Cambridge International Business College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σπουδές στο Cambridge International Business College

Επί του παρόντος, το Cambridge International Business College προσφέρει 4 διαφορετικά μαθήματα.

Τρεις από αυτές τις μελέτες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Anglia Ruskin University στο Cambridge / Αγγλία. Όταν μελέτες BA (Honours) Διεθνούς Επικοινωνίας Επιχειρήσεων, το 5ο και 6ο εξάμηνο στο Πανεπιστήμιο του Central Lancashire στο Πρέστον / Αγγλία έχουν ολοκληρωθεί.

Ανεξάρτητα από το ποια πορεία που θα επιλέξετε, θα σας, αναμένουμε την ασφάλεια στην αντιμετώπιση με τους εργαζόμενους και τις ομάδες εργαζομένων από εσάς στην εργασία σας για την εταιρεία.

Μέσα από τις σπουδές σας σε ομάδες σεμινάριο όπου θα συνεργαστεί στενά με τους μαθητές να μάθουν και να εξασκήσουν εποικοδομητική ομαδική εργασία.

Η ομαδική εργασία είναι ένα σημαντικό και ιδιαίτερα sought-after κοινωνικές δεξιότητες που μπορείτε να αποκτήσετε μέσω διαλέξεων και ανάγνωσης λίγο, αλλά πιο εύχρηστο στην ομάδα μελέτης σας.

Το Cambridge International Business College είναι μια ανησυχία, μπορείτε επίσης να προετοιμαστούν για το ρόλο σας ως μελλοντικός ηγέτης ενώ σπούδαζε.

Με τη δημιουργία παρουσιάσεων και παρουσιάσεις των εγγράφων του σεμιναρίου, στο πλαίσιο του μαθήματος της ομάδας εξάμηνο σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να εξασκήσουν εξωτερική ομιλίες και διαλέξεις - φυσικά και στα αγγλικά, έτσι ώστε να αισθάνονται ασφαλείς, όπως στις διεθνείς επικοινωνίες και παρουσιάσεις.

Η εμπειρία δείχνει ότι είστε εδώ κερδίζουν την κυριαρχία και την ηρεμία. Ιδιότητες που θα χρειαστείτε στο μέλλον επαγγελματική σας δραστηριότητα και την τοποθεσία.

το εισιτήριό σας για τη διεθνή διαχείριση

Τα πρώτα 4 εξάμηνα των προπτυχιακών σπουδών σας λάβει χώρα στο Φράιμπουργκ στο Cambridge International Business College.

Για το 5ο και 6ο εξάμηνο της αλλαγής πραγματοποιείται στο Anglia Ruskin University στο Cambridge / Αγγλία ή την UCLan University of Central Lancashire στο Πρέστον / Αγγλία (Πρόγραμμα «Διεθνούς Επικοινωνίας Επιχειρήσεων»).

Το Bachelor of Arts / Bachelor of Science με την προσθήκη «Άριστα», με την οποία θα ολοκληρώσουν τις σπουδές σας στο Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin στο Κέιμπριτζ και το Πανεπιστήμιο του Central Lancashire στο Πρέστον / Αγγλία, προσφέρει μια διεθνή μελέτη με τις καλύτερες προοπτικές σταδιοδρομίας για σας μελλοντικός.

προγράμματος μεταπτυχιακού μάστερ μπορεί να ολοκληρωθεί σε Cambridge ή Preston, μέσα σε μόλις 1 χρόνο μετά βαθμό επιτυχημένη πανεπιστημίου.

Μελετώντας BA / B.Sc., ολοκληρώνεται με το βρετανικό πανεπιστημιακό δίπλωμα, το οποίο απονέμεται από το State University στην Αγγλία σε μια τελετή, η «αποφοίτηση». Για το σκοπό αυτό, συνήθως, επίσης, τα μέλη της οικογένειας και φίλοι προσκαλούνται.

Το Cambridge International Business College, σας προετοιμάζει τη διάρκεια των σπουδών σας πριν από μελλοντικό ρόλο σας ως ηγέτη.

Σύγχρονη, φιλική προς το περιβάλλον και την παράδοση πλούσια σε κτίρια

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Μια ευχάριστη ατμόσφαιρα συμβάλλει στην επιτυχία των σπουδών σας στο.

Το Cambridge International Business College στεγάζεται στην ανατολική πτέρυγα του Hermann Herder Verlag κτίριο.

Η Φράιμπουργκ γενικά "Herderbau", δήλωσε ο εκδοτικός οίκος δεσπόζει στην περιοχή Φράιμπουργκ Neuburg. Χτίστηκε στα χρόνια 1910-1912 σύμφωνα με το σχεδιασμό και τις ιδέες του αρχιτέκτονα Max Meckel σε νεο-μπαρόκ στιλ και καταλαμβάνει ένα ολόκληρο τετράγωνο δρόμο. Από εδώ μπορείτε να φτάσετε μέσα σε λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης πανεπιστήμιο του Freiburg.

Τα φωτεινά, σύγχρονα εξοπλισμένο αίθουσες διδασκαλίας, το ευρύχωρο σαλόνι με κουζίνα, άνετο καθιστικό και ένα σύγχρονο κέντρο πληροφορικής, θα δώσει μια επιτυχημένη μελέτη σε μια άνετη ατμόσφαιρα.

Η ζωντανή πόλη του Freiburg με μεσογειακή ατμόσφαιρα έχει πολλά να προσφέρει

Πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις, ζεστό καφέ στην παλιά πόλη, μπυραρίες κάτω από μεγάλα αιωνόβια δέντρα, η φιλοξενία Baden και αν μη τι άλλο η γοητευτική φύση του Μέλανα Δρυμού - Φράιμπουργκ βρίσκεται σε όλες τις εποχές μια πολύ βιωτή και αξιαγάπητος της πόλης.

Επίσης, όσον αφορά το μέλλον σας προσφέρει Φράιμπουργκ, το οποίο βρίσκεται στη μέση των συνόρων τρίγωνο όπου η Γερμανία, η Γαλλία και η Ελβετία πληροί, βέλτιστη τρόπους για να αποκτήσουν διεθνή εμπειρία.

Η πόλη χρησιμοποιεί τη στρατηγική της θέση για μια διακρατική οικονομική συνεργασία στο "Regio», ειδικά με τις πόλεις του Colmar (F) και Βασιλεία (CH), στην οποία βασίζονται οι μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες.

Καλώς ήλθατε στο Cambridge International Business College!

Τοποθεσίες

Freiburg

Address
Hermann-Herder-Straße 4
D-79104 Freiburg, Μπάντεν-Βυρτεμβέργη, Γερμανία
Τηλέφωνο
undefined

Cambridge

Address
Cambridge, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

FAQ

Άλλη