Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο του Sorocaba - Uniso είναι μια πανεπιστημιακή κοινότητα, περιφερειακό, μη θρησκευτικός, την ποιότητα, το πρώτο σπόρος της Φιλοσοφικής Σχολής, Επιστημών και Γραμμάτων του Sorocaba, που ιδρύθηκε το 1951, η οποία άρχισε να λειτουργεί αποτελεσματικά το 1954 με δύο μαθήματα: Παιδαγωγική και Νεο-λατινικά γράμματα, και μόνο 27 μαθητές.

Σήμερα, η Uniso έχει περισσότερα από 60 προπτυχιακά, προσφέρει μαθήματα μετά την αποφοίτηση και την αυστηρή έννοια του όρου, και τα μαθήματα επέκταση. Οι μαθητές του προέρχονται από 70 πόλεις που βρίσκονται σε ακτίνα 100 χιλιομέτρων γύρω από Sorocaba, και κατανέμονται σε τρεις πανεπιστημιουπόλεις: Πανεπιστήμιο City Δάσκαλος Aldo Vannucchi, άνοιξε το 1999? Trujillo πανεπιστημιούπολη, όπου η Φιλοσοφική Σχολή, Επιστημών και Γραμμάτων ιδρύθηκε το 1954? και πανεπιστημιούπολη Σεμινάριο από το 1994.

Στο πλαίσιο της οργάνωσης της Εθνικής Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η Uniso έχει σχεδιαστεί ως Πανεπιστήμιο: Κοινότητα, τόσο για το ακίνητο στη διαχείριση, που ανήκει στην κοινότητα και όχι το κράτος ή ιδιωτική. Ως εκ τούτου, για να το διαχειριστεί, εκτός από το Ανώτατο Συμβούλιο της αρχής συντηρητής της, υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Sorocaba Αρχιεπισκοπής και ολοκληρώνονται από οκτώ μέλη κατηγοριοποιούνται sorocabana κοινωνία, Uniso έχει εσωτερικά σώματα, όπως το Πανεπιστήμιο Συμβούλιο - Σύμβουλος , που αποτελείται από τους ηγέτες, τους δασκάλους, τους μαθητές και το προσωπικό του ιδρύματος, οι εκπρόσωποι του Φορέα συντηρητής της, το Δημαρχείο, το Δημαρχείο, το Δικηγορικό Σύλλογο της Βραζιλίας - Βραζιλίας Δικηγορικό Σύλλογο και το Κέντρο Πολιτεία Σάο Πάουλο βιομηχανίες - Ciesp. Κοινότητα να υπάρχει η Uniso να εξυπηρετεί αποτελεσματικά, με την αυστηρή διαχείριση και πάντα ενημερωμένο.

Μη θρησκευτικές, δηλαδή, αν και συντηρητής σώμα του έχει καθιερωθεί από την Μητρόπολη Sorocaba, Uniso δεν ανήκει στην Καθολική Εκκλησία ή το ακαδημαϊκό πρόταση δεσμεύεται από αυτήν, αλλά είναι εμπνευσμένη από τις χριστιανικές αξίες.

Περιφερειακό, αλλά χωρίς να χάνει τον παγκόσμιο χαρακτήρα του, το Uniso είναι προσεκτικοί όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες της περιοχής Sorocaba. Στην περιοχή αυτή, η Uniso όλο και εισάγεται, παραγωγή και διάδοση της γνώσης, με την κοινωνική αποτελεσματικότητα ως ισχυρός παράγοντας της λειτουργικότητας των βασικών προσδοκίες της περιφερειακής κοινότητας.

Ποιότητα, δηλαδή κλιμακώνεται από την αναζήτηση για ένα σταθερό και σημαντικό επίτευγμα της καθολικότητας της γνώσης και της συνοχής, με παιδαγωγικό έργο του διαπνέεται από τα κριτήρια της αξιολόγησης των σχετικών φορέων και όχι από την απλή ποσοτική ανάπτυξη.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Portuguese (Brazil)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Universidade de Sorocaba (UNISO)

Η ανακοίνωση βέβαια, μεγάλες σε διαφήμιση, έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες και ερευνητές οι οποίοι ενεργούν κατά τρόπο μετασχηματιστική και σε μερικά σύγχ ... [+]

Η ανακοίνωση βέβαια, μεγάλες σε διαφήμιση, έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες και ερευνητές οι οποίοι ενεργούν κατά τρόπο μετασχηματιστική και σε μερικά σύγχρονα σενάρια επικοινωνίας, έτοιμη να σχεδιάζει, παράγει και να εκτελέσει τις διαφημιστικές εκστρατείες και τα σχέδια επικοινωνίας για την προώθηση της ανάπτυξης και της εικόνας προϊόντων και υπηρεσιών.

Πεδίο Πρακτική Επαγγελματική στη διαφήμιση είναι εκπαιδευμένο και διεγείρεται τόσο την ακαδημαϊκή σταδιοδρομία ως ερευνητής και καθηγητής, και για τις εργασίες σε διάφορους τομείς της διαφήμισης αγοράς εργασίας, όπως: Υπηρεσία Σχεδιασμού, Έρευνας, Media, δημιουργικό και την παραγωγή. Η διαφήμιση μπορεί επίσης να ενεργεί στους τομείς μάρκετινγκ των επικοινωνιών των βιομηχανικών οργανώσεων, εμπορικές, παροχής υπηρεσιών και στα μέσα ενημέρωσης, καθώς και ενεργεί σε διάφορα συστήματα ψηφιακής επικοινωνίας, όπως η ψηφιακή τηλεόραση, διαδίκτυο, κινητό σύστημα και κινητά συστήματα μεταδίδονται επικοινωνίας. ... [-]
Βραζιλία Sorocaba
Μάρτιος 2020
Portuguese (Brazil)
Πλήρης παρακολούθηση
8 - 12 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Universidade de Sorocaba (UNISO)

Επιδιώκει να καλύψει τις ανάγκες μιας ανταγωνιστικής επαγγελματική αγορά, προσφέροντας ισχυρή θεωρητική θεμελίωση με εφαρμογή στην καθημερινή πραγματικότητα των επιχειρήσ ... [+]

Επιδιώκει να καλύψει τις ανάγκες μιας ανταγωνιστικής επαγγελματική αγορά, προσφέροντας ισχυρή θεωρητική θεμελίωση με εφαρμογή στην καθημερινή πραγματικότητα των επιχειρήσεων για την παγκόσμια ανάπτυξη το διαχειριστή.

Πεδίο Πρακτική Αποτελείται από πολλά διαφορετικά είδη επιχειρήσεων, από τις παραδοσιακές βιομηχανίες και του χρηματοπιστωτικού τομέα, εμπορικές επιχειρήσεις, την παροχή υπηρεσιών προς το δημόσιο τομέα. ... [-]
Βραζιλία Sorocaba
Μάρτιος 2020
Portuguese (Brazil)
Πλήρης παρακολούθηση
8 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά