρι το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου και αριστερά του εγκεφάλου.

μονάδες απαίτηση Διαβάθμιση είναι 124 μονάδες

Σε κάθε τέλος του έτους, αλλά δεν καθορίζει την ειδική προσφορά. Για την πορεία των μαθημάτων έχουν υιοθετηθεί με βάση το παγκόσμιο πρότυπο «αριθμός μαθημάτων (αριθμός μαθημάτων)» σύστημα. Οι μαθητές μαζί με την εκτέλεση των προγραμματισμένων θεμάτων της ποιότητας του περιεχομένου μάθησης για την εκτέλεση του επιλεγμένου εγγύηση αμέσως μετά την εισαγωγή, επειδή θεωρείται η διαχείριση του προγράμματος σπουδών λαμβάνοντας υπόψη, έτσι ώστε να είναι και η ποιότητα της εγγύησης για τα μαθησιακά αποτελέσματα, ενώ ενθαρρύνει ένα βήμα-προς-βήμα μάθησης .

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Αυτό το μάθημα χρησιμεύει ως εισαγωγή στις θεωρητικές, κοινωνικές και καλλιτεχνικές παραδόσεις που είναι βασικές για την κατανόηση των δραματικών τεχνών της δυτικής σκηνή ... [+]

Bachelor στις Διεθνείς Φιλελεύθερες Τέχνες: Performing Arts

Ταινία γουέστερν

Αυτό το μάθημα χρησιμεύει ως εισαγωγή στις θεωρητικές, κοινωνικές και καλλιτεχνικές παραδόσεις που είναι βασικές για την κατανόηση των δραματικών τεχνών της δυτικής σκηνής και της οθόνης. Θα επιτρέψει στους μαθητές να έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα εργασιών, κατά τη διάρκεια των αιώνων, ενθαρρύνοντάς τους να σκεφτούν ένα τέτοιο υλικό ως μέρος μιας μεγαλύτερης, συνολικής κατανόησης της δυτικής τέχνης / κοινωνίας εν γένει.... [-]

Ιαπωνία Kofu
Απρίλιος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Αυτό το μάθημα χρησιμεύει ως μια ευρεία και ευγενική εισαγωγή στην ψυχοακουστική, τη μουσική ψυχολογία και τη μουσική ακουστική. Αναλύονται οι σχέσεις μεταξύ της παραγωγή ... [+]

Πτυχίο Διεθνών Φιλελευθέρων: Μουσική

Πώς ακούμε τη μουσική: Τα θεμέλια της αντίληψης της μουσικής, της γνώσης και της ακουστικής

Αυτό το μάθημα χρησιμεύει ως μια ευρεία και ευγενική εισαγωγή στην ψυχοακουστική, τη μουσική ψυχολογία και τη μουσική ακουστική. Αναλύονται οι σχέσεις μεταξύ της παραγωγής, της φυσικής και της αντίληψης του ήχου, καθώς και οι ομοιότητες και οι διαφορές μεταξύ μουσικής και γλώσσας. Αναφέρονται φαινόμενα όπως η απόλυτη (τέλεια) πίσσα, η συναισθησία και η αμμουσία. Οι δραστηριότητες του μαθήματος θα περιλαμβάνουν διαλέξεις, αναγνώσεις, πειράματα στην τάξη και παρουσιάσεις σπουδαστών.... [-]

Ιαπωνία Kofu
Απρίλιος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Η Εισαγωγή στις Γλωσσικές Έννοιες προσφέρει στους μαθητές μια εισαγωγή στη γλώσσα, προβάλλοντας ομοιότητες και διαφορές μεταξύ μιας ποικιλίας γλωσσών από επιστημονική οπτ ... [+]

Πτυχίο Διεθνών Φιλελευθέρων Τεχνών: Γλώσσες (λογοτεχνία, γλωσσολογία)

Εισαγωγή στις έννοιες της γλώσσας

Η Εισαγωγή στις Γλωσσικές Έννοιες προσφέρει στους μαθητές μια εισαγωγή στη γλώσσα, προβάλλοντας ομοιότητες και διαφορές μεταξύ μιας ποικιλίας γλωσσών από επιστημονική οπτική γωνία. Μια μελέτη της μοναδικότητας της ανθρώπινης γλώσσας σημαίνει επίσης να κοιτάζουμε το ανθρώπινο μυαλό και τη σχέση της γνώσης με τη γλώσσα. Σε αυτό το μάθημα, θα σκεφτούμε θέματα όπως: Τι είναι η γλώσσα; Τι σημαίνει να γνωρίζεις μια γλώσσα; Με ποιους τρόπους οι άνθρωποι αποκτούν την πρώτη τους γλώσσα; Πώς αποκτούν επιπλέον γλώσσες; Πώς είναι η γλώσσα μοναδική για το ανθρώπινο είδος και την εξέλιξη της ανθρώπινης γνώσης και του πολιτισμού; Πώς είναι η γλώσσα ένα είδος παράθυρου στο μυαλό; Πώς μπορεί η γλώσσα να επηρεάζει την ταυτότητα;... [-]

Ιαπωνία Kofu
Απρίλιος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Το μάθημα έχει τέσσερις στόχους: Πρώτον, εισάγει το λεξιλόγιο και τις έννοιες, τις αρχές και τα στοιχεία του σχεδιασμού, τη θεωρία των χρωμάτων και ούτω καθεξής, επιτρέπο ... [+]

Πτυχίο Διεθνών Φιλελευθέρων Τεχνών: Τέχνες

Art Apprecionati

Το μάθημα έχει τέσσερις στόχους: Πρώτον, εισάγει το λεξιλόγιο και τις έννοιες, τις αρχές και τα στοιχεία του σχεδιασμού, τη θεωρία των χρωμάτων και ούτω καθεξής, επιτρέποντας μια αρθρωτή συζήτηση της τέχνης. Δεύτερον, εισάγει διάφορους τύπους τέχνης και καλλιτεχνών και τους ρόλους τους στην κοινωνία και τη θρησκεία, ιστορικά και συγχρόνως. Τρίτον, εισάγει βασικούς όρους και τεχνικές στούντιο που χρησιμοποιούνται στην εκτύπωση, τη γλυπτική, την κεραμική, τη ζωγραφική κλπ. Τέταρτον, εισάγει έννοιες και μεθόδους για να κάνει κριτική κρίση για την ανίχνευση των πλεονεκτημάτων διαφόρων έργων τέχνης. Κατά τη διάρκεια των διαλέξεων, πολλά σημαντικά έργα τέχνης παρουσιάζονται ως υποδείγματα. Ωστόσο, ο σκοπός δεν είναι να απομνημονεύσει τα διάσημα ονόματα, αλλά να μάθει να εκτιμά και να αξιολογεί όλα τα έργα τέχνης, διάσημα ή όχι. Η αξιολόγηση γίνεται μέσω τελικής εξέτασης και τελικής κρίσιμης εργασίας.... [-]

Ιαπωνία Kofu
Απρίλιος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Το μάθημα χωρίζεται σε επτά τμήματα: (1) εισαγωγή, (2) πώς λειτουργούν οι αγορές · (3) αγορές και ευημερία · (4) οικονομικά του δημόσιου τομέα · (5) σταθερή συμπεριφορά κ ... [+]

Πτυχίο Διεθνών Φιλελεύθερων Τεχνών: Οικονομικά

Μικροοικονομία

Το μάθημα χωρίζεται σε επτά τμήματα: (1) εισαγωγή, (2) πώς λειτουργούν οι αγορές · (3) αγορές και ευημερία · (4) οικονομικά του δημόσιου τομέα · (5) σταθερή συμπεριφορά και οργάνωση της βιομηχανίας · (6) την οικονομία των αγορών εργασίας · και (7) θέματα για περαιτέρω μελέτη. Η μάθηση μας οργανώνεται γύρω από τις ακόλουθες έννοιες και θέματα: επιστημονική μέθοδος και τον ρόλο των παραδοχών στην οικονομική ανάλυση. την κατανόηση των οικονομικών μοντέλων και του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιούνται · θετική έναντι κανονιστικής ανάλυσης. αγοράς της ζήτησης και της προσφοράς · την ελαστικότητα και τις εφαρμογές της · την αποτελεσματικότητα των αγορών · το κόστος της φορολογίας · το διεθνές εμπόριο; διάφορα είδη εξωτερικών παραγόντων · την έννοια των δημοσίων αγαθών · σχεδιασμό του φορολογικού συστήματος · κόστος παραγωγής · άριστος ανταγωνισμός, μονοπωλιακός ανταγωνισμός, ολιγοπώλιο και μονοπώλιο · αγορές για συντελεστές παραγωγής · ανισότητα εισοδήματος και φτώχεια · τη θεωρία της επιλογής των καταναλωτών. και τα σύνορα της μικροοικονομίας.... [-]

Ιαπωνία Kofu
Απρίλιος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Θεωρίες καθορίσει συνειδητά ή ασυνείδητα την αντίληψή μας για την πραγματικότητα. Μπορούμε να αυξήσουμε τις γνώσεις μας για τον κοινωνικό κόσμο, εφαρμόζοντας διαφορετικές ... [+]

Bachelor στις Διεθνείς Liberal Arts: Κοινωνιολογία Κοινωνική θεωρία

Θεωρίες καθορίσει συνειδητά ή ασυνείδητα την αντίληψή μας για την πραγματικότητα. Μπορούμε να αυξήσουμε τις γνώσεις μας για τον κοινωνικό κόσμο, εφαρμόζοντας διαφορετικές θεωρίες σε ένα ορισμένο κοινωνικό ζήτημα, διότι θα είμαστε σε θέση να το δούμε από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Το μάθημα αυτό εισάγει τους φοιτητές στις μεγάλες κλασικές και σύγχρονες κοινωνικές θεωρίες. Συζητάμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Και εφαρμόζουμε αυτές τις θεωρίες σε σχετικές σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα. Αυτό είναι ένα διαδραστικό μάθημα διάλεξη-τύπου. Οι φοιτητές καλούνται να συμπληρώσουν οι αναθέσεις των εργασιών πριν από την τάξη, να συμβάλλει συχνά σε συζητήσεις στην τάξη, για να κάνει μια παρουσίαση, και να γράψει μια ενδιάμεση εξέταση και μια τελική χαρτί.... [-]

Ιαπωνία Kofu
Απρίλιος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Το μάθημα αυτό παρέχει το βασικό πλαίσιο αναλυτική και θεωρίες για την κατανόηση της σύγχρονης πολιτικής επιστήμης. Αντλώντας από τις μεγάλες ιστορικές πολιτικούς φιλοσόφ ... [+]

Bachelor στις Διεθνείς Liberal Arts: Πολιτικές Επιστήμες Εισαγωγή στην Πολιτική Επιστήμη

Το μάθημα αυτό παρέχει το βασικό πλαίσιο αναλυτική και θεωρίες για την κατανόηση της σύγχρονης πολιτικής επιστήμης. Αντλώντας από τις μεγάλες ιστορικές πολιτικούς φιλοσόφους, σύγχρονη πολιτική θεωρία και εμπειρική πολιτικοί επιστήμονες, οι βασικές πτυχές της πολιτικής (ποιος παίρνει τι, γιατί, πότε και πώς;) διερευνώνται. Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στα μεγάλα πολιτικά μοντέλα Επιστήμης που καθοδηγούν τη σύγχρονη έρευνα στην κυβέρνηση, τις διεθνείς σχέσεις και τη δημόσια πολιτική.... [-]

Ιαπωνία Kofu
Απρίλιος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Το μάθημα αυτό είναι μια πρόσκληση για να εξερευνήσετε μακρινούς τόπους και μακρινούς χρόνους από μια παγκόσμια προοπτική. Θα μελετήσουμε την παγκόσμια ταξίδια των ανθρώπ ... [+]

Bachelor στις Διεθνείς Liberal Arts: Φιλοσοφία και Θεολογικές Σπουδές Παγκόσμια ιστορία

Το μάθημα αυτό είναι μια πρόσκληση για να εξερευνήσετε μακρινούς τόπους και μακρινούς χρόνους από μια παγκόσμια προοπτική. Θα μελετήσουμε την παγκόσμια ταξίδια των ανθρώπων, αγαθών και ιδεών κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο χιλιετιών. Θα μάθετε πώς το παγκόσμιο εμπόριο, η μετανάστευση, και πνευματική ανταλλαγή μεταμορφώσει τον κόσμο. Θα εξετάσουμε την άφιξη των νέων τεχνολογιών και πώς άλλαξαν την παγκόσμια οικονομία. Θα εξετάσει επίσης την άνοδο και την πτώση των ισχυρών αυτοκρατοριών και την προέλευση και τα επακόλουθά της διεθνείς ένοπλες συρράξεις. σφαιρική προσέγγιση μας θα μας επιτρέψει να εντοπίσει τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία και να εκτιμήσει τις συνέπειές τους για τον κόσμο που ζούμε τώρα.... [-]

Ιαπωνία Kofu
Απρίλιος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά