N|A|M|E Dubai (Nest Academy of Management Education)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το NEST Academy of Management Education, Dubai είναι μια νέα σχολή επιχειρήσεων στο Ντουμπάι. Με άδεια από την KHDA (Knowledge & Human Development Authority - Dubai) και διαπιστευμένη από αναγνωρισμένο φορέα απονομής του Ηνωμένου Βασιλείου για να προσφέρει πιστωτικά προσόντα στο Ηνωμένο Βασίλειο σε όλα τα επίπεδα σταδιοδρομίας νέας εποχής όπως Διαχείριση Εκδηλώσεων, Διαχείριση Αθλητισμού, Διαχείριση Φιλοξενίας, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πληροφορική και διδασκαλία.

Ο Όμιλος Nest Academy στις 7 πανεπιστημιουπόλεις του σε 6 πόλεις, είχε έναν τρύγο 18 ετών, παρέχοντας προγράμματα σε καριέρα νέας εποχής και έχει διαμορφώσει τις καριέρες περισσότερων από 11.000 μαθητών μέχρι σήμερα.

Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να δημιουργήσουν τα σετ δεξιοτήτων που απαιτούνται για να πετύχουν στη βιομηχανία. Με έμφαση στην πρακτική εκπαίδευση και την παροχή καλύτερων ευκαιριών πρακτικής άσκησης, οι καθηγητές μας καθοδηγούν τους μαθητές σε κάθε βήμα.

Ειδικευόμαστε στη μεθοδολογία διδασκαλίας που συνδυάζει τη διδασκαλία στην τάξη με την πρακτική εκπαίδευση και την πρακτική άσκηση για την προετοιμασία της απασχόλησης των μαθητών μας.

Προσφέρουμε εξειδικευμένα πιστωτικά μαθήματα με σωστό συνδυασμό πρακτικής γνώσης και εμπειρίας, δημιουργώντας ένα πραγματικά φουτουριστικό πρόγραμμα σπουδών που στοχεύει στην παραγωγή ατόμων με υψηλή εξειδίκευση και ένα σημείο εκκίνησης για επιχειρηματίες. Οι αξιολογήσεις βασίζονται σε εργασίες, μελέτες περιπτώσεων, επιχειρηματικά έργα και συνεργατικές παρουσιάσεις.

Γιατί το NEST Academy;

 1. New-Age Business School στο Ντουμπάι
 2. Αποφοίτησε με προσόντα στο Ηνωμένο Βασίλειο σε ένα κλάσμα του κόστους.
 3. Ποσοστό επιτυχίας 99% φοιτητική βίζα
  - Δεν απαιτείται απόδειξη χρημάτων και τραπεζικές καταστάσεις
  - Βίζα Χορηγούμενη από την Nest Academy
 4. 50% υποτροφίες COVID19, μειώνοντας τα δίδακτρα στα - 4500 USD για ολόκληρο το έτος
  - Ευέλικτη δόση
 5. Το IELTS εξαιρέθηκε
 6. Άδεια εργασίας μερικής απασχόλησης, Κερδίστε ενώ μαθαίνετε!
 7. Διαλέξεις βραδιού και σαββατοκύριακου για μαθητές που εργάζονται
 8. Εγγυημένη πρακτική άσκηση για φοιτητές διαχείρισης φιλοξενίας
 9. Ειδικό τμήμα τοποθέτησης και πρακτικής άσκησης
 10. Παγκόσμια μεταφορά πίστωσης
  - δυνατότητα μεταφοράς σε διεθνείς πανεπιστημιουπόλεις πανεπιστημίων συνεργατών σε 7 χώρες τον τελευταίο χρόνο
  - Ξεκινήστε στο Ντουμπάι, Αποφοίτησε στο Ηνωμένο Βασίλειο με το μισό κόστος (+ PSW στο Ηνωμένο Βασίλειο)

Προσφέρονται προγράμματα New-Age

Διαχείριση Εκδηλώσεων - Ξεκινήστε τη σταδιοδρομία σας σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες που καλύπτουν ένα φάσμα διασκέψεων, εταιρικών εκδηλώσεων, εμπορικών εκθέσεων, εκθέσεων, γάμων, εκδηλώσεων πολυμέσων και ψυχαγωγίας και πολλά άλλα.

Διοίκηση Αθλητισμού - Μάθετε τη διαχείριση, τις επιχειρηματικές και πολιτιστικές πτυχές του αθλητισμού και ακολουθείτε μια καριέρα στο μάρκετινγκ σπορ, τη διαχείριση εγκαταστάσεων και αθλητικών γεγονότων, την ηγεσία, τη χρηματοοικονομική διαχείριση στον αθλητισμό κλπ.

Διοίκηση Επιχειρήσεων - Master των στοιχείων της Διεθνούς Διοίκησης Επιχειρήσεων και να γνωρίζει καλά τις διεθνείς επιχειρήσεις, τη χρηματοδότηση, τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, το ανθρώπινο δυναμικό, τη διαχείριση προσωπικού, τις επιχειρήσεις και τη λιανική διαχείριση.

Διαχείριση φιλοξενίας - Η βιομηχανία φιλοξενίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων έχει τρεις βασικούς τομείς: Διαμονή, Τρόφιμα και Ποτά και Ταξίδια και Τουρισμός. Με το 8,7% της παγκόσμιας απασχόλησης στα ταξίδια και τη φιλοξενία, η βιομηχανία αναμένεται να αυξηθεί κατά 4% ετησίως από το 2013 έως το 2023 και ο κόσμος θα έχει 337 εκατομμύρια θέσεις εργασίας στη φιλοξενία έως το 2023 που οδηγεί σε κάθε 1 δουλειά σε 10 θέσεις εργασίας σε αυτόν τον πλανήτη .

Πληροφορική - Είναι ακατανόητο να απεικονίζουμε έναν κόσμο χωρίς τεχνολογία και να σταματούμε να θαυμάζουμε την επιρροή του στην ανθρώπινη φυλή, η Πληροφορική και η Πληροφορική είναι το παρόν και το μέλλον του κόσμου. Το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς ψηφιακού μετασχηματισμού αναμένεται να αυξηθεί από 1-200 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2017 σε 2000 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020. Με την υιοθέτηση της ψηφιακής τεχνολογίας, η συνολική διευθύνσιμη αγορά για παγκόσμιες τεχνολογίες και επιχειρηματικές υπηρεσίες πιθανότατα θα επεκταθεί σε περίπου 4000 USD - δισεκατομμύριο έως το 2025.

Βραβεία και ακουστικά

Οι πανεπιστημιουπόλεις της Nest Academy έχουν κερδίσει τα ακόλουθα βραβεία και διακρίσεις

 • Τα μαθήματα του NAEMD κατατάχθηκαν στα σχολεία Times Top 75 B
 • Το ASIA EDUCATION SUMMIT βραβεύτηκε με το NASM ως « Καλύτερη Ακαδημία με Καινοτόμο Μάθημα στη Διαχείριση Αθλητισμού» το 2015
 • Η ASIA EDUCATION SUMMIT απονεμήθηκε στο NAEMD ως το «ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ» ΤΟ 2015, 2016 & 2017
 • Το NAEMD κατέλαβε την 1η θέση στην Ινδία ως ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για το «VOCATIONAL EDUCATION» από το Education World India 2019-20
 • Το LIMCA Book of Records έχει πιστοποιήσει το NAEMD ως "ΠΡΩΤΟ & ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ"
 • Η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής απονέμεται στη NASM ως «ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΩΝ» το 2019
 • Βραβεία Εκπαιδευτικής Αριστείας της Ινδίας από την Time Research απονεμήθηκαν στο NAEMD ως «ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ» το 2013, το 2014 και το 2015.
 • Το Education World India 2019-20 κατέταξε το NASM ως 1ο στην Ινδία ως ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για το « SPORTS & CO-CURRICULAR EDUCATION »
 • Το NAEMD βραβεύτηκε για την Αριστεία στην Εκπαίδευση Διαχείρισης Εκδηλώσεων έως τα Μεσαία Μέρα
 • Η NASM είναι συνεργάτης στο «KHELO INDIA» 2019 & 2020
 • Η Ακαδημία NEST αναγνωρίστηκε ως «LEADING INSTITTION IN INDUSTRY COLABORATION» στη UNICA 2019

Μαθήματα προσανατολισμένα στην Απασχόληση

Τα μαθήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να δημιουργήσουν τα απαιτούμενα σύνολα δεξιοτήτων που απαιτούνται για να πετύχουν στον κλάδο. Με έμφαση στην πρακτική κατάρτιση και δίνοντας τις καλύτερες ευκαιρίες πρακτικής άσκησης, η σχολή μας καθοδηγεί τους μαθητές σε κάθε βήμα του τρόπου. Οι αξιολογήσεις βασίζονται σε αναθέσεις, μελέτες περιπτώσεων, έργα επιχειρηματικότητας και συνεργατικές παρουσιάσεις.

Ενθαρρύνετε τους μαθητές να ενσωματώσουν το πάθος και το επάγγελμά τους

Στο Ν | Α | Μ | Ε Ντουμπάι, στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εξειδικευμένους επαγγελματίες που είναι έτοιμοι για τη βιομηχανία σε νέες σταδιοδρομίες. Ενθαρρύνουμε τους μαθητές να κάνουν το πάθος τους σε επάγγελμα υποστηρίζοντάς τους με Υποτροφία

. 126413_pexels-photo-1438072.jpeg

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Στο N | A | M | E Dubai, είμαστε αφοσιωμένοι στην ολιστική εξέλιξη των μαθητών μας για να εξασφαλίσουμε ανώτερα αποτελέσματα και ισχυρές προοπτικές απασχολησιμότητας. Η μεθοδολογία διδασκαλίας περιλαμβάνει μαθήματα τάξεων, μαθήματα, περιπτωσιολογικές μελέτες, πρακτική άσκηση, ομαδική εργασία και συζητήσεις. Η προσέγγιση είναι να υπάρχει η σωστή ισορροπία της θεωρίας, της πρακτικής και της εμπειρίας. Η "πραγματική συνάφεια" είναι ζωτικής σημασίας σε όλο το πρόγραμμα.

 1. ΕργαστήριαΓια να ενημερώνουμε τους μαθητές μας για τις τρέχουσες υποθέσεις στο χώρο των Αθλημάτων, Εκδηλώσεων και Διοίκησης, οργανώνουμε συχνά μοναδικά σχεδιασμένα εργαστήρια που επικεντρώνονται σε θεματικά πεδία που έχουν επιλεγεί από την ομάδα εμπειρογνωμόνων.

 2. ΔιαλέξειςΓια να επηρεάσουμε θετικά την προοπτική των μαθητών μας, διαλέξεις παρέχονται από την έμπειρη βασική ομάδα της σχολής μας, μαζί με την επίσκεψη καθηγητή από κορυφαία Ινστιτούτα Διαχείρισης και επαγγελματίες από τις Αθλητικές και Εκδηλώσεις Βιομηχανίες.

 3. Αναθέσεις και ΈργαΟι εργασίες και τα έργα αποτελούν μέρος των προγραμμάτων σπουδών μας. Αυτά παρέχουν στους φοιτητές μας άφθονες ευκαιρίες να συναντηθούν, να αλληλεπιδρούν και να οικοδομήσουν σχέσεις με δημοφιλή και έμπειρα άτομα στις αντίστοιχες βιομηχανίες τους, υπό την κατάλληλη καθοδήγηση της ειδικής μας σχολής.

 4. Προσομοιωμένες συνεδρίεςΈχουμε αναπτύξει μια εξαιρετική μεθοδολογία που βοηθά στην αναπαραγωγή της διαδικασίας οργάνωσης και διαχείρισης ενός γεγονότος σε πραγματικό χρόνο. Οι μαθητές εκπαιδεύονται να διαμορφώσουν μια εκδήλωση μοντέλου και να την παρουσιάσουν ζωντανά στην τάξη. Αυτή η άσκηση τους δίνει την ευκαιρία να περπατήσετε μέσα από μικρές πτυχές εκτέλεσης γεγονότων.

 5. Master ClassesΟι Master Classes του N | A | M | E έχουν σκοπό να κρατήσουν τους μαθητές ενήμεροι για τον σημερινό κόσμο του αθλητισμού, των γεγονότων και της διοίκησης. Οι ομιλητές από διάφορες περιοχές αυτών των βιομηχανιών μοιράζονται τις γνώσεις τους και βοηθούν τους μαθητές να σχηματίσουν ιδέες και ιδέες για αυτές τις βιομηχανίες.

 6. Οι περιπτωσιολογικές μελέτεςΤο πρόγραμμα σπουδών μας περιλαμβάνει τη χρήση περιπτωσιολογικών μελετών για την επισήμανση διαφόρων πρακτικών και περιστασιακών θεμάτων. Η ανταλλαγή απόψεων και οι συζητήσεις συμβάλλουν στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών σκέψης των μαθητών μας και στην ενδυνάμωση των αναλυτικών ικανοτήτων διερευνώντας, εντοπίζοντας και επιλύοντας ζητήματα.

Υποτροφίες

Πιστεύουμε στην παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης σε πολύ προσιτή αμοιβή διδάκτρων. είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε προσιτή τριτοβάθμια εκπαίδευση σε ταλαντούχους φοιτητές, διατηρώντας τα δίδακτρα χαμηλά και παρέχοντας ένα γενναιόδωρο πακέτο υποτροφιών με βάση τις Υποτροφίες με βάση την Αξία και την Ανάγκη.

126730_pexels-photo-267885.jpeg

Τοποθεσίες

Ντουμπάι

Address
NAME Dubai,
306, 3rd & 8th Floor, Block 10,
Dubai International Academic City

Ντουμπάι, Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ahmedabad

Address
1. 3rd Floor, Shoppers Plaza 2,
C. G. Road, Opp. Municipal Market,
Navrangpura, Ahmedabad,
Gujarat, India - 380009

Ahmedabad, Γκουτζαράτ, Ινδία

Noida

Address
2. B2, Sector 4, Main DND Road,
Near HDFC Bank,
Noida, India - 201301

Noida, Uttar Pradesh, Ινδία

Jaipur

Address
3. Plot No. G 68 (C), B2 Bypass Rd,
RIICO Industrial Area, Mansarovar,
Jaipur, India - 302020

Jaipur, Ρατζαστάν, Ινδία

Βομβάη

Address
4. Topiwala Marg, Off Station Road,
Goregaon West,
Mumbai, India- 400104

Βομβάη, Μαχαράστρα, Ινδία

Βομβάη

Address
5. Tilak Road, Near Lion’s Garden,
Sindhu Wadi, Ghatkopar (E)
Mumbai, India - 400077

Βομβάη, Μαχαράστρα, Ινδία

Βομβάη

Address
6. Nagindas Khandwala College,
S.V. Road, Malad (W),
Mumbai, India - 400064

Βομβάη, Μαχαράστρα, Ινδία

Jodhpur

Address
7. Pal link Road,
Kamla Nehru Nagar.
Jodhpur, India - 342008

Jodhpur, Ρατζαστάν, Ινδία

Ask a Question

Άλλη