Read the Official Description

Πάρτε τον κόσμο με έκπληξη

Μπορείτε να είστε ο επόμενος άνθρωπος που κατακτά τον κόσμο

Η Aizu έχει μια παράδοση αλλαγής της κοινωνίας μέσω της δύναμης της εκπαίδευσης. Κληρονομώντας αυτό το πνεύμα, το Πανεπιστήμιο του Aizu συνεχίζει να αποδίδει άτομα με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να αναλάβουν τον κόσμο. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της μοναδικής μας προσέγγισης στη μάθηση. Αυτό που μαθαίνετε σε αυτή την πανεπιστημιούπολη θα χρησιμεύσει ως πόρτα σε έναν μεγαλύτερο κόσμο. Το επόμενο άτομο που θα εμπνεύσει τον κόσμο θα μπορούσε να είναι εσύ!

Το Πανεπιστήμιο του Aizu (UoA) ιδρύθηκε το 1993 ως το πρώτο πανεπιστήμιο στην Ιαπωνία αφιερωμένο αποκλειστικά στην επιστήμη των υπολογιστών και στη μηχανική. Με περίπου 3.000 υπολογιστές και σταθμούς εργασίας στην πανεπιστημιούπολη και μαθησιακά περιβάλλοντα διαθέσιμα όλο το εικοσιτετράωρο, το UoA βοηθά τους μαθητές να αναλάβουν προκλήσεις για να εξελιχθούν σε ηγέτες στον τομέα της πληροφορικής και της τεχνολογίας.

Σχετικά με το UoA

 1. Καλλιεργεί το ταλέντο που θα ασκήσει ηγετική θέση στην κοινωνία της γνώσης.
 2. Καλλιεργεί τους επιστήμονες υπολογιστών και τους εξειδικευμένους μηχανικούς ηλεκτρονικών υπολογιστών που θα δημιουργήσουν και θα αξιοποιήσουν τη "γνώση" για τη νέα εποχή.
 3. Διαθέτει μέλη πρώτης τάξης από σχεδόν είκοσι χώρες σε όλο τον κόσμο.
 4. Παρέχει ένα εξαιρετικό περιβάλλον υπολογιστή απαράμιλλο από άλλα πανεπιστήμια.
 5. Ίδρυσε το μεταπτυχιακό σχολείο ανοιχτό στον κόσμο, όπου η αγγλική χρησιμοποιείται ως κοινή γλώσσα.
 6. Υποστηρίζει την απεριόριστη δημιουργικότητα των μαθητών με την κατάρτιση της κριτικής σκέψης και την εκτίμηση της περιέργειας τους, χωρίς προκαταλήψεις.

Θεσμικοί Στόχοι

Για την εκ των προτέρων γνώση για την ανθρωπότητα

Η αποστολή του Πανεπιστημίου του Aizu είναι "να προχωρήσει η γνώση για την ανθρωπότητα", ή με άλλα λόγια, να κάνει ανακαλύψεις και εφευρέσεις που θα συμβάλουν στην ειρήνη και την ευημερία των ανθρώπων.

Το Πανεπιστήμιο του Aizu υπόσχεται να θέσει πρώτα τους σπουδαστές μας και να παράγει επιτεύγματα που θα αξιολογηθούν σε μεγάλο βαθμό στον ακαδημαϊκό κόσμο, με καινοτομίες για βιώσιμη ανάπτυξη του νομού Φουκουσίμα, της Ιαπωνίας και του κόσμου.

Το πανεπιστημιακό σύνθημα είναι "Shine as Pioneers" με περιέργεια, όνειρο και πνεύμα πρόκλησης.

Σκοπός της ίδρυσης

Σήμερα, ακούμε συχνά τον όρο "συμμόρφωση", στο πλαίσιο της πρόληψης της ακατάλληλης συμπεριφοράς σε εταιρείες ή άλλους οργανισμούς. Η μετάφραση αυτού του όρου έχει αλλάξει από την έννοια της «συμμόρφωσης με τους σχετικούς κανόνες» σε «δραστηριότητες των σχετικών οργανισμών σύμφωνα με τους σχετικούς κανόνες και τη διατήρηση περιβάλλοντος που διευκολύνει τη συμμόρφωση με τους εν λόγω κανόνες ώστε να καλύπτει ευρύτερο φάσμα συμμόρφωσης. Το Πανεπιστήμιο ξεκίνησε τη νέα του ιστορία ως δημόσιο πανεπιστημιακό ίδρυμα τον Απρίλιο του 2006 και δημιουργήθηκαν μεσοπρόθεσμοι στόχοι και σχέδια για τα επόμενα 6 χρόνια και ξεκίνησε η διοίκηση και η λειτουργία του Πανεπιστημίου για την υλοποίηση αυτών των στόχων. Για την επίτευξη των στόχων του Πανεπιστημίου, θα είναι πολύ σημαντικό για όλο το προσωπικό του Πανεπιστημίου, συμπεριλαμβανομένων όλων των στελεχών του και των εργαζομένων του, να μοιράζονται την κατανόηση των αποστολών και των στόχων του Πανεπιστημίου και να κάνουν ό, Υπό αυτές τις συνθήκες, η θέσπιση ενός "κώδικα δεοντολογίας" είναι ουσιαστικής σημασίας ως κατευθυντήρια γραμμή και πρότυπο για τα στελέχη και τους υπαλλήλους να το εφαρμόσουν στην πράξη κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Σκοπός

Για την υλοποίηση της αποστολής και των στόχων του Πανεπιστημίου, το προσωπικό, συμπεριλαμβανομένων των στελεχών και των εργαζομένων, ενεργεί σύμφωνα με τον ακόλουθο κώδικα. Θα πρέπει:

Τηρείτε τους νόμους και τους κανόνες.
Εμείς, τα στελέχη και οι υπάλληλοι, πρέπει να τηρούμε νόμιμα τους κανόνες και τους κανονισμούς των πανεπιστημιακών εταιρειών, να συμμορφωνόμαστε με τους κανόνες της κοινωνίας και να ενεργούμε με ορθή κρίση ως μέλη της κοινωνίας.

Διατηρήστε υψηλά ηθικά πρότυπα τόσο ως εκπαιδευτικούς όσο και ως ερευνητές.
Εμείς, οι εκπαιδευτικοί και οι ερευνητές, διεξάγουμε έρευνες, αποκαλύπτουμε τα αποτελέσματα των ερευνητικών επιτευγμάτων και χρησιμοποιούμε σωστά τους προϋπολογισμούς έρευνας που παρέχονται, διατηρώντας ταυτόχρονα υψηλά ηθικά πρότυπα.

Αυξήστε την ικανοποίηση των μαθητών.
Εμείς, τα στελέχη και οι υπάλληλοι, θέτουμε πρώτα τους σπουδαστές και συγκεντρώνουμε τις προσπάθειές μας για την προώθηση της ποιότητας της εκπαίδευσης και της έρευνας.

Προχωρήστε σωστά στη διαχείριση κινδύνων προκειμένου να διατηρήσετε την αξιοπιστία του Πανεπιστημίου και να προστατεύσετε τα περιουσιακά του στοιχεία.
Εμείς, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι, θα λάβουμε σοβαρά υπόψη τη σημασία της διαχείρισης κινδύνου και θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε προβλήματα που ενδέχεται να υποβαθμίσουν την εμπιστοσύνη στο Πανεπιστήμιο.
Επίσης, θα φροντίσουμε σωστά και αποτελεσματικά τους πόρους του Πανεπιστημίου και θα προστατεύσουμε δεόντως την πνευματική ιδιοκτησία του Πανεπιστημίου.

Προσπαθήστε να διατηρήσετε και να βελτιώσετε το περιβάλλον εργασίας.
Η ατομική προσωπικότητα κάθε εκτελεστικού και υπαλλήλου πρέπει να γίνεται σεβαστή για να δημιουργήσει ένα ασφαλές και φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας.

Συμβάλλετε στις τοπικές κοινότητες.
Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η προώθηση της συνεργασίας πανεπιστημίου-βιομηχανίας είναι ένα καθήκον που πρέπει να εκπληρώσουν τα πανεπιστήμια για την κοινωνία και να προσπαθήσουν να συμβάλουν στην ενδυνάμωση της βιομηχανίας και στην πρόοδο του πολιτισμού.

Προώθηση των διεθνών σχέσεων.
Για να πραγματοποιήσουν εκπαίδευση και έρευνα παγκόσμιας κλάσης, οι σπουδαστές καθώς και τα μέλη των διδασκόντων θα πρέπει να προσκληθούν και να γίνουν δεκτοί στο Πανεπιστήμιο για να ενθαρρύνουν τη διεθνή ανταλλαγή, συνεργασία και κοινές δραστηριότητες.

Να αποκαλύπτουν ενεργά πληροφορίες.
Οι σχετικές πληροφορίες αποκαλύπτονται κατά τρόπο προορατικό ώστε να αποκτήσουν κατανόηση και αξιοπιστία από το κοινό στο Πανεπιστήμιο.

Εξασφαλίστε δίκαιες σχέσεις με τους επιχειρηματικούς εταίρους.
Οι επιχειρηματικοί εταίροι επιλέγονται δίκαια για αμερόληπτες συναλλαγές.

Έξι σημαντικά σημεία για τη διεξαγωγή της εκπλήρωσης της αποστολής και στόχων του Πανεπιστημίου

Εμείς, το προσωπικό του Πανεπιστημίου, συμπεριλαμβανομένων όλων των στελεχών και των υπαλλήλων του, θα συμπεριφέρονται ειλικρινά και με αξιοπρέπεια κατά την εκπλήρωση της αποστολής και των στόχων του Πανεπιστημίου σύμφωνα με τον Κώδικα Συμπεριφοράς του Πανεπιστημίου του Aizu, έχοντας κατά νου τα ακόλουθα έξι σημεία .

 • Είτε η συμπεριφορά μας βασίζεται σε υψηλά ηθικά πρότυπα τόσο ως εκπαιδευτικοί όσο και ως ερευνητές.
 • Είτε η συμπεριφορά μας ανταποκρινόταν σωστά στις ανάγκες των τοπικών κοινοτήτων, είτε σε εθνικό είτε σε διεθνές επίπεδο.
 • Είτε η συμπεριφορά μας έχει εξετάσει τις απόψεις των μαθητών.
 • Είτε η συμπεριφορά μας έχει παραβιάσει τους σχετικούς νόμους ή / και τους κανονισμούς του Πανεπιστημιακού Οργανισμού.
 • Είτε η συμπεριφορά μας έχει απομακρυνθεί από την αποστολή και / ή τους κανονισμούς του Πανεπιστημιακού Οργανισμού.
 • Είτε η συμπεριφορά μας έρχεται σε αντίθεση με την κοινωνική ευπρέπεια και / ή δεοντολογία.
Programs taught in:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

The University Of Aizu

Το πρόγραμμα αυτό επιδιώκει την καινοτομία και την ανάπτυξη στον τομέα των ΤΠΕ και διαθέτει ένα ευρύτερο φάσμα επιστημών πληροφορικής και μηχανικής. Επιπλέον, προσφέροντα ... [+]

Τι είναι το προηγμένο παγκόσμιο πρόγραμμα ΤΠΕ; Ξεκινώντας από το 1ο προπτυχιακό έτος, με τη λήψη μαθημάτων γενικής εκπαίδευσης και εξειδικευμένων μαθημάτων στα αγγλικά, οι φοιτητές μπορούν να αποφοιτήσουν από το προπτυχιακό σχολείο. Το πρόγραμμα αυτό επιδιώκει την καινοτομία και την ανάπτυξη στον τομέα των ΤΠΕ και διαθέτει ένα ευρύτερο φάσμα επιστημών πληροφορικής και μηχανικής. Επιπλέον, προσφέρονται θέματα όπως τα μαθήματα ιαπωνικής γλώσσας και η "κουλτούρα και η ιστορία του Aizu". Οι φοιτητές θα είναι σε θέση να κατανοήσουν την περιφερειακή ταυτότητα μέσω εμπειριών στον ιαπωνικό πολιτισμό και στη συνέχεια να αναλάβουν ενεργό ρόλο στον κόσμο με βάση την ταυτότητα. Το πρόγραμμα αυτό υιοθετεί τις διεθνείς εξετάσεις, όπως το SAT και το IELTS, οι οποίες θα προσφέρουν ευκολία στους ξένους αιτούντες. Το ίδιο ισχύει για τις ιαπωνικές εθνικότητες και τους κατοίκους αλλοδαπών στην Ιαπωνία. Το πρόγραμμα αυτό θα προσφέρει βραχυπρόθεσμες σπουδές στο εξωτερικό και στο εξωτερικό ως κανονικό μάθημα. Σκοπός αυτού του προγράμματος Πρόκειται για το πρώτο πανεπιστημιακό ακαδημαϊκό πρόγραμμα στην Ιαπωνία, το οποίο περιλαμβάνει την επιστήμη των υπολογιστών και την επαγγελματική εκπαίδευση μηχανικών. Παρέχει στους προπτυχιακούς φοιτητές την ευκαιρία να μάθουν τις βασικές γνώσεις της επιστήμης των υπολογιστών και των μηχανικών και πρακτικών δεξιοτήτων στην αγγλική γλώσσα. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, οι σπουδαστές και οι Ιάπωνες φοιτητές θα μελετήσουν και θα ζήσουν μαζί. Αυτή η προσπάθεια προσφέρει στους μαθητές πολυπολιτισμικές και παγκόσμιες εμπειρίες, με στόχο την ανάπτυξή τους ως παγκόσμια ταλέντα. Σημασία αυτού του προγράμματος Με την αποδοχή του μεγαλύτερου αριθμού εξαιρετικών φοιτητών από όλο τον κόσμο, το... [-]
Ιαπωνία Iitate
October 2019
Πλήρης παρακολούθηση
4 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Location address
Aizu-Wakamatsu
Fukushima Pref.

Iitate, Fukushima Prefecture, 965-8580 JP
Social Media