Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η FMJ - Mackenzie River είναι ένας θεσμός διεπιστημονική τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ιδιωτικά, σκοπός των οποίων είναι να εκπαιδεύσει τις ανθρώπινες αξίες upscale, είναι σε θέση να αντιληφθούν και να ερμηνεύσουν τα τρέχοντα παραδείγματα, οραματίζεστε νέες δυνατότητες και να προτείνει τη δημιουργία εναλλακτικών διαδρομών, στο πρόσωπο των αιτημάτων της συγχρονικότητα.

Το θεσμικό σχέδιο FMJ - Ποταμός Mackenzie έχει ως στόχο να επεκτείνει και να καινοτομούν πέρα ​​από τις συμβατικές προτάσεις σχετικές με τα υπάρχοντα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σήμερα. Η επέκταση και η απαιτούμενη καινοτομία, που βασίζεται σε ένα πρότυπο γυμνάσιο, έχουν, ως κατευθυντήρια γραμμή, την κατανόηση της πραγματικότητας, η οποία προϋποθέτει την ευαισθητοποίηση της κοινότητας και ως εκ τούτου, ένα περιουσιακό στοιχείο της γνώσης, όχι μόνο γνώσεις, αλλά και κριτική και την κοινωνία κτίριο.

Αυτά τα χαρακτηριστικά επιτρέπουν στο θεσμικό σχεδιασμό ενσωματώνει μια δοκιμαστική βάση, την παραγωγή νέων γνώσεων σχετικά με τις κοινωνικές συνθήκες, πράγμα που σημαίνει ότι ως μέθοδος για την ενσωμάτωση της διδασκαλίας / έρευνας και της διεπιστημονικότητας, και, ως αρχή, με την αλληλεπίδραση με την κοινωνία.

Αποστολή, Όραμα και Αξίες

Αποστολή

Εκπαιδεύστε το ανθρώπινο ον που δημιουργήθηκε κατ 'εικόνα του Θεού, για την πλήρη άσκηση της ιδιότητας του πολίτη, συμβάλλουν στην ανάπτυξη του εαυτού και της κοινωνίας μέσα από τη διδασκαλία, την έρευνα και την επέκταση, και πολιτιστικές, αθλητικές, κοινωνικές και πνευματικές δραστηριότητες, Περιβάλλον Αναμορφωμένα χριστιανική πίστη.

Θέα

Για να αναγνωρίζεται από την κοινωνία ως εξομολογητήριο Presbyterian ίδρυμα, φιλανθρωπική και προφίλ κοινότητας, η οποία είναι αφιερωμένη στο θείο και επιστημών του ανθρώπου? που χαρακτηρίζεται από τη συνεχή επιδίωξη της αριστείας στη διδασκαλία, την έρευνα και την επέκταση? αγωνίζεται για την ολοκληρωμένη διαμόρφωση του ανθρώπινου όντος, σε Αναμορφωμένα χριστιανική πίστη περιβάλλον.

Αξίες και Αρχές

Στην προσωπική συμπεριφορά: αξιοπρέπεια, το χαρακτήρα, την ακεραιότητα και την mackenzista πνεύμα? Στις διαπροσωπικές σχέσεις: την πίστη, τον αμοιβαίο σεβασμό, την κατανόηση, την ειλικρίνεια και ταπεινότητα? Κατά την άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας: δεοντολογία, την ικανότητα, τη δημιουργικότητα, την πειθαρχία, την αφοσίωση και την προθυμία να εργαστούν εθελοντικά? Κατά τη διαδικασία λήψης απόφασης: αναζήτηση της συναίνεσης, της δικαιοσύνης, της αλήθειας, της ισότητας των ευκαιριών για όλους? Η σχέση μεταξύ των συλλογικών οργάνων, μονάδων και των υπηρεσιών: η συνεργασία, το ομαδικό πνεύμα, ο επαγγελματισμός και η σωστή επικοινωνία? Η σχέση με τα άλλα θεσμικά όργανα: υπευθυνότητα, ανεξαρτησία και τη διαφάνεια? Στην κοινωνία: η συμμετοχή και η υπηρεσία προς την κοινότητα? Και ανά πάσα στιγμή, να ενεργεί με αγάπη, η οποία είναι ο δεσμός της τελειότητας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Portuguese (Brazil)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

Διοίκηση είναι μια εφαρμοσμένη κοινωνική επιστήμη αναπτύσσει το σχεδιασμό στρατηγικών για τη διαχείριση των ανθρώπινων, υλικών και οικονομικών πόρων ενός οργανισμού. ... [+]

Διοίκηση είναι μια εφαρμοσμένη κοινωνική επιστήμη αναπτύσσει το σχεδιασμό στρατηγικών για τη διαχείριση των ανθρώπινων, υλικών και οικονομικών πόρων ενός οργανισμού. Ο διαχειριστής πρέπει να είναι σε θέση να επιτύχει τους στόχους και τους οργανωτικούς στόχους μέσω της διαδικασίας να σχεδιάζουν, να οργανώνουν, διευθύνουν και ελέγχουν τις δράσεις που θα αναπτυχθούν στους τομείς του Ανθρώπινου Δυναμικού, Μάρκετινγκ, Οικονομικών και Παραγωγής.... [-]

Βραζιλία Rio de Janeiro
Μάρτιος 2020
Portuguese (Brazil)
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

Η Λογιστική μάθημα στοχεύει στα ταμεία κατάρτισης με την ικανότητα να ενεργούν κατ 'επάγγελμα σε όλη την επικράτεια. ... [+]

Η Λογιστική μάθημα στοχεύει στα ταμεία κατάρτισης με την ικανότητα να ενεργούν κατ 'επάγγελμα σε όλη την επικράτεια. Το πρόγραμμα σπουδών είναι καλά ισορροπημένη λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των υποχρεωτικών μαθημάτων που προβλέπονται στο ελάχιστο αναλυτικό πρόγραμμα για το MEC, καθώς και εκείνα για τη σωστή κατάρτιση των επαγγελματιών της λογιστικής ανωτάτου επιπέδου, ο μετρητής.... [-]

Βραζιλία Rio de Janeiro
Μάρτιος 2020
Portuguese (Brazil)
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά