Hamm-Lippstadt University of Applied Sciences

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εργασιακά προσανατολισμένη και σε μικρές ομάδες, το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Hamm-Lippstadt προσφέρει προγράμματα σπουδών υψηλής ποιότητας με σαφή προσανατολισμό στις τρέχουσες και μελλοντικές απαιτήσεις της αγοράς. Η νέα ομάδα καθηγητών έχει πρακτική εμπειρία. Με μια διεπιστημονική οργάνωση, η διδασκαλία επικεντρώνεται τόσο στην προώθηση ατομικών δυνατοτήτων όσο και στην προσέλκυση κοινωνικών ικανοτήτων, όπως η ομαδική εργασία.

Ένα νέο πανεπιστήμιο στο Hamm και το Lippstadt με άφθονο δυναμικό σχεδιασμού. Σύγχρονη ζωή στην πανεπιστημιούπολη, μαθήματα σπουδών προσανατολισμένα στην αγορά και την πρακτική, ανοικτό πνεύμα, ανοχή, ομαδικό πνεύμα και υψηλές απαιτήσεις από την αρχή. Οι νεόκτιστες και χωρίς εμπόδια πανεπιστημιουπόλεις Hamm και Lippstadt παρέχουν ιδανικές συνθήκες για τη μελλοντική εκπαίδευση των μηχανικών. Η συνολική επιφάνεια των 32.250 τετραγωνικών μέτρων παρέχει εργαστήρια με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όπως ηλεκτρονικό μικροσκόπιο σάρωσης, βιομηχανικό σαρωτή CT, επιφάνειες 3D προβολής, ενσωματωμένα συστήματα ή διαδρομές γερανών, καθώς και άφθονο χώρο για εργασία σπουδαστών, την επικοινωνία, τη διδασκαλία και την έρευνα.

Κοντά στο μέλλον

Εργάζοντας με πρακτικό προσανατολισμό και σε μικρές ομάδες, προσφέρουμε ένα πρόγραμμα σπουδών σε πολύ υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο, με σαφή προσανατολισμό στις τρέχουσες και μελλοντικές απαιτήσεις της αγοράς. Η ομάδα των καθηγητών είναι πρακτικά έμπειρος και νέος. Με μια διεπιστημονική οργάνωση, η διδασκαλία εστιάζεται τόσο στην προώθηση ατομικών δυνατοτήτων όσο και στη μεταφορά κοινωνικών ικανοτήτων όπως η ομαδική εργασία. Ακριβώς από την αρχή, η εργασία με προσανατολισμό στο έργο αποδίδεται μεγάλη σημασία. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η δημιουργικότητα και η επικοινωνία είναι σημαντικοί παράγοντες που απαιτούνται για την προετοιμασία των μηχανικών για το μέλλον.

Μοιραζόμαστε κοινούς στόχους

Είμαστε περίεργοι για τους μαθητές μας, προσβλέπουμε σε ενδιαφέρουσες συναντήσεις και διατηρούμε μια έντονη ανταλλαγή με τη βιομηχανία με βάση την εταιρική σχέση. Η άψογη οργάνωση μας προσφέρει γρήγορες και απλές υπηρεσίες σε όλους τους τομείς. Οι αθλητικές δραστηριότητες και η υποστήριξη νέων οικογενειών ανοίγουν πολλές δυνατότητες. Η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, το ψηφιακό αμφιθέατρο και η κεντρική διαχείριση της γνώσης καθιστούν το πανεπιστήμιο προσβάσιμο από οπουδήποτε στον κόσμο. Είτε πρόκειται για πτυχιούχους, μεταπτυχιακούς φοιτητές ή επαγγελματίες που παρακολουθούν ενδοϋπηρεσιακή κατάρτιση: εκπαιδεύουμε νέους, δημιουργικούς και υψηλής ειδίκευσης μηχανικούς, οι οποίοι έχουν άριστες ευκαιρίες σταδιοδρομίας λόγω των προσανατολισμένων προς την αγορά αρμοδιοτήτων τους.

Τα ανώτερα μαθηματικά μας δεν είναι ανόητη θεωρία

Οι φυσικές επιστήμες αποτελούν τη βάση για τα μαθήματα μηχανικής. Τα προγράμματα σπουδών μας βασίζονται στη γνώση των μαθηματικών, της φυσικής, της χημείας και της βιολογίας που αποκτήθηκαν στο σχολείο και τα τοποθετήσαμε σε νέα πλαίσια. Οι τύποι μετατρέπονται σε εφαρμογές. Οι εφαρμογές μετατρέπονται σε ερευνητικά έργα. Τα ερευνητικά έργα μετατρέπονται σε προϊόντα.

Ασυναγώνιστη από πρακτική άποψη

Είτε πρόκειται για πρακτικό εξάμηνο με τη μορφή πρακτικών, έργων ή διατριβών, η συμμετοχή των επιχειρήσεων σε δραστηριότητες διδασκαλίας έχει μεγάλη σημασία για εμάς. Αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές στα διπλά προγράμματα σπουδών, τα οποία προσφέρουμε τόσο ως μαθήματα ολοκληρωμένης πρακτικής όσο και ως κατάρτισης.

Μάθηση για τη ζωή

Οι εταιρείες αναμένουν ότι οι υπάλληλοί τους θα έχουν εξειδικευμένες γνώσεις καθώς και μέγιστες προσωπικές δεξιότητες και ικανότητες όπως ο προσανατολισμός της ομάδας, η διαχείριση του έργου και οι γλωσσικές δεξιότητες. Αυτές οι ικανότητες προωθούνται καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Hamm-Lippstadt. Επιπλέον, αποδίδουμε μεγάλη σημασία στις διαπολιτισμικές ικανότητες. Είναι σημαντικό να επεκταθεί ο ορίζοντας του και να προετοιμαστεί για τη διεθνή αγορά εργασίας σε πρώιμο στάδιο. Προκειμένου να διευκολυνθεί η απόφαση υπέρ μιας πρακτικής άσκησης ή μιας επίσκεψης μελέτης στο εξωτερικό, έχουμε δεσμευτεί ένα ολόκληρο εξάμηνο για αυτό. Τα πλεονεκτήματα είναι απολύτως προφανή: πλήρη αναγνώριση των επιτευγμάτων και απώλεια χρόνου κατά τη διάρκεια των σπουδών. Το Διεθνές Γραφείο βοηθά τους φοιτητές με όλα τα οργανωτικά ζητήματα, ώστε τα διοικητικά και γλωσσικά εμπόδια, καθώς και το κόστος, να διατηρούνται χαμηλά.

Τοποθεσίες

Lippstadt

Address
Marker Allee 76–78
59063 Lippstadt, Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, Γερμανία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη