Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Cradle μας Of Excellence Αποστολή

Η αποστολή μας είναι να γίνει λίκνο της αριστείας στον τομέα της εκπαίδευσης, της κατάρτισης και της έρευνας μέσω της παροχής ηγεσίας στην εκπαιδευτική και την τεχνολογική κόσμο, επιλέγοντας προσεκτικά τους μαθητές του χαρακτήρα, την ακεραιότητα, την αποφασιστικότητα και τα κίνητρα, καθώς και την επιλογή των ατόμων των εκκρεμών χαρακτήρα, τη δέσμευση, την ικανότητα και το όραμα για να χρησιμεύσει ως διαχειριστές, οι αξιωματικοί και το διδακτικό προσωπικό.

Εμείς από αυτή την αποστολή είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τις περιοχές της διδασκαλίας, την κατάρτιση, την έρευνα και την υποτροφία που θα μεγαλύτερη βοήθεια για την ανάπτυξη του ατόμου, και την προώθηση της γνώσης, της αριστείας, και τη βιομηχανία στην υπηρεσία της ανθρωπότητας.

Σύμφωνα με την αποστολή μας, AIT αξίες της ακεραιότητας, της συνεργασίας, της αποτελεσματικότητας, της καινοτομίας, και την ένταξη σε όλα αυτά που κάνει και προσπαθεί να προωθήσει και να υποστηρίξει την αριστεία στον τομέα της εκπαίδευσης για τους μαθητές, καθηγητές, τις υπηρεσίες της, και το πανεπιστήμιο ως σύνολο.

ΑΙΤ, κατά την επιδίωξη των "λίκνο της αποστολής αριστείας» του, υπερηφανεύεται για το σύνθημά της: υπηρεσία στην ανθρωπότητα, την ηγεσία και την επιτυχία στην υποτροφία.

Δήλωση Όραμα

ΑΙΤ θα είναι μια πρώτης τάξης φοιτητής εστιασμένη ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, της επαγγελματικής κατάρτισης και της έρευνας προσπάθεια για αριστεία στη διδασκαλία, υποτροφία, την έρευνα και την εξυπηρέτηση. Θα παρέχουν στους φοιτητές, καθηγητές και το προσωπικό της, μια προκλητική και ανταμείβοντας ακαδημαϊκή εμπειρία και υποστηρικτική εργασίας και μαθησιακό περιβάλλον που αναδεικνύει τους μεμονωμένους τον καλύτερο εαυτό τους.

ΑΙΤ θα επιδιώξει να προσελκύσει και να αναπτύξουν τους άριστους φοιτητές και θα αναγνωριστεί ως ηγέτης στην προετοιμασία κορυφαία άρθρωση, καινοτόμες, αυτοπεποίθηση, αυτοπεποίθηση και επαγγελματική ειδίκευση πτυχιούχων που μπορούν να ανταγωνιστούν χωρίς αμφιβολία επιτυχία στη διεθνή αγορά εργασίας και να αφήσουν το στίγμα τους στην επέλεξε τη σταδιοδρομία τους.

ΑΙΤ θα είναι ένα αιχμής Ε & Α και έντασης ερευνητικό ίδρυμα και θα προσελκύσει, προσλαμβάνουν και να διατηρούν την καλύτερη σχολή, ερευνητικό προσωπικό και τους φοιτητές των οποίων το έργο της έρευνας μπορούν να ενισχύσουν τη διδασκαλία και τη μάθηση στο πανεπιστήμιο και να συμβάλει ουσιαστικά στην πρόοδο της κοινωνίας στο σύνολό της.

ΑΙΤ θα ανταποκρίνονται στις τεχνολογικές εξελίξεις, τις μεταβαλλόμενες τάσεις στην κοινωνία και την οικονομία κατ 'εφαρμογή του λίκνο της αποστολής της αριστείας και της θέλησης σε όλες τις προσπάθειές της να ζήσουν μέχρι και το μότο του: υπηρεσία στην ανθρωπότητα, την ηγεσία και την επιτυχία στην υποτροφία.

Οι Στόχοι μας

ΑΙΤ έχει δεσμευτεί για την εκπαίδευση και την κατάρτιση των αυριανών παγκόσμιων ηγετών σε όλους τους κλάδους και τους τομείς μέσω της καινοτομίας στη διδασκαλία και την έρευνα.

ύψιστη υποχρέωση μας ως ένα πανεπιστήμιο είναι να προετοιμάσει τους μαθητές μας, οι οποίοι θα ζουν μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους στον 21ο αιώνα, έναν αιώνα που θα παρέχει καμία αμφιβολία αποφοίτους μας με σημαντικές νέες προκλήσεις και τις προσδοκίες opportunities.The είναι ότι κατά τη διάρκεια χρόνια εργασίας τους, η πλειοψηφία των αποφοίτων μας θα αλλάξει όχι μόνο θέσεις εργασίας, αλλά και επαγγέλματα αρκετές φορές, απαιτεί προσαρμοστικότητα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες.

σε όλα τα βεβαιότητα ότι θα χρειαστεί έκτακτη δεξιότητες για να κατανοήσουν την εκθετική αύξηση των πληροφοριών κατά τη διάρκεια ζωής τους. Θα πρέπει να μπορούν να λειτουργούν αποτελεσματικά σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο και θα πρέπει επίσης να αντιμετωπίσουν τις ευκαιρίες και τους κινδύνους που σχετίζονται με την επέκταση τεχνολογική πρόοδο και την ικανότητα. Ως μέρος της δέσμευσής της να κάνει τη διαφορά στην εφαρμογή του οράματός της, ΑΙΤ μόνη της για να δεσμεύεται: 1. Προσφέροντας ακαδημαϊκά αυστηρή προγράμματα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της βιομηχανίας και του εμπορίου για καλά εκπαιδευμένους και επαγγελματικά καταρτισμένο προσωπικό.

 1. Η προώθηση της ακαδημαϊκής αριστείας μέσω λήψη ορθών αποφάσεων και τολμηρές ενέργειες που έχουν μέλλον, ευφάνταστη, και να ανταποκρίνεται στις προόδους στην τεχνολογία, τις επιστήμες, την κοινωνία και την οικονομία γενικότερα.

 2. Φιλοδοξούν να γίνει μια πρώτης τάξεως μαθητοκεντρική ακαδημαϊκό ίδρυμα, όπου η υποστήριξη για την προσωπική και ακαδημαϊκή εξέλιξη του μαθητή είναι ενσωματωμένο στο ήθος του πανεπιστημίου 4. Προσέλκυση εξαιρετική και εργατικοί φοιτητές και παρέχοντάς τους με ακαδημαϊκά προκλητική, μοντέρνα και ευνοϊκό περιβάλλον μάθησης, που υποστηρίζεται από ικανό και ενθουσιώδη ΔΕΠ και του προσωπικού που θα ενθαρρύνουν και θα ενδυναμώσει τους μαθητές να εργαστούν προς την κατεύθυνση πληρέστερη πνευματική τους ικανότητες.

 3. Την προώθηση και την ενίσχυση της αυτο-ανάπτυξη των μαθητών της, έτσι ώστε να καταστούν ενημερωμένοι και αποτελεσματικό σε όλες τις μετέπειτα εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας επιδιώξεις τους.

 4. Προσφέροντας στους φοιτητές του ένα γερό θεμέλιο για την προσωπική και ακαδημαϊκή ανάπτυξη και των πολιτών της επιτυχίας για να εξασφαλιστεί ότι αναπτύσσουν την πνευματική ικανότητές τους στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο και είναι καλά προετοιμασμένοι για να υπερέχουν σε επάγγελμα που έχουν επιλέξει

Στο ΑΙΤ, οι μαθητές μας διδάσκονται να πετύχει από τον έλεγχο της πράξης είναι:

 • * Θεοφοβούμενος, ειλικρινής και αξιόπιστος
 • * Πειθαρχημένη και αποφασιστική
 • * Υπεύθυνες και αξιόπιστες
 • * Ήρεμος, στοχαστικός, υπομονετικός και αυτοπεποίθηση
 • * Ήπια, πιστός και περήφανος
 • * Ταπεινή και ευσεβής
 • * Σκληρή, αυτοδύναμη, επίμονος και εργατικός
 • * Οργανωμένη, τακτοποιημένη και ισορροπεί
 • * Περίεργος και teachable
 • * Υγιείς και έξυπνες
 • * Ζωντανή και ενθουσιώδης
 • * Είδος, φιλικό, εξυπηρετικό και γενναιόδωρη
 • * Γενναία, τολμηρή και την ανάληψη κινδύνων
 • * Ηθικής και δεοντολογίας σε όλες τις συναλλαγές τους με τους φίλους και τους εχθρούς

AIT Διαπιστεύσεις

Ο Άκρα Institute of Technology (AIT) είναι μια ανεξάρτητη τεχνολογία εστιασμένη πανεπιστήμιο διαπιστευμένο από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης (NAB) της Γκάνας.

ΑΙΤ είναι συνδεδεμένες με την Kwame Nkrumah Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας (Knust).

ΑΙΤ είναι συνδεδεμένες με το Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Μαλαισίας (Ουμ).

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Accra Institute Of Technology

Οι στόχοι του προγράμματος Επιστήμης Υπολογιστών - η οποία είναι σε σειρά με την αποστολή του ΑΙΤ, είναι να παράγει αποφοίτους υψηλού επιπέδου στην Επιστήμη των Υπολογιστ ... [+]

Ο στόχοι του προγράμματος Επιστήμης Υπολογιστών - Η οποία είναι σε σειρά με την αποστολή του ΑΙΤ, είναι να παράγει αποφοίτους υψηλού επιπέδου στην Επιστήμη των Υπολογιστών, χρησιμοποιώντας διεθνώς υποδειγματικό πρόγραμμα σπουδών. Ως εκ τούτου το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις IEEE διατάξεις και τις απαιτήσεις για υπολογιστική βαθμούς. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές με τις γνώσεις και τις συναφείς δεξιότητες στο ευρύ πεδίο της επιστήμης των υπολογιστών. Πάνω από το τετραετές πρόγραμμα ένα φάσμα δεξιοτήτων που βασίζεται, γενικά ζητήματα θα πρέπει να διατηρηθεί ώστε να αναπτυχθεί το μαθητή ως ένα ευέλικτο μεταπτυχιακό και ως «δια βίου μαθητή». Οι μαθητές σε αυτό το πρόγραμμα θα αποκτήσει το σχεδιασμό των συστημάτων, και τις δεξιότητες επικοινωνίας και να είναι προετοιμασμένοι για την απασχόληση σε ένα ευρύ φάσμα των υπολογιστών, ή για τη συνέχιση σπουδών σε μεταπτυχιακό επίπεδο.... [-]

Γκάνα Accra
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Accra Institute Of Technology

Οι στόχοι του προγράμματος Πληροφορικής (Ανάπτυξη Λογισμικού) - η οποία είναι σε σειρά με την αποστολή του ΑΙΤ, είναι να παράγει αποφοίτους υψηλού επιπέδου στην Πληροφορι ... [+]

Οι στόχοι του Πρόγραμμα τεχνολογία των πληροφοριών (Ανάπτυξη Λογισμικού) - Η οποία είναι σε σειρά με την αποστολή του ΑΙΤ, είναι να παράγει αποφοίτους υψηλού επιπέδου στην Πληροφορική με τη χρήση διεθνώς υποδειγματικό πρόγραμμα σπουδών.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές με τις γνώσεις και τις συναφείς δεξιότητες στο ευρύ πεδίο της Πληροφορικής Κατά τη διάρκεια του προγράμματος τέσσερα χρόνια ένα φάσμα δεξιοτήτων που βασίζεται, γενικά ζητήματα θα πρέπει να διατηρηθεί ώστε να αναπτυχθεί το μαθητή ως ένα ευέλικτο μεταπτυχιακό και ως «δια βίου μαθητή». Οι μαθητές σε αυτό το πρόγραμμα θα αποκτήσει το σχεδιασμό των συστημάτων, και τις δεξιότητες επικοινωνίας και να είναι προετοιμασμένοι για την απασχόληση σε ένα ευρύ φάσμα των υπολογιστών, ή για τη συνέχιση σπουδών σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Οι στόχοι είναι, επομένως, για να διασφαλιστεί ότι: Κάθε απόφοιτος του προγράμματος θα αποδείξει την ικανότητα να αποκτούν, να εφαρμόσει και να συνθέσουν νέες γνώσεις στην Πληροφορική, όπως απαιτείται για την επιτυχία.... [-]

Γκάνα Accra
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Accra Institute Of Technology

Οι στόχοι του προγράμματος Πληροφορική - η οποία είναι σε σειρά με την αποστολή του ΑΙΤ, είναι να παράγει αποφοίτους υψηλού επιπέδου στην Πληροφορική με τη χρήση διεθνώς ... [+]

Οι στόχοι του Πρόγραμμα Τεχνολογίας Πληροφοριών - Η οποία είναι σε σειρά με την αποστολή του ΑΙΤ, είναι να παράγει αποφοίτους υψηλού επιπέδου στην Πληροφορική με τη χρήση διεθνώς υποδειγματικό πρόγραμμα σπουδών.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές με τις γνώσεις και τις συναφείς δεξιότητες στο ευρύ πεδίο της Πληροφορικής Κατά τη διάρκεια του προγράμματος τέσσερα χρόνια ένα φάσμα δεξιοτήτων που βασίζεται, γενικά ζητήματα θα πρέπει να διατηρηθεί ώστε να αναπτυχθεί το μαθητή ως ένα ευέλικτο μεταπτυχιακό και ως «δια βίου μαθητή». Οι μαθητές σε αυτό το πρόγραμμα θα αποκτήσει το σχεδιασμό των συστημάτων, και τις δεξιότητες επικοινωνίας και να είναι προετοιμασμένοι για την απασχόληση σε ένα ευρύ φάσμα των υπολογιστών, ή για τη συνέχιση σπουδών σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Οι στόχοι είναι, επομένως, για να διασφαλιστεί ότι: Κάθε απόφοιτος του προγράμματος θα αποδείξει την ικανότητα να αποκτούν, να εφαρμόσει και να συνθέσουν νέες γνώσεις στην Πληροφορική, όπως απαιτείται για την επιτυχία.... [-]

Γκάνα Accra
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Accra Institute Of Technology

Τα προγράμματα μηχανικής στο AIT έχουν σχεδιαστεί για να παράγουν απόφοιτους τεχνικά καταρτισμένους, οι οποίοι έχουν επίσης γνώση σχετικά με τη διαδικασία της μηχανικής - ... [+]

Τα προγράμματα μηχανικής στο ΑΙΤ έχουν σχεδιαστεί για να παράγουν τεχνικά καταρτισμένους πτυχιούχους που έχουν επίσης γνώση σχετικά με τη διαδικασία της μηχανικής - πώς σχεδιάζονται, εκλεπτυσμένα και- λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις και τους περιορισμούς της πραγματικής τεχνολογίας. Τα μηχανολογικά μας προγράμματα δίνουν έμφαση στο σχεδιασμό της μηχανικής διαδικασίας, των συστημάτων και των εξόδων. ... [-]

Γκάνα Accra
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
3 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Accra Institute Of Technology

Οι στόχοι του προγράμματος - που συμβαδίζει με την αποστολή του AIT, είναι να παράγει πτυχιούχους υψηλής ποιότητας στην Ηλεκτρική και Ηλεκτρονική Μηχανική χρησιμοποιώντας ... [+]

Τα προγράμματα μηχανικής στο AIT έχουν σχεδιαστεί για να παράγουν απόφοιτους τεχνικά καταρτισμένους, οι οποίοι έχουν επίσης γνώση σχετικά με τη διαδικασία της μηχανικής - πώς σχεδιάζονται, βελτιώνονται και τίθενται σε παραγωγή τα πράγματα, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις και τους περιορισμούς της πραγματικής τεχνολογίας. Τα μηχανολογικά μας προγράμματα δίνουν έμφαση στο σχεδιασμό της μηχανικής διαδικασίας, των συστημάτων και των εξόδων. Οι στόχοι του προγράμματος - το οποίο ευθυγραμμίζεται με την αποστολή του AIT, είναι να παράγει πτυχιούχους υψηλού διαμετρήματος στην Ηλεκτρική και Ηλεκτρονική Μηχανική χρησιμοποιώντας ένα διεθνώς αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών. Ως εκ τούτου, το Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να πληροί τις διατάξεις του IEEE και τις απαιτήσεις. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους μαθητές μας τις γνώσεις και τις συναφείς δεξιότητες στον ευρύτερο τομέα της Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών. ... [-]

Γκάνα Accra
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
3 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Accra Institute Of Technology

Το πρόγραμμα BEng στο Πολιτικό Μηχανικό στο ΑΙΤ έχει ως κύριο στόχο: (i) να προετοιμάζει πτυχιούχους για την απασχόληση στην Πολιτική Μηχανική και συναφείς κλάδους σε κυβ ... [+]

Τα προγράμματα μηχανικής στο AIT έχουν σχεδιαστεί για να παράγουν απόφοιτους από τεχνική και τεχνολογική άποψη που έχουν επίσης γνώση σχετικά με τη διαδικασία της μηχανικής - πώς σχεδιάζονται, βελτιώνονται και τίθενται σε παραγωγή τα πράγματα - λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις και τους περιορισμούς της πραγματικής τεχνολογίας. Τα μηχανολογικά μας προγράμματα δίνουν έμφαση στο σχεδιασμό της μηχανικής διαδικασίας, των συστημάτων και των εξόδων. ... [-]

Γκάνα Accra
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
3 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Best Science and Technology University in Ghana.

AIT Open University