ESDES Lyon Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΜΕΓΑΛΗ σχολείο με VISA, MASTER ΠΤΥΧΙΟ

Το Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης και Έρευνας ανανέωσε την εμπιστοσύνη της στην ESDES το 2015 φέρει το VISA έως 5 έτη και το βαθμό MASTER τρία χρόνια. Μέλος της Διάσκεψης des Grandes Ecoles, ESDES καταλάβω τον τρόπο αυτό στη μικρή λίστα των σχολείων μετά το απολυτήριο που λαμβάνουν αυτές τις ετικέτες, οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 5% των 195 σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στη Γαλλία.

Αυτή η ανανέωση αποδεικνύει την ποιότητα και τη βιωσιμότητα του έργου ESDES -Vision 2020 - το οποίο έχει καθιερωθεί ως ένα νέο μοντέλο εναλλακτική σχολείο για την εμφάνιση μιας υπεύθυνης οικονομίας.

Η Business School του Καθολικού Πανεπιστημίου της Λυών

Γεννήθηκε πριν από 30 χρόνια στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Λυών (UCLy) ESDES αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανθρωπιστικές αξίες αυτού του μεγάλου πανεπιστημίου 140 χρόνια, το πρώτο πανεπιστήμιο στη Λυών.

Ενσωματωθεί στη νέα πανεπιστημιούπολη, η οποία έχει 10 000 φοιτητές και 200 ​​καθηγητές, ESDES προσφέρει μια πλούσια ποικιλία φοιτητική ζωή, τον πολιτισμό και διεπιστημονική δίκαιο, οικονομικά, επιστήμες, κοινωνικές επιστήμες ...

Γόνιμο έδαφος για εκπαιδευτικούς συνεργασιών και την έρευνα στη διασταύρωση της επιστήμης και των ανθρωπιστικών σπουδών, η οποία ιδίως η δημιουργία κοινών προγραμμάτων κατάρτισης, όπως η «Επιχείρηση και Δίκαιο», «Φιλοσοφία και Διαχείρισης» επαγγελματικό προφίλ για την κατασκευή ανοίγουν στις νέες προκλήσεις της επιχειρηματικής ανάπτυξης.

ESDES LYON Business School: Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Σε ιδανική τοποθεσία στο κέντρο της Λυών, ESDES βρίσκεται σε ένα δυναμικό επιχειρηματικό περιβάλλον και επικεφαλής του προγράμματος στο 1ο βιομηχανική περιοχή της Γαλλίας, συνώνυμο με πολλές πρακτική και τις ευκαιρίες απασχόλησης, μια έντονη πολιτιστική και μαθητή ζωής και μια γεωγραφική πλαίσιο που αντί κοντά στις Άλπεις και τη Μεσόγειο, ενώ στους πρόποδες του σταθμού TGV σε 2 ώρες από το Παρίσι.

Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης χορηγείται μετά τον έλεγχο της ποιότητας της εκπαίδευσης, της διοίκησης, της διαχείρισης και της οικονομικής ισορροπίας.

VISA ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ είναι μια αναγνώριση της ποιότητας της εκπαίδευσης. Εκδίδεται για χρονικό διάστημα από 1 μέχρι 6 ετών, μετά από ολοκληρωμένη εκπαίδευση των εκπαιδευτικών έλεγχο. Επικυρωμένο βαθμός επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν ισοτιμία των ξένων διπλωμάτων και για το σχολείο να συνάπτουν συμφωνίες συνεργασίας με τα καλύτερα πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Η κατάταξη του MASTER η οποία απολαμβάνει τη διεθνή αναγνώριση ισχύει μόνο για τα σχολεία παρέχουν ένα +5 BAC για ένα συγκεκριμένο βαθμό τα κριτήρια κατάρτισης, τη διακυβέρνηση και το διεθνές άνοιγμα (ο αριθμός των αλλοδαπών εκπαιδευτικών, των συμφωνιών με ιδρύματα του εξωτερικού συνεργάτη, οι ερευνητικές δραστηριότητες των μόνιμων εκπαιδευτικών ...). Είναι χορηγούνται για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ μεγάλα σχολεία (CGE) συγκεντρώνει περισσότερα από 200 ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και γαλλικά και ξένα ερευνητικά αναγνωρισμένο από το κράτος και την έκδοση εθνικής δίπλωμα bac + 5 ελάχιστο που αποτελούν τους αποφοίτους τους σε μια συνεχή αναζήτηση για την τελειότητα σε συνδυασμό με τον εταιρικό κόσμο, οι παράγοντες της οικονομίας και της κοινωνίας των πολιτών. Σκοπός της είναι να τονώσει και να συντονίσει τις συζητήσεις και να εργαστούν για τη διδασκαλία, την παιδαγωγική και την έρευνα, με στόχο τη βελτίωση της κοινωνικής ευημερίας και της αειφόρου ανάπτυξης.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • γαλλική γλώσσα

Όψη Μεταπτυχιακά »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Βίντεο

Welcome To ESDES the Business School of UCLy

Επικοινωνία

Διεύθυνση ESDES 10 place des archives 69002 Lyon France
Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Γαλλία