Παρουσίαση του DEI College

Το DEI College είναι ένα Κέντρο Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης που ιδρύθηκε το 2009 και έλαβε άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων τον Ιούλιο του 2010. Λειτουργούσε όμως ως Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών από το 1990. Είναι επίσης μέλος ενός μεγαλύτερου εκπαιδευτικού οργανισμού που ιδρύθηκε το 1967.

Σκοπός του DEI είναι να παρέχει ποιοτική εκπαίδευση σε ανθρώπους με ποικίλη εκπαιδευτική εμπειρία, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον οργανωμένο με σχολαστικότητα και με αυστηρά επιλεγμένο εκπαιδευτικό προσωπικό.

Μέσα από την εμπειρία χρόνων και τη στενή επαφή με φημισμένα Βρετανικά πανεπιστήμια, το DEI μπορεί πλέον να διδάσκει προγράμματα που αξιολογούνται και θεωρούνται ως εφάμιλλα εκείνων που διδάσκονται στη Βρετανία.

Οι απόφοιτοί του έχουν στελεχώσει μεγάλες Ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις.

Το DEI είναι αναγνωρισμένο ως Registered Centre of the University of London International Programmes για τα παρακάτω προγράμματα σπουδών. Αυτό σημαίνει ότι το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου θεωρεί ότι το DEI πληρεί τα απαραίτητα κριτήρια για την υποστήριξη των σπουδαστών των Διεθνών Προγραμμάτων του Πανεπιστημίου το Λονδίνου στην προετοιμασία τους για τις εξετάσεις:

 • BSc Accounting & Finance
 • BSc Banking & Finance
 • BSc Business and Management
 • BSc Development & Economics
 • BSc Economics
 • BSc Economics & Finance
 • BSc Information Systems & Management
 • BSc International Relations
 • BSc Politics & International Relations
 • Diploma for Graduates
 • LLB

Επίσης το κολέγιο παρέχει υποστήριξη για το πρόγραμμα BA English

Το DEI συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο του Northampton προσφέροντας τα παρακάτω προγράμματα:

 • ΒΑ (Hons) Business Studies
 • BSc (Hons) Computing
 • LLB
 • LLM International Commercial Law
 • MBA Executive/MBA

Σπουδάζοντας στο DEI College

Το DEI College βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Θεσσαλονίκης και ως εκ τούτου η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη.
Οι εγκαταστάσεις του είναι ειδικά διαμορφωμένες για τις ανάγκες ενός μοντέρνου εκπαιδευτικού οργανισμού.

Το διδακτικό προσωπικό απαρτίζεται από καθηγητές που έχουν επιλεγεί με τα πιο αυστηρά ακαδημαϊκά κριτήρια .

Τα προγράμματα που προσφέρει λειτουργούν εξ ολοκλήρου στη Θεσσαλονίκη με την ακαδημαϊκή διεύθυνση φημισμένων πανεπιστημίων του εξωτερικού.

Η διδασκαλία γίνεται σε μικρές ομάδες σπουδαστών, κάτι που ενθαρρύνει τους σπουδαστές να συνεισφέρουν στην μαθησιακή διαδικασία μέσω της συζήτησης και της κριτικής ανάλυσης.

Οι προσφερόμενοι πτυχιακοί και μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών δεν διαφέρουν από τους τίτλους που χορηγούνται στους φοιτητές που παρακολουθούν τα αντίστοιχα προγράμματα στο εξωτερικό.

Για τα πτυχιακά προγράμματα έχει καθιερώσει το θεσμό του επιβλέποντα καθηγητή με σκοπό να βοηθήσει τους σπουδαστές στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που ανακύπτουν κατά τη διάρκεια των σπουδών.

Για τους αποφοίτους IEK δίνεται η δυνατότητα εγγραφής στο δεύτερο έτος των τριετών προγραμμάτων σπουδών.

Το DEI College έχοντας υπόψη τις οικονομικές δυσκολίες των σπουδαστών συνεργάζεται με χρηματοπιστωτικούς φορείς σε συγκεκριμένα οικονομικά προγράμματα.

Το DEI College ανταποκρινόμενο στη φήμη και το επίπεδο των πανεπιστημίων με τα οποία συνεργάζεται, δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών με στόχο την απόκτηση του καλύτερου επιστημονικού υπόβαθρου αλλά και μιας ευρωπαϊκής νοοτροπίας Έχει καταφέρει έτσι να κερδίσει την εκτίμηση τόσο των Βρετανικών Πανεπιστημίων όσο και των αποφοίτων του, παραμένοντας σταθερά πρώτο σε ποιότητα και αξιοπιστία.

Στο Κολλέγιό μας λειτουργεί ο θεσμός του Επιβλέποντα Καθηγητή. Το σύστημα αυτό εφαρμόζεται σε πολλά ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Μ. Βρετανίας και της Αμερικής με μεγάλη επιτυχία.

Από την αρχή του ακαδημαϊκού έτους ο κάθε σπουδαστής ανατίθεται σε ένα καθηγητή για να τον καθοδηγεί, συμβουλεύει και να τον βοηθά να ξεπερνά τις δυσκολίες που συναντά κατά τη διάρκεια των σπουδών του.

Ειδικότερα, στα καθήκοντα του επιβλέποντα καθηγητή περιλαμβάνονται:

 • Να είναι διαθέσιμος (στις συγκεκριμένες ώρες γραφείου) για να συζητήσει οποιουσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα σπουδαστών που έχουν σχέση με θέματα σπουδών
 • Να βοηθάει τον σπουδαστή να προγραμματίζει την εργασίας του/της
 • Να βοηθάει τον σπουδαστή να θέτει ρεαλιστικούς στόχους.
 • Να είναι ενήμερος της προόδου του σπουδαστή σε σχέση με το ειδικό πρόγραμμά του και τους στόχους που έχουν τεθεί.
 • Να συζητάει οποιοδήποτε άλλο προσωπικό, διοικητικό ή οικονομικό πρόβλημα του σπουδαστή
 • Να παρέχει συστάσεις που οι σπουδαστές μπορεί να χρειαστούν για το μέλλον τους.

Το DEI College ανταποκρινόμενο στη φήμη και το επίπεδο των πανεπιστημίων με τα οποία συνεργάζεται, δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών με στόχο την απόκτηση του καλύτερου επιστημονικού υπόβαθρου αλλά και μιας ευρωπαϊκής νοοτροπίας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
ελληνικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

DEI College

Επιχειρηματικές μελέτες ενισχύουν την κατανόηση των επιχειρήσεων και την ανάπτυξη αναλυτικών, αξιολόγησης και τις δεξιότητες διαχείρισης. ... [+]

Επιχειρηματικές μελέτες ενισχύουν την κατανόηση των επιχειρήσεων και την ανάπτυξη αναλυτικών, αξιολόγησης και τις δεξιότητες διαχείρισης.

Διεπιστημονική χαρακτήρα και οδηγεί σε πολλές πιθανές σταδιοδρομίες, είναι η ιδανική προετοιμασία για μια καριέρα σε κάθε τομέα της επιχείρησης, αλλά και για πολλές άλλες σταδιοδρομίες στον δημόσιο και τον εθελοντικό τομέα.

Επιπλέον, ένα πτυχίο στην επιχείρηση μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω σπουδές.... [-]

Ελληνική Δημοκρατία Thessaloniki
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

DEI College

Πρόκειται για μια ακαδημαϊκή πειθαρχία και μια εφαρμοσμένη επιστήμη που επιδιώκει να κατανοήσει άτομα και ομάδες από τον καθορισμό των γενικών αρχών και ερευνά συγκεκριμέ ... [+]

Ψυχολογία είναι η μελέτη της συμπεριφοράς και του νου αγκαλιάζει όλες τις πτυχές της ανθρώπινης εμπειρίας.

BSc (Hons) Ψυχολογία - Πανεπιστήμιο του Northampton

Αυτός ο βαθμός είναι για σας εάν θέλετε να:

διερευνήσει ένα συνεκτικό σχέδιο ευκαιρίες για να αποκτήσουν ένα σώμα της ψυχολογικής γνώσης λάβετε μια εικόνα εργασίας της σύγχρονης ψυχολογίας και τις μεθόδους της, συμπεριλαμβανομένης της αυτο-επίγνωση, ικανότητα για αυτο-αντανάκλαση, και διαπροσωπικές αρμοδιότητα επιδεικνύει γνώση και κατανόηση της θεωρίας και της έρευνας στη γνωστική, κοινωνική, φυσιολογικές και κλινικές βάσεις της συμπεριφοράς ορίζουν ένα προσωπικό πρόβλημα στην ανάγκη της αλλαγής, περιγράφουν τι πρέπει να αλλάξει, και να δημιουργήσει ένα σχέδιο δράσης βασίζεται σε ψυχολογικές αρχές για την αλλαγή της συμπεριφοράς να αναπτύξουν δεξιότητες στους τομείς της επικοινωνίας, τη συλλογή πληροφοριών, την κριτική σκέψη, την επίλυση προβλημάτων, καθώς και ποσοτικές και ποιοτικές μεθόδους έρευνας, ανάλυσης και ερμηνείας ενθαρρύνει την ανάπτυξη ενός εκτίμηση της ποικιλομορφίας, αξίες που σχετίζονται με την ψυχολογική επιστήμη, και μια δέσμευση για την ηθική και επαγγελματική συμπεριφορά Ευκαιρίες Καριέρας ... [-]
Ελληνική Δημοκρατία Thessaloniki
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
DEI College

υπολογιστικά συστήματα όλων των τύπων είναι τώρα ένα σημαντικό μέρος της ζωής μας, με καλά-μηχανικής, αξιόπιστων και εύχρηστων συστημάτων ζωτικής σημασίας για την επιβίωσ ... [+]

υπολογιστικά συστήματα όλων των τύπων είναι τώρα ένα σημαντικό μέρος της ζωής μας, με καλά-μηχανικής, αξιόπιστων και εύχρηστων συστημάτων ζωτικής σημασίας για την επιβίωση των περισσότερων οργανισμών. Το προσωπικό, οι οποίοι μπορούν να σχεδιάσουν, να εφαρμόσουν και να διατηρήσουν αυτά τα συστήματα συνεχώς εξελισσόμενο βρίσκονται σε συνεχή ζήτηση. Μελετώντας στον τομέα της πληροφορικής είναι προκλητική και ευχάριστο, και μπορεί να οδηγήσει σε μια κερδοφόρα καριέρα.... [-]

Ελληνική Δημοκρατία Thessaloniki
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά