Touro College Berlin

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το κολλέγιο Touro

Το Touro College ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη το 1970 από τον Δρ. Bernard Lander ως κολέγιο Φιλελεύθερων Τεχνών. Από τη δεκαετία του '70, η επέκταση του κολλεγίου έχει φτάσει στην Καλιφόρνια, τη Νεβάδα, το Ισραήλ, τη Ρωσία και τη Γερμανία.

Το 2001, ο Δρ. Ο Lander ζήτησε από τη Sara Nachama να συνεργαστεί και να ιδρύσει το Touro College στο Βερολίνο. Η απόφαση να διαλέξει κανείς την πρωτεύουσα της Γερμανίας ως νέα πανεπιστημιούπολη για το κολλέγιο Touro βασίστηκε στην βαθιά εβραϊκή ιστορία του κολλεγίου και στην ενοποίηση των κοινοτήτων στο Βερολίνο. Το Σεπτέμβριο του 2003, το Touro Berlin άνοιξε με μια τάξη 18 μαθητών που σπουδάζουν στο πρόγραμμα Bachelors in International Business, το οποίο τελικά έγινε το πτυχίο Bachelors in Business Management.

Το 2005, ο Δρ. Ο Lander εμπνεύστηκε από μια επίσκεψη στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος στο Βερολίνο και ήθελε να ιδρύσει Ινστιτούτο Ολοκαυτώματος στο Touro. Το Lander Institute for Communication and Tolerance ιδρύθηκε το 2006 στην πανεπιστημιούπολη Touro College του Βερολίνου. Το εαρινό εξάμηνο του 2007, το Τμήμα εξέφρασε την ικανοποίησή του για το διδακτικό του προσωπικό για το πρόγραμμα επικοινωνίας Masters in Holocaust. Το πρόγραμμα MBA εισήχθη λίγο αργότερα το 2010 και το Bachelor's Arts in Psychology ιδρύθηκε το 2013.

Στο Touro College Berlin, στοχεύουμε να γεφυρώσουμε το κενό μεταξύ των αμερικανικών και γερμανικών ακαδημαϊκών συστημάτων και να δημιουργήσουμε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον που ευνοεί τη μάθηση.

Δήλωση αποστολής

Το Touro College είναι ένα ανεξάρτητο ίδρυμα αφιερωμένο στη μετάδοση και διαιώνιση της εβραϊκής κληρονομιάς, καθώς και στην εξυπηρέτηση της γενικής κοινότητας σύμφωνα με τη δέσμευσή τους στην πνευματική έρευνα, τη μετάδοση της γνώσης, την κοινωνική δικαιοσύνη και την κοινωνική υπηρεσία.

Το Touro College Berlin προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στη διαχείριση επιχειρήσεων, την ψυχολογία και τις σπουδές του Ολοκαυτώματος. Τα προγράμματα αυτά εξυπηρετούν ποικίλες συνιστώσες της κοινότητας Touro και της ευρύτερης κοινωνίας, ειδικά εκείνων που έχουν υποστεί ανεπάρκεια στο παρελθόν. Το Touro Berlin είναι ένα κολέγιο όπου οι σπουδαστές είναι έτοιμοι για τον επαγγελματικό κόσμο και τους δίνεται το κουράγιο και τα εργαλεία που χρειάζονται για να ξεκινήσουν μια επιτυχημένη καριέρα.

Προσπαθούμε να παρέχουμε τη μοναδική ευκαιρία για μια διεθνή εκπαίδευση εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα στη γραφική πανεπιστημιούπολη του Βερολίνου. Στο Touro, η αποστολή και το όραμά μας καθοδηγούνται από τις διεθνείς, αμερικανικές και εβραϊκές μας αξίες. Αγκαλιάζουμε φοιτητές από όλο τον κόσμο και προσπαθούμε να προσφέρουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας.

Η Ιστορία μας - Πανεπιστημιούπολη "Am Rupenhorn"

Η πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται στη γοητευτική συνοικία Charlottenburg του Βερολίνου. Το Touro College Berlin ιδρύθηκε το 2003 σε μια ιστορική βίλα Bauhaus με μια βαθιά ιστορία. Η πατρίδα της πανεπιστημιούπολης μας ανήκε αρχικά στην οικογένεια Lindemann και σχεδιάστηκε από τον Γερμανό αρχιτέκτονα Bruno Paul. Όταν οι Ναζί κατασχέθηκαν στην εξουσία κατά τη δεκαετία του 1930, το σπίτι του Lindemann στο Am Rupenhorn έγινε η επίσημη κατοικία του Hanns Kerrl, του Reichskirchsminister (Υπουργός Εκκλησίας του Ράιχ). Όταν ο πόλεμος τελείωσε το 1945, το σπίτι παραδόθηκε στις συμμαχικές δυνάμεις και χρησιμοποιήθηκε ως κέντρο εκμάθησης για το Βρετανικό Στρατιωτικό στα χρόνια μετά τον πόλεμο. Τελικά, παραδόθηκε στην κυβέρνηση του Βερολίνου και χρησιμοποιήθηκε ως παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό κέντρο κατά τη δεκαετία του 1950. Η πανεπιστημιούπολη αποκτήθηκε από το Touro College το 2003 με μια τάξη μόλις 18 φοιτητών στο πρώτο πρόγραμμα Bachelors in Business.

Τοποθεσίες

Βερολίνο

Address
Am Rupenhorn 5
Βερολίνο, Βερολίνο, Γερμανία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη