Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήλθατε στο Truemax ακαδημία

3D CGI και το animation είναι ένας συνδυασμός ανάμεσα στην τέχνη και την τεχνολογία, η οποία απαιτεί μια λεπτή ισορροπία. Χρησιμοποιείται τόσο στην ταινία και το παιχνίδι της βιομηχανίας, καθώς και στη διαφήμιση και πολλές άλλες βιομηχανίες. Από το 1998 Truemax Ακαδημία έχει ειδικευτεί στη διδασκαλία 3D CGI και animation σε τόσο σύντομο μαθήματα, καθώς και εκπαίδευσης 3 ετών, η οποία στοχεύει στις ανάγκες της βιομηχανίας για καλά εκπαιδευμένοι εργαζόμενοι - τώρα και στο μέλλον. Truemax ακαδημία του 3D CGI και animation, ιδρύθηκε το 1998 και από τότε έχει αναπτύξει υψηλού επιπέδου ποιότητα των προγραμμάτων εκπαίδευσης και μαθημάτων.

Δεχόμαστε μαθητές από όλο τον κόσμο. Για να βεβαιωθείτε ότι το επαγγελματικό επίπεδο της εκπαίδευσης είναι όσο το δυνατόν ψηλότερα, συνεργαζόμαστε με την Εθνική Σχολή Κινηματογράφου της Δανίας, DADIU, EUCROMA καθώς επίσης και διάφορα άλλα σχολεία και τους επαγγελματίες. Truemax ακαδημία προσφέρει επίσης πολλές μαθήματα σε 3D γραφικά, καθώς και στην κατάρτιση και μαθήματα προσαρμοσμένα στις ατομικές ανάγκες.

Προσφέρουμε την καλύτερη εκπαιδευτές και τους δασκάλους, ειδικούς και δημιουργική γκουρού, ο οποίος είναι - και πρέπει να είναι - στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης. Επισκέπτες ομιλητές και εκπαιδευτές περιλαμβάνουν μερικά από τα καλύτερα 3D καλλιτέχνες του κόσμου και εμπειρογνώμονες από διεθνείς παραγωγής εταιρείες όπως η Pixar, η DreamWorks, ILM, ΕΑ και η Walt Disney Company

Μακροχρόνια προγράμματα και βραχείας διάρκειας

Βασισμένο στη Δανία, Truemax ακαδημία αναπτύσσει και προσφέρει μακροχρόνια προγράμματα της εκπαίδευσης, καθώς και σύντομες σειρές μαθημάτων σε 3D γραφικά υπολογιστών και animation, προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της βιομηχανίας και του επιχειρηματικού κόσμου για την κατάλληλη εκπαίδευση των εργαζομένων, τόσο σήμερα όσο και στο μέλλον .

Σε συνεργασία με τη βιομηχανία 3D

Μοναδικά μαθήματα και τα προγράμματα είναι υπό συνεχή εξέλιξη, σε στενή συνεργασία με μια επίσημη επιτροπή εκπαίδευσης αποτελούμενη από εκπροσώπους από τον κόσμο της τηλεόρασης, του κινηματογράφου, της ανάπτυξης του παιχνιδιού και των επιχειρήσεων.

Τα προγράμματα και τα μαθήματα μας αναγνωρίζεται ως ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη. Ως αποτέλεσμα αυτού, συνεχίζουμε προσελκύοντας όλο και περισσότερους ξένους φοιτητές. Επιπλέον, κρατάμε την εκπαίδευση μας up-to-ημερομηνία με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών comittee μας και την ευρεία δικτύου συνεργατών μας εντός της 3D-βιομηχανίας. Όλα αυτά αντικατοπτρίζει το γεγονός ότι στόχος μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη εκπαίδευση για τους μαθητές μας.

Truemax academys Αποστολή & Όραμα

Για να συνδυάσετε και την ισορροπία ανάμεσα στην τέχνη και την τεχνολογία, καθώς και για την παροχή ευκαιριών σταδιοδρομίας για τις δημιουργικές και καλλιτεχνικές τους μαθητές. Για να διατηρήσει και συνεχώς αναπτύσσει τη στενή συνεργασία με την επιτροπή εκπαίδευσης. Για να συνεχίσουν να προσελκύουν και να χρησιμοποιούν τις βέλτιστες διεθνείς δημιουργική και επαγγελματική 3D καλλιτέχνες και εκπαιδευτές. Για να εκπληρώσει τη φιλοδοξία να δημιουργήσει 3D γραφικά υπολογιστών και animation της υψηλότερης ποιότητας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει: