Read the Official Description

Γιατί EDHEC;

Δημιουργήθηκε από και για τους επιχειρηματίες, η EDHEC έχει ενσωματώσει τις θεμελιώδεις αξίες των επιχειρήσεων για περισσότερο από έναν αιώνα. Στόχος μας είναι να μεταβιβάσουμε τα κλειδιά για την επιχειρηματική επιτυχία σε νέες γενιές διευθυντών και επιχειρηματιών, διευρύνοντας την πεποίθηση ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να έχουν θετικό αντίκτυπο στην οικονομία και στην κοινωνία στο σύνολό της.

Προγράμματα της EDHEC Business School

Από το 2014, η EDHEC INTERNATIONAL BBA αποτελεί μέρος της μάρκας EDHEC. Κατά συνέπεια, το πρόγραμμα πληροί κάθε κριτήριο ποιότητας EDHEC Business School :

  • Μια αυστηρή επιλογή των φοιτητών που πληρούν τις δεξιότητές μας και τις απαιτήσεις ικανοτήτων στη διαχείριση?
  • μια παγκόσμια αναγνωρισμένη σχολή διδασκαλίας.
  • μια ισχυρή διεθνής και πολυπολιτισμική εστίαση.
  • συνεχή διάλογο μεταξύ εταιρειών και εξατομικευμένες συμβουλές σταδιοδρομίας κατά τη διάρκεια των σπουδών μας και της επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Βασικά στοιχεία

  • 121,5 2015-2016 ενοποιημένος προϋπολογισμός σε €
  • 1000 και περισσότεροι υποτροφίες που χορηγούνται σε 5 χρόνια
  • 100 εθνικότητες
  • 7900 φοιτητές (49% διεθνείς φοιτητές)
  • 25% του προϋπολογισμού μας αφιερωμένο στην έρευνα
  • 30000 απόφοιτοι σε 125 χώρες

5 Πανεπιστημιούπολη

Δύο ακαδημαϊκά πανεπιστήμια στη Λιλ και στη Νίκαια προσφέρουν εγκαταστάσεις και εξοπλισμό στο υψηλότερο επίπεδο παγκοσμίως και φιλοξενούν όλες τις δραστηριότητες της EDHEC από την αρχική κατάρτιση έως τη συνεχή ανάπτυξη και έρευνα. Οι πανεπιστημιουπόλεις του Παρισιού, του Λονδίνου και της Σιγκαπούρης είναι αφιερωμένες κυρίως σε συνεχή κατάρτιση και έρευνα και αλληλεπιδρούν με εταιρείες και στους δύο αυτούς τομείς.

Σχολή και ερευνητές

Οι καθηγητές και οι ερευνητές της EDHEC, που αποτελούν την ακαδημαϊκή κοινότητα του EDHEC, περιλαμβάνουν μόνιμους καθηγητές και ερευνητές καθώς και καθηγητές και ερευνητικούς συνεργάτες, που διασπείρονται στις πανεπιστημιουπόλεις της Λιλ, της Νίκαιας, του Παρισιού, της Σιγκαπούρης και του Λονδίνου. Αυτή η ικανότητα είναι βασική για τη φήμη και την ανάπτυξη της EDHEC σε εθνική και διεθνή κλίμακα.

Σχετικά με την EDHEC

Λειτουργώντας από τις πανεπιστημιουπόλεις της Λιλ, της Νίκαιας, του Παρισιού, του Λονδίνου και της Σιγκαπούρης, η EDHEC είναι μία από τις 20 καλύτερες σχολές επιχειρήσεων παγκοσμίως. Πλήρως διεθνής και άμεσα συνδεδεμένη με τον επιχειρηματικό κόσμο, το EDHEC είναι ένα σχολείο για τις επιχειρήσεις και όχι μια σχολή επιχειρήσεων, όπου η αριστεία στη διδασκαλία και την έρευνα επικεντρώνεται στην καινοτομία για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και της δημιουργικότητας. Για επιχειρηματικές δραστηριότητες από τη γέννηση και αφοσιωμένη στις επιχειρήσεις, η EDHEC κάνει τους επιχειρηματίες για ζωή, σε θέση να αναδιαμορφώσουν ή να δημιουργήσουν επιτυχημένες επιχειρήσεις όπου κι αν εργάζονται.

Το EDHEC λειτουργεί ως ένα γνήσιο εργαστήριο ιδεών και παράγει καινοτόμες λύσεις που εκτιμούν οι επιχειρήσεις. Η φιλοσοφία διδασκαλίας της Σχολής, εμπνευσμένη από τις βραβευμένες ερευνητικές της δραστηριότητες, επικεντρώνεται στην «εκμάθηση της πράξης».

Programs taught in:
Αγγλικά
γαλλική γλώσσα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA)

EDHEC Business School

Το Business Management Track διδάσκεται τόσο στις πανεπιστημιουπόλεις Lille (Αγγλικά ή Γαλλικά) όσο και στη Νίκαια (Γαλλικά) και φροντίζει για την εξεύρεση ισορροπίας ανά ... [+]

Γιατί να επιλέξετε το Track Management της επιχείρησης;

Το Business Management Track διδάσκεται τόσο στις πανεπιστημιουπόλεις Lille (Αγγλικά ή Γαλλικά) όσο και στη Νίκαια (Γαλλικά) και φροντίζει για την εξεύρεση ισορροπίας ανάμεσα στην ακαδημαϊκή εξειδίκευση, την εξειδίκευση του κλάδου, τη διεθνή και επαγγελματική εμπειρία.

Η ευελιξία αυτού του μαθήματος, με την τεράστια ποικιλία ειδικοτήτων του, σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε το κομμάτι σας κάθε χρόνο σύμφωνα με τους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους σας. Στο 3ο έτος μπορείτε να επιλέξετε μια ακαδημαϊκή ανταλλαγή με ένα από τα 127 πανεπιστήμια-εταίρους μας ή μια πρακτική άσκηση στο εξωτερικό ως μια περίοδο 6 μηνών διεθνούς εμβάπτισης είναι μια απόλυτη προϋπόθεση για την απόκτηση πτυχίου σας. Από το 2ο έτος μπορείτε επίσης να επιλέξετε το πιστοποιητικό Global Manager , το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να σπουδάσετε στη Σεούλ, το Δουβλίνο, τη Νέα Υόρκη ή το Λονδίνο.... [-]

Γαλλία Roubaix Nice
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
4 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
EDHEC Business School

Διδασμένος εξ ολοκλήρου στα αγγλικά στη Νίκαια, το Global Business Track έχει σχεδιαστεί για σπουδαστές που αναζητούν άκρως διεθνή κατάρτιση, αναπτύσσοντας ένα ευέλικτο σ ... [+]

Γιατί να επιλέξετε το Global Business Track;

Διδασμένος εξ ολοκλήρου στα αγγλικά στη Νίκαια, το Global Business Track έχει σχεδιαστεί για σπουδαστές που αναζητούν άκρως διεθνή κατάρτιση, αναπτύσσοντας ένα ευέλικτο σύνολο δεξιοτήτων που τους επιτρέπουν να ευδοκιμούν σε παγκόσμια σκηνή. Ένας περιορισμένος αριθμός μαθητών μπορεί να εγγραφεί για αυτό το κομμάτι.

Το μάθημα λαμβάνει χώρα σε τρεις χώρες και απευθύνεται σε φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν αποκλειστικά μέσω αγγλικών σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον. Οι περίοδοι μάθησης που βασίζονται στην τάξη συνδυάζονται με εκτεταμένες τοποθετήσεις εργασίας για να κατανοήσουν τις προκλήσεις της παγκοσμιοποίησης και να προετοιμαστούν για μια διεθνή σταδιοδρομία σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο. Όλοι οι φοιτητές ακολουθούν το ίδιο πρόγραμμα σπουδών τα έτη 1 και 2 πριν φύγουν για σπουδές στο εξωτερικό τα τελευταία δύο χρόνια. Ο προορισμός τους εξαρτάται από την επιλογή που επιλέχθηκε κατά την είσοδο. Εκτός από το EDHEC International BBA, οι φοιτητές λαμβάνουν πιστοποιητικό από το ίδρυμα-εταίρο. Παίρνουν επίσης από πρώτο χέρι τη διαπολιτισμική εμπειρία σε μια πανεπιστημιούπολη παγκόσμιας κλάσης, με πρόσβαση σε όλα όσα έχει να προσφέρει.... [-]

Γαλλία Nice
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
4 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
Avenue Gustave Delory,24
59100 Roubaix, Hauts-de-France, Γαλλία
Address
Promenade des Anglais,393
06200 Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Γαλλία
Address
18 Rue du 4 septembre
75002 Paris, Île-de-France, Γαλλία