Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε το 1998, η Σχολή της Αμερικής (FAM) είναι ένας θεσμός στην πόλη του Σάο Πάολο, που προσφέρει μαθήματα σε διάφορους τομείς της γνώσης.

Το όργανο ήρθε με την πρόθεση να προσφέρει μια διαφοροποιημένη επιλογή της ιδιωτικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Σάο Πάολο, θέτοντας ως προτεραιότητα την ποιότητα των μαθημάτων, δηλαδή, παρέχουν επαρκείς και σύγχρονες εγκαταστάσεις που ανταποκρίνονται στη ζήτηση των ενδιαφερόμενων φοιτητών για να αυξηθεί τόσο σε προσωπικό επίπεδο ως επαγγελματίας.

Τα μαθήματα που προσφέρονται από FAM αξιολογούνται από το Υπουργείο Παιδείας (MEC) με άριστες έννοιες, πολλοί από αυτούς με άριστα. Διαφοροποιημένη παιδαγωγική του έργου, τις υποδομές με το διεθνές πρότυπο (το πρώτο στη Βραζιλία) και με υψηλά προσόντα διδασκόντων, που απαρτίζεται από εκπαιδευτικούς και τους γιατρούς. FAM συστατικά που κάνουν ένα ιδανικό όργανο για να σχηματίσει ικανή και επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην αγορά εργασίας.

Η πρόταση της εκπαίδευσης βασίζεται στην ανησυχία για το μαθητή και το επαγγελματικό τους μέλλον. Οι επενδύσεις αποσκοπούν στην παροχή επαρκούς και σύγχρονες εγκαταστάσεις για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του πανεπιστημίου.

Για αυτούς και πολλούς άλλους λόγους, ότι η Σχολή της Αμερικής είναι η πύλη για την επιτυχία της σταδιοδρομίας σας, μετά από όλα, η ιστορία της επιτυχίας μας είναι δική σας!

ΙΣΤΟΡΙΑ Μια προσωπική όνειρο που έγινε πραγματικότητα από τον συντηρητή: προσφορά στην πόλη του Σάο Πάολο, στη γειτονιά της Παρηγορήτισσας, σε διαφοροποιημένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες που υπάρχουν στο ιδιωτικό δίκτυο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Αυτή είναι η πιο καινοτόμος των τελευταίων χρόνων εκπαιδευτικού έργου και γι 'αυτό είμαστε υπερήφανοι για να το αναδείξουν.

Ο μετασχηματισμός αρχίζει με την απόκτηση του πρώην έδρα του Αρχείου Θεάτρου, με όλες τις πολιτιστικό παρελθόν χαραγμένο στην καλλιτεχνική ιστορία της πόλης του Σάο Πάολο, ειδικά στις δεκαετίες των ετών 60/70, όπου και όταν υπήρχαν διαφορετικά πολιτικά και καλλιτεχνικά γεγονότα που Άρχισαν την ταχεία μετατροπή της κοινωνικο-οικονομικής, καλλιτεχνικής και πολιτιστικής Σάο Πάολο.

Η αποστολή ενός Σπίτι του Πολιτισμού, του συντηρητή μεταμορφώθηκε το 1995 από μια αρχιτεκτονική παρέμβαση τρία χρόνια, το κτίριο του θεάτρου, που σήμερα ονομάζεται Κτίριο Yara Vianna Lamacchia.

Άνοιξε τον Ιανουάριο του 1998, με εγκαταστάσεις που έχουν σχεδιαστεί για τις πιο σύγχρονες διεθνείς προδιαγραφές άνεσης και ασφάλειας. Ένα όμορφο και χαλαρό χώρο για να προσθέσετε τη γνώση, να μοιραστούν ιδέες και να πολλαπλασιάσει τους φίλους.

Τον Αύγουστο του 1998 ξεκίνησε τις δραστηριότητες της Σχολής της Αμερικής, με την πρόσληψη μιας ομάδας σημείωσε εμπειρογνώμονες στον τομέα της εκπαίδευσης, την ανάπτυξη της αδειοδότησης του έργου των παρακάτω μαθήματα:

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Portuguese (Brazil)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Faculdade Das Américas (FAM)

Η διαφήμιση είναι η επιστήμη του σχεδιασμού, προετοιμασίας, την εκτέλεση και τη διάδοση των διαφημιστικών εκστρατειών, προκειμένου να εφαρμόσει την αναγνωρισιμότητα της μ ... [+]

Για το μάθημα Η διαφήμιση είναι η επιστήμη του σχεδιασμού, προετοιμασίας, την εκτέλεση και τη διάδοση των διαφημιστικών εκστρατειών, προκειμένου να εφαρμόσει την αναγνωρισιμότητα της μάρκας και να αυξήσει τις πωλήσεις του προϊόντος ή της υπηρεσίας.

Στη Σχολή της Αμερικής, ο φοιτητής της διαφήμισης θα είναι σε θέση να δημιουργήσει διαφημιστικές εκστρατείες, με στόχο να παρουσιάσει ένα προϊόν / υπηρεσία στο κοινό για να προωθήσει την πώληση τους.... [-]

Βραζιλία São Paulo
Μάρτιος 2020
Portuguese (Brazil)
Πλήρης παρακολούθηση
7 - 13 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Faculdade Das Américas (FAM)

Η πορεία της Εταιρείας επιτρέπει στον επαγγελματία να ενεργεί ως διαχειριστής των οικονομικών, υλικών ή των ανθρώπων, που επηρεάζουν τη λήψη αποφάσεων σχετικά με τους δια ... [+]

Για το μάθημα Η πορεία της Εταιρείας επιτρέπει στον επαγγελματία να ενεργεί ως διαχειριστής των οικονομικών, υλικών ή των ανθρώπων, που επηρεάζουν τη λήψη αποφάσεων σχετικά με τους διαθέσιμους πόρους. Είναι επίσης μια κοινωνική επιστήμη που μελετά και ερευνά τις πρακτικές που χρησιμοποιούνται για τη διαχείριση και τη διαχείριση των πόρων.

ΚΥΡΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Φοιτητής Διοίκησης της Σχολής της Αμερικής θα είναι σε θέση να: Διαχειριστείτε δραστηριότητες της εταιρείας? Οργανώσει και να συντονίσει τις οικονομικές δραστηριότητες μιας επιχείρησης? Σχεδιασμό, την προώθηση και τη διαχείριση των δημόσιων και ιδιωτικών ιδρυμάτων? Ορίστε τις επιχειρησιακές στρατηγικές της εταιρείας, μελετώντας τις ανάγκες των πελατών, την ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών για να τους υπηρετούν και τις πωλήσεις σχέδιο? Σχεδιασμός και διαχείριση του προϋπολογισμού μιας επιχείρησης, καθιστώντας τον έλεγχο του κόστους και εσωτερικού ελέγχου? Ο μόλυβδος, να επικοινωνούν, να οδηγήσει και να παρακινήσει τους ανθρώπους. ... [-]
Βραζιλία São Paulo
Μάρτιος 2020
Portuguese (Brazil)
Πλήρης παρακολούθηση
8 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά