Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Zayed University Vision

Zayed University είναι εθνικός και περιφερειακός ηγέτης της εκπαιδευτικής καινοτομίας. Ιδρύθηκε το 1998 και φέρει με υπερηφάνεια το όνομα του Ιδρυτή του Έθνους, του αείμνηστου Σέιχ Ζάιντ Μπιν Σουλτάν Αλ Ναϊγιάν, αυτό το ναυαρχικό ίδρυμα είναι η σύγχρονη ενσάρκωση των φιλοδοξιών του Προέδρου και των σημαντικών προσδοκιών για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σήμερα, Zayed University είναι αξιοσημείωτο ότι περιλαμβάνει δύο σύγχρονες πανεπιστημιουπόλεις τόσο στο Αμπού Ντάμπι όσο και στο Ντουμπάι, όπου καλωσορίζουν εθνικούς και διεθνείς φοιτητές από τα ΗΑΕ, την ευρύτερη περιοχή του Κόλπου και σε όλο τον κόσμο.

Zayed University είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή για την ακαδημαϊκή διαπίστευση (CAA) - το εσωτερικό όργανο διασφάλισης ποιότητας και διαπίστευσης των ΗΑΕ και διεθνώς από την Επιτροπή Μέσης Πολιτικής για την Ανώτατη Εκπαίδευση (ΗΠΑ), έναν από τους έξι περιφερειακούς οργανισμούς διαπίστευσης στις ΗΠΑ, διεθνώς αναγνωρισμένα προγράμματα από ένα πανεπιστήμιο με εγγύηση ποιότητας.

Αποστολή 2017-2021

  • Παροχή εκπαίδευσης παγκόσμιας κλάσης για όλους τους φοιτητές μέσω της παροχής δύο καταστημάτων των χώρων τέχνης στο Αμπού Ντάμπι και το Ντουμπάι που θα εμπνεύσουν, θα στηρίξουν και θα καλλιεργήσουν τις ικανότητες των μαθητών μέσω της πρόσβασης σε υψηλά προσόντα ικανότητες και αφοσιωμένο προσωπικό.
  • Να προσφέρουν ποικίλα και διεθνώς αναγνωρισμένα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα που παρέχουν συναρπαστικές και ολοκληρωμένες φοιτητικές εμπειρίες. Οι απόφοιτοι θα είναι διατεθειμένοι να συμβάλουν και να προωθήσουν την κοινωνική και οικονομική ευημερία της κοινωνίας των ΗΑΕ και των αντίστοιχων επαγγελμάτων τους.
  • Να συμβάλλει στην οικοδόμηση μιας κοινωνίας βασισμένης στη γνώση μέσω της έρευνας, της υποτροφίας, των δημιουργικών δραστηριοτήτων, της ενημέρωσης και των συνεχιζόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών. Για τη διάδοση της γνώσης σε τοπικές, περιφερειακές και παγκόσμιες κοινότητες.

Σχετικά με Zayed University

Αν και ένα νεανικό έθνος, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διαδραματίζουν έναν ιδιαίτερο ρόλο στη Μέση Ανατολή λόγω της στρατηγικής του θέσης, της ποιότητας της σύγχρονης υποδομής της και του ορατού και οπτικοποιημένου οράματος των ηγετών της χώρας. Αυτοί οι ηγέτες έχουν αναγνωρίσει ότι η εκπαίδευση έχει μεγάλη σημασία για το μέλλον των ΗΑΕ, όπως δείχνουν τα λόγια του τελευταίου σέικ Zayed bin Sultan Al Nahyan, του ιδρυτή των ΗΑΕ:

"Η αριστεία στην εκπαίδευση και τη γνώση είναι η διαδρομή προς τη δόξα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με συνεχείς προσπάθειες και με ακαδημαϊκή πρόοδο. Η εκπαίδευση είναι ο κύριος πυλώνας της προόδου και της ανάπτυξης και το κράτος δεν έχει καταβάλει καμία προσπάθεια να παράσχει τις απαραίτητες απαιτήσεις του εκπαιδευτικού τομέα. Το κράτος έχει σκληρή ανάγκη από τις προσπάθειες όλων των μορφωμένων πολιτών του στην αναπτυξιακή διαδικασία ".

Zayed University , ένα κυβερνητικό οργανισμό, ιδρύθηκε το 1998 για να προετοιμάσει ηγέτες που θα προβλέψουν τις δυνατότητες και θα κατακτήσουν τις ευκαιρίες για δράση που θα δημιουργήσουν το μέλλον των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Το Πανεπιστήμιο έχει πανεπιστημιουπόλεις που βρίσκονται στις δύο μεγαλύτερες πόλεις του ΟΑΕ, το Αμπού Ντάμπι και το Ντουμπάι, κάτω από μία κεντρική διοίκηση. Η εγγραφή σε κάθε πανεπιστημιούπολη υπερβαίνει τους 4000 φοιτητές. Το Πανεπιστήμιο είναι αρκετά μικρό για να επιτρέψει την προσωπική αλληλεπίδραση μεταξύ φοιτητών και καθηγητών, αλλά αρκετά μεγάλο ώστε να προσφέρει στους φοιτητές μια σειρά προκλητικών προγραμμάτων σπουδών. Στο Zayed University , οι σπουδαστές βιώνουν ένα περιβάλλον μάθησης που ενθαρρύνει και στηρίζει τις ακαδημαϊκές τους ανάγκες και ενισχύει την επιτυχία τους.

Η βάση για την ακαδημαϊκή εμπειρία στο Zayed University είναι το Πρότυπο Ακαδημαϊκών Προγραμμάτων, το οποίο επικεντρώνεται στα μαθησιακά αποτελέσματα και την αξιολόγηση. Το μοντέλο αυτό παρέχει στους φοιτητές ένα ισορροπημένο, συνδεδεμένο ακαδημαϊκό πρόγραμμα που ορίζει σαφώς τα αποτελέσματα, εξασφαλίζει ότι οι πόροι υποστηρίζουν εκπαιδευτικούς στόχους και τονίζει την επιτυχία και επιτυχία των μαθητών. Το Πρότυπο του Ακαδημαϊκού Προγράμματος υποστηρίζεται μέσω ενός πλήρους εκπαιδευτικού προγράμματος που περιλαμβάνει ένα Πρόγραμμα Ακαδημαϊκής Γέφυρας που εξασφαλίζει την επάρκεια των μαθητών στα αγγλικά. ένα βασικό πρόγραμμα σπουδών γενικής εκπαίδευσης που παρέχει ένα ευρύ διεπιστημονικό υπόβαθρο για τον επιλεγμένο τομέα σπουδών του φοιτητή. σε βάθος μελέτες που προσφέρονται από επτά κολέγια? πρακτικές πρακτικές εμπειρίες · και την περιοδική αξιολόγηση των επιτευγμάτων των σπουδαστών στα μαθησιακά αποτελέσματα του Zayed University .

Κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων εξαμήνων του προγράμματος αποφοίτησης, οι φοιτητές εγγράφονται στο πρόγραμμα Γενικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο College, το οποίο περιλαμβάνει ένα βασικό πρόγραμμα σπουδών που παρέχει μια πνευματική εμπειρία που μοιράζεται σε όλους τους μαθητές και που δημιουργεί ένα πλαίσιο που υποστηρίζει τα Μαθησιακά Αποτελέσματα του Zayed University . Μέσα από μια σειρά στενά συνδεδεμένων διεπιστημονικών μαθημάτων, οι μαθητές αναπτύσσουν τις ικανότητές τους στην κριτική σκέψη, την παγκόσμια ευαισθητοποίηση, τις εφαρμογές ηλεκτρονικών υπολογιστών, την επιστημονική και ποσοτική συλλογιστική, την πληροφοριακή παιδεία και τη γλωσσική επάρκεια στα αγγλικά και τα αραβικά.

Στο Zayed University , οι φοιτητές έχουν μια επιλογή από προγράμματα σπουδών σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στα προσωπικά τους ακαδημαϊκά ενδιαφέροντα και τους στόχους σταδιοδρομίας. Τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να πληρούν τα υψηλότερα διεθνή ακαδημαϊκά πρότυπα. Στα επιλεγμένα προγράμματα σπουδών τους, οι μαθητές συμμετέχουν ενεργά σε μια διαδικασία μάθησης που απαιτεί από αυτούς να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους σε πραγματικό περιβάλλον και να αναπτύξουν μια ευρεία κατανόηση των σημερινών θεμάτων και πρακτικών. Καθώς οι πνευματικές ικανότητές τους μεγαλώνουν, οι μαθητές αναλαμβάνουν αυξανόμενη ευθύνη για αυτοδίδακτη μάθηση. Οι απόφοιτοι του Zayed University διακρίνονται τόσο σε αραβικές όσο και σε αγγλικές γλώσσες και είναι καλά εδραιωμένοι στους ακαδημαϊκούς κλάδους, καταρτισμένοι σε δεξιότητες πληροφορικής, γνώστες της πλούσιας κουλτούρας και κληρονομιάς τους, παγκόσμιες στις προοπτικές τους και έμπειρους στον επαγγελματικό χώρο εργασίας. Η επιτυχία τους στο Zayed University τους προετοιμάζει να γίνουν ηγέτες στις οικογένειές τους, στην κοινότητά τους και στο έθνος τους.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Zayed University

Στο Graphic Design, οι μαθητές αποκτούν θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις στο σχεδιασμό και την πρακτική, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα μια ποικιλία δεξιοτήτων στον τομέα της ε ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Σε

Εκπαιδευτικά αποτελέσματα προγράμματος

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, οι φοιτητές θα μπορούν:

Θεωρία και ιστορία του γραφικού σχεδιασμού: Να καταδείξει την κατανόηση της εξέλιξης του γραφικού σχεδιασμού και να χρησιμοποιήσει στυλ και θεωρητικές αναλύσεις σε γενικές οπτικές λύσεις.Επαγγελματική πρακτική γραφικού σχεδιασμού:Δοκιμάστε τις ακαδημαϊκές γνώσεις σε σενάρια πραγματικής πρακτικής, προσφέροντας μια ιδέα σε μια σειρά θεατών ακολουθώντας τα επαγγελματικά πρότυπα, τη διαχείριση του χρόνου και τις κατάλληλες δεξιότητες επικοινωνίας.Κρίσιμη σκέψη: Καθορίστε, αναλύστε ένα πρόβλημα, συνειδητοποιήστε με ένα κοινό, καθώς και αντιληφθείτε και αξιολογήστε πιθανές λύσεις σχεδιασμού.Οπτική Γραμματεία: Να κατανοήσετε τις βασικές γνώσεις της οπτικής γλώσσας για να επικοινωνείτε αποτελεσματικά και να μεταφέρετε ιδέες ή / και μηνύματα μέσω καινοτόμων σχεδιαστικών λύσεων.Πληροφορική: Ενσωμάτωση τεχνολογιών πολλαπλών σχεδίων με γνώση και επάρκεια στα κατάλληλα μέσα.Ομαδική δουλειά και ηγεσία: Συμμετέχετε στη δυναμική της ομάδας πριν επιτύχετε έναν δηλωμένο στόχο και κατανοήσετε τη σημασία της συνεργασίας, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τα αποτελέσματα του ίδιου και της ομάδας.Διδακτέα ύλη... [-]
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Mohammed Bin Zayed City Dubai
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Zayed University

Το προπτυχιακό πρόγραμμα του Κολλεγίου Εκπαίδευσης παρέχει στους μελλοντικούς δασκάλους, τους κοινωνικούς λειτουργούς και τους επαγγελματίες της ψυχολογίας και της ανθρώπ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

ο

Zayed University βασίζεται σε αυτές τις αντιλήψεις στα προγράμματά του για την προετοιμασία των εκπαιδευτικών και των σχολικών κοινωνικών εργασιών. Οι πτυχιούχοι της Ψυχολογίας και των Ανθρωπιστικών Υπηρεσιών προετοιμάζονται με υγιές θεμέλιο στην ψυχολογία, βοηθώντας τις δεξιότητες, την εμπλοκή της κοινότητας και τις υπηρεσίες και την κατανόηση ότι ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα θα είναι ένα σημαντικό στοιχείο στην προετοιμασία των επαγγελματιών σε αυτούς τους τομείς.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Mohammed Bin Zayed City Dubai
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Zayed University

Το πρόγραμμα σπουδών ακολουθείται από φοιτητές οι οποίοι στην επικοινωνία και τις επιστήμες των μέσων ενημέρωσης εκπαιδεύουν ευρέως τους καλλιτέχνες, τις ανθρωπιστικές επ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πρόγραμμα σπουδών ακολουθείται από φοιτητές που φοιτούν στο

Όλες οι συγκεντρώσεις λαμβάνουν εισαγωγικά μαθήματα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Πολιτιστικής Κρίσης, Media Storytelling, Ηθική Μέσων, Εφαρμοσμένη Ψηφιακή Επικοινωνία και Δημόσια Ομιλία και Πείθωση, καθώς και προηγμένα μαθήματα στην Έρευνα και Ανάλυση Επικοινωνιών και Μέσων, στο Δίκαιο των Μέσων και στο Πρακτικό. Αντί να εστιάζουν σε μια μορφή ή μέσο επικοινωνίας, οι σπουδαστές μελετούν μια ποικιλία μέσων και τεχνολογιών, συμπεριλαμβανομένου του ήχου, του βίντεο, του διαδικτύου, των πολυμέσων και της εκτύπωσης. Αυτή η προσέγγιση παρέχει μια ξεχωριστή ενσωμάτωση της διδασκαλίας και των πρακτικών εφαρμογών.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Mohammed Bin Zayed City Dubai
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Zayed University

Η περιβαλλοντική επιστήμη και η αειφορία Οι σπουδαστές στην περιβαλλοντική επιστήμη και την αειφορία έχουν ενδιαφέρον για θέματα επιστήμης και περιβάλλοντος. Ο βαθμός επι ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Φοιτητές στο

Η μελέτη του περιβάλλοντος απαιτεί μια στέρεα κατανόηση των επιστημών και αυτή η προετοιμασία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για μεταπτυχιακές ιατρικές σπουδές, καθώς οι φοιτητές θα είναι σε θέση να επιτύχουν όλες τις απαιτήσεις για προ-med, υπό την προϋπόθεση ότι η εκλεκτική έξω από το πρόγραμμα είναι μια πορεία ψυχολογίας. Οι επαγγελματικές διαδρομές είναι επομένως ευέλικτες και μπορούν είτε να οδηγήσουν σε περιβαλλοντικές σταδιοδρομίες είτε να αποφοιτήσουν σπουδές όπως η ιατρική ή οποιαδήποτε άλλη πειθαρχία που απαιτεί στέρεη επιστημονική προετοιμασία. Οι σταδιοδρομίες στην περιβαλλοντική επιστήμη περιλαμβάνουν την προστασία του περιβάλλοντος, την περιβαλλοντική διαχείριση, τις βιώσιμες τεχνολογίες, την περιβαλλοντική υγεία, την περιβαλλοντική επιστήμη, την επιστήμη της αειφορίας ή την επιστήμη της ενέργειας.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Mohammed Bin Zayed City Dubai
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Zayed University

Το ακαδημαϊκό πρόγραμμα του Κολλεγίου Τεχνολογικής Καινοτομίας είναι πρακτικό, βασισμένο σε ικανότητες και έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάζει τους σπουδαστές για σημαντι ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

ο

Ασφάλεια

Εκπαιδευτικά αποτελέσματα προγράμματος

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, οι φοιτητές θα μπορούν:

1. Κρίσιμη σκέψη και ποσοτική συλλογιστική στον τομέα της πληροφορικής (ITCTQR): Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν κρίσιμες σκέψεις και ποσοτικές διαδικασίες για τον εντοπισμό, την ανάλυση και την επίλυση προβλημάτων και την αξιολόγηση λύσεων σε ένα περιβάλλον πληροφορικής.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Mohammed Bin Zayed City Dubai
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Zayed University

Το πτυχίο Bachelor in Finance προετοιμάζει τους φοιτητές σε τρεις τομείς: εταιρική χρηματοδότηση, επενδύσεις και ισλαμική τραπεζική και χρηματοδότηση. ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

ο

Εταιρική χρηματοδότηση: Οι σπουδαστές επικεντρώνονται σε εργαλεία και τεχνικές για την αποτίμηση των παραγωγικών περιουσιακών στοιχείων, επιλέγοντας τρόπους χρηματοδότησης και μέτρησης της οικονομικής επιτυχίας. Η εστίαση είναι στην ευθυγράμμιση της εταιρικής στρατηγικής και των οικονομικών αποφάσεων και στην ενίσχυση της σταθερής αξίας μέσω συνετών οικονομικών αποφάσεων.Επενδύσεις: Οι σπουδαστές κατανοούν τη φύση και τη δυναμική των χρηματοπιστωτικών αγορών, συμπεριλαμβανομένων των αγορών αποθεμάτων, ομολόγων και παραγώγων. Μάθουν πώς να επενδύσουν σε αυτές τις αγορές για να βελτιώσουν τις αποδόσεις και να μειώσουν τον κίνδυνο.Ισλαμική Τραπεζική και Χρηματοοικονομική: Οι σπουδαστές μαθαίνουν τις βασικές ισλαμικές αρχές χρηματοδότησης και σύναψης συμβάσεων. Μάθουν για το πώς οι σύγχρονες ισλαμικές τράπεζες? οι ασφαλιστικές εταιρείες και οι εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων τροποποιούν και προσαρμόζουν την παραδοσιακή πρακτική ώστε να συμμορφώνονται με τις αρχές της Σαρία. Αυτές οι μοναδικές ιδέες τους προετοιμάζουν για μια καριέρα στην αναπτυσσόμενη ισλαμική οικονομία.Εκπαιδευτικά αποτελέσματα προγράμματος... [-]
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Mohammed Bin Zayed City Dubai
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Τεχνών (BA)

Zayed University

Το Bachelor of Arts στις Διεθνείς Σπουδές παρέχει μια αυστηρή εκπαίδευση στις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικο-πολιτισμικές πτυχές των σύνθετων αλληλεπιδράσεων που υπ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

ο

Σε ταχέως αναπτυσσόμενες και μεταβαλλόμενες κοινωνίες όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι άνθρωποι που κατανοούν τη δυναμική φύση της παγκοσμιοποίησης των κοινωνιών, των θεσμών τους, των προβλημάτων και των ευκαιριών τους μπορούν να προωθήσουν με τον καλύτερο τρόπο αποτελεσματικές κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις.

Οι σπουδαστές στο πρόγραμμα Διεθνών Σπουδών προσφέρουν μια ευκαιρία να εξειδικευτούν σε ένα από τα θεμέλια της δύναμης των διδασκόντων σε επιστημονικούς και ανθρωπιστικούς κλάδους (ανθρωπολογία, κινηματογραφικές σπουδές, ιστορία, διεθνείς σχέσεις, πολιτικές επιστήμες και κοινωνιολογία). τρεις συγκεντρώσεις μετά την ολοκλήρωση τουλάχιστον 57 πιστωτικών ωρών σε βασικά μαθήματα. Οι συγκεντρώσεις στις Διεθνείς Σχέσεις, στην Πολιτική Οικονομία... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Mohammed Bin Zayed City Dubai
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
Zayed University, P.O. Box 144534
Mohammed Bin Zayed City, Abu Dhabi, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
02 599 3593
Address
Zayed University, P.O. Box 19282
Dubai, Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
04 402 1444