Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

eTelestia , είναι ένα παγκόσμιο ηλεκτρονικό δίκτυο που παρέχει eLearning στη μόδα και την ένδυση.

Τα μαθήματα κατάρτισης βασίζονται σε πακέτα eLearning που αναπτύχθηκαν από μια σύμπραξη ευρωπαϊκών κολλεγίων και πανεπιστημίων , χρησιμοποιώντας διαδραστικά πολυμέσα για αυτοεκπαίδευση για τη δημιουργία σχεδίων, σχεδιασμό μόδας, ράψιμο και τη δομή και διαδικασία ενός εικονικού εργοστασίου ένδυσης.

Τα μαθήματα οργανώνονται με αρθρωτό τρόπο και κάθε στοιχείο (καθημερινό μάθημα) αποτελεί δομικό στοιχείο σε μια βασική βασική εφαρμογή. Θα σας αποσταλεί η βασική εφαρμογή στο CD-ROM. Μόλις το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, μπορείτε να αρχίσετε να κατεβάζετε το καθημερινό μαθήματά σας, το οποίο θα αρχίσει να δημιουργεί την εικονική αίθουσα eTelestia στον υπολογιστή σας.

Αυτό το μάθημα eLearning επιταχύνει σημαντικά τη μάθηση καθώς οι κινούμενες εικόνες και οι διαδραστικές διαδικασίες περιλαμβάνουν όλες τις διαδικασίες και τις διαδικασίες της σύνταξης μοτίβων, του σχεδίου μόδας και του ραψίματος.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής σας, αυτός ο δικτυακός τόπος θα χρησιμοποιηθεί ως Πλατφόρμα Επικοινωνίας για την ενίσχυση της μαθησιακής διαδικασίας. Εργαλεία όπως ο Ηλεκτρονικός Οδηγός, το Εικονογραφημένο Γλωσσάριο Μόδας / Ένδυσης και η Κάρτα προφίλ του μαθήματος είναι διαθέσιμα μόνο στο διαδίκτυο στον ιστότοπο eTelestia .

Ωστόσο, όλες οι μονάδες eTelestia θα μεταφορτωθούν στον υπολογιστή σας και μπορείτε να τις μελετήσετε εκτός σύνδεσης.

Ποιος μπορεί να μελετήσει

Οι σπουδές eTelestia είναι τέλειες για εσάς, αν θέλετε να αποκτήσετε ικανότητες για απασχόληση, να βελτιώσετε μια συγκεκριμένη ικανότητα ή απλά να αγαπήσετε το σχεδιασμό και θέλετε να μάθετε περισσότερα για το χόμπι σας. Τα μαθήματα eTelestia είναι κατάλληλα για εσάς:

Αν δεν έχετε προηγούμενη γνώση και θέλετε να μάθετε με το χέρι:

  • πώς να κατασκευάσετε σχέδια μπλοκ και προσαρμογές μοτίβων (Pattern Making) για γυναικεία, ανδρικά και / ή παιδικά ρούχα,
  • πώς να παράγετε ρούχα, σχέδια και τεχνικά σκίτσα (Fashion Design), να αναπτύξετε τόσο τις τεχνικές ή / και τις δημιουργικές σας δεξιότητες,
  • πώς να φτιάξετε και να ράψετε ένα ρούχο στην τελειότητα (Ράψιμο),
  • πώς ένα εργοστάσιο ειδών ένδυσης και η σειρά προϊόντων του είναι οργανωμένη και λειτουργεί (Virtual Factory).
  • Εάν έχετε ήδη προηγούμενη γνώση σε ορισμένες ή όλες τις περιοχές που περιγράφονται παραπάνω και θέλετε να επεκτείνετε ή να ενημερώσετε τις δεξιότητές σας.
  • Εάν επιθυμείτε να μάθετε σνακ επιδεξιότητας για προσωπική σας χρήση (π.χ. πώς να φτιάξετε μπλούζες φούστας ή παντελόνια).

Πώς μπορώ να σπουδάσω

Όταν εγγράφεστε σε ένα μάθημα eTelestia , θα πρέπει να περιμένετε μια δομημένη διαδραστική εμπειρία εκμάθησης. Θυμηθείτε ότι ακολουθώντας τις οδηγίες του μαθήματος εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα.

Όταν εγγραφείτε για να ξεκινήσετε ένα μάθημα, θα σας δοθεί το Βασικό Λογισμικό Εφαρμογών σε CD-ROM. Όταν εγκαταστήσετε την κεντρική εφαρμογή στον υπολογιστή σας, μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη όλων των ενοτήτων του μαθήματος. Θα χρειαστείτε πρόσβαση στο διαδίκτυο μόνο για να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο eTelestia και να κάνετε λήψη των ημερήσιων συνεδριών διδασκαλίας. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο για να μελετήσετε τις ενότητες μαθημάτων.

Τι είδους χώρος σπουδών

Σας συμβουλεύουμε να προετοιμάσετε το δικό σας χώρο εργασίας για το περιβάλλον εκμάθησης πριν ξεκινήσετε αυτό το μάθημα.

Μαζί με τον υπολογιστή, θα χρειαστείτε ένα τραπέζι εργασίας για να σχεδιάσετε τα μοτίβα ή / και τα σχέδια σας ή μια ραπτομηχανή για το ράψιμο. Θα χρειαστείτε επίσης κατάλληλο χαρτί σύνταξης, λεπτό μολύβι, γόμα, μεμβράνη, καρφίτσες, ψαλίδια κλπ. Και τα αντίστοιχα εργαλεία και πρότυπα AB, τα οποία θα παρέχονται σε ένα Starter Pack μαζί με το CD-ROM Core Application.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
γαλλική γλώσσα
Γερμανός
ελληνικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει: