Macromedia University of Applied Sciences

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο Πανεπιστήμιο Macromedia - το πανεπιστήμιο για ψηφιακό μετασχηματισμό

Η επιλογή ενός πανεπιστημίου είναι μια σημαντική απόφαση ζωής. Είναι ο τόπος όπου θα θέσετε τα θεμέλια για το μελλοντικό σας δίκτυο σταδιοδρομίας και θα ανακαλύψετε τον επιλεγμένο τομέα εργασίας σας και θα αρχίσετε να διαμορφώνετε την επαγγελματική σας ταυτότητα. Είμαστε ευτυχείς που έχετε ενδιαφέρει το Macromedia, ένα αναγνωρισμένο ιδιωτικό γερμανικό πανεπιστήμιο και θα ήθελα να σας πω περισσότερα για το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στη διαμόρφωση του μέλλοντός σας.

Διεθνής επιτυχία κατάταξης
Το 2020, η Macromedia συμμετείχε στο U-Multiranking μαζί με 1800 πανεπιστήμια παγκοσμίως και 104 από τη Γερμανία και κατατάχθηκε στο κορυφαίο 15% όλων των σχολών επιχειρήσεων, 25 κορυφαία για επαφή με το εργασιακό περιβάλλον και νούμερο 2 στη Γερμανία για επιχειρηματική σκέψη.

109589_029-Macomedia-Erstsemesterstart-II-Causalux-Fotograf-Potsdam.jpg


Τα προγράμματά μας - το μέλλον σας
Στο Πανεπιστήμιο Macromedia, η εστίασή μας είναι στους μαθητές μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα χώρο όπου μπορούν να αναπτυχθούν. Προωθούμε βασικές ικανότητες όπως δεξιότητες επικοινωνίας και επιχειρηματική νοοτροπία. Ένα μεγάλο μέρος των μαθημάτων μας βασίζεται σε πρακτικά προγράμματα που λαμβάνουν τη μορφή ατομικής καθοδήγησης. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός μεταβάλλει θεμελιωδώς τη δομή του επαγγελματικού κόσμου μας και χρειαζόμαστε τους ανθρώπους που βρίσκονται στην καρδιά αυτών των αλλαγών, οι οποίοι είναι σε θέση να σκεφτούν διαφόρους κλάδους και να αναλάβουν προσωπική ευθύνη. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που εκπαιδεύουμε. Ως πανεπιστήμιο για ψηφιακό μετασχηματισμό, βλέπουμε τον ρόλο μας ως παράγοντες: επιτρέπουμε στους μαθητές μας να κατανοούν και να διαμορφώνουν την αλλαγή. Η διαδικασία και το αποτέλεσμα μπορούν να ενθυλακωθούν σύντομα: αλλάζετε. absolvia_Mafaldanews.jpg

Τα προγράμματα σπουδών μας είναι ένα μείγμα θεωρητικών διαλέξεων και πρακτικών έργων. Οι σπουδαστές ενθαρρύνονται να αναλάβουν την ευθύνη για τις σπουδές τους και τους δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστούν με κορυφαίους συντελεστές των μέσων μαζικής επικοινωνίας και βασικούς συντελεστές διεθνών οργανισμών που συνεργάζονται στενά με το πανεπιστήμιο ως φιλοξενούμενοι και χορηγοί έργων. Προσφέρουμε μαθήματα Bachelor πλήρους φοίτησης και μεταπτυχιακά μαθήματα μεταπτυχιακού τίτλου για διεθνή σταδιοδρομία στον τομέα των μέσων ενημέρωσης και των επικοινωνιών. Όλα τα προγράμματα είναι διαπιστευμένα από την FIBAA και οδηγούν σε διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο. Μια συνεργασία με τον βρετανό συνεργάτη μας, το Πανεπιστήμιο του Westminster, μας επιτρέπει να προσφέρουμε επιπρόσθετα πτυχία Bachelor στα προπτυχιακά μας προγράμματα.

Το Campus μας - που συνδέεται με κορυφαίους παίκτες της Γερμανίας

Οι πανεπιστημιουπόλεις μας βασίζονται σε μερικές από τις πιο ζωντανές πόλεις της Γερμανίας: Μόναχο, Στουτγάρδη, Κολωνία, Αμβούργο, Φράιμπουργκ, Λειψία και Βερολίνο. Οι φοιτητές μας επωφελούνται από την εξαιρετική διασύνδεσή μας με την τοπική βιομηχανία σε κάθε τοποθεσία της πανεπιστημιούπολης. Το πανεπιστήμιο απασχολεί περίπου 100 καθηγητές και γνωστούς επιστήμονες και εμπειρογνώμονες από εταιρείες μέσων ενημέρωσης, πολυεθνικές εταιρείες, πανεπιστήμια και υπηρεσίες επικοινωνίας. Περίπου 3.000 σπουδαστές έχουν εγγραφεί μέχρι τώρα, συμπεριλαμβανομένου ενός αυξανόμενου αριθμού διεθνών φοιτητών που επιλέγουν να σπουδάσουν στη Macromedia συμβάλλοντας στην ενίσχυση της ήδη αναπτυσσόμενης κοσμοπολίτικης κουλτούρας στο Πανεπιστήμιο Macromedia.

Master's Program - διαμόρφωση του ψηφιακού μέλλοντος σε υψηλότερες θέσεις

Κατ 'αρχήν, τα προγράμματα Master's Macromedia είναι ευθυγραμμισμένα με τις επαγγελματικές απαιτήσεις του κλάδου των μέσων επικοινωνίας και της επικοινωνίας. Αυτή η αρχή αντικατοπτρίζεται στις διδακτικές διαδικασίες του πανεπιστημίου. Όλες οι διαλέξεις γίνονται στα αγγλικά και παραδίδονται με ενθαρρυντικό και πρακτικό τρόπο σε μικρές τάξεις.

Οι περιπτωσιολογικές μελέτες, οι προσομοιώσεις και οι εργασίες του έργου - κυρίως σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις των μέσων ενημέρωσης - βοηθούν τους μαθητές να αναπτύξουν τεχνογνωσία που θα διευκολύνει την πρόσβαση σε πολυπόθητες σταδιοδρομίες. Με τις μικρές τάξεις και την εντατική εποπτεία, το μαθησιακό περιβάλλον της Macromedia αντανακλά την κουλτούρα αγγλοσαξονικού μεταπτυχιακού τίτλου, συμπεριλαμβανομένης της ατομικής καθοδήγησης από ειδικευμένους καθηγητές. Η Μεταπτυχιακή Σχολή μας θα σας εξοπλίσει με τις σχετικές μεθόδους και εργαλεία για να διαμορφώσετε ενεργά τη μόνιμη μεταμόρφωση της κοινωνίας και της οικονομίας ως επαγγελματία, προετοιμάζοντάς σας για μια επιτυχημένη καριέρα με εξαιρετικές μελλοντικές προοπτικές.

Τα πλεονεκτήματα της επιλογής του Πανεπιστημίου Macromedia

 • Κορυφαία θέση στην κατάταξη CHE 2014/15
 • Μικρές τάξεις με εντατική, ατομική επίβλεψη
 • Παγκόσμια αναγνωρισμένα, κρατικά πιστοποιημένα πτυχία
 • Πανεπιστημιουπόλεις στο Βερολίνο, το Μόναχο και την Κολωνία. Το Βερολίνο και το Μόναχο βρίσκονται στα Top 10 "Καλύτερες Φοιτητικές Πόλεις 2017" από κορυφαία πανεπιστήμια
 • Αυθεντικά, πρακτικά προσανατολισμένα έργα με πάνω από 500 γνωστές εταιρείες
 • Καθηγητές με υψηλά προσόντα και στελέχη της βιομηχανίας ως λέκτορες
 • Καλά εξοπλισμένα εργαστήρια μέσων μαζικής ενημέρωσης
 • Ισχυρές προοπτικές σταδιοδρομίας στη Γερμανία: Βίζα 18 μηνών μετά την επιτυχή βαθμολόγηση
 • Οι τάξεις του Δασκάλου εκτελούνται τρεις ημέρες την εβδομάδα
 • Προγράμματα σπουδών εξ ολοκλήρου στα αγγλικά
 • Τα πανεπιστήμια που βρίσκονται στις κορυφαίες βιομηχανικές πόλεις της Γερμανίας
 • Παγκόσμιο δίκτυο πανεπιστημίων εταίρων

107660_Studentinnen_drei_Projektion_790_445.jpg

Τοποθεσίες

Μόναχο

Address
Macromedia University of Applied Sciences
Sandstrasse 9

80335 Μόναχο, Βαυαρία, Γερμανία

Βερολίνο

Address
Macromedia University of Applied Sciences
Mehringdamm 33

10961 Βερολίνο, Βερολίνο, Γερμανία

Κολόνια

Address
Macromedia University of Applied Sciences
Brüderstraße 17

50667 Κολόνια, Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, Γερμανία

Αμβούργο

Address
Macromedia University of Applied Sciences
Gertrudenstraße 3

20095 Αμβούργο, Αμβούργο, Γερμανία

Freiburg

Address
Haslacher Straße 15
21729 Freiburg, Κάτω Σαξονία, Γερμανία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη