Media Design School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχεδιασμός Σχολή Media - Το Ίδρυμα

Το Design School Media είναι ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια για τα μέσα ενημέρωσης και το σχεδιασμό στη Γερμανία. Σχηματίζει σε όλους τους σχετικούς τομείς των μέσων ενημέρωσης από τους νέους του αύριο. Οι μαθητές επωφελούνται από το ειδικό εγγύτητα του Πανεπιστημίου Media Design Οικονομικών.

Η MD.H διατηρεί στενή Επαφές με επιχειρήσεις με έμφαση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και είναι μέλος του Συνδέσμου Ιδιωτικών Πανεπιστημίων (VHP). Οι σε VPH πάνω από 40 κορυφαία γερμανικά ιδιωτικά πανεπιστήμια οργανωμένη.

Η MD.H ένας από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς παρόχους των μαθημάτων και κατάρτισης στον τομέα των νέων μέσων, παιχνίδια, μόδα, τα μέσα ενημέρωσης και διαχείριση της επικοινωνίας και της πληροφορικής. Η εταιρεία θεωρεί τον εαυτό της ως κινητήρια δύναμη. Κατά την ανάπτυξη των προσφορών, το πανεπιστήμιο πάντα θεωρείται η τρέχουσα και τη μελλοντική ζήτηση στην αγορά εργασίας, Και όλες οι υπάρχουσες συμφωνίες συνεχώς προσαρμόζονται στις νέες απαιτήσεις.

υποστήριξη

Το Design School of Design και της επιστήμης των υπολογιστών GmbH Media είναι η Χορηγία για το σχολείο σχεδίου Media, Το Design School of Design και της επιστήμης των υπολογιστών πολυμέσων έχει τρεις περιοχές μελέτης: Βερολίνο, Μόναχο και Ντίσελντορφ και την έδρα τους στο Βερολίνο. Ο πρύτανης της Σχολής Σχεδιασμού Media είναι Hartmut Bode, καγκελάριος της MD.H είναι Arnim Zubke.

Η θυγατρική Ακαδημία Σχεδιασμός Media για την Εκπαίδευση και Κατάρτιση GmbH είναι ο φορέας, που ιδρύθηκε το 2014 Private Media Design Fachoberschule σχεδιασμού (Md.A-FOS)

Επίσημα αναγνωρισμένο και διαπιστευμένο

Από το 01. Απρίλιος 2004 είναι η ιδιωτική Σχεδιασμός Σχολής Μέσων Σχεδιασμού και της επιστήμης των υπολογιστών, σύμφωνα με την § 123 παρ. 1 Berlin νόμος για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε συνδυασμό με την § 70 παρ. 1 του νόμου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και έχουν εγκριθεί από το κράτος, δεδομένου 10.05.2010 και από πιστοποιημένο Επιστήμη θεσμικά. Η επαναπιστοποίηση από την Επιστήμη έλαβε χώρα στις 10.19.2015.

Προκειμένου να διευκολυνθεί η διεθνής συγκρισιμότητα των πτυχίων πραγματοποιήθηκε η τακτική ανανέωση της διαπίστευσης των μαθημάτων της MD.H από την Κεντρική Αξιολόγησης και Πιστοποίησης του Οργανισμού (ZEVA). Όλα τα μαθήματα του MD.H είναι διαπιστευμένοι με επιτυχία.

Οδηγώντας τη Σχολή Βιομηχανικού Σχεδιασμού Media

Πιο κοντά στην εταιρεία

Μόναχο, Ντίσελντορφ και το Βερολίνο είναι μεταξύ των μέσων μαζικής ενημέρωσης και το σχεδιασμό πρωτεύουσες της Γερμανίας. Σε κοινά έργα με μεγάλους εκδοτικούς οίκους, φορείς, εταιρείες παραγωγής και άλλες εταιρείες, οι μαθητές μαθαίνουν την πρακτική.

Πιο κοντά στο παλμό των μέσων ενημέρωσης, το σχεδιασμό και την επιστήμη των υπολογιστών

Σχεδόν κάθε βιομηχανία αλλάζει τόσο γρήγορα όσο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το σχεδιασμό και την επιστήμη των υπολογιστών βιομηχανία. Ως εκ τούτου, MD.H προγράμματα σπουδών και τα προγράμματά τους στις νέες απαιτήσεις της αγοράς προσαρμόζει συνεχώς.

Πιο κοντά στην Πρακτική

Οι καθηγητές και λέκτορες των MD.H εργάστηκαν και εργάζονται με επιτυχία στην πράξη. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι μαθητές να αποκτήσουν τις τρέχουσες και τις σχετικές γνώσεις που τους επιτρέπει να την επαγγελματική επιτυχία.

Πιο κοντά στους καθηγητές

Στο MD.H δεν υπάρχουν διαλέξεις μάζα. Οι μικρές ομάδες σεμιναρίου και η εύκολη προσβασιμότητα της σχολής κάνει άμεση επαφή μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών ασφαλή.

Πιο κοντά στις θέσεις εργασίας

Η εγγύτητα προς τις επιχειρήσεις είναι επίσης κοντά σε πιθανούς εργοδότες. Η MD.H βοηθά τους μαθητές ατομικά για τη δική τους υπηρεσία καριέρα.

Σπουδές στο MD.H

Το Design School Media έχει συνολικά έξι προγράμματα πτυχίο Bachelor για. Τα μαθήματα Media Design, Μέσων και Επικοινωνίας Διοίκηση, Διοίκηση Μόδα, Μόδας και Ψηφιακού Σχεδιασμού Κινηματογράφου - Απόφοιτος Animation / VFX με Bachelor of Arts. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το παιχνίδι Σχεδιασμός Bachelor of Science.

Οι τρεις προγράμματα Μάστερ Media Design, Game Σχεδιασμός και Μέσων Ενημέρωσης και Διαχείρισης Επικοινωνιών κλείσει το καθένα με ένα Master of Arts.

Κάθε παρουσία των σπουδών Media School Σχεδιασμός είναι διαπιστευμένοι από την Κεντρική Αξιολόγησης και Πιστοποίησης του Οργανισμού (ZEVA).

Κατάρτιση και εκπαίδευση

Η καλύτερη εκπαίδευση - ακριβώς αυτός ο ισχυρισμός έχει MD.H. Εκτός από την πανεπιστημιακή διδασκαλία στο Πανεπιστήμιο Σχεδιασμός Media παίρνει πολύ επιτυχημένο Προπόνηση με IHK αποφοίτηση για το σχεδιαστή μέσα μαζικής ενημέρωσης για την ψηφιακή και την εκτύπωση μέσω του.

Τα απογευματινά μαθήματα για τους ανθρώπους που εργάζονται και που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών Media στρατόπεδο για όλους τους νέους στην καρδιά που θέλουν να δοκιμάσουν το ταλέντο τους για τους επαγγελματίες των μέσων ενημέρωσης, συμπληρώνουν το φάσμα των MD.H.

Το μέλλον σας - Η αποστολή μας

Σχεδιάζετε το μέλλον σας στον σχεδιασμό και τα μέσα ενημέρωσης κόσμο; Πολύ καλό! Μπορούμε επίσης. Για πάνω από 25 χρόνια, έχουμε τους φοιτητές με την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας σε μια από τις πιο συναρπαστικές υποκαταστήματα του παρόντος - και το μέλλον. Και ακριβώς όπου είναι η δουλειά, τα μέσα ενημέρωσης και το σχεδιασμό συναντιούνται: στις δημιουργικές προπύργια του Μονάχου, του Βερολίνου και του Ντίσελντορφ.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί σε στενή πλαίσιο στο λέκτορας. έργα τακτική άσκηση και ένα οικοτροφείο Για να συνδεθείτε με την εταιρεία ήδη κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους εδώ και να προωθήσει την ομαδική εργασία των συμμετεχόντων μας. Συνολικά, το Πανεπιστήμιο Σχεδιασμός Media απασχολεί 43 καθηγητές. Η μετάβαση στον επαγγελματικό κόσμο συνοδεύεται σε κάθε τόπο της Υπηρεσίας καριέρας του MD.H.

Μελέτες, παράλληλα με την απασχόλησή τους

Έτσι, αν ψάχνετε για ένα νέο επαγγελματικό προσανατολισμό ή έναν ήχο εκπαίδευση για το επόμενο βήμα στην καριέρα τους, εμείς είμαστε οι κατάλληλοι άνθρωποι. Σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή θεωρητική και πρακτική πανοπλία. Πλέον μας: πολύτιμες επαφές στον κόσμο της εργασίας που είναι σε αναμονή για τις συστάσεις από εμάς? Η επιθυμία να έχουν κίνητρο στους μαθητές να προχωρήσουν επαγγελματικά και προσωπικά? και για τους φοιτητές που δεν είναι ικανοποιημένοι με τα πρώτα διαθέσιμα μαθήματα μελέτης, αλλά με το καλύτερο.

θέσεις

Το Design School Media εκπροσωπείται στο Βερολίνο, Μόναχο και Ντίσελντορφ με τα δικά τους εκπαιδευτικά κέντρα με συνολική έκταση 12.000 τετραγωνικών μέτρων. Τα sites είναι εξοπλισμένα με ένα εκτεταμένο, υψηλής ποιότητας τεχνολογία των μέσων ενημέρωσης, u. ένα στο Βερολίνο και το Μόναχο μέσω επαγγελματικό εξοπλισμό βίντεο και στούντιο ηχογραφήσεων. Ο αριθμός των θέσεων είναι συνολικά 1400 (WS2014 / 2015). Οι φάσεις παρουσία των επαγγελματικών μαθημάτων που διεξάγονται στις αντίστοιχες θέσεις.

Τοποθεσίες

Μόναχο

Address
Claudius-Keller-Straße 7
81669 Μόναχο, Βαυαρία, Γερμανία

Ντίσελντορφ

Address
Werdener Straße 4

40227 Ντίσελντορφ, Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, Γερμανία

Βερολίνο

Address
Lindenstraße 20-25
10969 Βερολίνο, Βερολίνο, Γερμανία

Ask a Question

Άλλη