DEKRA Hochschule für Medien

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το DEKRA | Το Hochschule für Medien είναι αναγνωρισμένο από το κράτος πανεπιστήμιο, το οποίο έχει πιστοποιηθεί από το Wissenschaftsrat και εδρεύει στο Βερολίνο-Friedrichshain.

Προσφέρει τρία προπτυχιακά προγράμματα: Κινηματογράφου και Τηλεόρασης, Δημοσιογραφία και PR και Επικοινωνιακής Διαχείρισης. Το φάσμα των ευκαιριών εξειδίκευσης είναι ευρύ και κυμαίνεται από το σχεδιασμό των μέσων ενημέρωσης, την επικοινωνία μάρκετινγκ και την ψυχολογία της επικοινωνίας με τη σε απευθείας σύνδεση δημοσιογραφία, την τηλεοπτική δημοσιογραφία, τη μετριοπάθεια και την PR σε σκηνοθεσία, κάμερα, παραγωγή, μετα-παραγωγή και ήχο.

Το πανεπιστήμιο συμμετέχει στο Δίκτυο Ακαδημίας DEKRA, ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους ιδιωτικής εκπαίδευσης στη Γερμανία.

Πρακτική συνάφεια και ισχυρό δίκτυο

Όλα τα μαθήματα στο DEKRA | Hochschule für Medien ακολουθεί μια προσέγγιση προσανατολισμένη στις εφαρμογές. Το επίκεντρο είναι η πρακτική κατάρτιση για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις δημιουργικές βιομηχανίες βάσει επιστημονικά τεκμηριωμένης διδασκαλίας. Ένας από τους τρόπους μας για την εξασφάλιση της πρακτικής και της δια βίου μάθησης είναι μέσω της συνεργασίας με διάφορους εταίρους: εταιρείες media, μη κερδοσκοπικές και κυβερνητικές οργανώσεις και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Εντατική φροντίδα και ελκυστικό μαθησιακό περιβάλλον

Προσφέρουμε στους φοιτητές μας μια προσωπική υπηρεσία που απευθύνεται ειδικά στις ατομικές τους δυνάμεις και ανάγκες. Επιπλέον, ένα ευχάριστο και οικείο περιβάλλον διδασκαλίας και εκμάθησης είναι ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του πανεπιστημίου. Οι διαλέξεις γίνονται σε μικρές ομάδες μελέτης. Σε αυτό το πλαίσιο, οι δάσκαλοι λειτουργούν ως γεννήτορες ώθησης που ενσωματώνουν τις εμπειρίες τους και την εμπειρία τους από την επιστήμη και τον ιδιωτικό τομέα στις σπουδές τους. Ακόμη και έξω από τις διαλέξεις, οι διδάσκοντες χρειάζονται χρόνο για τις ερωτήσεις των μαθητών μας.

Είστε σημαντικοί για μας - από την αρχή

Τυπική απαίτηση για πτυχίο Bachelor στη DEKRA. | Το College of Media είναι το πανεπιστημιακό δίπλωμα (Abitur ή Fachhochschulreife) ή επαγγελματική κατάρτιση με πολυετή επαγγελματική πείρα. Δεν υπάρχει numerus clausus (NC). Επιπλέον, δεν πρέπει να υποβάλλονται εκ των προτέρων φάκελοι, ταινίες, άρθρα κ.λπ. Το πιο σημαντικό για μια επιτυχημένη μελέτη εδώ είναι το δικό σας κίνητρο: Ως εκ τούτου, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε λεπτομερείς πληροφορίες και ατομική διαβούλευση. Διδασκαλία, εργαστήρια, εκδηλώσεις, προσωπική συμβουλευτική σπουδών είναι μερικές από τις τακτικές προσφορές μας για υποψήφιους φοιτητές.

Τα οφέλη σας με μια ματιά

  • Κρατικές σπουδές στο πανεπιστήμιο
  • Εξαιρετική διδασκαλία με καθηγητές και καθηγητές από το πεδίο
  • Συνεπής πρακτική συνάφεια με διάφορα έργα
  • Μεγάλο δίκτυο με συνεργάτες από τα μέσα ενημέρωσης, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία
  • Μέγιστη ατομική υποστήριξη - εντατική μάθηση σε μικρές ομάδες
  • Ανοικτή και δημιουργική ατμόσφαιρα μάθησης
  • Τεχνική δανεισμού και για ιδιωτικά έργα
  • Δεν υπάρχουν κρυφά τέλη - ελκυστικό μοντέλο χρηματοδότησης
  • Συμπεριλαμβάνεται εισιτήριο για το εξάμηνο
  • Κεντρική τοποθεσία στην καρδιά του Βερολίνου με εξαιρετικές συνδέσεις

Είμαστε εκεί για εσάς προσωπικά

Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για ένα πρόγραμμα σπουδών, να έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη χρηματοδότηση ή το γενικό πανεπιστήμιο; Η συμβουλευτική υπηρεσία σπουδαστών μας είναι ευτυχής να βοηθήσει.

Η καλύτερη ιδέα που λαμβάνετε απευθείας στο χώρο του ξενοδοχείου. Ως εκ τούτου, καλούμε θερμά τους υποψήφιους φοιτητές να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις μας στο πανεπιστήμιο.

Τοποθεσίες

Βερολίνο

Address
Ehrenbergstraße,11-14
10245 Βερολίνο, Βερολίνο, Γερμανία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη