Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Για πάνω από 40 χρόνια, το Πανεπιστήμιο Ibirapuera προσφέρει μια σταθερή βάση την εμπειρία που αποκτήθηκε στο παρελθόν, το παρόν πρακτική πραγματικότητα και την προσοχή σε μελλοντικές ευκαιρίες για να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες της.

Ο στόχος είναι να εκπαιδεύσει τους ηγέτες: εκείνοι που είναι σε θέση να εφεύρει την αλλαγή και να προτείνει λύσεις.

Τα χρόνια της ιστορίας αποκαλύπτουν ότι οι χιλιάδες των μαθητών, του προσωπικού και των εκπαιδευτικών που συμμετέχουν σε ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό έργο και επικεντρώθηκε σε ηγέτες κατάρτιση, με βάση τις απαιτήσεις της αγοράς και των κοινωνικών αξιών.

Παραδείγματα που πιστοποιούν τον εκπαιδευτικής αριστείας που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο Ibirapuera αφθονούν. Αυτές περιλαμβάνουν τις επενδύσεις και το κίνητρο γίνεται στον χώρο της ακαδημαϊκής έρευνας, ένας από τους πυλώνες της πανεπιστημιακής δραστηριότητας. Το ίδρυμα διατηρεί ομάδες που σχηματίζονται από πιστοποιημένους καθηγητές ερευνητές από το Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας και Τεχνολογίας (CNPq).

Μπορούμε επίσης να επισημάνω τα μαθήματα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Νόμο και Οδοντιατρικής, τόσο συνιστάται από ακρωτήρια.

Είναι ακόμα δυνατόν να μιλάμε για κοινωνική ευθύνη με την παροχή δωρεάν περίθαλψης για τα άτομα με χαμηλό εισόδημα στις κλινικές του πανεπιστημίου.

Υπογραμμίζοντας την ανησυχία του Πανεπιστημίου Ibirapuera με το σχηματισμό του μαθητή, μπορούμε να αναφέρουμε ότι το ίδρυμα επενδύει σε καινοτόμες διδακτικές και προσφέρει στους σπουδαστές, καθώς και προπτυχιακών μαθημάτων, των τεχνολογικών μαθημάτων και επέκταση με διεπιστημονική θεώρηση των ανθρωπιστικών και γενικής εκπαίδευσης.

Είτε είναι επίσης ο ηγέτης της το μέλλον της. Το Πανεπιστήμιο Ibirapuera είναι έτοιμο να σας βοηθήσει να εξασφαλίσει την ακαδημαϊκή και επαγγελματική επιτυχία ζωή.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Portuguese (Brazil)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Universidade Ibirapuera (UNIB)

Είναι ο κλάδος της μηχανικής που διαχειρίζεται ανθρώπινους πόρους, οικονομικούς και υλικούς πόρους για την αύξηση της παραγωγικότητας της εταιρείας. ... [+]

Βιογραφικό Matrix:

Είναι ο κλάδος της μηχανικής που διαχειρίζεται ανθρώπινους πόρους, οικονομικούς και υλικούς πόρους για την αύξηση της παραγωγικότητας της εταιρείας.

Ο Μηχανικός Παραγωγής είναι η επαγγελματική υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της βιομηχανικής παραγωγής γραμμές που αυξάνουν την απόδοση και μειώνουν το κόστος.

Πανεπιστήμιο Ibirapuera, ο επαγγελματίας θα άρτια εκπαιδευμένο, καθώς η πορεία εξελίσσεται ικανότητα διαχείρισης των πόρων και του επιχειρηματία πνεύμα σπουδαστών.... [-]

Βραζιλία Σάο Πάολο
Μάρτιος 2020
Portuguese (Brazil)
Μερική παρακολούθηση
10 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Universidade Ibirapuera (UNIB)

Τα σχέδια πολιτικού μηχανικού, διαχειρίζεται και παρακολουθεί όλα τα στάδια της κατασκευής ή ανακαίνισης. ... [+]

Βιογραφικό Matrix:

Τα σχέδια πολιτικού μηχανικού, διαχειρίζεται και παρακολουθεί όλα τα στάδια της κατασκευής ή ανακαίνισης. Είναι στο χέρι του για να διασφαλίσει τη σταθερότητα και την ασφάλεια του κτιρίου, τον υπολογισμό της αντοχής των υλικών που χρησιμοποιούνται.

Ο επαγγελματίας έχει την ευθύνη, για παράδειγμα, η κατασκευή των κτιρίων, σηράγγων, αυτοκινητόδρομους, αεροδρόμια και εγκαταστάσεις ύδρευσης, βιομηχανία, τις μεταφορές και την κυκλοφορία. ... [-]

Βραζιλία Σάο Πάολο
Μάρτιος 2020
Portuguese (Brazil)
Μερική παρακολούθηση
10 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά