SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σπουδές στην πλήμνη γνώσης Βόρειο Μέλανα Δρυμό

Οι προοδευτικές προγράμματα σπουδών πτυχίο Bachelor και Master στους τομείς των επιχειρήσεων και των μέσων μαζικής ενημέρωσης σε μικρές ομάδες με ατομική φροντίδα σε Calw.

Ο SRH Οικονομικό Πανεπιστήμιο και τα μέσα ενημέρωσης Calw είναι ένας μη κερδοσκοπικός ιδιωτικός, το κράτος αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο. Επί του παρόντος, περίπου 330 φοιτητών που εγγράφονται στις καθιερωμένες προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών. Επιλέγοντας εμβάθυνση προφίλ μαθητές έχουν την ευκαιρία να ευθυγραμμίσουν τις σπουδές τους ειδικά για τις τρέχουσες εξελίξεις στην αγορά εργασίας. Εκτός από τη μετάδοση της γνώσης και διαπολιτισμικές δεξιότητες και γλώσσες και το πιο σημαντικό στο χώρο εργασίας δεξιότητες αποτελούν μέρος της διδασκαλίας. Οι μαθητές αναμένουν μικρές ομάδες και εντατική εποπτεία από καθηγητές και λέκτορες από την πρακτική.

Προγράμματα σπουδών Bachelor και μεταπτυχιακό SRH Οικονομικό Πανεπιστήμιο και τα μέσα ενημέρωσης Calw

Διοίκηση Επιχειρήσεων (πλήρους και μερικής απασχόλησης) Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνιών Διαχείρισης Διοίκηση ΜΜΕ και τις δημόσιες επικοινωνίες Έλεγχος Διοίκηση Μάρκετινγκ (διαπίστευση το 2015) Πολιτιστικές και το Event Management (διαπίστευση το 2015)

Πρώτης τάξεως εκπαίδευση

Η ίδια η SRH του Οικονομικού Πανεπιστημίου και των μέσων ενημέρωσης Calw βλέπει ως ένα κέντρο αριστείας για την εκπαίδευση στους τομείς των επιχειρήσεων και των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Στο Πανεπιστήμιο των μελλοντικών επαγγελματιών, επιχειρηματίες και στελέχη έχουν εκπαιδευτεί.

Prof. Dr. Habil. Peter J. Weber - Κύρια και Διευθύνων Σύμβουλος της SRH του Οικονομικού Πανεπιστημίου και των μέσων ενημέρωσης Calw - υπογραμμίζει: «Έχουμε εκπαιδεύσει το άτομο ως σύνολο - ασφαλείς γνωρίζοντας γρήγορα στην πράξη και ισχυρή σαν ομάδα. Επιβίωση εκπαίδευση, επιχειρηματικά παιχνίδια και συμπεριφορά σε διεθνείς επιχειρηματικές συναλλαγές αποτελούν παραδείγματα καινοτόμων και διαφορετικών μεθόδων διδασκαλίας-μάθησης με την οποία το κολέγιο, πέραν των τεχνικών δεξιοτήτων, επίσης, την πιο σημαντική στον εργασιακό χώρο μαλακές δεξιότητες. Έτσι, την προσωπικότητα και τις κοινωνικές δεξιότητες των μαθητών λαμβάνουν στοχευμένη εκπαίδευση και να αναπτυχθεί. "Οι μαθητές αναμένουν μικρές ομάδες, προσωπική φροντίδα και προσωπική καθοδήγηση από καθηγητές και λέκτορες από την πρακτική. «Αυτό θα επιτρέψει μια εμπεριστατωμένη μελέτη, τα χαμηλά ποσοστά εγκατάλειψης του σχολείου και την αύξηση της απασχολησιμότητας - για τις καλύτερες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας», δήλωσε ο Weber.

Πώς οι εταιρείες που δημιουργούνται από την επιχειρηματική ιδέα στο επιχειρηματικό σχέδιο και με επιτυχία στην αγορά; Πώς μπορούν τα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιούνται επαγγελματικά στην εταιρική επικοινωνία; Πώς είναι η εταιρική ανθρώπινων πόρων, μάρκετινγκ και τον έλεγχο βέλτιστο διοργανώνει; Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που απασχολούν τους μαθητές της SRH του Οικονομικού Πανεπιστημίου και των μέσων ενημέρωσης Calw.

Διεθνείς Επαφές

Διεθνής χαρακτήρας κεφαλαιοποιούνται στο SRH του Οικονομικού Πανεπιστημίου και των μέσων ενημέρωσης Calw. Το πανεπιστήμιο διατηρεί στενές επαφές με διεθνή πανεπιστήμια εταίρους και ερευνητικά ιδρύματα - συμπεριλαμβανομένων Αυστρία, την Ισπανία, την Ινδία και την Τουρκία. Η συνεργασία των κοινών ερευνητικών προγραμμάτων εκτείνεται σε προγράμματα ανταλλαγών. Επιπλέον συνεργάζεται SRH Οικονομικό Πανεπιστήμιο και τα μέσα ενημέρωσης Calw με οικονομικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις, επαγγελματικές ενώσεις και επιμελητήρια. Οι φοιτητές συμμετέχουν ενεργά στην έρευνα, οι εργασίες για τα έργα, να συμμετέχουν σε πρακτική άσκηση ή bachelor και master γράφουν διατριβές σε γνωστές εταιρείες και κρυφές πρωταθλητές. Εκτός από τις ξένες γλώσσες, όπως αγγλικά, ισπανικά, ιταλικά και γαλλικά διαπολιτισμικών ικανοτήτων, όπως είναι «σωστή» συμπεριφορά στο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον στο πρόγραμμα σπουδών.

Μελέτη Ημέρες Πληροφόρησης 2015

Η SRH Οικονομικό Πανεπιστήμιο και τα μέσα ενημέρωσης Calw φιλοξενεί τακτικά Μελέτη Ημέρες Πληροφόρησης. Υποψήφιοι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να μάθουν για τις κολέγιο και το πανεπιστήμιο μαθήματα για να αλληλεπιδρούν με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς καθώς και να συμμετέχουν σε δείγμα διαλέξεις. Οι ενημερωτικές ημερίδες μελέτης θα πραγματοποιηθεί στις παρακάτω ημερομηνίες:

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015 von 14.00 δις 16,00 Ρολόι Ρολόι Τετάρτη, 29 Ιουλίου του 2015 von 14.00 δις 16,00 Ρολόι Ρολόι Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015 von 14.00 δις 16,00 Ρολόι Ρολόι

Επιπλέον, οι υποψήφιοι φοιτητές μπορούν επίσης μεμονωμένες συναντήσεις συμβουλευτικής.

Γνώση Περιφέρεια Βόρειο Μέλανα Δρυμό

Η μεσαιωνική πόλη του Calw - γενέτειρα του ποιητή Hermann Hesse - έχει κάτι για ευχάριστη και επιτυχημένη περιβάλλον μάθησης παρέχει μια ατμοσφαιρική παλιά πόλη σε τυπικό Μαύρο Δάσος περιβάλλον, όλο το χρόνο αθλητισμός, μια σκηνή ζωντανή τέχνες και καταστήματα. Calw με εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις, προσιτό κόστος διαβίωσης και ένα χαλαρό περιβάλλον για την ακαδημαϊκή επιτυχία. Η πρωτεύουσα της Στουτγάρδης, η χρυσή πόλη του Pforzheim και των Τεχνών και Μέσων της Καρλσρούης μπορεί να επιτευχθεί γρήγορα και εύκολα. Η γνώση βόρεια περιοχή του Μέλανα Δρυμού χαρακτηρίζεται από πολυάριθμα (παγκόσμια) ηγετική θέση στην αγορά και κρυφές πρωταθλητές. Η SRH Οικονομικό Πανεπιστήμιο και τα μέσα ενημέρωσης Calw έχει εδραιωθεί από το 2000 μέρος των γνώσεων βόρεια περιοχή του Μέλανα Δρυμού και σε αυτό.

Τοποθεσίες

Calw

SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Address
SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw
Staatlich anerkannte Fachhochschule
Lederstraße 1
75365 Calw

75365 Calw, Μπάντεν-Βυρτεμβέργη, Γερμανία
Τηλέφωνο
+49 (0) 7051 9203-0

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη