Universiti Teknikal Malaysia Melaka UTeM

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε την 1η Δεκεμβρίου 2000 ως την 1η Τεχνική Δημόσιο Πανεπιστήμιο στη Μαλαισία.

Η πανεπιστημιούπολη

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην πόλη της UNESCO παγκόσμια κληρονομιά της Μαλάκα, βρίσκεται μέσα σε 766 στρέμματα του πευκόφυτου επαίρεται τοπίο state-of-the art εγκαταστάσεις σε όλα τα επτά σχολές του.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ

σαν Πανεπιστήμιο Focus, UTeM διαθέτει δυνάμεις σε τεχνικούς τομείς - όπως η μηχανική, πληροφορικής και Τεχνολογίας Διαχείρισης. UTeM έχει εδραιώσει τη φήμη ότι είναι μια πηγή των πτυχιούχων μηχανικών υψηλής ποιότητας με την ικανότητα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των βιομηχανιών υψηλής τεχνολογίας. UTeM έχει επίσης ερευνητικές αρμοδιότητες σε τομείς που έχει αναγνωριστεί ως το κλειδί για την ενίσχυση μοναδική πρόταση του Πανεπιστημίου, αλλά και συμβάλλει στο έθνος όπως η Πράσινη Τεχνολογία, Συστήματα Μηχανικής, Τεχνολογίας του Ανθρώπου Αλληλεπίδραση, και αναδυόμενες τεχνολογίες. Προγράμματα Μηχανικών UTeM είναι επίσης διαπιστευμένος από την Ουάσιγκτον Accord. Εκτός από τα προγράμματα Bachelor, UTeM προσφέρει επίσης Μεταπτυχιακό, Διδακτορικό Μηχανικών και Μηχανικών Διδακτορικό Πρόγραμμα.

UTeM παραδέχεται όχι μόνο τοπικές αλλά και διεθνείς φοιτητές και αυτό περιλαμβάνει τους μαθητές από την Ινδονησία, τη Σαουδική Αραβία, το Τσαντ, τη Συρία, το Πακιστάν, το Καμερούν, το Μπαγκλαντές, την Τανζανία, την Ινδία, τη Σομαλία, τη Σιγκαπούρη, το Κατάρ, την Παλαιστίνη, τη Λιβύη, το Ιράκ, το Ιράν, τη Γκάνα, τη Γαλλία, Υεμένη, Νιγηρία και την Ιορδανία.

ΣΧΟΛΕΣ

  • Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών - Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών - Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών - Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής - Τμήμα Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών - Τμήμα Διοίκησης Τεχνολογίας και Technopreneurship.
  • Πολυτεχνική Σχολή Τεχνολογίας

Πανεπιστημίων και της βιομηχανίας των προσπαθειών συνεργασίας

Συγκεκριμένα ανατεθεί από την κυβέρνηση να συνεργαστούν και να συνεργαστεί στενά με τον βιομηχανικό τομέα.

Για να είναι ένας από τους κόσμους τους κορυφαίους καινοτόμους τεχνικές σχολές, που παράγει αποφοίτους που πληρούν τις σύγχρονες απαιτήσεις της βιομηχανίας και είναι σε θέση να χειριστεί τις μελλοντικές ανάγκες, καθώς και. Προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι UTeM είναι σε θέση να παράγει μηχανικούς και τεχνολόγους που τεχνικά αρμόδιο, UTeM έχει επενδύσει στα ακόλουθα:

Σύνθετη Κέντρο Βιομηχανία (AMC)

Ρύθμιση για την προώθηση της υψηλής τεχνολογίας και εγκαταστάσεις παραγωγής ακρίβεια για το σκοπό της Συμβόλαιο Ε & Α, την κατασκευή των συμβάσεων και in-house βιομηχανική on-the-job training.

Διευθύνων Σύμβουλος Στρογγυλή Τράπεζα

Συγκέντρωση καπετάνιους της βιομηχανίας, τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο για την παροχή συμβουλών προς UTeM συμπεριλαμβανομένης της ανταλλαγής εμπειριών και την παροχή ανατροφοδότησης για τη βελτίωση των ακαδημαϊκών προγραμμάτων, των υποδομών και την απασχολησιμότητα των αποφοίτων UTeM, καθώς και τη δημιουργία επιχειρηματικής ηγέτες.

Βιομηχανική χώρο του πανεπιστημίου

Οι τρέχουσες εξελίξεις στην UTeM επικεντρώθηκε στη δημιουργία κέντρων κατάρτισης που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες της βιομηχανίας, καθώς και την εξασφάλιση της βιομηχανικής περιβάλλον και η έκθεση στους μαθητές.

EXCELLENCE IN επικεντρώσει την έρευνα και ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

UTeM εντόπισε κριτική Συγκεκριμένες περιοχές, που είναι το πιο σημαντικό για μοναδικές δυνάμεις του πανεπιστημίου. UTeM επέλεξε Προηγμένη Τεχνολογία Βιομηχανία (AMT) ως περιοχή της θέση, η οποία απαιτεί την συνεργική δέσμευση όλων των σχολών σε UTeM και υποστηρίζεται από τέσσερις τομείς Ώθηση ως εξής: - Πράσινη Τεχνολογία - Systems Engineering - Ανθρώπινα - Τεχνολογία Αλληλεπίδραση - αναδυόμενη τεχνολογία

Περιοχές ώθηση UTeM είναι διεπιστημονική στη φύση, η οποία περιλαμβάνει και στηρίζεται στις δυνάμεις των υφιστάμενων σχολών, ερευνητικά κέντρα, ινστιτούτο και εργαστήρια μέσα στο πανεπιστήμιο.

Τοποθεσίες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Bachelor

Υποβολή ερώτησης

Άλλη