Zayed University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Zayed University Vision

Zayed University είναι εθνικός και περιφερειακός ηγέτης της εκπαιδευτικής καινοτομίας. Ιδρύθηκε το 1998 και φέρει με υπερηφάνεια το όνομα του Ιδρυτή του Έθνους, του αείμνηστου Σέιχ Ζάιντ Μπιν Σουλτάν Αλ Ναϊγιάν, αυτό το ναυαρχικό ίδρυμα είναι η σύγχρονη ενσάρκωση των φιλοδοξιών του Προέδρου και των σημαντικών προσδοκιών για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σήμερα, Zayed University είναι αξιοσημείωτο ότι περιλαμβάνει δύο σύγχρονες πανεπιστημιουπόλεις τόσο στο Αμπού Ντάμπι όσο και στο Ντουμπάι, όπου καλωσορίζουν εθνικούς και διεθνείς φοιτητές από τα ΗΑΕ, την ευρύτερη περιοχή του Κόλπου και σε όλο τον κόσμο.

Zayed University είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή για την ακαδημαϊκή διαπίστευση (CAA) - το εσωτερικό όργανο διασφάλισης ποιότητας και διαπίστευσης των ΗΑΕ και διεθνώς από την Επιτροπή Μέσης Πολιτικής για την Ανώτατη Εκπαίδευση (ΗΠΑ), έναν από τους έξι περιφερειακούς οργανισμούς διαπίστευσης στις ΗΠΑ, διεθνώς αναγνωρισμένα προγράμματα από ένα πανεπιστήμιο με εγγύηση ποιότητας.

Αποστολή 2017-2021

  • Παροχή εκπαίδευσης παγκόσμιας κλάσης για όλους τους φοιτητές μέσω της παροχής δύο καταστημάτων των χώρων τέχνης στο Αμπού Ντάμπι και το Ντουμπάι που θα εμπνεύσουν, θα στηρίξουν και θα καλλιεργήσουν τις ικανότητες των μαθητών μέσω της πρόσβασης σε υψηλά προσόντα ικανότητες και αφοσιωμένο προσωπικό.
  • Να προσφέρουν ποικίλα και διεθνώς αναγνωρισμένα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα που παρέχουν συναρπαστικές και ολοκληρωμένες φοιτητικές εμπειρίες. Οι απόφοιτοι θα είναι διατεθειμένοι να συμβάλουν και να προωθήσουν την κοινωνική και οικονομική ευημερία της κοινωνίας των ΗΑΕ και των αντίστοιχων επαγγελμάτων τους.
  • Να συμβάλλει στην οικοδόμηση μιας κοινωνίας βασισμένης στη γνώση μέσω της έρευνας, της υποτροφίας, των δημιουργικών δραστηριοτήτων, της ενημέρωσης και των συνεχιζόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών. Για τη διάδοση της γνώσης σε τοπικές, περιφερειακές και παγκόσμιες κοινότητες.

Σχετικά με Zayed University

Αν και ένα νεανικό έθνος, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διαδραματίζουν έναν ιδιαίτερο ρόλο στη Μέση Ανατολή λόγω της στρατηγικής του θέσης, της ποιότητας της σύγχρονης υποδομής της και του ορατού και οπτικοποιημένου οράματος των ηγετών της χώρας. Αυτοί οι ηγέτες έχουν αναγνωρίσει ότι η εκπαίδευση έχει μεγάλη σημασία για το μέλλον των ΗΑΕ, όπως δείχνουν τα λόγια του τελευταίου σέικ Zayed bin Sultan Al Nahyan, του ιδρυτή των ΗΑΕ:

"Η αριστεία στην εκπαίδευση και τη γνώση είναι η διαδρομή προς τη δόξα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με συνεχείς προσπάθειες και με ακαδημαϊκή πρόοδο. Η εκπαίδευση είναι ο κύριος πυλώνας της προόδου και της ανάπτυξης και το κράτος δεν έχει καταβάλει καμία προσπάθεια να παράσχει τις απαραίτητες απαιτήσεις του εκπαιδευτικού τομέα. Το κράτος έχει σκληρή ανάγκη από τις προσπάθειες όλων των μορφωμένων πολιτών του στην αναπτυξιακή διαδικασία ".

Zayed University , ένα κυβερνητικό οργανισμό, ιδρύθηκε το 1998 για να προετοιμάσει ηγέτες που θα προβλέψουν τις δυνατότητες και θα κατακτήσουν τις ευκαιρίες για δράση που θα δημιουργήσουν το μέλλον των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Το Πανεπιστήμιο έχει πανεπιστημιουπόλεις που βρίσκονται στις δύο μεγαλύτερες πόλεις του ΟΑΕ, το Αμπού Ντάμπι και το Ντουμπάι, κάτω από μία κεντρική διοίκηση. Η εγγραφή σε κάθε πανεπιστημιούπολη υπερβαίνει τους 4000 φοιτητές. Το Πανεπιστήμιο είναι αρκετά μικρό για να επιτρέψει την προσωπική αλληλεπίδραση μεταξύ φοιτητών και καθηγητών, αλλά αρκετά μεγάλο ώστε να προσφέρει στους φοιτητές μια σειρά προκλητικών προγραμμάτων σπουδών. Στο Zayed University , οι σπουδαστές βιώνουν ένα περιβάλλον μάθησης που ενθαρρύνει και στηρίζει τις ακαδημαϊκές τους ανάγκες και ενισχύει την επιτυχία τους.

Η βάση για την ακαδημαϊκή εμπειρία στο Zayed University είναι το Πρότυπο Ακαδημαϊκών Προγραμμάτων, το οποίο επικεντρώνεται στα μαθησιακά αποτελέσματα και την αξιολόγηση. Το μοντέλο αυτό παρέχει στους φοιτητές ένα ισορροπημένο, συνδεδεμένο ακαδημαϊκό πρόγραμμα που ορίζει σαφώς τα αποτελέσματα, εξασφαλίζει ότι οι πόροι υποστηρίζουν εκπαιδευτικούς στόχους και τονίζει την επιτυχία και επιτυχία των μαθητών. Το Πρότυπο του Ακαδημαϊκού Προγράμματος υποστηρίζεται μέσω ενός πλήρους εκπαιδευτικού προγράμματος που περιλαμβάνει ένα Πρόγραμμα Ακαδημαϊκής Γέφυρας που εξασφαλίζει την επάρκεια των μαθητών στα αγγλικά. ένα βασικό πρόγραμμα σπουδών γενικής εκπαίδευσης που παρέχει ένα ευρύ διεπιστημονικό υπόβαθρο για τον επιλεγμένο τομέα σπουδών του φοιτητή. σε βάθος μελέτες που προσφέρονται από επτά κολέγια? πρακτικές πρακτικές εμπειρίες · και την περιοδική αξιολόγηση των επιτευγμάτων των σπουδαστών στα μαθησιακά αποτελέσματα του Zayed University .

Κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων εξαμήνων του προγράμματος αποφοίτησης, οι φοιτητές εγγράφονται στο πρόγραμμα Γενικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο College, το οποίο περιλαμβάνει ένα βασικό πρόγραμμα σπουδών που παρέχει μια πνευματική εμπειρία που μοιράζεται σε όλους τους μαθητές και που δημιουργεί ένα πλαίσιο που υποστηρίζει τα Μαθησιακά Αποτελέσματα του Zayed University . Μέσα από μια σειρά στενά συνδεδεμένων διεπιστημονικών μαθημάτων, οι μαθητές αναπτύσσουν τις ικανότητές τους στην κριτική σκέψη, την παγκόσμια ευαισθητοποίηση, τις εφαρμογές ηλεκτρονικών υπολογιστών, την επιστημονική και ποσοτική συλλογιστική, την πληροφοριακή παιδεία και τη γλωσσική επάρκεια στα αγγλικά και τα αραβικά.

Στο Zayed University , οι φοιτητές έχουν μια επιλογή από προγράμματα σπουδών σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στα προσωπικά τους ακαδημαϊκά ενδιαφέροντα και τους στόχους σταδιοδρομίας. Τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να πληρούν τα υψηλότερα διεθνή ακαδημαϊκά πρότυπα. Στα επιλεγμένα προγράμματα σπουδών τους, οι μαθητές συμμετέχουν ενεργά σε μια διαδικασία μάθησης που απαιτεί από αυτούς να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους σε πραγματικό περιβάλλον και να αναπτύξουν μια ευρεία κατανόηση των σημερινών θεμάτων και πρακτικών. Καθώς οι πνευματικές ικανότητές τους μεγαλώνουν, οι μαθητές αναλαμβάνουν αυξανόμενη ευθύνη για αυτοδίδακτη μάθηση. Οι απόφοιτοι του Zayed University διακρίνονται τόσο σε αραβικές όσο και σε αγγλικές γλώσσες και είναι καλά εδραιωμένοι στους ακαδημαϊκούς κλάδους, καταρτισμένοι σε δεξιότητες πληροφορικής, γνώστες της πλούσιας κουλτούρας και κληρονομιάς τους, παγκόσμιες στις προοπτικές τους και έμπειρους στον επαγγελματικό χώρο εργασίας. Η επιτυχία τους στο Zayed University τους προετοιμάζει να γίνουν ηγέτες στις οικογένειές τους, στην κοινότητά τους και στο έθνος τους.

Τοποθεσίες

Mohammed Bin Zayed Πόλη

Address
Zayed University, P.O. Box 144534
Mohammed Bin Zayed Πόλη, Αμπού Ντάμπι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Τηλέφωνο
02 599 3593

Ντουμπάι

Address
Zayed University, P.O. Box 19282
Ντουμπάι, Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Τηλέφωνο
04 402 1444

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας