Universidade de Marília (UNIMAR)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο της Μαρίλια (Unimar) έχει πάνω από μισό αιώνα αφιερωμένο στην εκπαίδευση των επαγγελματιών με υψηλά προσόντα για να εργαστούν στην αγορά εργασίας. Σήμερα ξεχωρίζει ως ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και θα είναι στην τρίτη χιλιετία το μεγαλύτερο ιδιωτικό εκπαιδευτικό πανεπιστήμιο στη Βραζιλία.

Με αποδεδειγμένη εμπειρία, αυτά τα επόμενα χρόνια ως κέντρο παραγωγής της γνώσης, τη διαβίβασή τους σε πολλές γενιές και να σχηματίζουν ηγέτες σε διάφορους τομείς.

Ιστορία

Ο θεσμός ήρθε στην Μαρίλια, το 1938, όταν η πόλη - με μόλις 9 ετών - είχε ήδη προοπτικές για την ανάπτυξη του εμπορίου, της βιομηχανίας και της γεωργίας, συμπεριλαμβανομένης εκπληκτική αύξηση των δεικτών του πληθυσμού.

Με την ευκαιρία αυτή, ο καθηγητής Glicério Póvoas διαχειρίζεται τη δημιουργία της Alta Paulista School of Commerce, τότε ονομάζεται Ακαδημία Μαρίλια Εμπορίου, η οποία εγκαθίσταται την πορεία της Οικονομίας. Αργότερα, στις 30 Δεκεμβρίου 1956, οδήγησαν στην Ένωση Μαρίλια Παιδείας σήμερα διατηρεί την Unimar. Από τότε, η αύξηση ήταν φυσικό, μετά την εξέλιξη της χώρας τους.

Η Unimar ως κέντρο παραγωγής της γνώσης μέσω της διδασκαλίας, της έρευνας και της επέκτασης, έχει τον έλεγχο της ανάπτυξης και τη συμμετοχή σε διαδικασίες μετασχηματισμού της κοινωνίας.

Έτσι, το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική: το πρώτο σχολείο το 1938, με μόλις πάνω από 50 τετραγωνικά μέτρα, σήμερα το ίδρυμα έχει πλήρη υποδομή, με ένα από τα πιο σύγχρονα και εξοπλισμένα πανεπιστημιούπολη στη χώρα.

Αποστολή

Το Πανεπιστήμιο της Μαρίλια έχει ως αποστολή αποτελούν την ηθική και αρμόδιο επαγγελματικό, περιλαμβάνονται στην εθνική κοινότητα, είναι σε θέση να παρέχουν τη γνώση, την προαγωγή του πολιτισμού, την ανταλλαγή πληροφοριών, ώστε να αναπτυχθεί η συλλογική συνείδηση ​​της συνεχιζόμενης αναζήτησης για την ανάκτηση και την ανθρώπινη αλληλεγγύη.

Θέα

Να είστε ένα εθνικό όργανο αναφοράς στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και αναγνωρίζεται ως προπαγανδιστής της αριστείας στη διδασκαλία, την έρευνα και την επέκταση.

Αξίες

Ο σεβασμός για τον πελάτη, ποιότητα και αξιοπιστία, τη δέσμευση, την καινοτομία, Ηθική, Κοινωνική Ευθύνη, την αειφορία, την ασφάλεια.

Γκολ

Όντας ένα καινοτόμο, προσανατολισμένη προς τον πελάτη, οι άνθρωποι και τα αποτελέσματα σε συνεχή αναζήτηση για ποιότητα διδασκαλίας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Portuguese (Brazil)

Όψη Πτυχία » Όψη Health Bachelor »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

πτυχίο στη διοίκηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 8 εξάμηνα March 2019 Βραζιλία Marília

Η Unimar διαχείρισης μαθημάτων άρχισε τον Ιανουάριο του 1974 με την αποστολή της προώθησης της αναπόσπαστο σχηματισμό της επαγγελματικής, της επιτρέπει να διαχειριστείτε οργανώσεις από συστημική άποψη, η προετοιμασία ηθικές επιχειρηματίες, κοινωνικά υπεύθυνη και προσηλωμένη στην συνεχή μάθηση. [+]

Το Μάθημα

Η Unimar διαχείρισης μαθημάτων άρχισε τον Ιανουάριο του 1974 με την αποστολή της προώθησης της αναπόσπαστο σχηματισμό της επαγγελματικής, της επιτρέπει να διαχειριστείτε οργανώσεις από συστημική άποψη, η προετοιμασία ηθικές επιχειρηματίες, κοινωνικά υπεύθυνη και προσηλωμένη στην συνεχή μάθηση.

Η Καριέρα

Η επαγγελματική εκπαίδευση που έχει λάβει από τη διοίκηση εγγυάται ένα παγκόσμιο όραμα και ειδική γνώση του επιχειρηματικού κόσμου, του επιτρέπει να δρα στους ακόλουθους τομείς: διαχείριση και συμβουλευτικές? εμπορικό, βιομηχανικό, οικονομικό, agropastoral, υπηρεσίες - τράπεζες, τα οικονομικά κλπ?. νοσοκομεία, κλινικές, εργαστήρια και φαρμακευτικές εταιρείες? συνεταιρισμούς? διδασκαλία περιοχή? επιχειρήσεις και κυβερνητικούς οργανισμούς: ομοσπονδιακές, πολιτειακές και δημοτικές? φιλοξενίας και του τουρισμού. Με αυτή την έννοια, μπορούμε να δούμε ότι η καριέρα διαχείριση είναι δυναμική, που σας επιτρέπει να προσθέσετε συνεχώς νέα πεδία. Η παρουσία ενός επαγγελματική διαχείριση, είτε στη βιομηχανία, είτε σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, παραμένει στο εμπόριο, μπορεί να είναι το περιουσιακό στοιχείο που ένας οργανισμός χρειάζεται για να κερδίσει.... [-]