Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Παγκόσμια τάξη Προσιτό εκπαιδευτικό φορέα

Ως Διεθνής Εκπαιδευτική Ομάδα, είμαστε σταθεροί στη δέσμευσή μας να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών στην φοιτητική κοινότητα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω μαθηματικών και συνδυασμένων μαθησιακών επιλογών, χρησιμοποιώντας τα παγκόσμια κέντρα και τους εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους μας.

Τα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων που εστιάζονται στη σταδιοδρομία στην Ιατρική, τη Νοσηλευτική, τη Φαρμακευτική, τη Διοίκηση Επιχειρήσεων και την Πληροφορική.

Ο βασικός στόχος του Ομίλου TAU είναι να καταστήσει την εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης προσιτή και προσιτή στους σπουδαστές σε όλο τον κόσμο. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους σε βολικές μεθόδους μάθησης χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο τη δουλειά τους και το χρόνο τους για την οικογένεια.

Το πρόγραμμα σπουδών μας είναι ευθυγραμμισμένο και συνεχώς αναβαθμισμένο για να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες της βιομηχανίας και να δώσει τη δυνατότητα στους μαθητές μας να καταγράψουν το δικό τους μέλλον στο απαιτητικό επαγγελματικό τοπίο. Η παιδαγωγική παιδεία, η πανεπιστημιακή παιδεία, η πνευματική πολυμορφία, η ακαδημαϊκή πολυμορφία, η υγιής σχέση βιομηχανίας-ακαδημαϊκών, οι πρακτικές άσκησης, τα προγράμματα εθελοντισμού κ.λπ., αποτελούν μέρος της ζωής των σπουδαστών στην Texila.

Με ένα πάθος για την αριστεία και την καινοτομία, η Texila American University Group δεσμεύεται για την αποστολή της για να κάνει μια θετική διαφορά στις κοινότητες, προάγοντας τους ηγέτες της σκέψης. Όταν οι σπουδαστές μας πετύχουν, οι κοινωνίες ωφελούνται και οι χώρες ευημερούν γενικότερα. Μαζί, ας προσπαθήσουμε να μετατρέψουμε τον κόσμο μας σε μια καλύτερη θέση.

Το Όραμα

  • Να αναγνωριστεί ως ηγέτης που δεσμεύεται στην αριστεία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, την έρευνα και την καινοτομία που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της παγκόσμιας κοινότητας

Η αποστολή

  • Να επαναπροσδιορίσει και να φέρει σε επανάσταση τη διεθνή εκπαίδευση προσφέροντας ενημερωμένη, σύγχρονη και άριστη εκπαίδευση σε τομείς επιστήμης της υγείας, πληροφόρησης
  • Να τηρούν τα υψηλότερα πρότυπα δεοντολογίας, ακεραιότητας και συμπονετικής φροντίδας για τους σπουδαστές και την κοινότητα γενικότερα.
  • Για να Texila American University υπερήφανο που είναι το πιο βιώσιμο πανεπιστήμιο του κόσμου, δημιουργώντας, διαδίδοντας και εφαρμόζοντας πρακτικές γνώσεις υγείας.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Live Campus Tour of Texila American University

Hear from our Students