Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

η UNIFENAS

Το Πανεπιστήμιο José do Rosário Vellano - UNIFENAS, σχεδιάστηκε και ιδρύθηκε από τον καθηγητή Edson Antonio Velano, ξεκίνησε την ιστορία της στο 22 Μαΐου του 1972, όταν επετράπη τα πρώτα μαθήματα. Το Διεθνές Κολέγιο Alfenas Περιφέρειας το 1988, που σήμερα ονομάζεται Πανεπιστήμιο Alfenas - UNIFENAS αναγνωρίζεται με το διάταγμα 605/88 της 13/12/1988, το Υπουργείο Παιδείας - MEC, που δημοσιεύθηκε στην Ομοσπονδιακή Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας στις 15/12 / 1988 (σελίδα 24456).

Το 1993, η Τράπεζα άρχισε να επεκτείνεται με την εφαρμογή άλλων πανεπιστημιουπόλεις. Σήμερα, η UNIFENAS είναι παρούσα σε Alfenas, Belo Horizonte, Campo Belo, Divinópolis και Varginha. Προσφέρει προπτυχιακά, μεταπτυχιακά μαθήματα lato sensu και (master αναγνωρίζεται από ακρωτήρια / MEC), το δικαίωμα διαμονής σε διάφορες ειδικότητες και τα μαθήματα επέκταση των μεθόδων στην τάξη και εξ αποστάσεως.

Υπάρχουν πέντε πανεπιστημιουπόλεις με ειδικά σχεδιασμένα και εξοπλισμένα με προηγμένες εγκαταστάσεις της τεχνολογίας, σε συνδυασμό με το ανθρώπινο δυναμικό, βάλτε UNIFENAS σε περίοπτη θέση στο εκπαιδευτικό σενάριο της Βραζιλίας.

Στην Alfenas, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Alzira Velano UNIFENAS, το οποίο άνοιξε το 1992, είναι ένα κέντρο της ζωής, που εργάζονται στη φροντίδα, τη διδασκαλία και την έρευνα. Πιστοποιημένα Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο από τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας, εκτελεί κατά μέσο όρο 30 000 διαδικασίες ανά μήνα, που εξυπηρετούν τους ασθενείς σε Alfenas και σε άλλες πόλεις της περιοχής, με εκτιμώμενο πληθυσμό περίπου ένα εκατομμύριο κατοίκους.

Πρόκειται για ένα περιφερειακό αναφορά σε κίνδυνο την εγκυμοσύνη, τραύμα, νευροχειρουργική, εντατικής θεραπείας νεογνών, αιμοκάθαρση, ομιλία. Έχετε Τράπεζα των οφθαλμικών ιστών και εκτελεί τη σύλληψη και τη χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης κερατοειδούς Η Alzira Velano είναι ένα νοσοκομειακό συγκρότημα που αποτελείται από κλινικές, ιδρύματα και κλινικές.

Το Κέντρο Διδασκαλίας και Κοινοτικής Υγείας Φροντίδα - CEASC - Ιατρική Σχολή UNIFENAS στο Belo Horizonte, βρίσκεται αντιμέτωπη με την κλινική φροντίδα των ασθενών στο επίπεδο της Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας - σε ειδικότητες médicas- που διευρύνει και διαφοροποιεί περιβάλλοντα διδασκαλία και τη μάθηση των ακαδημαϊκών μεταξύ των υπηρεσιών της για την υποστήριξη της διδασκαλίας, της έρευνας και της επέκτασης, stand-still Οδοντιατρική Κλινικές? κλινικές φυσιοθεραπεία? Κλινική Ψυχολογία? Κλινικές λογοθεραπεία? Pro-Smile Center (για τη θεραπεία ασθενών με κρανιοπροσωπικές δυσμορφίες και λαγώχειλου και τραυματισμών, καθώς και εμφυτεύματα τα μάτια, τη μύτη και το αυτί)? Ινστιτούτο μάτι? Κέντρα Νομική συνδρομή και δικαστική? Τζούνιορ εταιρείες? Κτηνιατρικά και Farms Πειραματική νοσοκομείο.

Όλα αυτά, με μια σχολή καλά προσόντα μέσω αυστηρών απόφοιτος έννοια (μάστερ και διδακτορικό) και διαφοροποιημένων διδακτικών μεθοδολογιών συμβάλει αποτελεσματικά στην οικοδόμηση των επαγγελματιών της γνώσης αποφοίτησή του από UNIFENAS.

Πιστεύοντας ότι όλη η γνώση θα πρέπει να φέρει οφέλη για την κοινωνία, το ίδρυμα έχει γίνει ένα σημαντικό παράγοντα δημιουργίας θέσεων εργασίας για την κατάσταση της Minas Gerais.

Έτσι, UNIFENAS, καθ 'όλη την ύπαρξή της, που ιδρύθηκε το συμφέρον της Κοινότητας των δράσεων και των έργων, η σωστή άρθρωση μεταξύ της διδασκαλίας, της έρευνας και της επέκτασης, ακολουθήστε την τροχιά του, δεσμεύεται για την κοινωνική αποστολή της, την προώθηση της επιστήμης, της τεχνολογίας, της υγείας, του ανθρωπισμού, ικανότητα και τη δέσμευση.

UNIFENAS. Γνώση για τη ζωή!

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Portuguese (Brazil)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Universidade José do Rosário Vellano (UNIFENAS)

Το μάθημα έχει ως στόχο να προετοιμάσει ικανούς και δημιουργικούς επαγγελματίες, σε θέση να ανταποκριθούν στις ανάγκες της αγοράς, κορυφαίους οργανισμούς κάθε μεγέθους, γ ... [+]

Κατά τη διάρκεια

Η πορεία του Διοικητικού Συμβουλίου της UNIFENAS, πανεπιστημιούπολη Alfenas, συνδέεται με το πρόγραμμα FGV πιστοποίηση ποιότητας. Τιτλοποίηση των εκπαιδευτικών και την επαγγελματική εμπειρία, η παιδαγωγική έργο του μαθήματος και η υποδομή του μαθήματος αναλύονται προσεκτικά από την ομάδα FGV. Αυτό το επίτευγμα του μαθήματος Συμβουλίου της UNIFENAS, πανεπιστημιούπολη Alfenas, σηματοδοτεί την αριστεία και την ποιότητα του! Οι διαπιστευμένοι οργανισμοί έχουν επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα στις δοκιμές που εφαρμόζονται από την MEC (Υπουργείο Παιδείας) για τους φοιτητές των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, προκειμένου να μετρηθεί η ποιότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Το 2012, το 88% των διαπιστευμένα ιδρύματα έχουν λάβει πλήρη σήματα, και το 12% που δεν έλαβε μέγιστη βαθμολογία έλαβε τις υψηλότερες βαθμολογίες στα κράτη τους. Για την επίτευξη αυτών των αποτελεσμάτων, ο φοιτητής είναι έτοιμη να κατανοήσουν τα επιστημονικά, τεχνικά, κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα της παραγωγής και της διαχείρισης, με την επιφύλαξη των αποφοίτησε επίπεδα της διαδικασίας λήψης αποφάσεων και την ανάπτυξη ποιοτικών και σωστή διαχείριση, αποκαλύπτοντας την αφομοίωση νέες πληροφορίες και την παρουσίαση πνευματική ευελιξία και προσαρμοστικότητα συμφραζόμενα στην αντιμετώπιση των διαφόρων καταστάσεων, που υπάρχουν ή προκύπτουν στα διάφορα τμήματα των ισότιμων όρων του διαχειριστή. Είναι επίσης έτοιμη να αναγνωρίσει τα προβλήματα και να προτείνει εναλλακτικές λύσεις, να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν δημιουργικές και καινοτόμες έργα που μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη της οργάνωσης και της ίδιας της κοινωνίας, όπως υποστηρίζεται στις εθνικές κατευθυντήριες γραμμές Πρόγραμμα Σπουδών για τα μαθήματα διαχείρισης.... [-]

Βραζιλία Alfenas
Μάρτιος 2020
Portuguese (Brazil)
Μερική παρακολούθηση
8 - 8 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά