UBIS University of Business and International Studies

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο Επιχειρήσεων και Διεθνών Σπουδών (UBIS) ενθαρρύνει την ομαδική εργασία και βοηθά τους μαθητές να γίνουν ηγέτες και να ξεκινήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις

Το UBIS είναι ένα νέο ίδρυμα που στοχεύει στην παροχή ποιοτικών προγραμμάτων στους τομείς των Διεθνών Σχέσεων και Επιχειρήσεων . Το UBIS DNA αποτελείται από τρεις βασικούς παράγοντες: Εμπειρία πραγματικού κόσμου, ατομική προσοχή και διεθνείς προοπτικές .

Οι καθηγητές της UBIS είναι έμπειροι επαγγελματίες . Φέρνουν στην τάξη προβλήματα στον πραγματικό κόσμο και τα τεμαχίζουν με το κρίσιμο βλέμμα της εμπειρίας. Παρέχουν στους συμμετέχοντες ένα στρατηγικό πλαίσιο μέσα στο οποίο μπορούν να τοποθετήσουν τα θέματα που θα αντιμετωπίσουν στην επαγγελματική σας ζωή.

Το UBIS παρακολουθεί στενά τις εξελισσόμενες ανάγκες της αγοράς και προσαρμόζει συνεχώς το περιεχόμενο των μαθημάτων και τις μεθοδολογίες του για να διασφαλίσει ότι οι απόφοιτοι μας είναι εξοπλισμένοι με τις απαραίτητες γνώσεις και μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να πετύχουν στον ταχέως εξελισσόμενο κόσμο της εργασίας.

Στο UBIS δεν θα είστε απλώς ένα πρόσωπο στο πλήθος. Δίνουμε προσοχή στις ανάγκες κάθε μαθητή και στοχεύουμε να παρέχουμε μια εξατομικευμένη και εξατομικευμένη μαθησιακή εμπειρία για κάθε έναν. Τα μικρά μας μεγέθη τάξεων σάς βοηθούν να εκμεταλλευτείτε πιο εμπεριστατωμένες συζητήσεις και να λάβετε εξατομικευμένα σχόλια από τους καθηγητές σας. Αυτό έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους μαθητές μας να αναπτύξουν τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση για να πετύχουν στην καριέρα που θέλουν να ακολουθήσουν.

Τέλος, είμαστε μια πραγματικά διεθνής κοινότητα : η σχολή, το προσωπικό και οι φοιτητές της UBIS προέρχονται από περισσότερες από 40 διαφορετικές εθνικότητες και από κάθε γωνιά του κόσμου. Το UBIS διαθέτει επίσης ένα ισχυρό δίκτυο διεθνών συνεργατών και ένα πραγματικά διεθνές δίκτυο αποφοίτων. Επί του παρόντος, η οικογένεια του UBIS είναι κατανεμημένη σε 4 ηπείρους.

Γιατί να σπουδάσετε στο UBIS

 1. Προσαρμοσμένα, υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκά προγράμματα και μια σχολή που υποστηρίζει ιδιαίτερα τα μεμονωμένα επιχειρηματικά προγράμματα σπουδαστών. Το μικρό μέγεθος τάξης είναι το κλειδί.
 2. Εστίαση στην προοπτική σταδιοδρομίας των μαθητών: προγράμματα ευθυγραμμισμένα με το μέλλον της εργασίας. σχολή με επαγγελματική εμπειρία, συνδυασμένη προσέγγιση τεχνικών και κοινωνικών δεξιοτήτων.
 3. Πολύ διαφορετικό φοιτητικό σώμα στην πανεπιστημιούπολη και εμβάπτιση στη διεθνή κοινότητα της Γενεύης. Εξάμηνο στο εξωτερικό (ιδρύματα συνεργάτες) και / ή επιλογές πρακτικής άσκησης (ΗΠΑ)

IMG-2656UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Λεπτομερείς πληροφορίες

Ιστορία

Το Πανεπιστήμιο Επιχειρήσεων και Διεθνών Σπουδών (UBIS) ιδρύθηκε το 2006 για να δημιουργήσει ένα ίδρυμα με υψηλά ακαδημαϊκά πρότυπα και ένα υποστηρικτικό περιβάλλον για φοιτητές που ενδιαφέρονται για επαγγελματική σταδιοδρομία. Το UBIS είναι διαπιστευμένο από τα IACBE, EduQua και ISO29990. Το UBIS διαθέτει ένα δίκτυο διεθνών ακαδημαϊκών συνεργατών και ένα διεθνές δίκτυο αποφοίτων. Η σχολή, το προσωπικό και οι μαθητές προέρχονται από περισσότερα από 40 έθνη.

Εκπαίδευση

Στο UBIS δημιουργούμε φοιτητικές ικανότητες για πλοήγηση σε περιοχές με τις οποίες μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι, να προσαρμόζονται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες, να λειτουργούν με πολυπολιτισμικούς τρόπους και να υλοποιούν έργα που θα έχουν θετικές επιπτώσεις στον κόσμο. Εξετάζουμε συνεχώς και τροποποιούμε τα προγράμματα και τις μεθόδους διδασκαλίας μας για να ευθυγραμμίσουμε με τις τρέχουσες επιχειρηματικές και κοινωνικές ανάγκες.

Τα προπτυχιακά προγράμματά μας δίνουν μεγάλη έμφαση στην ατομική ανάπτυξη και στην ανάπτυξη των γνώσεων, των δεξιοτήτων και των συνηθειών που απαιτούνται για την επιτυχία στο μέλλον της εργασίας.

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές προσανατολίζονται στην ανάλυση και την έρευνα που ισχύει για σύγχρονα επιχειρηματικά θέματα.

Το 2018 η UBIS επέκτεινε τις ακαδημαϊκές της προσφορές για να συμπεριλάβει γιατρό διοίκησης επιχειρήσεων.

Ερευνα

Η έρευνα των φοιτητών ενθαρρύνεται και αναπτύσσεται μέσω του προγράμματος capstone σε επίπεδο bachelor και μιας διατριβής σε μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο. Οι μεταπτυχιακές και διδακτορικές διατριβές αναμένεται να δείξουν πρωτότυπη έρευνα και συμβολή στη νέα γνώση. Η επαγγελματική εξειδίκευση της σχολής είναι ζωτικής σημασίας για τον προσανατολισμό αυτών των διατριβών σε πραγματικά επιχειρηματικά θέματα. Η πρωτοτυπία της έρευνας παρακολουθείται μέσω στενής καθοδήγησης των διατριβών σε προκαθορισμένα στάδια των υποβολών γραπτών μαθητών. Η Σχολή αναμένεται να επιδείξει ερευνητική δραστηριότητα μέσω συνεισφορών σε περιοδικά με κριτές και συμμετοχή σε Δημοσιευμένες εργασίες συνεδρίων.

Προοπτικές καριέρας

Οι προοπτικές σταδιοδρομίας των φοιτητών ενισχύονται από υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκά προγράμματα που ευθυγραμμίζονται συνεχώς με το μέλλον της εργασίας, από σχολή με εκτεταμένη επαγγελματική εμπειρία, από έμφαση στις κοινωνικές δεξιότητες (επικοινωνία, συνεργασία, πολιτιστική ευαισθησία) και από το χώρο που δίνουν οι μαθητές αναπτύξουν τα δικά τους επιχειρηματικά έργα. Η εξέχουσα θέση που δίνεται στην έρευνα (έργα capstone και διατριβές) με γνώμονα τα πραγματικά ζητήματα των επιχειρήσεων είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην προετοιμασία των μαθητών μας για επιτυχία. Οι μαθητές έχουν πολλές ευκαιρίες που παρέχονται από το περιβάλλον της Γενεύης (π.χ. συμμετοχή σε σημαντικά συνέδρια, πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις, διεθνή ιδρύματα και ΜΚΟ) και από τις διεθνείς ακαδημαϊκές συνεργασίες μας.

DSC3084UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Υπηρεσίες

Φοιτητικά γραφεία

Το Κέντρο Καριέρας συμβουλεύει κάθε μεμονωμένο μαθητή πού να πάει για πρακτική άσκηση. Όλοι οι μαθητές στην Ελβετία επιτρέπεται να εργάζονται για 20 ώρες την εβδομάδα - ένα 50% μετά από το 2ο εξάμηνο των σπουδών.

 • Student Learning Platform - βοηθά στον έλεγχο των βαθμών και του υλικού μελέτης
 • Διαδικτυακό πρόγραμμα εκπαίδευσης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης
 • Φοιτητικές υπηρεσίες για βοήθεια με βίζα, διατυπώσεις κάρτας διαμονής, υγειονομική περίθαλψη και διαμονή
 • Ημέρες προσανατολισμού για νέους φοιτητές: γνωριμία με καθηγητές, ξεναγήσεις στην πόλη, ένταξη με υπάρχοντες μαθητές
 • Student Association - διοργανώνει διασκεδαστικές εκδηλώσεις για μαθητές εντός και εκτός της Γενεύης

Κατάλυμα

Η ομάδα υπηρεσιών φοιτητών του UBIS βοηθά τους μαθητές να κάνουν κράτηση για κοινόχρηστο ή μονό δωμάτιο στο Student Residences στη Γενεύη (χωριστά για γυναίκες και άνδρες φοιτητές). Με αίτημα φοιτητή, μπορούμε να παρέχουμε έναν αριθμό πρακτορείων για υπηρεσίες μετεγκατάστασης ή για αναζήτηση δωματίου σε ιδιωτικό διαμέρισμα. Οι τιμές στέγασης στη Γενεύη είναι από 700 έως 1000 CHF ανά άτομο μηνιαίως. Η Γενεύη διαθέτει εξαιρετικές δημόσιες συγκοινωνίες και ασφαλή ποδηλασία. Προσπαθούμε να βρούμε εγκαταστάσεις διαβίωσης σε κοντινή απόσταση από την πανεπιστημιούπολη.

Βιβλιοθήκη

Το UBIS προσφέρει πρόσβαση στη βάση δεδομένων EBSCO Business Source Premier, μία από τις καλύτερες και πληρέστερες βάσεις δεδομένων για ερευνητικές επιχειρήσεις. Το UBIS διαθέτει επίσης μια μικρή φυσική βιβλιοθήκη στην πανεπιστημιούπολη και όλοι οι μαθητές μπορούν να πάρουν ένα ετήσιο πάσο στη βιβλιοθήκη των Ηνωμένων Εθνών και να το χρησιμοποιήσουν δωρεάν.

Φροντίδα υγείας

Οι εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης είναι εκτός πανεπιστημιούπολης. Όλοι οι φοιτητές UBIS υποβάλλουν αίτηση για ελβετική ασφάλιση υγείας αφιερωμένη σε φοιτητές με ειδικές τιμές από 65 έως 100 CHF ανά μήνα, ανάλογα με τον τύπο του franchise.

IMAG0934UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Πανεπιστημιούπολη

Η πανεπιστημιούπολη της Γενεύης του UBIS βρίσκεται σε ένα μέρος, στο κέντρο της πόλης και πολύ κοντά στα Ηνωμένα Έθνη στη Γενεύη, έδρα τραπεζών, εταιρειών και διεθνών οργανισμών όπως ο ΠΟΕ και το Παγκόσμιο Ταμείο. Το Campus απέχει 3 λεπτά με τα πόδια από τη λίμνη Leman και 2 λεπτά με τα πόδια από τους Βοτανικούς Κήπους της Γενεύης.

Οι τάξεις είναι πλήρως εξοπλισμένες, έχουν φυσικό και τεχνητό φως και είναι μεγάλες και άνετες. Υπάρχει μια ισχυρή σύνδεση στο Διαδίκτυο, ένα φοιτητικό σαλόνι, μια μικρή βιβλιοθήκη και πρόσβαση σε μια κουζίνα. Μικρά καφέ, περίπτερα, σούπερ μάρκετ και εστιατόρια βρίσκονται πολύ κοντά στην πανεπιστημιούπολη.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις στη Γενεύη διατίθενται σε ειδικές εκπτώσεις για φοιτητές:

 • Μηνιαία διαμονή στην πισίνα - 10 CHF
 • Γήπεδο ποδοσφαίρου - δωρεάν
 • Μηνιαία διακοπή γυμναστηρίου - 49 έως 65 CHF
 • Ποδήλατα, βάρκες στη λίμνη, ποδήλατα νερού - προς ενοικίαση

Φοιτητικές ενώσεις

Δεν υπάρχει ανάγκη για πολιτιστικούς συλλόγους στην πανεπιστημιούπολη, επειδή η Γενεύη προσφέρει τόσα πολλά - π.χ., μια ευρεία επιλογή πολιτιστικών δραστηριοτήτων γαλλικής και αγγλικής γλώσσας (εκπομπές, έντυπα και διαδικτυακά μέσα και ζωντανές παραστάσεις).

Πληροφορίες για εκδηλώσεις διατίθενται από τον τουρισμό της Γενεύης ή από τοπικά τουριστικά γραφεία και τοπικές εφημερίδες. Οι Tribune de Genève, "Le Temps" και "Le Matin" δημοσιεύουν εβδομαδιαία συμπληρώματα με λεπτομέρειες για τοπικές εκδηλώσεις και ψυχαγωγία. Η Γενεύη διαθέτει πάνω από 40 μουσεία, κέντρα τέχνης και ιδρύματα και τον υψηλότερο κατά κεφαλή αριθμό κινηματογράφων στην Ευρώπη (π.χ. The Orange Cinema (Cinélac), κινηματογραφικοί κινηματογράφοι). Η Γενεύη έχει ενεργή μουσική και θεατρική σκηνή (35 σκηνές). Η Agenda Genève, η RegArt και η Tribune de Genève παραθέτουν επερχόμενες θεατρικές εκδηλώσεις.

DSC_0367UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Διαπίστευση

Το Πανεπιστήμιο Επιχειρήσεων και Διεθνών Σπουδών (UBIS) είναι πιστοποιημένο από την EduQua: την ελβετική πιστοποίηση ποιότητας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η UBIS έχει λάβει εξειδικευμένη διαπίστευση για τα επιχειρηματικά της προγράμματα μέσω του Διεθνούς Συμβουλίου Διαπίστευσης για την Εκπαίδευση των Επιχειρήσεων (IACBE) που βρίσκεται στην οδό 11374 Strang Line Road στη Lenexa, Κάνσας, ΗΠΑ. Κάντε κλικ εδώ για μια λίστα προγραμμάτων διαπιστευμένων από το IACBE.

Το UBIS είναι επίσης πιστοποιημένο κατά ISO 29990 . Αυτή η πιστοποίηση προσφέρει τη βάση για ένα σχετικό σύστημα διαχείρισης που απευθύνεται ειδικά στην εκπαίδευση και τη συνεχή βελτίωση του συστήματος διαχείρισης, των διαδικασιών και των υπηρεσιών. Η UBIS είναι περήφανη που είναι το πρώτο πιστοποιημένο πιστοποιητικό ISO 29990 Swiss Education Institution (διαπιστευμένο στις 14 Ιουνίου 2013) για το οποίο έχει λάβει πλήρη πιστοποίηση.

Επιπλέον, το UBIS είναι:

 • Μέλος της Ομοσπονδίας των Επιχειρήσεων Romande (FER)
 • Συνδεδεμένο μέλος του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος για την Ανάπτυξη της Διαχείρισης (EFMD), το οποίο είναι ένα από τα βασικά δίκτυα επιχειρηματικών σχολών στον κόσμο. Η συμμετοχή στο δίκτυο φέρνει πολλές ευκαιρίες για ανταλλαγές καθηγητών και φοιτητών, ανταλλαγή γνώσεων και συνεργασία.

Μαρτυρίες φοιτητών

"Αυτό που μου αρέσει για το UBIS είναι τα μικρά, πολύ πρακτικά και πολύ διαδραστικά μαθήματα που διδάσκονται από καθηγητές υψηλής ποιότητας. Η υπέροχη πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στην καρδιά της Γενεύης, μια πόλη που διαθέτει τις πιο γαλήνιες και τεράστιες κοινωνικές παροχές. Επιπλέον, εγώ Ήμουν ήδη σε θέση να εργαστώ σε πέντε επιχειρηματικά έργα κατά τη διάρκεια των σπουδών μου τα οποία θα μπορούσα να συνεχίσω μετά την ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού μου τίτλου. "
Τίμοθι Μασέμπε
Πτυχιούχος UBIS
"Το UBIS για μένα σημαίνει ποιοτική εκπαίδευση: οι καθηγητές στο UBIS γίνονται σεβαστοί όχι μόνο στην τάξη αλλά και από επιχειρηματικές κοινότητες και διεθνείς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο. Αυτό κάνει μεγάλη διαφορά κατά τη διάρκεια των σπουδών σας και μετά την αποφοίτηση όταν πρέπει να εφαρμόσετε τις γνώσεις που αποκτήσατε στο UBIS στο πραγματικό περιβάλλον. "
Liridon Byqmeti, από το Κοσσυφοπέδιο
Πτυχιούχος MBA

Τοποθεσίες

Γενεύη

Address
Avenue Blanc,46
1202 Γενεύη, Γενεύη, Ελβετία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Διαπιστεύσεις

EFMD Equis Accredited

Προγράμματα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη