Universidade de Ribeirão Preto 

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ποιότητα Unaerp

• το πρώτο πανεπιστήμιο στην περιοχή Ριμπεϊράο Πρέτο, ιδρύθηκε στις 1, Ιούν 1924 • Αναγνωρισμένο από το MEC το Πανεπιστήμιο τον Δεκέμβριο του 1985. • Campus βασίζονται σε Ριμπεϊράο Πρέτο πανεπιστημιούπολη και σε Guaruja με πτυχία, πτυχία bachelor και την τεχνολογία της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην τάξη και εξ αποστάσεως μεθόδους μάθησης και διδασκαλίας των υποδομών, της έρευνας και εργαστήρια, εξοπλισμός, βιβλιοθήκη και τεχνολογικούς πόρους. • 500.000 κλήσεις που γίνονται στην κοινότητα με πάνω από 30 προγράμματα προβολής, κλινικές, εργαστήρια, το ίδιο νοσοκομείο και στα νοσοκομεία, η UPA και UBDS την πόλη και την περιοχή.

Αποστολή

Παραγωγή και διάδοση της γνώσης για την προώθηση και συμβάλλει στην ανάπτυξη του ατόμου και της κοινωνίας, που βασίζεται σε ηθικές και χριστιανικές αρχές, με την ελευθερία της έρευνας, της διδασκαλίας και της επέκτασης της καινοτομίας διατηρώντας συνεχή αλληλεπίδραση με τα εθνικά και διεθνή πλαίσια.

Ιστορία

Η UNAERP - Πανεπιστήμιο Ριμπεϊράο Πρέτο ήταν το πρώτο ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή Ριμπεϊράο Πρέτο. Ιδρύθηκε το 1ο. Ιούνιος 1924 και Κοινωνία Σχολείο Pharmacia και Ριμπεϊράο Πρέτο Οδοντιατρική Σχολή, μια ομάδα ιδεαλιστική επαγγελματίες υγείας, τους διανοούμενους και τους εκπαιδευτικούς, δεδομένου ότι η εφαρμογή του είχε ως στόχο να προωθήσει την κοινωνική, εκπαιδευτική και πολιτιστική ανάπτυξη της τόσο πλούσιο καφέ πρωτεύουσα σήμερα κύρια ζαχαροκάλαμου Polo País.Daquele οραματιστής αρχικό σχέδιο, η τροχιά της UNAERP είχε μεγάλη αύξηση από τα τέλη της δεκαετίας του 1950, όταν ο καθηγητής Electro Bonini (1913-2011), ανέλαβε τη διοίκηση.

Οργανωτική δομή

Η διοίκηση του Πανεπιστημίου της Ριμπεϊράο Πρέτο αποτελείται από οντότητες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ολοκληρωμένης, συντονισμό όλων των δραστηριοτήτων διδασκαλίας, έρευνας και επέκτασης. Τα υψηλότερα Συμβουλίου, η καγκελάριος, Dean, Ομάδα Διευθυντής, Διευθυντές, οι συντονιστές και συλλογικό.

Υποδομή

Η Unaerp έχει δύο πανεπιστημιουπόλεις: το αρχηγείο πανεπιστημιούπολη στο Ριμπεϊράο Πρέτο, εγκατεστημένο στο Ribeirânia συνοικία, και το δεύτερο πανεπιστημιούπολη στην Guaruja, γειτονιά Cove. Οι πανεπιστημιουπόλεις έχουν προγραμματιστεί και είναι εξοπλισμένα με κλινικές, εργαστήρια, βιβλιοθήκη, αίθουσες διδασκαλίας, υπηρεσιών και αίθουσες συσκέψεων, ακαδημαϊκό και διοικητικό τομέα για την υποστήριξη της διδασκαλίας, της έρευνας και της επέκτασης, καθώς και τους τομείς των υπηρεσιών, που ζουν και αναψυχής που δίνουν τη δυνατότητα και τις προϋποθέσεις τη ζωή κολλεγίων.

Έτσι, εκείνοι που ζουν εδώ είναι κάτι περισσότερο από την ακαδημαϊκή υποδομή, την έρευνα και την επέκταση. Campus Ribeirão και Campus Guaruja έχουν προγραμματιστεί χώρων και τη φροντίδα για την προώθηση της ευημερίας των χιλιάδων ανθρώπων που για τη διαμετακόμιση τους όλο το χρόνο, γιατί εκτός από τη σχολή, το προσωπικό και τους φοιτητές, μέλη της κοινότητας συμμετέχουν επίσης πανεπιστημιουπόλεις στην αναζήτηση υπηρεσίες και ανέσεις.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Portuguese (Brazil)

Όψη Πτυχία » Όψη Health Bachelor »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

διεθνείς σχέσεις

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 4 - 4 χρόνια March 2019 Βραζιλία São Paulo Ribeirao Preto +1 περισσότερα

Το μάθημα Διεθνών Σχέσεων της Unaerp είναι δομημένη για να εκπαιδεύσει επαγγελματίες σε θέση να αναλύσει, με ολοκληρωμένο τρόπο, το πολιτικό, οικονομικό, εμπορικό, πολιτιστικό, ανθρωπιστικό και περιβαλλοντικά ζητήματα που γίνονται όλο και πιο αλληλοεξαρτώμενες στις σχέσεις μεταξύ των χωρών, εταιρείες, διεθνείς οργανισμούς, ΜΚΟ και ιδιώτες. Γεωπολιτικά γεγονότα και η εντατικοποίηση των παγκόσμιων εμπορικών συναλλαγών άνοιξε διάφορους τομείς εργασίας για τους επαγγελματίες Διεθνών Σχέσεων. Η διεπιστημονική πρακτική προωθεί την κριτική σκέψη και την ομαδική εργασία, με τους κανόνες δεοντολογίας, ικανή και αποτελεσματική στάση του σώματος, ώστε να μπορούν να λειτουργούν σε μια αγορά ολοένα και πιο απαιτητικό, παγκόσμιο και ανταγωνιστικό. [+]

Φυσικά με την κορυφαία βαθμολογία, Concept 5, στην αξιολόγηση του MEC 1ο διάρκεια της Ριμπεϊράο Πρέτο και περιφέρεια και 12 πορεία του Σάο Πάολο, μεταξύ των ιδιωτικών ιδρυμάτων, σύμφωνα με το RUF το 2015. Οι φοιτητές Διεθνών Σχέσεων της Unaerp κάνουν τουλάχιστον 100 ώρες εκπαίδευσης και 100 ώρες συμπληρωματικές δραστηριότητες να διευρύνουν τις γνώσεις τους και την πλήρη αποφοίτηση. Συνεργασίες με περισσότερες από 500 εγγεγραμμένοι ιδρύματα και ενθαρρύνει τους μαθητές να συνεχίσουν τις ευκαιρίες στη Βραζιλία και στο εξωτερικό. τεχνικές επισκέψεις και ταξίδια για σκοπούς ακαδημαϊκής παρακολουθείται από τους δασκάλους στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική. εξωσχολικές δραστηριότητες, όπως τεχνικές επισκέψεις, διαλέξεις, συμπόσια, επιστημονικές έρευνες, πολιτιστικές εκδηλώσεις, μεταξύ άλλων. Η Unaerp φροντίζει να παρέχει στους φοιτητές με την ποιότητα ακαδημαϊκή ζωή, διατηρώντας δύο πανεπιστημιουπόλεις της έχουν σχεδιαστεί για την κοινωνική και πολιτιστική συνύπαρξη, με πλήρη υποδομή, με αρκετές υπηρεσίες που παρέχουν άνεση και τη δυνατότητα πρόσβασης σε περιοχές για αναψυχή, αθλητισμό, τη συνύπαρξη και την ευρεία πρόσβαση στη συλλογή βιβλιοθήκη και ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων. ... [-]