Franklin University Switzerland

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πού πρόκειται να σπουδάσετε σήμερα;

Franklin University Ελβετίας είναι η εκπαίδευση ότι Διερευνά και ξεπερνά τα όρια. Είναι ένα σχολείο όπου οι εθνότητες και οι πολιτιστικές προοπτικές συναντώνται και δημιουργούν μοναδικές εμπειρίες. Είναι μια μέθοδος μάθησης που ενσωματώνει ταξίδι και Διεπιστημονική μελέτη Στον πυρήνα του προγράμματος σπουδών. Αναφερόμαστε στη μεθοδολογία και την αποστολή μας ως Διεθνή επιταγή στην εκπαίδευση.

Το Franklin University Switzerland είναι ένα ιδιωτικό, ανεξάρτητο πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην Ελβετία. Ιδρύθηκε ως Franklin College το 1969. Προσφέρει μια μοναδική και καινοτόμο προσέγγιση στην εκπαίδευση ελεύθερων τεχνών, η οποία χαρακτηρίζεται από έμφαση στη διεθνή έκθεση και τη βιωματική μάθηση σε ένα πολιτισμικά διαφορετικό περιβάλλον. Το Πανεπιστήμιο Franklin της Ελβετίας βρίσκεται στη μοναδική θέση να είναι διαπιστευμένο τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στο ελβετικό πανεπιστημιακό σύστημαΣτο Franklin, η περιέργεια είναι απαραίτητη. Θα παρακολουθείτε μαθήματα Ακαδημαϊκού Ταξιδιού κάθε εξάμηνο, βλέποντας μέρη που έχετε μελετήσει με τα μάτια σας. Θα παρακολουθήσετε μαθήματα με διεθνή σχολή και Φοιτητές από περισσότερες από 50 χώρες. Θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδεύετε ανεξάρτητα και να κάνετε πρακτική άσκηση σε διεθνές επίπεδο. Θα κάνετε έρευνα και θα αναπτύξετε μια κρίσιμη προοπτική. Θα αποφοιτήσετε με βαθμό που είναι Διαπιστευμένο τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στην Ελβετία. Θα έχετε μάθει την τέχνη της προσαρμογής σε κάθε κατάσταση που πετάει. Θα είσαι ταξιδιώτης στον κόσμο. Θα έχετε Όλα όσα χρειάζεστε για να πετύχετε. Ελάτε μαζί μας στην Ελλάδα, το Μαλάουι, τη Γαλλία, την Ιαπωνία, τη Σκωτία, την Ισλανδία, την Κορέα, τη Μποτσουάνα, την Ιταλία ή την Ινδία. και πανω απ'ολα Έρχονται για σπουδές στην Ελβετία, Ένα πραγματικό σταυροδρόμι γλωσσών και πολιτισμών στην καρδιά της Ευρώπης. Επωφεληθείτε από την ευκαιρία να αποκτήσετε εκπαίδευση όπως κανένας άλλος.

Η τέλεια τοποθεσία

Ελβετικές Άλπεις. Γλαζικές λίμνες. Μεσογειακό κλίμα. Ιταλική γεύση. Ένας διεθνής πληθυσμός. Αυτή είναι η πόλη που ονομάζουμε σπίτι: Λουγκάνο, Ελβετία. Οι ιδρυτές του Franklin Επέλεξε το Λουγκάνο ως την τέλεια τοποθεσία για το είδος του σχολείου που είχε οραματιστεί για όλους αυτούς τους λόγους και πολλά άλλα. Ο κοσμοπολίτικος χαρακτήρας του Λουγκάνο είναι κεντρικός στην εμπειρία του Ζωή στο Franklin, Και οι πανεπιστημιουπόλεις απέχουν μόνο είκοσι λεπτά με τα πόδια από το κέντρο του Λουγκάνο, όπου οι σιδηροδρομικές και οι αεροπορικές εταιρείες συνδέουν μαθητές με όλη την Ευρώπη.

Επισκεφθείτε τον Franklin Και να δούμε γιατί τόσοι πολλοί μαθητές αισθάνονται σαν στο σπίτι στην πανεπιστημιούπολη μας και στην κοινότητα του Λουγκάνο. Σας καλωσορίζουμε, τους φίλους και την οικογένειά σας για να γνωρίσετε τι σημαίνει να ζείτε και να μαθαίνετε στο διεθνές μας περιβάλλον.

Μια ομαλή εξερευνητική εκπαίδευση

Απεριόριστη: δεν περιορίζεται καθ 'οιονδήποτε τρόπο. Χωρίς σύνορα

Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πάντα όρια για το πού μπορείτε να πάτε και τι μπορείτε να κάνετε κατά την απόκτηση του πτυχίου σας, αλλά προσπαθούμε να αμφισβητήσουμε αυτά τα όρια στο μέτρο που θα πάνε. Σε άλλα πανεπιστήμια, τα όρια μπορούν να περιλαμβάνουν άκαμπτα προγράμματα σπουδών, άκαμπτες κοινωνικές παραδόσεις, ακαδημαϊκά ημερολόγια που αποθαρρύνουν τα ταξίδια και μια μικροκαλλιέργεια κολλεγίων που δεν αλληλεπιδρά πολύ με τη γύρω κοινότητα. Ο Franklin υιοθετεί μια διαφορετική προσέγγιση. Με προγράμματα σπουδών που προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για διεπιστημονικές εμπειρίες, Ακαδημαϊκό ταξίδι και Άμεση αλληλεπίδραση με μια πολυγλωσσική ελβετική κοινότητα, Η διέλευση φυσικών και κοινωνικών συνόρων θα γίνει δεύτερη φύση για εσάς. Το αναλυτικό πρόγραμμα του Franklin είναι τόσο εστιασμένο ή διεπιστημονικό όσο θέλετε να είναι. Προσφέρουμε Ποιοτικά ακαδημαϊκά προγράμματα Που διδάσκονται από ικανούς μελετητές - αν δεν το κάνουμε, δεν θα είμαστε Διαπιστευμένο σε δύο χώρες - αλλά προχωρούμε πέρα ​​από το πιο άμεσο μονοπάτι για να προσφέρουμε πολλές μεγάλες εταιρείες με πολλαπλές έμφασης, όπως η Διεθνής Διοίκηση με έμφαση στο μάρκετινγκ ή οι οπτικές επικοινωνιακές τέχνες με έμφαση στις Fashion Studies. Προσφέρουμε την ευκαιρία Συνδυάζουν μεγάλες εταιρείες, Όπως τα Οικονομικά με ιταλικές σπουδές ή Ψυχολογία με τις Μελέτες Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, και πολλοί από τους σπουδαστές μας είναι διπλοί ή πολλαπλοί Ανηλίκους.

Επιπλέον, ο Franklin είναι μικρός. Πολλές από τις ευκαιρίες για να βιώσουν ρόλους ηγεσίας, όπως η κυβέρνηση των φοιτητών, η ακαδημαϊκή καθοδήγηση, οι φοιτητικές λέσχες ή η βοήθεια των κατοίκων, είναι πολύ επιτεύξιμοι στόχοι για τους σπουδαστές που θέλουν να τους ακολουθήσουν. Όπως θα σου πει ο καθένας στο Franklin, ο Franklin είναι αυτό που κάνεις από αυτό.

Διερευνητική: γίνεται ή δημιουργήθηκε για να βρει κάτι ή να μάθει περισσότερα για κάτι

Ο Franklin ιδρύθηκε από ανθρώπους που πίστευαν ότι η αλληλεπίδραση με άλλους πολιτισμούς κατευθείαν μέσω του ταξιδιού ήταν μια βασική εμπειρία μάθησης και ότι ήταν ο μόνος τρόπος για να δημιουργηθεί κατανόηση μεταξύ ανθρώπων διαφορετικών εθνών. Ακαδημαϊκό ταξίδι Ήταν πάντα ένα θεμελιώδες μέρος του αναλυτικού προγράμματος του Franklin. Πόσα πανεπιστήμια μπορούν να σχεδιάσουν τα μαθήματά τους σε έναν παγκόσμιο χάρτη;

Εκπαίδευση: η γνώση, η ικανότητα και η κατανόηση που κερδίζετε από τη φοίτηση σε σχολείο, κολέγιο ή πανεπιστήμιο

Η αξία της εκπαίδευσης του Franklin είναι κάτι περισσότερο από απλή συσσώρευση πληροφοριών που πρέπει να εφαρμοστούν στον τομέα της σταδιοδρομίας σας. Η εμπειρία του Franklin θα ανοίξει το μυαλό σας στον κόσμο και θα αποκτήσετε μια πραγματική ανθρώπινη κατανόηση που θα σας δώσει τα εργαλεία που χρειάζεστε για να γίνει ηγέτης. Η ηγεσία αφορά την κατανόηση των ανθρώπων, τις επιθυμίες και τις διαφορές τους, και το διεπιστημονικό, διαπολιτισμικό πρόγραμμα σπουδών, τη θέση και το διεθνές πληθυσμό φοιτητών / διδασκόντων του Franklin δημιουργούν το τέλειο περιβάλλον για την ανάπτυξη αυτής της κατανόησης.

Οι απόφοιτοι μας είναι ηγέτες ομάδων και επιχειρηματίες που προσθέτουν αξία σε πολυεθνικές εταιρείες, νέες επιχειρήσεις, κυβερνητικές και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Δεν σταματούν στα όρια και καινοτομούν για να δημιουργήσουν νέες διαδρομές. Είναι η Εμπειρία Franklin που τους δίνει τα εργαλεία για να πετύχουν.

Αυτή είναι η Διεπιστημονική Εκπαιδευτική Εκπαίδευση.

Τοποθεσίες

Sorengo

Address
Via Ponte Tresa 29
Lugano

6924 Sorengo, Ticino, Ελβετία
Τηλέφωνο
+41 919863613

Λουγκάνο

Address
Λουγκάνο, Ticino, Ελβετία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη