University of Applied Sciences Aschaffenburg

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο του Aschaffenburg

Το Πανεπιστήμιο του Aschaffenburg χαρακτηρίζεται, ως επί το πλείστον διεπιστημονική και καινοτόμα μαθήματα οικονομίας που σχετίζονται με. Στη μελέτη πεδία της οικονομίας και το δίκαιο επιστήμες και επιστήμες μηχανικού, το Πανεπιστήμιο προσφέρει σήμερα δέκα bachelor και πέντε διαδοχικών προγραμμάτων μάστερ, το ένα εκ των οποίων έχει σχεδιαστεί berufsbelgeitend καθεξής.

Η στενή συνεργασία με πολλές εταιρείες και συνεργασίες με πανεπιστήμια του εξωτερικού εγγυώνται μαθητές που αποκτούν πρακτικές γνώσεις που είναι απαραίτητες για την επιτυχή εργασία σε ένα όλο και πιο παγκόσμια αγορά εργασίας.

Η ποιότητα της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης στην Ακαδημία υπογραμμίζεται από διαπιστευμένο τα προγράμματα σπουδών και κορυφαίες θέσεις στις σχετικές κατατάξεις των πανεπιστημίων. Τρέχουσα τεχνογνωσία σε συνδυασμό με βασικές δεξιότητες μπορεί να είναι οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Aschaffenburg γίνει αναζήτησε τους επαγγελματίες και στελέχη.

μοντέλο

Το Πανεπιστήμιο του Aschaffenburg είναι ένα Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών. Η διοίκηση και τα μέλη της πανεπιστημιακής - καθηγητή (πανδοχείο) s, υπάλληλος (s) και οι μαθητές - βασίζονται στις ακόλουθες τιμές και στόχους:

Φοιτητές στο κέντρο

Βάζουμε τους μαθητές στο επίκεντρο των ενεργειών μας και να δούμε ως καθήκον μας να τους δοθεί η δυνατότητα να γίνει σε μια επιτυχημένη καριέρα.

εξαιρετική διδασκαλία

Υπάρχει πραγματοποίησε προσφορά μελέτης που είναι προσανατολισμένη στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας και τις μελλοντικές κοινωνικές προκλήσεις. Χαρακτηρίζεται από:

Προσανατολισμός υπηρεσίας πρακτικός Κίνητρα για τους εκπαιδευτικούς Διεθνής χαρακτήρας

τεχνογνωσία της έρευνας και ανάπτυξης

Το πανεπιστήμιο λειτουργεί άσκησης- και την εφαρμογή προσανατολισμένη έρευνα. Συνεργασίες με εταιρείες και ιδρύματα να οδηγήσει σε μια συνεπή μεταφορά γνώσης μεταξύ πανεπιστημίων και βιομηχανίας.

Την ισότητα και την οικογένειά φιλικότητα

Έχουμε την προώθηση της ισότητας μεταξύ γυναικών και ανδρών και να δημιουργήσει παιδιά και φιλικό προς την οικογένεια της μελέτης και τις συνθήκες εργασίας.

Εμπιστοσύνη συνεργασία και ανοικτό διάλογο

Οι αρχές της καλής συνύπαρξης και με σεβασμό μεταχείριση σεβαστή. διαδικασίες λήψης αποφάσεων είναι διαφανή, με επιχειρήματα και συμφέροντα που οδηγούν σε αποφάσεις που έχουν οριστεί από την ανοικτή επικοινωνία μεταξύ όλων των μερών.

Βαθμοί: Bachelor και Master

Το Πανεπιστήμιο του Aschaffenburg προσφέρει μόνο προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών. Όλα τα προπτυχιακά προγράμματα είναι ένα επαγγελματικό προσόν και να έχουν μια κανονική περίοδο 7 εξάμηνα. Εδώ ένα εξάμηνο θα είναι δεσμευτική εκτελείται ως οικοτροφείο σε μια εταιρεία. Μετά από 7 εξάμηνα, Bachelor of Arts, Πτυχίο Νομικής ή Bachelor of Engineering θα απονεμηθούν ανάλογα με την πορεία. Ανάλογα με την καταλληλότητα και το ενδιαφέρον του βαθμού του πλοιάρχου μπορεί να αποκτηθεί σε άλλα 3 εξάμηνα.

Πλεονεκτήματα της bachelor-master σύστημα

Το σύστημα δύο σταδίων προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα:

Το Bachelor ικανό Επάγγελμα

Το πρόγραμμα Bachelor οδηγεί σε μια κανονική περίοδο 7 εξάμηνα σε ένα πρώτο επαγγελματικό πτυχίο πανεπιστημίου. Στόχος της μελέτης είναι η απόκτηση βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων για την ταχύτερη σταδιοδρομίας και στοχευμένες απασχολησιμότητας. πτυχία Bachelor μπορεί να είναι εφαρμογή προσανατολισμένη έρευνα συμπληρώνεται από ένα μεταπτυχιακό ή.

Ο πλοίαρχος βαθαίνει την ακαδημαϊκή εκπαίδευση

Το πρόγραμμα του πλοιάρχου που οδηγεί σε μια κανονική περίοδο τριών εξαμήνων σε μια έρευνα ή εφαρμόζονται δευτέρου βαθμού. Αυτό απαιτεί την ολοκλήρωση ενός πρώτου πανεπιστημιακού πτυχίου. Οι απαιτήσεις προσόντων με λεπτομέρεια καθορίζεται από το πανεπιστήμιο. Μελέτη στοχεύει στη διεύρυνση, εξειδίκευση ή διεύρυνση της -και σε πρόσφατες μελέτες, αν είναι απαραίτητο, στην επαγγελματική πρακτική - αποκτηθείσες γνώσεις και δεξιότητες. μεταπτυχιακά στα πανεπιστήμια εφαρμοσμένων επιστημών παρέχουν πρόσβαση σε ανώτερες θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας όταν το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο. μεταπτυχιακά αρχή σε διδακτορικές σπουδές δικαίωμα σε ένα πανεπιστήμιο. Επαγγελματικά προγράμματα Μάστερ απευθύνεται σε υποψήφιους πελάτες από την επαγγελματική ζωή με πρώτο πτυχίο ( «δια βίου μάθηση»).

Τοποθεσίες

Aschaffenburg

Address
Würzburger Straße 45
63743 Aschaffenburg, Βαυαρία, Γερμανία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη