Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο της Παραΐμπα Valley - Univap αναγνωρίζεται από MEC το 1992, είναι μια κοινότητα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, τη διδασκαλία, την έρευνα και την επέκταση. Η ιστορία της Univap ξεκίνησε από το 1954 με τη δημιουργία της Σχολής Paraíba κοιλάδα του νόμου.

Στη συνέχεια, άλλες σχολές έχουν προκύψει λόγω των αναγκών της περιοχής, κυρίως σε São José dos Campos, ο οποίος ταχέως αναπτυσσόμενη με την άφιξη πολυάριθμων βιομηχανιών. Σήμερα, το Πανεπιστήμιο έχει περισσότερα από 40 μεταπτυχιακά προγράμματα σε διάφορους τομείς της γνώσης, που χορηγείται από το Νόμο Σχολεία, Επιστημών Υγείας, Μηχανικών, Αρχιτεκτονικής και Πολεοδομίας, Παιδείας και Τεχνών και Κοινωνικών Επιστημών και Επικοινωνίας. Ως πανεπιστήμιο προσφέρει επίσης Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Μεταπτυχιακών stricto sensu, έξι προγράμματα μάστερ και διδακτορικά τρεις βαθμούς.

Η Univap έχει στο Campus Urbanova, η μεγαλύτερη υποδομή του Πανεπιστημίου: το Ινστιτούτο για την Έρευνα και την Ανάπτυξη (IR & D), η οποία παρέχει 44 εργαστήρια, εξοπλισμένα με υψηλής ακρίβειας και κοπής συσκευές άκρη? το Κέντρο Μελέτης της Φύσης, στον οποίο συγκεντρώνονται οι serpentarium, κήπο με τις πεταλούδες και Νηπιαγωγών Φαρμακευτικά Φυτά και το Παρατηρητήριο Αστρονομίας και Διαστημικής Φυσικής. Επί του παρόντος, έχει τρεις πανεπιστημιουπόλεις, 2 στο São José dos Campos (Urbanova και Castejón) και 1 στη Αντράνο (Platanus).

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Portuguese (Brazil)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

Το Bachelor of Χημικός Μηχανικός Αποφοίτησε από UNIVAP είναι μια επαγγελματική γενικού, που φροντίζει για την προσθήκη της γνώσης για να σας δώσει τη δυνατότητα να εργαστ ... [+]

Το Bachelor of Χημικός Μηχανικός Αποφοίτησε από UNIVAP είναι μια επαγγελματική γενικού, που φροντίζει για την προσθήκη της γνώσης για να σας δώσει τη δυνατότητα να εργαστούν σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας, καθώς και τη διαχείριση και την έρευνα των διαφόρων διαδικασιών μετασχηματισμού που συμμετέχουν στη σημερινή αγορά εργασίας.

προσόντα: χημικός μηχανικός

ώρες: 3840 ώρες (ελάχιστο 5 έτη)... [-]

Βραζιλία São José dos Campos
Μάρτιος 2020
Portuguese (Brazil)
Πλήρης παρακολούθηση
5 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά