Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με την EUAS

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) , που ιδρύθηκε το 1992, είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στην Εσθονία. Οι 1.600 φοιτητές μας μάς καθιστούν τον ηγέτη της αγοράς, αλλά μας επιτρέπουν να εστιάζουμε και να προσεγγίζουμε τους μαθητές μας - όπως μας αρέσει. Είμαστε υπερήφανοι για τα χέρια μας στα προγράμματα σπουδών όπου η εκμάθηση γίνεται με πράξεις. το δίκτυο συνεργατών μας από τον επιχειρηματικό κόσμο, τόσο τις ευκίνητες επιχειρήσεις και τους καθιερωμένους ηγέτες της βιομηχανίας. και η άψογη οργάνωση μας έχει ως στόχο να καταστήσει την εμπειρία της μελέτης όσο το δυνατόν πιο ομαλή. EUAS διαθέτει δίκτυο αποφοίτων με περισσότερους από 5000 πτυχιούχους.

 • Προσφέρουμε μια διορατικότητα για τις αυριανές τάσεις στην επιχειρηματικότητα μέσα από ένα σταθερό δίκτυο επισκέψεων καθηγητών και συμβούλων από τον επιχειρηματικό κόσμο.
 • Τα προγράμματα σπουδών της EUAS επικεντρώνονται στην επιχειρηματική δημιουργικότητα και στις εφαρμοσμένες επιχειρηματικές δεξιότητες.
 • EUAS βρίσκεται στο Ταλίν, Εσθονία, στην καρδιά της Ülemiste City, της πανεπιστημιακής πανεπιστημιούπολης που ονομάζεται «η κοιλάδα του πυριτίου του Βορρά».

Οφέλη για τους μαθητές στην επιλογή του EUAS

 • Υψηλής ποιότητας ευρωπαϊκή εκπαίδευση σε προσιτή τιμή
 • Ένα από τα ελάχιστα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια που προσφέρουν προγράμματα σπουδών στα ρωσικά
 • Βρίσκεται στο Ταλίν, συχνά κατατάσσεται ανάμεσα στις κορυφαίες πόλεις της ζωής στον κόσμο
 • Εξαιρετική κοινωνική ζωή στο Ταλίν για τους Αγγλούς και Ρώσους
 • Μεγάλη εκκίνηση και επιχειρηματικές ευκαιρίες στην πόλη Ülemiste και πέρα
 • Μια παγκόσμια οικογένεια μαθητών από την Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Αμερική

Μεταξύ των πολλών λόγων για την επιλογή του Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) πέντε ξεχωρίζουν.

 • EUAS είναι ένα διεθνές πανεπιστήμιο με φοιτητές από όλο τον κόσμο. Οι φοιτητές μας έχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν στα εσθονικά, αγγλικά ή ρωσικά. Τα προγράμματα σπουδών μας αναπτύσσονται σε συγχρονισμό με εταιρικούς εταίρους πέρα από τα σύνορα και το διδακτικό προσωπικό μας χαλάει από ένα
 • Είμαστε μικροί αλλά επικεντρωμένοι , διατηρώντας την εγγραφή και την καθημερινή γραφειοκρατία στο ελάχιστο και την προσοχή μας όπου ανήκει - προσφέροντας στους σπουδαστές μας την καλύτερη δυνατή κατάρτιση στον τομέα της επιχειρηματικότητας. Οι 1600 φοιτητές μας μάς καθιστούν τον ηγέτη της ιδιωτικής ανώτατης εκπαίδευσης στην Εσθονία.
 • Είμαστε πανεπιστήμιο επιχειρηματιών , επιχειρηματιών και (μελλοντικών) επιχειρηματιών. Στο EUAS , προσπαθούμε να κάνουμε τους ανθρώπους να μαθαίνουν πολύτιμα διδάγματα από τις επιτυχίες των άλλων καθώς και λάθη. Προσφέρουμε στους φοιτητές μας έντονη επαφή με τον επιχειρηματικό κόσμο καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών τους με τη μορφή επισκέψεων διαλέξεων, τακτικών ανεπίσημων συναντήσεων και πρακτικής άσκησης. Κατά μέσο όρο, οι απόφοιτοι μας κερδίζουν περισσότερα από τους αποφοίτους του Πανεπιστημίου του Ταλίν ή του Πανεπιστημίου του Tartu, των μεγάλων δημόσιων πανεπιστημίων της Εσθονίας.
 • Βρισκόμαστε στο Ταλίν, ένα από τα καυτά σημεία εκκίνησης της Ευρώπης με συνεχώς αυξανόμενες ευκαιρίες να βρούμε τη σωστή ομάδα, να διαμορφώσουμε το σωστό προϊόν, να συγκεντρώσουμε κεφάλαια και να ξεκινήσουμε με την ιδέα σας. Για τις φιλοδοξίες σε μια ενδοπυρηνική σταδιοδρομία, μην κοιτάζετε πέρα από τους καλούς γείτονες και τους συνεργάτες μας από τις διάφορες βιομηχανίες υψηλής αξίας στο Ülemiste City, την πανεπιστημιακή πανεπιστημιούπολη που ονομάστηκε "η πυραμιδική κοιλάδα του Βορρά".
 • Εύκολη πρόσβαση και χαμηλού κόστους θέση. Η Εσθονία είναι καλά συνδεδεμένη με οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και τα έξοδα διαβίωσης (διαμονή, φαγητό, μεταφορά) είναι πολύ πιο λογικά από ό, τι στη Σκανδιναβία και το Ηνωμένο Βασίλειο, για παράδειγμα. Είναι όλες οι ευκαιρίες στον κόσμο χωρίς καμία ταλαιπωρία και ακόμα πιο διασκεδαστικό .

  EUAS είναι ένα πανεπιστήμιο για οδηγούμενους ανθρώπους που είναι μετά το επόμενο μεγάλο πράγμα.

Τοποθεσίες

Ταλίν

Estonian Entrepreneurship University of Applied Sciences

Address
Suur-Sõjamäe 10a
11415 Ταλίν, Harju County, Εσθονία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+372 610 1900

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη