Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο IHC

Διεθνής Ορίζοντες College έχει άδεια και διαπιστευμένο από τα ΗΑΕ Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης και Επιστημονικής Έρευνας (MOHESR). Το κολέγιο είναι ένα ανεξάρτητο και διεθνές προπτυχιακό ίδρυμα δεσμεύεται να τηρήσει τα υψηλά πρότυπα της ακαδημαϊκής αριστείας και τη σχετικότητα για τον 21ο αιώνα.

Το ίδρυμα παρέχει υψηλή ακαδημαϊκή εκτέλεση φοιτητές από την περιοχή MENASA με αμερικανικό στυλ της εκπαίδευσης κολλεγίων στις τέχνες, τις επιστήμες και προ-επαγγελματικές σπουδές και χρησιμεύει ως ένα μονοπάτι για τη μεταφορά στην ελίτ πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και περιφερειακά όργανα. Υπόλοιπα Διεθνές Ορίζοντες College ειδικευμένης και γενικής εκπαίδευσης, ώστε οι μαθητές μας να πετύχουν ένα ισχυρό θεμέλιο για πολύ διαφορετικά καριέρα στις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία, τα επαγγέλματα, τις δημόσιες υπηρεσίες, τη διδασκαλία, και καλές τέχνες.

Ποια είναι η IHC 2 +2 μοντέλο

IHC προετοιμάζει τους μαθητές κατά τη διάρκεια δύο έτη σπουδών στο Ντουμπάι για μεταφορά σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ. Παρασκευή ξεκινά στην πρωτοετής στο IHC, όταν οι μαθητές εργάζονται με καθηγητές και συμβούλους για να αναπτύξει ένα σαφές σχέδιο ακαδημαϊκής. Το Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα βασίζεται σε φυσικά επάρκειας, καθώς και τα συμφέροντα των φοιτητών. Το Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα παραθέτει τις ιδανικές πανεπιστήμια και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις τους για κάθε μαθητή.

2 +2 μοντέλο μας επιτρέπει στους μαθητές να εξοικονομήσουν χρήματα, να αποκτήσουν περισσότερη ακαδημαϊκή προετοιμασία και να είναι πιο κοντά στο σπίτι με τη συμπλήρωση των δύο πρώτων ετών της πτυχίο στο Ντουμπάι και στη συνέχεια κινείται προς τα δύο τελευταία χρόνια στην ελίτ πανεπιστήμια στις ΗΠΑ ή σε άλλες περιοχές .

Όραση

IHC θα γίνει γνωστό σε όλη την περιοχή MENASA για την προοδευτική αμερικανικό πρόγραμμα σπουδών εκπαίδευση κολλεγίων μας και την ανώτερη ποσοστά επιτυχίας των φοιτητών.

Στρατηγικοί Στόχοι και: 1. Αύξηση της πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση που δεν εξυπηρετούνται ομάδες της περιοχής MENESA.

  1. Ενθάρρυνση της καινοτομίας στη διδασκαλία και τη μάθηση για να βελτιώσουν την επιτυχία των φοιτητών - την ίδρυση της Παγκόσμια Τάξη και Anytime Anywhere Μάθηση 3. Προώθηση κολέγιο επίπεδο αλληλεπίδρασης με, και την αποδοχή της, διαφορετικών λαών, πολιτισμών, τις τέχνες και τις προοπτικές.

  2. Βάλτε όλα τα μέλη της κοινότητας κολέγιο σε ένα συνεχιζόμενο πρόγραμμα της διατήρησης της περιβαλλοντικής αειφορίας και των πόρων.

Αποστολή

IHC είναι ένας εκλεκτικός ανεξάρτητη και διεθνή προπτυχιακών ίδρυμα δεσμεύεται να τηρήσει τα υψηλά πρότυπα της πνευματικής αριστείας που σχετίζονται με τον 21ο αιώνα. Το ίδρυμα παρέχει υψηλής φοιτητές ακαδημαϊκά επιδόσεις στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και τη Νότια Ασία (MENASA) περιοχή με ένα αμερικανικό πρόγραμμα σπουδών κολλεγίων της εκπαίδευσης στις τέχνες, τις επιστήμες και προ-επαγγελματικές σπουδές και χρησιμεύει ως γέφυρα για την πρόσβαση μεταφορά σε ελίτ πανεπιστήμια στις Ηνωμένες μελών και των περιφερειακών οργάνων. Στο IHC ισορροπούμε ειδικευμένης και γενικής εκπαίδευσης, ώστε οι μαθητές μας να πετύχουν ένα ισχυρό θεμέλιο για πολύ διαφορετικά καριέρα στις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία, τα επαγγέλματα, τις δημόσιες υπηρεσίες, τη διδασκαλία και τις καλές τέχνες.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

International Horizons College (IHC)

IHC προετοιμάζει τους μαθητές κατά τη διάρκεια δύο έτη σπουδών στο Ντουμπάι για μεταφορά σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ. Παρασκευή ξεκινά στην πρωτοετής στο IHC, όταν οι μαθητές ... [+]

2 + 2 Πτυχίο 2 +2 μοντέλο

2 + 2 μοντέλο IHC επιτρέπει στους φοιτητές να εξοικονομήσουν χρήματα, να αποκτήσουν περισσότερη ακαδημαϊκή προετοιμασία και να είναι πιο κοντά στο σπίτι με τη συμπλήρωση των δύο πρώτων ετών της πτυχίο στο Ντουμπάι και, στη συνέχεια, τα δύο τελευταία χρόνια στην ελίτ πανεπιστήμια στις ΗΠΑ ή σε άλλες περιοχές. Οι μαθητές πρέπει να επιτύχει ένα ελάχιστο ΣΔΣ του 3,0 σε IHC, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρει σε κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ ή σε άλλες περιοχές. Μια 3,2-3,5 πρέπει να είναι ο στόχος ΣΔΣ. Πάνω από 3,5 θέσεις ένας μαθητής πολύ καλά για την εισαγωγή σε ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο των ΗΠΑ. Ο πρωταρχικός στόχος για την ολοκλήρωση του προγράμματος του πανεπιστημίου θα είναι το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια (UC) του συστήματος. Οκτώ από τα εννέα πανεπιστήμια κατατάσσονται στις ΗΠΑ News & World Report Top 100 πανεπιστήμια. Εκτός από το σύστημα UC, οι μαθητές μπορούν επίσης να αποκτήσουν πρόσβαση στο σύστημα California State University (CSU), πάνω από 20 πανεπιστήμια. Εκτός από το UC και της CSU, IHC βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετές Top 100 πανεπιστήμια στις ΗΠΑ και στις περιοχές της Μέσης Ανατολής, της Βόρειας Αφρικής και της Νότιας Ασίας. Οι συμφωνίες αυτές θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών μηνών.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Ντουμπάι
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά