Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

58599_IMG_0040.jpg

Το HDPK είναι ένα κορυφαίο ιδιωτικό πανεπιστήμιο για τις δημιουργικές βιομηχανίες, που βρίσκεται σε έναν από τους δημιουργικούς κόμβους της Γερμανίας: στο Βερολίνο. Τα προγράμματα σπουδών καλύπτουν τόσο τις καλλιτεχνικές όσο και τις τεχνολογικές πτυχές, καθώς και τα πρακτικά ζητήματα διαχείρισης και τη θεωρία των μέσων ενημέρωσης. Το πρόγραμμα σπουδών επικεντρώνεται στις βιομηχανίες μουσικής και μέσων μαζικής ενημέρωσης (εκτός από την ταινία και την τηλεόραση).

Τόσο το ίδιο το πανεπιστήμιο όσο και οι δάσκαλοι συμμετέχουν στις αγορές μουσικής και μέσων ενημέρωσης και η εμπειρία τους πηγαίνει στα προγράμματα.

Το hdpk άνοιξε τον Απρίλιο του 2010 ως ιδιωτικό Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών και εγκρίνεται από το Τμήμα Εκπαίδευσης, Επιστημών και Έρευνας της Γερουσίας του Βερολίνου.

Κεντρική στη διδασκαλία του πανεπιστημίου είναι ότι σχετίζεται με την πρακτική, αντανακλάται στα διεπιστημονικά έργα που υλοποιούνται σε όλα τα προγράμματα σπουδών και συμπληρώνεται από επιστημονικά προσανατολισμένα και μελετημένα προγράμματα σπουδών. Ο σχεδιασμός του προγράμματος σπουδών βασίζεται στην πραγματικότητα ενός ταχέως μεταβαλλόμενου επαγγελματικού κόσμου, διασφαλίζοντας ότι τα προγράμματα σπουδών προσαρμόζονται συνεχώς ώστε να ανταποκρίνονται στις νέες απαιτήσεις. Τόσο το προσωπικό όσο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου συμμετέχουν στη βιομηχανία, γεγονός που ενισχύει αυτή την προσέγγιση.

Αυτό που μας χωρίζει

Άριστες συνθήκες της μελέτης

Ορίζουμε υψηλά πρότυπα για τους εαυτούς μας. Οι μικρές ομάδες, οι καθηγητές με έντονο υπόβαθρο στους τομείς τους, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός στα στούντιο ήχου και φωτογραφίας καθώς και οι ψηφιακοί χώροι εργασίας προσφέρουν στους μαθητές μας ένα πραγματικά επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας.

58613_IMG_9987.jpg

Πραγματική προσέγγιση

Όσον αφορά τις διοικητικές και οικονομικές πτυχές των μελλοντικών επαγγελμάτων των φοιτητών, η διαχείριση έργων, το δίκαιο των μέσων ενημέρωσης και οι δραστηριότητες των μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι τόσο μέρος του αναλυτικού προγράμματος όσο και καλλιτεχνική και τεχνική κατάρτιση. Διατηρούμε στενούς δεσμούς με σημαντικούς παράγοντες της βιομηχανίας για να διατηρούμε ανά πάσα στιγμή το περιεχόμενο των προγραμμάτων μας και να προσανατολίζουμε προς τις συνεχώς μεταβαλλόμενες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Δια βίου μάθηση

Οι μαθητές αντιμετωπίζονται με σεβασμό ως ολόκληροι άνθρωποι. Ο στόχος είναι να ενθαρρυνθεί μια προσέγγιση που να δίνει προσανατολισμό στα μεταβαλλόμενα, αναδυόμενα περιβάλλοντα και υποστηρίζει τη δια βίου μάθηση. Ως εκ τούτου, εστιάζουμε στις επικοινωνιακές και κοινωνικές δεξιότητες και στα πρακτικά προγράμματα καθώς και σε καθαρά ακαδημαϊκά θέματα.

Συνεταιρισμός

Με περίπου 600 φοιτητές από περίπου 20 έθνη (από το Μάιο του 2016), 24 καθηγητές, 74 καθηγητές, 6 πανεπιστημιακά και 2 πανεπιστημιακά προγράμματα και 2 αδελφά πανεπιστήμια SRH στο Βερολίνο (εκπροσωπώντας 2.000 μαθητές και 28 προγράμματα), το hdpk είναι ένα από τα πραγματικά επιτυχημένα ιδιωτικά πανεπιστήμια στη Γερμανία και μέρος του ομίλου SRH με 12.000 φοιτητές και 10 πανεπιστήμια.

58600_hdpk_DACH.jpg

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:


SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)

Οι πολιτιστικές και δημιουργικές βιομηχανίες αναπτύσσονται παγκοσμίως και το Βερολίνο είναι ένα καυτό σημείο για τις δημιουργικές βιομηχανίες - καθιστώντας το ιδανικό μέρ ... [+]

Οι πολιτιστικές και δημιουργικές βιομηχανίες αναπτύσσονται παγκοσμίως και το Βερολίνο είναι ένα καυτό σημείο για τις δημιουργικές βιομηχανίες - καθιστώντας το ιδανικό μέρος για τις σπουδές σας. Τα δημιουργικά κεφάλια χρειάζονται δημιουργικούς ηγέτες και θα μάθετε να στηρίζετε, να εμπορευτείτε και να διαχειριστείτε την επιτυχία στις δημιουργικές βιομηχανίες. Ο βαθμός θα σας προετοιμάσει επίσης για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή να εργαστείτε σε μια πιο παραδοσιακή βιομηχανία όπου οι εταιρείες αναζητούν όλο και περισσότερο καινοτόμες προσεγγίσεις στη διαχείριση.... [-]

Γερμανία Berlin
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
7 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)

Το Audio Design περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από την ηχογράφηση και την αναπαραγωγή ήχου για ταινίες, ή τη σύνθεση των πιασάρικων jingles για ραδιοφωνικές και τηλεοπτικ ... [+]

Το Audio Design περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από την ηχογράφηση και την αναπαραγωγή ήχου για ταινίες, ή τη σύνθεση των πιασάρικων jingles για ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές, το στυλ Charlie-Sheen. Οι μαθητές μας εκπαιδεύονται στον σχεδιασμό ήχου σε όργανα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στην παραγωγή και την καταγραφή ήχων, ομιλίας ή μουσικής, δημιουργώντας έτσι ακουστική ατμόσφαιρα.... [-]

Γερμανία Berlin
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
7 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)

Με ένα B.Mus. Λαϊκή Μουσική θα μάθετε τη σύνθεση και την οργάνωση / φωνητική διάταξη των μουσικών τίτλων, καθώς και τη συνειδητοποίησή τους ως μουσικός. Θα γνωρίζετε πώς ... [+]

Με ένα B.Mus. Λαϊκή Μουσική θα μάθετε τη σύνθεση και την οργάνωση / φωνητική διάταξη των μουσικών τίτλων, καθώς και τη συνειδητοποίησή τους ως μουσικός. Θα γνωρίζετε πώς να εφαρμόσετε τις δημιουργικές σας ιδέες, σε όλη τη διαδρομή από την πρώτη έμπνευση έως την απόδοση ή την εγγραφή. Στόχος του μαθήματος είναι η συγγραφή τραγουδιού, το όργανο / φωνητικά και το σύνολο.

Περιεχόμενο, στόχος και δομή του μαθήματος ... [-]
Γερμανία Berlin
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
7 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

hdpk Festival 2017

Moving - Refugees Welcome (Songs for Refugees by hdpk)

B.A. Creative Industries Management at hdpk - Make it a career