Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γνωρίστε τον FASM

Η Faculdade Σάντα Marcelina - FASM, ως Ίδρυμα Ανώτατης Εκπαίδευσης, έχει την ίδρυσή της στην Ανώτατη Εκπαίδευση Νομοθεσία στη Βραζιλία και ως καθολικός στα επίσημα έγγραφα της Εκκλησίας σε παγκόσμιο επίπεδο, ιδιαίτερα στην Αποστολική Σύνταγμα στα πανεπιστήμια και Καθολική Κολέγια στην Αποστολική Σύνταγμα το Ανώτατο Ποντίφικα Ιωάννη Παύλο ΙΙ - Κατευθυντήριες γραμμές και πρότυπα για τους καθολικούς πανεπιστήμια και στα έγγραφα του Διεθνούς Ινστιτούτου των Αδελφών του Αγίου Marcellina, να αναπτύξουν χριστιανική εκπαιδευτικές τους δραστηριότητες, κοινωνικά και πολιτιστικά. Από το 1929, ημερομηνία της ίδρυσής της, έχει παίξει την αποστολή του, η επιλογή για τους νέους, ανοιχτή στις ανάγκες του σημερινού κόσμου ιεράρχηση. Αναγνωρίστηκε από την Ομοσπονδιακή διατάγματος 2.708 / 34. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία η Faculdade Σάντα Marcelina αναγνωρίζεται από γνωμοδότηση Νο 1043/80 και με την υπουργική απόφαση Νο 519 της 31ης Αυγούστου 1981.

Η FASM συνειδητοποιεί την αποστολή του σχηματισμού ικανούς επαγγελματίες για την ανάπτυξη της επιστημονικής, τεχνολογικής, καλλιτεχνικές, πολιτιστικές, πολιτικές και κοινωνικές δραστηριότητες.

Θέα

Η Marcelinas, σε κοινωνία με τον λαό, έχουν ως στόχο την παροχή εκπαίδευσης, του πολιτισμού, της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας αριστείας στο πνεύμα της οικογένειας, με βάση τις ηθικές αξίες, την ηθική και Χριστιανικό, ακολουθώντας τις πινακίδες των καιρών.

Αποστολή

Μετασχηματίσει την κοινωνία, υπό το φως του Ευαγγελίου, και της επιστήμης ως εργαλείο και το περιβάλλον, προσφέροντας το ανθρώπινο ον εκπαίδευση στο σύνολό της.

Αρχές

Η πίστη στον Ιησού Χριστό, σύμφωνα με τις Γραφές Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια Η αφοσίωση και η υπακοή στο Magisterium της Εκκλησίας και της Συνόδου Μάρτυρας της ζωής Οικογενειακό πνεύμα Σφριγηλότητα και απαλότητα Ηθική, η αλήθεια και η διαφάνεια Ρολόι για τα σημάδια των καιρών Ενότητα στην πολυμορφία

Αξίες

Δράση και περισυλλογή Αφοσίωση και τη δέσμευση Υποδοχή και φροντίδα Της αδελφικής συμβίωσης Η συνεργασία και η απόσπαση Η απλότητα και ταπεινότητα Δικαιοσύνη και εντιμότητα Συνοχή Ζωής Χαρά και ενθουσιασμό σε λειτουργία Επιστημονικό και πολιτιστικό την ενημέρωση Επαγγελματική ικανότητα Βιωσιμότητα: οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική

Μονάδες

Η Faculdade Σάντα Marcelina έχει δύο ενότητες: Πέρδικες και Itaquera.

Πέρδικες

Σε Πέρδικες, προσφέρει μαθήματα Μόδα, Μουσική, Εικαστικές Τέχνες, Διεθνείς Σχέσεις, Bachelor of Music και Bachelor in Visual Arts. Ένας πτυχιούχος προσφέρει μαθήματα μόδας και του design? Αξεσουάρ για σχεδιασμό? Άρωμα πολιτισμό? Δημοφιλές τραγούδι: τη δημιουργία, την παραγωγή μουσικής και την απόδοση? Διδασκαλία / μάθηση? Διδακτική πρακτική? Γλυπτική και την εγκατάσταση? MBA στη στρατηγική και παγκόσμιων κινδύνων και MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Στρατηγική Διοίκηση.

Itaquera

Από το 1999, FASM επίσης δραστηριοποιείται στην Ανατολική Ζώνη του Σάο Πάολο, σε Itaquera. Στην ενότητα αυτή, τα ιατρικά μαθήματα που πραγματοποιήθηκε? Διοίκηση? Λογιστική? Νοσηλευτική? Διατροφή? Νοσηλευτική? Φυσιοθεραπεία και Ακτινολογίας Ιατρικής Τεχνολόγος. Στη μεταπτυχιακή φοιτήτρια, προσφέρονται Decisorial Ελεγκτής μαθήματα? Διαχείρισης Ποιότητας? Διαχείρισης των επιχειρήσεων? Εταιρείες οικονομική διαχείριση? Νοσηλευτική Εντατικής Θεραπείας? Νοσηλευτική σε Νεογνολογία? Μαιευτικό? Παιδιατρική Νοσηλευτική? Νοσηλευτική διαχείρισης Υπηρεσίες Μονάδες? Έκτακτης ανάγκης και τον επείγοντα χαρακτήρα? Ακτινολογία? Αξονική Τομογραφία και η μαγνητική τομογραφία? Ακτινοβολία και την υγεία.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Portuguese (Brazil)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Faculdade Santa Marcelina (FASM)

Το μάθημα έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους μαθητές να κατανοήσουν, να αναλύσουν και να σκεφτούν τις νέες παγκόσμιες δομές, έτσι ώστε να είναι στο τέλος του μαθήματος, ε ... [+]

Παρουσίαση

Δημιουργήθηκε το 1999, μετά την ανάπτυξη των μαθημάτων Διεθνών Σχέσεων στη Βραζιλία, η πορεία των διεθνών σχέσεων στο FASM έγινε ένας από τους πρωτοπόρους στην πόλη του Σάο Πάολο, και σήμερα έχει πάνω από μια δεκαετία της επιτυχίας και της κατάρτισης των επαγγελματιών που εργάζονται σε τομείς της έρευνας, το εξωτερικό εμπόριο, την εφοδιαστική, τη χρηματοδότηση, τη στρατηγική, τις μη κυβερνητικές οργανώσεις και τη διπλωματία.... [-]

Βραζιλία São Paulo
Μάρτιος 2020
Portuguese (Brazil)
Πλήρης παρακολούθηση
8 βρείτε το διδακτορικό σας της νομικής
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά