Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το ΣΑΕ είναι ο κορυφαίος εκπαιδευτικός στον χώρο των δημιουργικών μέσων ενημέρωσης. Ιδρύθηκε το 1976, τώρα διασχίζουμε τον πλανήτη με 55 πανεπιστημιουπόλεις σε 28 χώρες.

Στο Ντουμπάι, το ΣΑΕ παρέχει μαθήματα σε περισσότερους από 300 φοιτητές.

Το ΣΑΕ προσφέρει κυβερνητικά πιστοποιημένα μαθήματα, συμπεριλαμβανομένων πιστοποιητικών, διπλωμάτων και πτυχίων πανεπιστημίου. Τα προγράμματά μας καλύπτουν 5 εξειδικευμένα πεδία πειθαρχίας:

 • Κινουμένων σχεδίων
 • Ήχος
 • Σχέδιο
 • Ταινία
 • Παιχνίδια

Στο ΣΑΕ είμαστε υπερήφανοι για την παροχή εξαιρετικών προγραμμάτων σε εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης. Διασφαλίζουμε ότι οι σπουδαστές μας έχουν εξαιρετική εκπαίδευση, διεθνώς αναγνωρισμένα προσόντα και δεξιότητες σχετικές με τη βιομηχανία.

Οι πτυχιούχοι μας έχουν πραγματικά το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

ΣΑΕ ΔΟΥΠΑΙ

Σε κεντρική τοποθεσία, το SAE Dubai είναι μέρος των ακμάζων και ζωντανών πόλεων Media και Internet καθώς και του Dubai Knowledge Village. Αυτή είναι η τέχνη και η πολιτιστική κοινότητα της πόλης. Η πανεπιστημιούπολη διαθέτει μια μεγάλη και ποικιλόμορφη φοιτητική κοινότητα και ένα προσωπικό εξειδικευμένο, καταρτισμένο επαγγελματία που δεσμεύεται στη διδασκαλία και εκμάθηση βέλτιστης πρακτικής.

Το ΣΑΕ Ντουμπάι σας προσφέρει:

 • Δυνατότητα μίας προσοχής και συνεργατικής μάθησης
 • Βιομηχανικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις
 • Ειδικά σύντομα μαθήματα
 • Εξειδικευμένες κύριες τάξεις
 • Συνδέσεις με πολλά στούντιο στις γειτονικές δημιουργικές κοινότητες
 • Ένα ενεργό και φιλόξενο Συμβούλιο Εκπροσώπων Φοιτητών
 • Ισχυροί δεσμοί με διάφορες εταιρείες παραγωγής ήχου, ταινιών, γραφικών, web, παιχνιδιών και κινούμενων σχεδίων

Εγκαταστάσεις:

 • Εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης από το 2005
 • Ολοκαίνουργιος Ντουμπάι Campus με εξαιρετική ατμόσφαιρα
 • Αναλογικά και ψηφιακά ακουστικά ισορροπημένα στούντιο ηχογράφησης
 • Πολλαπλές αίθουσες ελέγχου
 • Υπέροχη πράσινη οθόνη και στούντιο φωτογραφίας
 • Τεράστια διαδικτυακή σουίτα επεξεργασίας
 • Φωτιστικό οροφής
 • Κάμερες υψηλής τεχνολογίας
 • Βιομηχανικό Leading Software

Η ιστορία μας

ΣΑΕ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Το ΣΑΕ ιδρύθηκε στην Αυστραλία το 1976 ως το πρώτο ινστιτούτο ηχητικής μηχανικής στον κόσμο. Η πρώιμη επιτυχία του ΣΑΕ και η ζήτηση για πρακτική, θεωρητική και βιομηχανική σχετική εκπαίδευση οδήγησαν γρήγορα στην ίδρυση άλλων πανεπιστημίων σε εθνικό επίπεδο. Μέχρι το 1982, το ΣΑΕ είχε πανεπιστημιουπόλεις στο Μπρίσμπεϊν, το Σίδνεϊ, τη Μελβούρνη, την Αδελαΐδα και το Περθ. Η σκοτεινή πανεπιστημιούπολη Byron Bay, που προσφέρει αξεπέραστες εγκαταστάσεις ήχου, άνοιξε το 2003.

Από την ίδρυση των πρώτων ινστιτούτων και μαθημάτων του ΣΑΕ εισήχθησαν τα διαπιστευμένα από την κυβέρνηση επαγγελματικά προσόντα της ΕΕΚ και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το ΣΑΕ έχει πλέον εξελιχθεί ώστε να γίνει παγκόσμιος ηγέτης στην εκπαίδευση των δημιουργικών μέσων ενημέρωσης.

Το 2004, το ΣΑΕ απέκτησε το Qantm College, έναν κορυφαίο εκπαιδευτικό ψηφιακών μέσων ενημέρωσης που ειδικεύεται στην 3D animation, το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό των παιχνιδιών, την ανάπτυξη ιστοσελίδων και το γραφικό σχέδιο.

Η Qantm, ένας από τους πρώτους παρόχους εκπαίδευσης που προσφέρει προγράμματα σπουδών στο σχεδιασμό των παιχνιδιών, έχει ένα εντυπωσιακό παιγνίδι. Το σώμα ιδρύθηκε το 1996 με τη συλλογική υποστήριξη:

 • Κουίνσλαντ Τμήμα Κρατικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας
 • Τέχνες Κουίνσλαντ
 • Κυβέρνηση Βόρειας Επικράτειας
 • Πανεπιστήμιο του Κουίνσλαντ
 • Πανεπιστήμιο Νότιας Κουησλάνδης
 • Πανεπιστήμιο James Cook
 • Πανεπιστήμιο Griffith
 • TAFE Κουίνσλαντ

Με το SAE, η Qantm επεκτάθηκε από τότε σε παγκόσμια σκηνή ως κορυφαίος εκπαιδευτής ψηφιακών μέσων.

Τον Φεβρουάριο του 2011, το Ινστιτούτο ΣΑΕ και το Qantm College έγιναν μέρος του Navitas, ενός κορυφαίου παγκόσμιου φορέα παροχής εκπαίδευσης.

Η ενοποιημένη εμπειρία και οι πόροι του ΣΑΕ, του Qantm και του Navitas εξασφαλίζουν στους μαθητές μας τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζονται για μια επαγγελματική σταδιοδρομία στις βιομηχανίες ψυχαγωγίας και δημιουργικών μέσων.

Το Ινστιτούτο ΣΑΕ και το Qantm College, ως μέρος του Navitas, είναι πλέον γνωστά ως ΣΑΕ Αυστραλίας.

ΣΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ

Μετά την επιτυχία του ΣΑΕ στην Αυστραλία, η πρώτη ξένη πανεπιστημιούπολη του ΣΑΕ ξεκίνησε στο Λονδίνο το 1985. Όπως και στην Αυστραλία, στη διεθνή σκηνή, το ΣΑΕ αποδείχθηκε εξαιρετικά επιτυχημένο στην παροχή ποιοτικού, πρακτικού και θεωρητικού προγράμματος σπουδών σε επίδοξους επαγγελματίες τη μουσική βιομηχανία.

Λίγο μετά το άνοιγμα της πανεπιστημιούπολης του Λονδίνου, το ΣΑΕ ίδρυσε το πρώτο ευρωπαϊκό ίδρυμα στο Μόναχο. Το Μόναχο έπρεπε να είναι το πρώτο από πολλά Ινστιτούτα ΣΑΕ ξένων γλωσσών παγκοσμίως.

Το ΣΑΕ ήταν καλά εδραιωμένο στην Ευρώπη, την Ασία και τη Νέα Ζηλανδία μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του '90. Η πρώτη από τις 7 πανεπιστημιουπόλεις άνοιξε στις ΗΠΑ το 1998.

Από τις ταπεινές αρχές του στούντιο του Σίδνεϊ, το ΣΑΕ σήμερα καλύπτει τον κόσμο με 53 πανεπιστημιουπόλεις σε 27 χώρες. Ξεκινώντας από τον Ήχο, το SAE International εξελίχθηκε με την πάροδο των χρόνων και τώρα προσφέρει επίσης προσόντα σε άλλους κλάδους δημιουργικών μέσων - Animation, Design, Digital Journalism, Film, Games, and Web

Όλα τα μαθήματά μας ακολουθούν τις θεμελιώδεις αρχές του ΣΑΕ - ποιοτικές, βιομηχανικές, πρακτικές και θεωρητικές εκπαιδευτικές επιλογές για δημιουργικά και ταλαντούχα άτομα.

Σχετικά με τον Navitas

Η Navitas είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης εκπαίδευσης στην Αυστραλία που παρέχει προ-πανεπιστημιακά και πανεπιστημιακά προγράμματα, μαθήματα αγγλικής γλώσσας, υπηρεσίες εκπαίδευσης μεταναστών και διακανονισμού, δημιουργική εκπαίδευση μέσων ενημέρωσης, προσέλκυση φοιτητών, επαγγελματική ανάπτυξη και εταιρική εκπαίδευση σε περισσότερους από 80.000 φοιτητές σε δίκτυο άνω των 100 σχολών και πανεπιστημιουπόλεις σε 23 χώρες. Η Navitas είναι εταιρεία ASX Top 200.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

SAE Institute UAE

Αναλάβετε το Bachelor of Animation στο ΣΑΕ και δημιουργήστε την εμπειρία σας σε όλες τις πτυχές του Animation. Οι σπουδαστές θα αναπτύξουν θεμελιώδεις δεξιότητες και γνώσ ... [+]

Αναλάβετε το Bachelor of Animation στο ΣΑΕ και δημιουργήστε την εμπειρία σας σε όλες τις πτυχές του Animation. Οι σπουδαστές θα αναπτύξουν θεμελιώδεις δεξιότητες και γνώσεις σε αυτόν τον συναρπαστικό κλάδο σε τομείς όπως η τρισδιάστατη μοντελοποίηση, η ζωγραφική χαρακτήρων, η εξάρτηση, η υφή, η διαχείριση του έργου, η ομαδική εργασία, ο φωτισμός, η απόδοση και η σύνθεση.

Η ανάπτυξη μιας σωστής κατανόησης αυτών των περιοχών παρέχει στους φοιτητές μια στέρεη βάση και ένα πλαίσιο για περαιτέρω μελέτη, πριν διερευνήσουν λεπτομερώς τους ειδικούς τομείς.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Dubai
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
6 - 8 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
SAE Institute UAE

Αναλάβετε το Bachelor of Audio στο SAE και δημιουργήστε τις ικανότητές σας για μια καριέρα στη βιομηχανία ήχου. Εφαρμόστε τις δεξιότητες και τις γνώσεις στους τομείς της ... [+]

Αναλάβετε το Bachelor of Audio στο SAE και δημιουργήστε τις ικανότητές σας για μια καριέρα στη βιομηχανία ήχου. Εφαρμόστε τις δεξιότητες και τις γνώσεις στους τομείς της παραγωγής στούντιο, της μετα-παραγωγής και του ζωντανού ήχου χρησιμοποιώντας λογισμικό βασισμένο στη βιομηχανία και μεγάλης κλίμακας ηχοσυστήματα από τους γίγαντες της βιομηχανίας όπως το Neve, το SSL, το Audient και άλλοι.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο ΣΑΕ, θα μάθετε για μια ποικιλία βιομηχανικών προτύπων λογισμικού, όπως το Pro Tools, το Logic Pro X, το Ableton Live και πολλά άλλα.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Dubai
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
6 - 8 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
SAE Institute UAE

Αναλάβετε το Bachelor of Design (Graphic Design) στο ΣΑΕ και ξεκινήστε τη σταδιοδρομία σας στον απεριόριστο κόσμο της βιομηχανίας σχεδιασμού. Εξερευνήστε όλους τους τομεί ... [+]

Αναλάβετε το Bachelor of Design (Graphic Design) στο ΣΑΕ και ξεκινήστε τη σταδιοδρομία σας στον απεριόριστο κόσμο της βιομηχανίας σχεδιασμού. Εξερευνήστε όλους τους τομείς σχεδιασμού από τυπογραφία, προεκτύπωση, σχεδιασμό για μέσα εκτύπωσης και ψηφιακό, καθώς και πολλά άλλα. Θα εστιάσετε στη δημιουργία οπτικών εικόνων και θα αναπτύξετε μια ευρεία κατανόηση σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας σχεδιασμού με έμφαση στο γραφικό σχεδιασμό και τα συστατικά του σχεδιασμού ιστοσελίδων και πέραν αυτών.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Dubai
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
6 - 8 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
SAE Institute UAE

Το Bachelor of Film του ΣΑΕ είναι μια πρακτική σκηνοθεσία που καλύπτει τα στοιχεία της σκληρής δεξιότητας της κινηματογραφίας στη σύγχρονη εποχή. Νέες μορφές διανομής φιλ ... [+]

Το Bachelor of Film του ΣΑΕ είναι μια πρακτική σκηνοθεσία που καλύπτει τα στοιχεία της σκληρής δεξιότητας της κινηματογραφίας στη σύγχρονη εποχή. Νέες μορφές διανομής φιλμ έχουν αλλάξει το περιβάλλον προβολής ταινιών, αλλά οι δεξιότητες ίδρυσης που απαιτούνται για τη δημιουργία ταινιών εξακολουθούν να είναι βασικές για το μέλλον της κινηματογραφικής παραγωγής.

Οι μαλακές δεξιότητες είναι ανεκτίμητα χαρακτηριστικά για τους μαθητές και διδάσκονται μέσω της διοργάνωσης κινηματογραφικών παραγωγών σε επίπεδο σπουδαστών. Οι επικοινωνίες, ο προγραμματισμός και οι οργανωτικές δεξιότητες αποτελούν τον πυρήνα των Μονάδων Studio που παραδόθηκαν στο Στάδιο ΙΙ παράλληλα με τις βασικές δεξιότητες που αποκτήθηκαν. Η δημιουργία υψηλής ποιότητας ταινιών μικρού μήκους με υψηλές τιμές παραγωγής οδηγεί τους φοιτητές σε αυτή τη συνδυασμένη τεχνική και προσανατολισμένη στον άνθρωπο παράδοση δίνοντάς τους το εφαλτήριο σε όλους τους τομείς της κινηματογραφίας.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Dubai
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
6 - 8 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
SAE Institute UAE

Αναλάβετε το Bachelor of Development Παιγνιδιών στο ΣΑΕ και δημιουργήστε την εμπειρία σας στον προγραμματισμό ή το σχεδιασμό των παιχνιδιών. Εφαρμόστε δεξιότητες και γνώσ ... [+]

Αναλάβετε το Bachelor of Development Παιγνιδιών στο ΣΑΕ και δημιουργήστε την εμπειρία σας στον προγραμματισμό ή το σχεδιασμό των παιχνιδιών. Εφαρμόστε δεξιότητες και γνώσεις σε αυτόν τον συναρπαστικό κλάδο σε τομείς όπως σχεδιασμός επιπέδων, ανάπτυξη κοινωνικών και κινητών παιχνιδιών, προγραμματισμός μηχανών παιχνιδιών, προγραμματισμός παιχνιδιών, σχεδιασμός παιχνιδιών, διαχείριση έργων, σοβαρά παιχνίδια και πολλά άλλα.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Dubai
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
6 - 8 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Keiran Bartlett Introduces SAE Dubai

SAE Dubai

Bachelor's Degrees in Creative Media. Enrol now to start your career!