Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο ΕΑΜ είναι αναγνωρισμένο σε εθνικό επίπεδο, ιδιωτικό πανεπιστήμιο που βασίζεται στην Βερολίνο. Κομιστή του πανεπιστημίου είναι το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ψυχαναλυτική gGmbHΤης οποίας μοναδικός μέτοχος είναι σήμερα το θεμέλιο για την προώθηση της πανεπιστημιακής ψυχανάλυσης. Το τελευταίο είναι ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα δημοσίου δικαίου. ο ΕΑΜ χρηματοδοτείται αποκλειστικά από τους πόρους του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος και από τα δίδακτρα, τους συμμετέχοντες στα μαθήματα και τα ερευνητικά κεφάλαια τρίτων. Που λαμβάνει κανένα όφελος από την πλευρά του δημόσιου τομέα.

Με την ενσωμάτωση των δραστηριοτήτων διδασκαλίας, το 2009 ακολούθησε ένα κενό που είχε δημιουργηθεί από τη μονομερή, επιστημονικού χαρακτήρα της ακαδημαϊκής ψυχολογίας. Τα μαθήματα στο ΕΑΜ μεταφέρω την ψυχανάλυση ως επιστήμη, η οποία απεικονίζει τον άνθρωπο ως βιολογικό, κοινωνικό και πολιτιστικό ανάγλυφα τη φύση και προσπαθεί να κατανοήσει το άτομο στο πλαίσιο της ιστορίας της και υπό την επήρεια του ασυνείδητου. Όλα τα μαθήματα του ΕΑΜ είναι βασισμένη στην έρευνα και προσφέρουν το πρώτο εξάμηνο σε στενή επαφή με την κλινική ή εκπαιδευτική πρακτική.

Δήλωση αποστολής της ΕΑΜ Το ΕΑΜ επιτρέπει τη μελέτη, την εκπαίδευση και την έρευνα με την ψυχαναλυτική αρχές και βασίζεται στη διδασκαλία και την έρευνα σε μια διεπιστημονική επιστημονική κατανόηση.

Σε διάλογο με άλλες επιστήμες συμβάλλει στην ανάπτυξη της ψυχανάλυσης ως Εφαρμοσμένων Κοινωνικών Επιστημών και Θεωρία του Πολιτισμού.

Μεταφέρει την ψυχανάλυση ως επιστήμη, η οποία απεικονίζει τον άνθρωπο ως βιολογικό, κοινωνικό και πολιτιστικό ανάγλυφα τη φύση και προσπαθεί να κατανοήσει το άτομο στο πλαίσιο της ιστορίας της και υπό την επήρεια του ασυνείδητου.

διδάσκουν στο ΕΑΜ και της έρευνας οι επιστήμονες με πολυετή εμπειρία στην πράξη, τη διδασκαλία και την έρευνα. Έχει άριστες συνθήκες μάθησης και εργασίας και υλικών.

Αντιπαράθεση και την κοινή ανάπτυξη - διεπιστημονική και πέρα ​​από τα σύνορα του κράτους ομάδων σε όλη την - είναι ένα καθοριστικό χαρακτηριστικό του επιστημονικού και οργανωτικού έργου του ΕΑΜ.

Το ΕΑΜ δίκτυα δεσμών και προσφέρει συνεργασία με εθνικούς και διεθνείς εταίρους στους τομείς της επιστήμης, της εκπαίδευσης και της που προωθούν αμοιβαίο εμπλουτισμό του περιεχομένου και μια θετική αντίληψη του κοινού πρακτική.

Το ΕΑΜ υποστηρίζει (αυτο-) αντανακλαστικές στάση στη διδασκαλία, την έρευνα και την εφαρμογή, τη στενή ενσωμάτωση της εφαρμογής και της έρευνας, καθώς και μια διεπιστημονική και διεθνή διάλογο. Συμβάλλει στην υγεία του πληθυσμού.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • Γερμανός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Τεχνών (BA)

International Psychoanalytic University Berlin

Το Bachelor of Arts Ψυχολογίας στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ψυχαναλυτικής Βερολίνου μεταφέρει την ψυχολογία ως επιστήμη, η οποία απεικονίζει τον άνθρωπο ως μια κοινωνική ... [+]

Το Bachelor of Arts Ψυχολογίας στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ψυχαναλυτικής Βερολίνου μεταφέρει την ψυχολογία ως επιστήμη, η οποία απεικονίζει τον άνθρωπο ως μια κοινωνική και πολιτιστική ευημερία. Οι μαθητές του Bachelor Ψυχολογίας Plus μάθετε πώς θα εξελιχθούν τα ανθρώπινα υποκείμενα στις κοινωνικές και κοινωνικά πλαίσια, πώς να κάνουν το περιβάλλον τους, καθώς θα υποφέρουν ψυχολογικά κάτω από αντίξοες συνθήκες και το πώς μπορούν να γίνουν υγιή και πάλι από την ψυχολογική βοήθεια σε ένα υποστηρικτικό αναλογία σχέση.... [-]

Γερμανία Berlin
Οκτώβριος 2019
Γερμανός
Πλήρης παρακολούθηση
6 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

International Psychoanalytic University 1

International Psychoanalytic University 2

IPU Berlin
Address
Stromstr. 1
10555 Berlin, Berlin, Γερμανία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+49 30 300117500