Sunyani Technical University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Sunyani Πολυτεχνείου έχει πλέον μετατραπεί σε Πολυτεχνείο Sunyani (ΙΤΜ) με επαναπροσδιορισμό της εντολής για την παροχή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη μηχανική, την επιστήμη και κλάδους που βασίζονται στην τεχνολογία, και τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, των εφαρμοσμένων τεχνών και των συναφών κλάδων. Αυτό αναφέρεται σαφώς στο νόμο Πολυτεχνεία, 2016 νόμος 992 που ψηφίστηκε από το Κοινοβούλιο της Δημοκρατίας της Γκάνας και έδωσε τη συγκατάθεσή του για την από τον πρόεδρο της Γκάνας στις 31 Αυγούστου, 2016.

Αυτή η μετατροπή έχει παρουσιάσει το θεσμό με μια μοναδική ευκαιρία να επανατοποθετηθεί και να ανυψώσει τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης ως βασικό πάροχο του άρτια εκπαιδευμένου ανθρώπινου δυναμικού κρίσιμη για τη βιομηχανία για να τονώσει την εθνική ανάπτυξη. Έχει δημιουργήσει επίσης μια σαφή πρόοδο και την καριέρα πορεία και ανάπτυξη για τους αποφοίτους της τεχνικής και επαγγελματικής ιδρύματα της χώρας. Μέχρι τώρα, όπως οι απόφοιτοι απορροφήθηκαν στη μέση στην παραδοσιακή έρευνα επικεντρώθηκε παραδοσιακή πανεπιστημιακή εκπαίδευση, και περικόπτοντας έτσι την πρακτική εκπαίδευση και την κατάρτιση που είχαν λάβει.

Συνεπής με αυτή τη νέα εξέλιξη, ΙΤΜ έχει υποβάλει αρκετές μοναδικά δημιουργημένο 4 χρόνια Bachelor of Technology προγραμμάτων στα αρμόδια εθνικά όργανα για την έγκριση και πιστοποίηση, όπως απαιτείται. Τα προγράμματα αυτά θα προσφέρονται εκτός από το 2-ετή Bachelor of Technology top-ups για τους αποφοίτους HND και άλλα εξειδικευμένα άτομα. ΙΤΜ θα συνεχίσει να τρέχει τεχνικό και άλλες μη τριτοβάθμια πιστοποιημένη προγράμματα σκάφη που ήδη υπάρχουν. Οι προετοιμασίες βρίσκονται επίσης σε εξέλιξη για να ζητήσουν διαπίστευση για τη λειτουργία του Master of Doctor of Technology προγραμμάτων Τεχνολογίας και στο forseable μέλλον.

Sunyani101

Αποστολή, Vission & Αξίες

ΔΗΛΩΣΗ ΟΡΑΜΑ

Για να καταστεί κέντρο αριστείας για την παροχή καριέρα εστιασμένη πρακτικό προσανατολισμό μεσαίο επίπεδο εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού για την κοινωνικο-οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και της χώρας γενικότερα.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Sunyani Πολυτεχνείο είναι ένα δημόσιο ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που έχει δεσμευτεί για την παροχή καριέρα εστιασμένη εκπαίδευση και κατάρτιση σε τριτοβάθμιο επίπεδο με τα χέρια στην εμπειρία και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας να καλύψει τις ανάγκες μεσαίο επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας.

ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

  • ΥΠΕΡΟΧΗ
  • ΕΠΑΡΚΕΙΑ
  • ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
  • ΑΠΟΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ
  • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Sunyani102

Διαμεσολάβησης

Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να εντοπίσει τόπους άσκησης ή της οργάνωσης κοντά στα σπίτια τους. Όσοι δεν έχουν επιλογή τοποθετούνται από τη Μονάδα Διαμεσολάβησης. Για να διευκολυνθεί η τοποθέτηση των φοιτητών για την άσκηση κατάσχεση, καθηγητές και αξιωματικών συνδέσμων προσκόπων για τοποθέτηση σε στοχευμένες οργάνωση και επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα για να διαπραγματευτεί την τοποθέτηση των φοιτητών. Αυτή είναι υπό την προϋπόθεση ότι το γραφείο κοινοποιείται τουλάχιστον τέσσερις μήνες πριν από την έναρξη της κατάσχεσης, για τα αναγκαία μέτρα που σχετίζονται με τη βιομηχανική συνημμένο προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η άσκηση κατά τη διάρκεια της περιόδου είναι απρόσκοπτη.

Εκτίμηση

Το συνολικό πρόγραμμα πρακτικής κατάρτισης για τους μαθητές HND προσελκύει συνολικά 4-πιστωτικό πρόγραμμα hours.Competency Based Training (CBT) ΙΙ Πολιτικών Μηχανικών φοιτητές απαιτούν συνολικά δεκαέξι (16) διδακτικές ώρες της βιομηχανικής εμπειρίας σύνδεσης για το τέταρτο εξάμηνο. Οι μαθητές συνεχίζουν με τρεις μήνες (δώδεκα εβδομάδες) βιομηχανικό εξάρτημα το οποίο προσελκύει δίωρη πίστωσης ως κορυφαία από τις δεκαέξι εβδομάδες. Οι φοιτητές που επιδιώκουν Bachelor προγράμματα Τεχνολογίας υποβληθούν συνολικά δεκαέξι (16) διδακτικές ώρες των βιομηχανικών άσκησης σύνδεσης για τα semester.Students γράφουν μια συνολική έκθεση στο τέλος της άσκησης προσήλωσή τους. Η έκθεση, η καθημερινή φύλλο καταγραφής και η εμπιστευτική έκθεση από τη βιομηχανία αξιολογούνται και βαθμολογούνται για κάθε μαθητή.

Τοποθεσίες

Sunyani

Address
Sunyani Technical University
P. O. Box 206

Sunyani, Περιοχή Brong Ahafo, Γκάνα

Προγράμματα

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανίσετε

Παρακαλείστε να βελτιώσετε την αναζήτησή παραπάνω, ελέγξτε δημοφιλείς κατηγορίες μας παρακάτω ή να εκτελέσει μια αναζήτηση λέξεων-κλειδιών.


... or simply by choosing your degree:

Ask a Question

Άλλη