CEFAM French-American Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

CEFAM: Γαλλική-Αμερικανική Σχολή Επιχειρήσεων

Ιδρύθηκε το 1986, η CEFAM εκπαιδεύει τους μελλοντικούς υπεύθυνους για τη λήψη αποφάσεων και τους διευθυντές που θα θέσουν τις δεξιότητές τους στη δουλειά των διεθνών εταιρειών.

Το άκρως επαγγελματικό μας ακαδημαϊκό σύστημα, το ίδιο με αυτό που χρησιμοποιείται στα αμερικανικά σχολές επιχειρήσεων, συνοδεύει και καθοδηγεί τους μαθητές μας στις μελλοντικές επιλογές σταδιοδρομίας τους.

 • Επιλέξτε ένα πραγματικά διεθνές σχολείο, χτισμένο στο αμερικανικό μοντέλο
 • Απολαύστε το 100% των μαθημάτων σας που διδάσκονται στα αγγλικά
 • Επιλέξτε το πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς ποσοστώσεις
 • Περάστε 1 χρόνο σε μια αμερικανική πανεπιστημιούπολη
 • Κερδίστε 2 μοίρες (γαλλικά και αμερικανικά)

Το CEFAM παρέχει γαλλο-αμερικανική επιχειρηματική εκπαίδευση που οδηγεί σε διεθνώς αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών και παγκόσμια σταδιοδρομία.

Πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση στις Ηνωμένες Πολιτείες

Το CEFAM ιδρύθηκε το 1986 για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη διεθνοποίηση των αγορών και των εταιρειών.

Το σχολείο προετοιμάζει τους σπουδαστές του για καριέρα στη διοίκηση μέσω:

 • Το περιεχόμενο των προγραμμάτων της.
 • Η ακαδημαϊκή του οργάνωση, σε συνεργασία με αρκετά διάσημα αμερικανικά πανεπιστήμια.

1 Πρόγραμμα για 2 βαθμούς

Δύο βασικές επιλογές συνέβαλαν στην εδραίωση της κύριας εστίασης της CEFAM:

 1. Δαπάνε μέρος του προγράμματος στη Γαλλία πριν συνεχίσει σε ένα από τα συνδεδεμένα πανεπιστήμια της CEFAM, κερδίζοντας ταυτόχρονα δύο βαθμούς:
  • Ένας Γάλλος, το πτυχίο CEFAM, αναγνωρίστηκε στη Γαλλία και στην Ευρώπη και πιστοποιήθηκε από το επίπεδο I από τη γαλλική κυβέρνηση.
  • Ο άλλος Αμερικανός, που προσδίδεται από ένα διάσημο αμερικανικό πανεπιστήμιο διαπιστευμένο από το AACSB (ένα χρυσό πρότυπο για τις σχολές επιχειρήσεων).
 2. Διδασκαλία ολόκληρου του προγράμματος στα αγγλικά, ξεκινώντας από το πρώτο έτος, χάρη σε μια διεθνή σχολή.

Σπούδασε στις Ηνωμένες Πολιτείες

Το CEFAM είναι το μοναδικό σχολείο που επιτρέπει σε όλους τους σπουδαστές του να σπουδάσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και να αποκτήσουν πτυχίο από ένα αναγνωρισμένο, αναγνωρισμένο, AACSB, αμερικανικό πανεπιστήμιο.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι φοιτητές της CEFAM είναι εγγεγραμμένοι σε μαθήματα στο πανεπιστήμιο εταίρων και αποκτούν ανεξαρτησία, ευκολία και ευθύνη.

CEFAM: Ο συνεργάτης σας στην επιτυχία

Η σχολή και το προσωπικό της CEFAM έχουν μια φιλοδοξία - την ακαδημαϊκή, επαγγελματική και προσωπική επιτυχία όλων των φοιτητών τους.

Οι απόφοιτοί μας απασχολούνται σε υψηλού επιπέδου θέσεις σε όλο τον κόσμο.

Η CEFAM επιβεβαιώνει τη λαϊκή της φύση, αποδεχόμενο άτομα από όλες τις θρησκείες, καθώς και εκείνους που δεν ακολουθούν μια συγκεκριμένη πίστη και δεν συμμορφώνονται με οποιαδήποτε διάκριση που βασίζεται στο φύλο, την εθνικότητα ή την εθνικότητα των σπουδαστών τους.

123130_people-woman-coffee-meeting.jpgΦωτογραφίες εκκίνησης / Pexels

Ακαδημαϊκοί

Μια γαλλο-αμερικανική προσέγγιση στη μάθηση

Η CEFAM επιδιώκει να συνδυάσει τα καλύτερα από τα γαλλικά και τα αμερικανικά ακαδημαϊκά συστήματα:

 • Ποιότητα της εκπαίδευσης και καινοτόμες παιδαγωγικές μεθόδους.
 • Ένα σχολείο μέτριου μεγέθους που ενθαρρύνει στενές εργασιακές σχέσεις μεταξύ των φοιτητών, των εκπαιδευτικών και της διοίκησης.
 • Μια αρθρωτή οργάνωση προγράμματος που επιτρέπει στους σπουδαστές την πραγματική ευελιξία, τη βελτίωση της γνώσης και των δεξιοτήτων, καθώς και ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα σπουδών.
 • Μια μεγάλη ποικιλία στην προσφορά μαθημάτων (φιλελεύθερες τέχνες, μάρκετινγκ, διοίκηση, λογιστική, γλώσσες και οικονομικά).

Στο CEFAM, ενθαρρύνουμε τους μαθητές να βρουν προσωπική ικανοποίηση και να φέρνουν πραγματικό νόημα στην εκπαίδευσή τους και τη σταδιοδρομία τους.

Η CEFAM παρέχει πρόσβαση σε άριστη εκπαίδευση λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη τις ανάγκες και τις προσδοκίες των σημερινών εταιρειών σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο.

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα επικεντρωμένο στην εταιρεία

Ο κύριος στόχος της σχολής μας είναι να εκπαιδεύουμε τους μελλοντικούς υπεύθυνους για τη λήψη αποφάσεων και τους διευθυντές που θα χρησιμοποιούν τις δεξιότητές τους και την τεχνογνωσία τους για να βοηθήσουν τις εταιρείες να επιτύχουν.

Ο ρόλος μας είναι να επιτρέψουμε σε κάθε μαθητή να αναπτύξει τη δική του εκπαιδευτική πορεία. Το πρόγραμμα Master of Competence® της CEFAM δίνει σε όλους τους μαθητές μας τη δυνατότητα να καθορίζουν τις δεξιότητές τους, την τεχνογνωσία και τις στάσεις τους, ενώ παράλληλα χτίζει τα διεθνή προσωπικά και σταδιοδρομικά τους σχέδια.

Η ακαδημαϊκή προσέγγιση της CEFAM έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αναπτύξει την επαγγελματική στάση των μαθητών μας και να τους καθοδηγήσει στις επαγγελματικές τους επιλογές μέσω:

 • Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης
 • Οι περιπτωσιολογικές μελέτες
 • Ακαδημαϊκά και εξωσχολικά προγράμματα

Τοποθεσίες

Λυών

CEFAM French-American Business School

Address
47 rue Sergent Michel Berthet
69009 Λυών, Auvergne-Rhône-Alpes, Γαλλία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+33472857363

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Διαπιστεύσεις

AACSB Accredited

Προγράμματα

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA)
Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη