Ritsumeikan University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί να επιλέξετε Αγγλικο-μεσαία προπτυχιακά προγράμματα στο Ritsumeikan University ;

Τα Αγγλικά Προπτυχιακά Προγράμματα επιτρέπουν την πρόσβαση στην ποικιλία ακαδημαϊκών μαθημάτων για σπουδαστές που δεν έχουν ή έχουν περιορισμένη ικανότητα στην ιαπωνική γλώσσα.

Μετά την εγγραφή, οι διεθνείς φοιτητές θα έχουν ευκαιρίες να μάθουν ιαπωνικά στο / εκτός του προγράμματος σπουδών.

Η ποικιλομορφία των σπουδαστών είναι ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά της ΕΣ. Το 2019, 2441 σπουδαστές που αναζητούν σπουδές σε διεθνές επίπεδο από 66 χώρες σπουδάζουν στα μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα. Η ΕΣ σας δίνει πάντα ευκαιρίες να συναντήσετε μαθητές από όλο τον κόσμο και διαφορετικούς πολιτισμούς. Η ποικιλομορφία των φοιτητών κάνει τη ζωή σας στο πανεπιστήμιο συναρπαστική και συμβάλλει στις γόνιμες ακαδημαϊκές σας δραστηριότητες στην Ιαπωνία.

Ritsumeikan University έχει τέσσερις πανεπιστημιουπόλεις στην περιοχή Kansai. Αγγλικά-μεσαία προπτυχιακά προγράμματα σπουδών προσφέρονται σε τρεις από αυτές τις πανεπιστημιουπόλεις. Το Global Master Studies και το Joint Degree Program βασίζονται στο Campus της Kinugasa στη βορειοδυτική πόλη του Κιότο. Οι σπουδές της Κοινότητας και της Περιφερειακής Πολιτικής Οι μεγάλες και οι παγκόσμιες φιλελεύθερες τέχνες εδρεύουν στο Campus Osaka Ibaraki, το οποίο ξεκίνησε το 2015 στην πόλη Ibaraki της Νομαρχίας Οσάκα. Το μάθημα Επιστήμης και Τεχνολογίας Πληροφοριακών Συστημάτων βασίζεται στο Πανεπιστήμιο Biwako - Kusatsu στην πόλη Kusatsu του νομού Shiga. Οι τρεις πόλεις είναι εύκολα προσβάσιμες μεταξύ τους. Το Κιότο στο Ibaraki (Οσάκα) και στο Kusatsu (Shiga) διαρκεί μόνο 20 με 30 λεπτά με το τρένο.

Ritsumeikan University έχει σπουδάσει στο εξωτερικό συμφωνίες με περισσότερα από 120 πανεπιστήμια σε 32 χώρες και περιοχές. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να συμμετέχουν σε προγράμματα σπουδών στο εξωτερικό ή σε εξωσχολικές εργασίες ανάλογα με τις μεγάλες και ακαδημαϊκές τους σπουδές. Επιπλέον, η Ε.Π. λειτουργεί το Dual Degree Programme (DUDP), στο οποίο οι φοιτητές μπορούν να αποκομίσουν πτυχία Bachelor από τόσο RU όσο και συμμαχικά πανεπιστήμια.

Η ΕΣ προσφέρει πολλά προγράμματα, όπως εθελοντικές δραστηριότητες εκτός πανεπιστημιούπολης, πρακτική εξάσκηση, δραστηριότητες υποστήριξης από ομότιμους ομότιμους και διάφορα είδη συλλόγων και κύκλων που διοικούνται από τους μαθητές. Οι διεθνείς φοιτητές με φοιτητές Visa μπορούν να υποβάλουν αίτηση για υποτροφίες μείωσης διδάκτρων. Η διαμονή σε ένα επιπλωμένο διαμέρισμα ή εκτός του διαμερίσματος πανεπιστημιούπολης είναι διαθέσιμη για τους σπουδαστές χωρίς προηγούμενη εμπειρία που ζουν στην Ιαπωνία. Αυτό παρέχει στους φοιτητές αγγλικών και μεσαίων προπτυχιακών σπουδών ένα καλό περιβάλλον για να επικεντρωθεί στη μελέτη τους και την καθημερινή επικοινωνία με άλλους σπουδαστές.

- Σύστημα Μείωσης Φοιτητών

Παρακάτω υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μείωσης των διδάκτρων για τις εισαγωγές του 2020.

 • 100% απαλλαγή από τα δίδακτρα
 • 50% μείωση των διδάκτρων
 • 20% μείωση των διδάκτρων

Η μείωση των διδάκτρων προσφέρεται αρχικά για ένα έτος, με βάση την αξιολόγηση εισδοχής των φοιτητών. Κατά το δεύτερο και τα επόμενα έτη, η μείωση των διδάκτρων απονέμεται βάσει βαθμών σπουδαστών κατά το προηγούμενο έτος σπουδών. Αυτή η υποτροφία μπορεί να αλλάξει τόσο Εφαρμόστε όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Ritsumeikan University με μια ματιά

 • Ritsumeikan University επιλέχθηκε από την ιαπωνική κυβέρνηση ως ένα από τα πανεπιστήμια για το "Top Global University Project" το 2014. Τα επιλεγμένα πανεπιστήμια υποχρεούνται να προωθούν ενεργά την παγκοσμιοποίηση μεταξύ των ιαπωνικών πανεπιστημίων.
 • Ιδρύθηκε το 1900 , ο Ritsumeikan έχει ιστορία σχεδόν 120 ετών.
 • Η RU είναι ένα ολοκληρωμένο πανεπιστήμιο με 16 κολέγια και 22 μεταπτυχιακά σχολεία.
 • Έχουμε 4 πανεπιστημιουπόλεις στην πόλη του Κιότο, στη Νομαρχία Κιότο, στην πόλη Kusatsu, στη Νομαρχία Shiga και στην πόλη Ibaraki City Osaka .
 • Η RU διαθέτει παγκόσμιο δίκτυο αποφοίτων με 24 υποκαταστήματα στο εξωτερικό.
 • 2441 πτυχιούχοι διεθνείς φοιτητές από 66 χώρες, καθώς και 180 διεθνείς φοιτητές από 27 χώρες.
 • Η RU κατέλαβε την πρώτη θέση για τα περισσότερα ξένα μέλη ΔΕΠ σε ιαπωνικό πανεπιστήμιο.
 • Η RU διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο 441 συνεργαζόμενων ιδρυμάτων παγκοσμίως. Έχουμε επίσης σπουδές στο εξωτερικό με 137 πανεπιστήμια σε 30 χώρες και περιοχές.
 • Το 99% των αλλοδαπών φοιτητών στα προγράμματα αγγλικής και μεσαίας προπτυχιακής εκπαίδευσης που υπέβαλαν υποψηφιότητα για υποτροφίες έλαβαν οικονομική ενίσχυση.
 • Περισσότερο από το 95% των διεθνών πτυχιούχων έλαβε επιτυχώς θέσεις εργασίας.
 • RU κατετάγη Νο 3 του QS απασχολησιμότητα των αποφοίτων Rankings 2015 (Pilot) μεταξύ των ιαπωνικών ιδιωτικά πανεπιστήμια.
 • Η RU έχει 450 φοιτητικές λέσχες και κύκλους όλων των ειδών, συμπεριλαμβανομένων των αθλημάτων, των τεχνών, της ιαπωνικής κουλτούρας και όσων ενδιάμεσα.
 • Η ΕΜ κατέλαβε την πρώτη θέση στην έρευνα που ανατέθηκε από ιδιωτικές βιομηχανίες σε εθνικό επίπεδο.

Τοποθεσίες

Κιότο

Address
56-1 Tojiin Kitamachi, Kita Ward, Kyoto, Kyoto Prefecture 603-8577, Japan
Κιότο, Νομό Κυότο, Ιαπωνία

Οσάκα

Address
Οσάκα, Νομός Οσάκα, Ιαπωνία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη