Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

SENAI Ινστιτούτο Τεχνολογίας (IST) Κλωστοϋφαντουργικά και σοκολατάκι CETIQT SENAI είναι η μεγαλύτερη της Λατινικής Αμερικής κέντρο της παραγωγής γνώσης που εφαρμόζονται στα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και τα είδη ένδυσης της αλυσίδας παραγωγής.

Η δυναμική συνδεσιμότητα που σχηματίζεται από την αλληλεπίδραση των τομέων της εκπαίδευσης, της καινοτομίας, την εφαρμοσμένη έρευνα και η τεχνολογία επιτρέπει τη IST SENAI CETIQT προσφέρουμε την αλυσίδα της κλωστοϋφαντουργίας και κάνοντας την καλύτερη τεχνολογία, υπηρεσίες εργαστηρίου, η κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού, τη διαβούλευση και καινοτομίας .

Το υψηλό επίπεδο των επιδόσεων και διασταυρώσεις αυτών των γραμμών δράσης προσθέτουν αξία σε κάθε άλλη, ενισχύοντας τόσο την παραγωγή και την προμήθεια της τεχνολογίας και της καινοτομίας των υπηρεσιών, με στόχο την αύξηση της ανταγωνιστικότητας της βιομηχανίας της Βραζιλίας.

Το IST SENAI έχει CETIQT περιβάλλοντα και πλήρη εργαστήρια για τους σκοπούς της διδασκαλίας και νέες υπηρεσίες. Πιλοτικές εγκαταστάσεις του αναπαράγουν το βιομηχανικό περιβάλλον παραγωγής, καθιστώντας δυνατή την ανάπτυξη έργων καινοτομίας σε διαδικασίες και προϊόντα, καθώς και την προώθηση της ανάπτυξης ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Πάντα παρακολουθείται από μια άκρως εξειδικευμένη σχολή, αποτελούν τα πιο περιζήτητα και σεβαστά επαγγελματίες της αγοράς.

Επιδόσεις

Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση για τον αριθμό των μελλοντικών μελετών και ερευνών που υποστηρίζουν όχι μόνο τις επιχειρήσεις της αλυσίδας παραγωγής, αλλά και το δικό της προϊόν στην Εκπαίδευση, Τεχνολογία και Καινοτομία Υπηρεσιών.

Εκπαίδευση

Με ευέλικτες εκπαιδευτικές στρατηγικές και υποδομές τεχνολογίας αιχμής, IST SENAI CETIQT προσφέρει προγράμματα αρχικής κατάρτισης και συνεχή τεχνική, προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και επέκταση των μεθόδων διδασκαλίας και e-learning (εξ αποστάσεως), με το εθνικό δίκτυο εξυπηρέτησης, μέσω των Περιφερειακών Τμημάτων (RDS) του SENAI σε κάθε κράτος, καθώς και τα ειδικά σχεδιασμένα και στοχευμένα προγράμματα για τις ανάγκες της βιομηχανίας σε ολόκληρη τη χώρα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Portuguese (Brazil)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Αναγνωρισμένος με ένα βαθμό αριστείας, που απονέμεται από το Υπουργείο Παιδείας - MEC, η εξέλιξη αποτελεί το Textile Μηχανικός, ένας επαγγελματίας ο οποίος θα είναι σε θέ ... [+]

Κατά τη διάρκεια και τη διαφορική

Αναγνωρισμένος με ένα βαθμό αριστείας, που απονέμεται από το Υπουργείο Παιδείας - MEC, η εξέλιξη αποτελεί το Textile Μηχανικός, ένας επαγγελματίας ο οποίος θα είναι σε θέση να εργαστούν σε όλα τα στάδια της παραγωγής και της παροχής υπηρεσιών του κλάδου της κλωστοϋφαντουργίας και ένδυσης: από την επιλογή των πιο κατάλληλες πρώτες ύλες, μέσα από τις διαδικασίες παραγωγής, για τον έλεγχο της ποιότητας και της εμπορίας του τελικού προϊόντος. ... [-]

Βραζιλία Rio de Janeiro
Μάρτιος 2020
Portuguese (Brazil)
Πλήρης παρακολούθηση
5 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Ο χημικός μηχανικός είναι ένας επαγγελματίας που μπορούν να συμμετέχουν σε όλα τα στάδια της χημικής βιομηχανίας, από το σχεδιασμό του έργου, με το τελικό προϊόν, αλλά κα ... [+]

Κατά τη διάρκεια και τη διαφορική

Κριτική από MEC με τη σημείωση 4, το μάθημα δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να αναπτύξουν σχέδια, λειτουργούν βιομηχανίες, την ανάπτυξη νέων προϊόντων και χημικών διεργασιών και να καταστεί δυνατή η παραγωγή με τη βελτίωση της χημικής ή βιοχημική διαδικασία. Ο χημικός μηχανικός είναι ένας επαγγελματίας που μπορούν να συμμετέχουν σε όλα τα στάδια της χημικής βιομηχανίας, από το σχεδιασμό του έργου, με το τελικό προϊόν, αλλά και στην έρευνα και στην κοινωνικο-περιβαλλοντικά θέματα.... [-]

Βραζιλία Rio de Janeiro
Μάρτιος 2020
Portuguese (Brazil)
Πλήρης παρακολούθηση
5 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

SENAI CETIQT Institucional