European Law and Governance School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Στην παρούσα, για πάντα εποχή της παγκοσμιοποίησης, δεν υπάρχει χωρίς καμία αμφιβολία, μια ανάγκη για ομογενοποιημένο προγράμματα σπουδών σε ευρωπαϊκό επίπεδο και την ανάγκη για ιδρύματα που μπορούν να προσφέρουν στους σπουδαστές τα προσόντα, τις γνώσεις και τις δεξιότητες που αναγνωρίζονται πέραν των εθνικών συνόρων. Με στόχο να είναι συνεχώς στην πρώτη γραμμή της έρευνας και της εκπαίδευσης, η Ευρωπαϊκός Οργανισμός νόμο για τις δημόσιες (EPLO) έχει δημιουργήσει ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με την ονομασία "Ευρωπαϊκό Δίκαιο και Σχολή Διακυβέρνησης »(ELGS), Η οποία αποτελεί την υλοποίηση αυτής της ανάγκης. ο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και Σχολή Διακυβέρνησης βασίζεται πάνω στην πεποίθηση ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση διαδραματίζει καίριο ρόλο στη διασφάλιση της παγκόσμιας σταθερότητας, την προώθηση της δημοκρατίας, καθώς και τη συνολική πρόοδο της ανθρωπότητας, και ότι οι βασικές αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρέπει να γίνει δεκτή, ενώ αγωνίζεται για την καλύτερη ενσωμάτωση. Ο ELGS Πιστεύει επίσης ότι η βασική πηγή ελπίδας και ο μόνος δρόμος για την επιτυχή ένταξη είναι μέσα από την κατάλληλη εκπαίδευση και κατάρτιση των νέων της Ευρώπης. Έτσι, το όραμα του είναι να δημιουργήσει μια γενιά νέων που θα αυτοπροσδιορίζονται ως Ευρωπαίοι, που θα εξυπηρετεί την Ευρώπη, και ότι θα διαδώσει την ιδέα, τον πολιτισμό και τις αξίες της Ευρώπης σε όλο τον κόσμο.

Εμπνευσμένο από τις αξίες που βρίσκονται στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως τα θεμελιώδη δικαιώματα, την ελεύθερη κυκλοφορία των επαγγελματιών, των αγαθών και των υπηρεσιών, καθώς και τη δημιουργία ενός ενιαίου συστήματος της αγοράς, καθώς και από τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται από αυτές τις πολιτικές , ο ELGS έχει επισημάνει την ανάγκη να δημιουργηθεί μια νέα μορφή εκπαίδευσης που είναι Πανευρωπαϊκού χαρακτήρα. Αυτή η εκπαίδευση θα πρέπει να ξεκινήσει σε προπτυχιακό επίπεδο, προκειμένου να δημιουργήσουν και να προετοιμάσει την επόμενη γενιά των νομικών και διοικητικών μελετητές να εργαστούν εντός των ταχέως εξελισσόμενο ευρωπαϊκό και διεθνές θεσμικές δομές.

AEH

Πεδίο εφαρμογής και Στόχοι

Το Ευρωπαϊκό Δίκαιο και Σχολή Διακυβέρνησης (ELGS) είναι ένα σύγχρονο διεθνές σχολείο, με στόχο και την αποστολή να προσφέρει αριστεία στην τριτοβάθμια επίπεδα εκπαίδευσης στους τομείς της ευρωπαϊκής νομοθεσίας και τη διακυβέρνηση.

Η Σχολή έχει ως στόχο να διαμορφώσουμε κοινωνικά υπεύθυνη ηγέτες του μέλλοντος με ανήσυχα μυαλά και τα ελεύθερα πνεύματα. Έχει ως στόχο να διαμορφώσουν οι ευρωπαίοι πολίτες του αύριο οι οποίοι ανήκουν στην Ευρώπη και να χρησιμεύσει για την προώθηση των ευρωπαϊκών αξιών.

Η ELGS έχει δεσμευτεί για την εκπαίδευση της επόμενης γενιάς της Ευρώπης και τη δικαιοσύνη επαγγέλματα του κόσμου, οι δημόσιες διαχειριστές και οι ηγέτες του κόσμου με τη μετάδοση τους με τη γνώση που απαιτείται για να λειτουργήσει αποτελεσματικά μέσα στις ταχέως εξελισσόμενη ευρωπαϊκή και την παγκόσμια θεσμικές δομές που υπερβαίνουν τα εθνικά πλαίσια, και οι δεξιότητες για να αντιμετωπίσουν και να αντιμετωπίσουν τις νέες παγκόσμιες ευκαιρίες και προκλήσεις.

Η ELGS παρέχει διεπιστημονική προπτυχιακά, μεταπτυχιακά μαθήματα, και Εκτελεστικό προγράμματα εκπαίδευσης, με φρέσκο ​​υλικό και ένα μοναδικό σχεδιασμό.

Τρεις πυλώνες περιλαμβάνουν την πολιτική και τις αξίες φετινή ιδρυμάτων »:

  • να προσφέρει αριστεία στην εκπαίδευση μέσα από τη θεωρία, την ανάπτυξη πρακτικών και εγκάρσιες δεξιότητες,
  • να προωθήσει την καινοτομία και την πνευματική περιέργεια μέσω ενός υποστηρικτικού και ευέλικτο περιβάλλον,
  • να ενθαρρύνει την αλλαγή στην κοινωνία, καλλιεργώντας τους ευρωπαίους πολίτες του αύριο.

Γιατί σπουδάσουν στο ELGS

  • Προσφέρει ένα-του-ένα είδος διεπιστημονική προγράμματα σπουδών
  • διδάσκονται από ένα δίκτυο σχολή του καλύτερα του κόσμου
  • αφιερωμένο στη δημιουργία τους ηγέτες του αύριο
  • παραδοθεί σε μια εκπληκτική και πολιτιστικά πλούσια τοποθεσία
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη BAs » Όψη Law Πτυχίο Νομικής (LLB) » Όψη Μεταπτυχιακά Τεχνών (MA) » Όψη Διδακτορικό (PhD) » Όψη Law Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM) » Όψη Μεταπτυχιακά »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Τεχνών (BA)

βα στην ευρωπαϊκή διακυβέρνηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια October 2019 Ελληνική Δημοκρατία Athens

Αυτό το μοναδικά σχεδιασμένο και αιχμής τρία χρόνια δίδαξε προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών βρίσκεται στο επίκεντρο της αποστολής του ELGS, η οποία είναι να προσφέρει στους φοιτητές μια σε βάθος ματιά στη διακυβέρνηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. [+]

Αυτό το μοναδικά σχεδιασμένο και αιχμής τρία χρόνια δίδαξε προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών βρίσκεται στο επίκεντρο της αποστολής του ELGS, η οποία είναι να προσφέρει στους φοιτητές μια σε βάθος ματιά στη διακυβέρνηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές μια ολοκληρωμένη κατανόηση του κόσμου της σύγχρονης διακυβέρνησης, με επίκεντρο την Ευρωπαϊκή Ένωση, και μια διεπιστημονική κατανόηση των ιστορικών, θεσμικών, νομικών, οικονομικών και πολιτικών διαστάσεων του. Επιπλέον, το πρόγραμμα αυτό θα χορηγεί στους φοιτητές την ευκαιρία να αναπτύξουν δεξιότητες κριτικής και πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία που θα τους προετοιμάσει για τη ζωή μετά την αποφοίτηση.... [-]


βα στο ευρωπαϊκό δίκαιο και τη διακυβέρνηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια October 2019 Ελληνική Δημοκρατία Athens

Αυτό το μοναδικά σχεδιασμένο και αιχμής τρία χρόνια δίδαξε προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, επίσης γνωστός ως ο βαθμός ELGS, βρίσκεται στο επίκεντρο της αποστολής του ELGS, η οποία είναι να προσφέρει στους φοιτητές μια εις βάθος και διεπιστημονική ματιά σε βασικά ζητήματα του δικαίου και διακυβέρνησης στην Ευρωπαϊκή Ένωση. [+]

Αυτό το μοναδικά σχεδιασμένο και αιχμής τρία χρόνια δίδαξε προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, επίσης γνωστός ως ο βαθμός ELGS, βρίσκεται στο επίκεντρο της αποστολής του ELGS, η οποία είναι να προσφέρει στους φοιτητές μια εις βάθος και διεπιστημονική ματιά σε βασικά ζητήματα του δικαίου και διακυβέρνησης στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές μια ολοκληρωμένη κατανόηση του κόσμου του δικαίου και της σύγχρονης διακυβέρνησης, με επίκεντρο την Ευρωπαϊκή Ένωση. Επιπλέον, το πρόγραμμα αυτό θα χορηγεί στους φοιτητές την ευκαιρία να αναπτύξουν δεξιότητες κριτικής και πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία που θα τους προετοιμάσει για τη ζωή μετά την αποφοίτηση. ... [-]