Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το School of Business, Τεχνολογίας και Πολιτισμού είναι μια ιδιωτική, εγκεκριμένα από το κράτος και διαπιστευθεί από το Πανεπιστήμιο Επιστήμης με έδρα το Βερολίνο και μια άλλη μελέτη στο Μπάντεν-Μπάντεν. Μετά την ίδρυση, το 2011, η μελέτη που λειτουργεί στο 1. προστέθηκε τον Οκτώβριο του 2012. Ως θυγατρική της F + U Ομάδα, την HTWK των περισσότερων από τριάντα χρόνια εμπειρίας των παροχών του διάσημου Γερμανού εκπαίδευσης Konzernes.

έρευνα

Η HTWK βλέπει τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα στην εφαρμοσμένη και την πορεία που σχετίζονται με την έρευνα στους τομείς των επιχειρήσεων, της τεχνολογίας και των πολιτισμικών σπουδών. Ο σκοπός της έρευνας είναι να αποκτήσουν νέες γνώσεις και την τοποθέτηση του σχετικά με τα προγράμματα που προσφέρονται βαθμό και τη μεταφορά των νέων ερευνητικών προσεγγίσεων για χρήση από τους μαθητές.

δημοσιεύσεις

Στα αποτελέσματα HTWK Συζήτηση Σειρά χαρτιού από την εν εξελίξει έρευνα των μελών πανεπιστημίου της HTWK να εισαχθούν από το 2015. Η HTWK Discussion Papers μπορεί επίσης να εμφανιστεί ως άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά, όπως εισφορές σε ανθολογίες ή μονογραφίες. Στόχος τους είναι επιστήμονες / μελετητές και φοιτητές, αλλά και σε εθνικό και διεθνές επίπεδο ενδιαφέρει στην οικονομία, την κοινωνία, την πολιτική και τον πολιτισμό και έχουν ως στόχο να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αναζωπυρώσει την επαγγελματική λόγο και να συνεχίσει.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Γερμανός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:


hwtk University of Applied Sciences

Έχετε αναγνωρίσει ότι οι σύγχρονες εταιρείες συνδέονται ολοένα και περισσότερο με διεθνείς σχέσεις και πρέπει να ενεργούν διαπολιτισμικά; Επίσης, ενδιαφέρεστε για ένα παγ ... [+]

Στο πρόγραμμα σπουδών

Έχετε αναγνωρίσει ότι οι σύγχρονες εταιρείες συνδέονται ολοένα και περισσότερο με διεθνείς σχέσεις και πρέπει να ενεργούν διαπολιτισμικά; Επίσης, ενδιαφέρεστε για ένα παγκόσμιο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή διάσταση; Στη συνέχεια, το πρόγραμμα Bachelor International Management σας προετοιμάζει για δουλειά σε διεθνώς λειτουργούσες εταιρείες μέσω ψυχολογικής, κοινωνιολογικής, διαπολιτισμικής και γλωσσικής εκπαίδευσης. Σε 6 εξάμηνα , τα οποία περιλαμβάνουν ένα εξάμηνο στο εξωτερικό, μπορείτε είτε να σπουδάσετε στο μοντέλο σπουδών πλήρους φοίτησης, στο διπλό μοντέλο σπουδών ή στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση και να ανοίξετε εξαιρετικές προοπτικές σταδιοδρομίας και μισθών μέσω της πρακτικής διδασκαλίας. Εκτός από τη διεθνή πανεπιστημιούπολη στο Βερολίνο , την ευκαιρία να μάθουν περισσότερες ξένες γλώσσες και ένα εξάμηνο στο εξωτερικό, ο ολιστικός διεθνής προσανατολισμός του προγράμματος θα ολοκληρωθεί. Το εξάμηνο στο εξωτερικό μπορεί είτε να ολοκληρωθεί σε ένα από τα διεθνή πανεπιστήμια-εταίρους μας, για παράδειγμα στη Νέα Υόρκη ή στο πλαίσιο του Erasmus, και περιλαμβάνεται στα μηνιαία δίδακτρα.... [-]

Γερμανία Βερολίνο Μπάντεν-Μπάντεν
Απρίλιος 2020
Αγγλικά,Γερμανός
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
6 - 9 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά