Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σπουδές στο Cambridge International Business College

Επί του παρόντος, το Cambridge International Business College προσφέρει 4 διαφορετικά μαθήματα.

Τρεις από αυτές τις μελέτες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Anglia Ruskin University στο Cambridge / Αγγλία. Όταν μελέτες BA (Honours) Διεθνούς Επικοινωνίας Επιχειρήσεων, το 5ο και 6ο εξάμηνο στο Πανεπιστήμιο του Central Lancashire στο Πρέστον / Αγγλία έχουν ολοκληρωθεί.

Ανεξάρτητα από το ποια πορεία που θα επιλέξετε, θα σας, αναμένουμε την ασφάλεια στην αντιμετώπιση με τους εργαζόμενους και τις ομάδες εργαζομένων από εσάς στην εργασία σας για την εταιρεία.

Μέσα από τις σπουδές σας σε ομάδες σεμινάριο όπου θα συνεργαστεί στενά με τους μαθητές να μάθουν και να εξασκήσουν εποικοδομητική ομαδική εργασία.

Η ομαδική εργασία είναι ένα σημαντικό και ιδιαίτερα sought-after κοινωνικές δεξιότητες που μπορείτε να αποκτήσετε μέσω διαλέξεων και ανάγνωσης λίγο, αλλά πιο εύχρηστο στην ομάδα μελέτης σας.

Το Cambridge International Business College είναι μια ανησυχία, μπορείτε επίσης να προετοιμαστούν για το ρόλο σας ως μελλοντικός ηγέτης ενώ σπούδαζε.

Με τη δημιουργία παρουσιάσεων και παρουσιάσεις των εγγράφων του σεμιναρίου, στο πλαίσιο του μαθήματος της ομάδας εξάμηνο σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να εξασκήσουν εξωτερική ομιλίες και διαλέξεις - φυσικά και στα αγγλικά, έτσι ώστε να αισθάνονται ασφαλείς, όπως στις διεθνείς επικοινωνίες και παρουσιάσεις.

Η εμπειρία δείχνει ότι είστε εδώ κερδίζουν την κυριαρχία και την ηρεμία. Ιδιότητες που θα χρειαστείτε στο μέλλον επαγγελματική σας δραστηριότητα και την τοποθεσία.

το εισιτήριό σας για τη διεθνή διαχείριση

Τα πρώτα 4 εξάμηνα των προπτυχιακών σπουδών σας λάβει χώρα στο Φράιμπουργκ στο Cambridge International Business College.

Για το 5ο και 6ο εξάμηνο της αλλαγής πραγματοποιείται στο Anglia Ruskin University στο Cambridge / Αγγλία ή την UCLan University of Central Lancashire στο Πρέστον / Αγγλία (Πρόγραμμα «Διεθνούς Επικοινωνίας Επιχειρήσεων»).

Το Bachelor of Arts / Bachelor of Science με την προσθήκη «Άριστα», με την οποία θα ολοκληρώσουν τις σπουδές σας στο Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin στο Κέιμπριτζ και το Πανεπιστήμιο του Central Lancashire στο Πρέστον / Αγγλία, προσφέρει μια διεθνή μελέτη με τις καλύτερες προοπτικές σταδιοδρομίας για σας μελλοντικός.

προγράμματος μεταπτυχιακού μάστερ μπορεί να ολοκληρωθεί σε Cambridge ή Preston, μέσα σε μόλις 1 χρόνο μετά βαθμό επιτυχημένη πανεπιστημίου.

Μελετώντας BA / B.Sc., ολοκληρώνεται με το βρετανικό πανεπιστημιακό δίπλωμα, το οποίο απονέμεται από το State University στην Αγγλία σε μια τελετή, η «αποφοίτηση». Για το σκοπό αυτό, συνήθως, επίσης, τα μέλη της οικογένειας και φίλοι προσκαλούνται.

Το Cambridge International Business College, σας προετοιμάζει τη διάρκεια των σπουδών σας πριν από μελλοντικό ρόλο σας ως ηγέτη.

Σύγχρονη, φιλική προς το περιβάλλον και την παράδοση πλούσια σε κτίρια

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Μια ευχάριστη ατμόσφαιρα συμβάλλει στην επιτυχία των σπουδών σας στο.

Το Cambridge International Business College στεγάζεται στην ανατολική πτέρυγα του Hermann Herder Verlag κτίριο.

Η Φράιμπουργκ γενικά "Herderbau", δήλωσε ο εκδοτικός οίκος δεσπόζει στην περιοχή Φράιμπουργκ Neuburg. Χτίστηκε στα χρόνια 1910-1912 σύμφωνα με το σχεδιασμό και τις ιδέες του αρχιτέκτονα Max Meckel σε νεο-μπαρόκ στιλ και καταλαμβάνει ένα ολόκληρο τετράγωνο δρόμο. Από εδώ μπορείτε να φτάσετε μέσα σε λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης πανεπιστήμιο του Freiburg.

Τα φωτεινά, σύγχρονα εξοπλισμένο αίθουσες διδασκαλίας, το ευρύχωρο σαλόνι με κουζίνα, άνετο καθιστικό και ένα σύγχρονο κέντρο πληροφορικής, θα δώσει μια επιτυχημένη μελέτη σε μια άνετη ατμόσφαιρα.

Η ζωντανή πόλη του Freiburg με μεσογειακή ατμόσφαιρα έχει πολλά να προσφέρει

Πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις, ζεστό καφέ στην παλιά πόλη, μπυραρίες κάτω από μεγάλα αιωνόβια δέντρα, η φιλοξενία Baden και αν μη τι άλλο η γοητευτική φύση του Μέλανα Δρυμού - Φράιμπουργκ βρίσκεται σε όλες τις εποχές μια πολύ βιωτή και αξιαγάπητος της πόλης.

Επίσης, όσον αφορά το μέλλον σας προσφέρει Φράιμπουργκ, το οποίο βρίσκεται στη μέση των συνόρων τρίγωνο όπου η Γερμανία, η Γαλλία και η Ελβετία πληροί, βέλτιστη τρόπους για να αποκτήσουν διεθνή εμπειρία.

Η πόλη χρησιμοποιεί τη στρατηγική της θέση για μια διακρατική οικονομική συνεργασία στο "Regio», ειδικά με τις πόλεις του Colmar (F) και Βασιλεία (CH), στην οποία βασίζονται οι μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες.

Καλώς ήλθατε στο Cambridge International Business College!

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
Γερμανός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Cambridge International Business College

Περιεχόμενο του μαθήματος «Διεθνές Management" είναι η διοίκηση επιχειρήσεων, χωρίς ειδίκευση, με έμφαση στις διεθνείς πτυχές της διοίκησης επιχειρήσεων και της δικτύωσης ... [+]

Περιεχόμενο του μαθήματος «Διεθνές Management" είναι η διοίκηση επιχειρήσεων, χωρίς ειδίκευση, με έμφαση στις διεθνείς πτυχές της διοίκησης επιχειρήσεων και της δικτύωσης.

Για τους αποφοίτους / εσωτερικό του τελικού προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες απασχόλησης και σταδιοδρομίας, και αυτό σε μεγάλο βαθμό ανεξάρτητη από την οικονομική κατάσταση των επιμέρους κλάδων και των οικονομιών.... [-]

Γερμανία Freiburg Ηνωμένο Βασίλειο Cambridge
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά,Γερμανός
Πλήρης παρακολούθηση
6 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Cambridge International Business College

Ταξίδια και τουρισμός αγορές βρίσκονται σήμερα σε σημαντικές διεθνείς οικονομικούς κινητήρες και να ανοίξουν νέες προοπτικές επαγγελματικής σταδιοδρομίας. ... [+]

Ταξίδια και τουρισμός αγορές βρίσκονται σήμερα σε σημαντικές διεθνείς οικονομικούς κινητήρες και να ανοίξουν νέες προοπτικές επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Εκτός από το κλασικό τουριστικό πακέτο συνεχώς νέες μορφές ψυχαγωγίας και τον προγραμματισμό των διακοπών. Η απαραίτητη βασική γνώση μιας διεθνούς ευθυγράμμιση της διοίκησης επιχειρήσεων ενώνεται σε αυτό το πρόγραμμα με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων τα ταξίδια και τον τουρισμό που σχετίζονται.... [-]

Γερμανία Freiburg
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά,Γερμανός
Πλήρης παρακολούθηση
6 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Τεχνών (BA)

Cambridge International Business College

«Διεθνούς Επικοινωνίας Επιχειρήσεων» είναι ένα μάθημα για τους ανθρώπους με τη δημιουργικότητα, την οργανωτική ταλέντο, τη χαρά και το ταλέντο για την αντιμετώπιση με του ... [+]

«Διεθνούς Επικοινωνίας Επιχειρήσεων» είναι ένα μάθημα για τους ανθρώπους με τη δημιουργικότητα, την οργανωτική ταλέντο, τη χαρά και το ταλέντο για την αντιμετώπιση με τους ανθρώπους - και ιδιαίτερα με ενδιαφέρον σε άλλες χώρες και πολιτισμούς.

Το πρόγραμμα σπουδών συνδυάζει πολλές ξένες γλώσσες, τη διαπολιτισμική επικοινωνία, το μάρκετινγκ, τις επιχειρήσεις τεχνογνωσία και την ομάδα εργασίας, προκειμένου να προετοιμάσουν τους αποφοίτους / μέσα τις διεθνείς δραστηριότητές του.... [-]

Γερμανία Freiburg
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά,Γερμανός
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Cambridge International Business College

Στην αύξηση του ανταγωνισμού των επιχειρήσεων σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον της αγοράς καθορίζει όχι μόνο την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μέσω της επιτυχίας της ετ ... [+]

Στην αύξηση του ανταγωνισμού των επιχειρήσεων σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον της αγοράς καθορίζει όχι μόνο την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μέσω της επιτυχίας της εταιρείας, αλλά όλο και περισσότερο μια ομάδα-στόχο με προσανατολισμό και αποτελεσματικό μάρκετινγκ.

Για το σκοπό αυτό, παρέχουμε το πρόγραμμα σπουδών μάρκετινγκ όλες τις απαραίτητες βασικές γνώσεις και δραστηριότητες για να λειτουργήσει με επιτυχία στο διεθνή προσανατολισμό εταιρείες μάρκετινγκ και τις πωλήσεις.... [-]

Γερμανία Freiburg
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά,Γερμανός
Πλήρης παρακολούθηση
6 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά