ICBS Business College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ICBS 40 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και ακαδημαϊκής συνέπειας

ICBS Business College ιδρύθηκε το 1977 στη Θεσσαλονίκη από μια ομάδα επιστημόνων για να καλύψει την ανάγκη για Επιχειρηματική Εκπαίδευση. Ακολούθησε η επέκταση των δράσεων σε άλλες πόλεις. Από την πρώτη στιγμή η φιλοσοφία του βασίστηκε στα εξής:

  • Εκπαίδευση σύμφωνα με τα πιο αποτελεσματικά ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα.
  • Προγράμματα μελέτης προσαρμοσμένα στις ανάγκες της αγοράς και τις μελλοντικές εξελίξεις στο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον.
  • Το ακαδημαϊκό προσωπικό που συνδυάζει την ακαδημαϊκή υποδομή με την πρακτική εμπειρία.
  • Ανθρωποκεντρική προσέγγιση για την ανάπτυξη της αμεσότητας, των σχέσεων σε ένα εύφορο εκπαιδευτικό κλίμα για τη διευκόλυνση της μάθησης.
  • Απασχόληση στις Επιχειρήσεις έτσι ώστε να δημιουργηθούν καινοτόμες και νέες ιδέες και, πάνω απ 'όλα, να εξελιχθούν σε αποτελεσματική επιχειρηματική δράση.

Σε συνεργασία με τα καθιερωμένα Βρετανικά Πανεπιστήμια (Ulster, Kingston, Winchester) και τις πιστοποιήσεις Διεθνών Οργανισμών Ακαδημαϊκής Αναγνώρισης (AMBA, QAA, NARIC, PRME), το ICBS προσέφερε και προσέφερε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα

  • Διοίκηση Επιχειρήσεων
  • Εμπορία
  • Χρηματοοικονομική διαχείριση και λογιστική
  • Οικονομικά

Συμβάλλοντας σημαντικά στη δημιουργία χιλιάδων ιδιαίτερα καταρτισμένων πτυχιούχων που διευθύνουν με επιτυχία επιχειρήσεις και οργανισμούς, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

ICBS Business College , που λειτουργεί και προσφέρει προγράμματα στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, συνεχίζει να υποστηρίζει και να καθοδηγεί τους φοιτητές και τους αποφοίτους καθώς και την ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα για την επίτευξη των στόχων τους.

ICBS Θεσσαλονίκη

Μόλις 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται η πανεπιστημιούπολη Galene στο Ωραιόκαστρο, που αποτελεί παράδειγμα 14.000 τετραγωνικών μέτρων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων ειδικά σχεδιασμένων για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των εκπαιδευτικών και των φοιτητών για την επιδίωξη της αριστείας.
Το ICBS Galene Campus περιλαμβάνει: Μαθήματα εξοπλισμένα με οπτικοακουστικά μέσα και διαδραστικούς προβολείς, αίθουσα συνεδριάσεων 240 ατόμων, εργαστήρια υπολογιστών, βιβλιοθήκη και αναγνωστήριο, γραφεία διοίκησης, γραφεία διδασκόντων, συνεδριακές αίθουσες, γραφεία γραμματείας, γραφείο αποφοίτων,

ICBS Αθήνα

Το Διεθνές Κολλέγιο ICBS Athens στεγάζεται στο κτίριο του Ελληνικού Συνδέσμου Διοίκησης (EEDE), που βρίσκεται στην περιοχή Κάτω Πατήσια της Αθήνας. Το συγκρότημα στεγάζει ένα συνεδριακό κέντρο που φιλοξενεί 390 άτομα, αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσες σεμιναρίων, βιβλιοθήκες και εργαστήρια καθιστούν ένα ιδανικό περιβάλλον που προάγει τη μάθηση σε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σχολείο: www.icbs.gr
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Winchester: www.winchester.ac.uk

Ζώντας στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Ελλάδα, με πάνω από 1 εκατομμύριο κατοίκους στη μητροπολιτική περιοχή της και την πρωτεύουσα της Μακεδονίας.
Η πόλη της Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 315 π.Χ. από τον Κάσσανδρο της Μακεδονίας. Μια σημαντική μητρόπολη κατά τη ρωμαϊκή περίοδο, η Θεσσαλονίκη ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη και πλουσιότερη πόλη της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Κατακτήθηκε από τους Οθωμανούς το 1430 και πέρασε από την Οθωμανική Αυτοκρατορία στην Ελλάδα στις 8 Νοεμβρίου 1912.
Η Θεσσαλονίκη είναι το δεύτερο σημαντικό οικονομικό, βιομηχανικό, εμπορικό και πολιτικό κέντρο της Ελλάδας. είναι ένας σημαντικός κόμβος μεταφοράς για την Ελλάδα και τη νοτιοανατολική Ευρώπη, κυρίως μέσω του λιμανιού της Θεσσαλονίκης. Η πόλη είναι γνωστή για τα φεστιβάλ, τα γεγονότα και τη ζωντανή πολιτιστική ζωή γενικά και θεωρείται πολιτιστική πρωτεύουσα της Ελλάδας.
Εκδηλώσεις όπως η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης και το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης πραγματοποιούνται ετησίως. Η Θεσσαλονίκη ήταν η Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νέων 2014. Η Θεσσαλονίκη φιλοξενεί πολλά αξιόλογα βυζαντινά μνημεία, όπως τα Παλαροχριστιανικά και Βυζαντινά μνημεία της Θεσσαλονίκης, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, καθώς και αρκετές εβραϊκές δομές της Ρώμης, της Οθωμανικής και της Σεφαραδικής. Το κύριο πανεπιστήμιο της πόλης, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.
Η Θεσσαλονίκη είναι δημοφιλής τουριστικός προορισμός στην Ελλάδα. Το 2013, το περιοδικό National Geographic περιλάμβανε τη Θεσσαλονίκη στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως, ενώ το περιοδικό Financial Times FDI (Ξένες Άμεσες Επενδύσεις) του 2014 δήλωσε τη Θεσσαλονίκη ως την καλύτερη μέση ευρωπαϊκή πόλη για το μέλλον του ανθρώπινου κεφαλαίου και του τρόπου ζωής. Μεταξύ των φωτογράφων του δρόμου, το κέντρο της Θεσσαλονίκης θεωρείται επίσης ο πιο δημοφιλής προορισμός για την οδική φωτογραφία στην Ελλάδα.

Ζώντας στην Αθήνα

Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας. Η Αθήνα κυριαρχεί στην περιοχή της Αττικής και είναι μια από τις παλαιότερες πόλεις του κόσμου, με την καταγεγραμμένη ιστορία της που ξεπερνά τα 3.400 χρόνια και την αρχαιότερη ανθρώπινη παρουσία της ξεκινώντας κάπου μεταξύ της 11ης και της 7ης χιλιετίας π.Χ. Η κλασική Αθήνα ήταν μια ισχυρή πόλη-κράτος που αναδύθηκε σε συνδυασμό με την θαλάσσια ανάπτυξη του λιμανιού του Πειραιά, που ήταν μια ξεχωριστή πόλη πριν από την ένταξή του στην Αθήνα το 5ο αιώνα π.Χ. Ένα κέντρο για τις τέχνες, τη μάθηση και τη φιλοσοφία, το σπίτι της ακαδημίας του Πλάτωνα και του Λυκείου του Αριστοτέλη, αναφέρεται ευρέως ως λίκνο του δυτικού πολιτισμού και γενέτειρα της δημοκρατίας. Στη σύγχρονη εποχή, η Αθήνα είναι μια μεγάλη κοσμοπολίτικη μητρόπολη και κεντρικό σημείο της οικονομικής, οικονομικής, βιομηχανικής, θαλάσσιας, πολιτικής και πολιτιστικής ζωής στην Ελλάδα. Η Αθήνα φιλοξενεί δύο περιοχές παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, την Ακρόπολη των Αθηνών και τη μεσαιωνική Μονή Δάφνης. Η Αθήνα φιλοξενεί επίσης πολλά μουσεία και πολιτιστικά ιδρύματα, όπως το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, με τη μεγαλύτερη συλλογή αρχαιοελληνικών αρχαιοτήτων παγκοσμίως, το Μουσείο της Ακρόπολης, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, το Μουσείο Μπενάκη και το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο.
Η Ελλάδα είναι μια από τις φθηνότερες χώρες στην Ευρώπη για τους αλλοδαπούς, τόσο για τουρίστες όσο και για διεθνείς φοιτητές. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστείτε περίπου 450-700 ευρώ μηνιαίως για όλες τις δαπάνες, συμπεριλαμβανομένου του καταλύματος, το οποίο είναι λογικό, σε σύγκριση με άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς (Ισπανία, Γερμανία ή Ιταλία), όπου το μέσο ημερήσιο κόστος διαβίωσης είναι μεταξύ 800 και 1.000 ευρώ.

Τοποθεσίες

Αθήνα

ICBS ATHENS INTERNATIONAL COLLEGE

Αθήνα

Address
3, Rethimnou Str.
10682 Αθήνα, Κεντρική Αθήνα, Ελληνική Δημοκρατία

Θεσσαλονίκη

Address
Thessaloniki 108, Oreokastro 570 13
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη, Ελληνική Δημοκρατία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη