Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Σώμα των Μηχανικών και Management School είναι μόλις εννέα χρόνια στην αγορά αλλά ήδη παρουσιάζει εξαιρετικά αποτελέσματα και ξεχωρίζει από τα εθνικά σχολεία, λόγω των διαφορών τους. Θεωρείται από MEC ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά κολέγια Μηχανικών Παραγωγής του Σάο Πάολο, λαμβάνοντας υπόψη το CPC, σύνθετος δείκτης για την σημείωση στο ENADE, καθηγητές, τους πόρους διδασκαλίας-μάθησης, των υποδομών και εγκαταστάσεων.

Η σχολή είναι μια χαρά και έχει επιλέξει ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΡΟΙ, γιατροί, δάσκαλοι και εμπειρογνωμόνων που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία που έχουν τελεστεί στο σχηματισμό πλήρων μηχανικών παραγωγής, συνδυάζοντας την τεχνολογική γνώση σχετικά με παραγωγικές διαδικασίες και στρατηγικού οράματος που της επιχείρησης.

Περισσότερο από αυτό, υπάρχει πραγματική ανησυχία στο να διασφαλίσει ότι οι μαθητές να αναπτύξουν όχι μόνο τις ακαδημαϊκές γνώσεις τους, αλλά και την προσωπική τους ανάπτυξη. Ενθαρρύνονται να ανακαλύψουν και να εξερευνήσουν το πλήρες δυναμικό τους, με αποτέλεσμα οι επαγγελματίες έτοιμοι να εισέλθουν στην αγορά εργασίας και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που θα φέρει το μέλλον για την κοινωνία.

Γιατί ESEG Η Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης έχει μια καινοτόμο μεθοδολογία διδασκαλίας, φέρει έξω το καλύτερο σε κάθε περιοχή για να μετατρέψει τον μαθητή σε μια πλήρη επαγγελματική.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Portuguese (Brazil)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Μηχανικών Παραγωγής είναι μια πορεία με πολλές δυνατότητες: περιλαμβάνει το σχεδιασμό, τη διαχείριση και τη βελτίωση των συστημάτων παραγωγής αγαθών και υπηρεσιών μέσω τη ... [+]

Διάρκεια: 10 εξάμηνα

Περίοδοι: Μέρα και νύχτα

Τι κάνεις;

Μηχανικών Παραγωγής είναι μια πορεία με πολλές δυνατότητες: περιλαμβάνει το σχεδιασμό, τη διαχείριση και τη βελτίωση των συστημάτων παραγωγής αγαθών και υπηρεσιών μέσω της εφαρμογής δικές του τεχνικές και μεθόδους για τη βελτίωση της αποδοτικότητας των επιχειρήσεων.

Ως εκ τούτου, ο μηχανικός παραγωγής μπορεί να συνεχίσει τις ευκαιρίες στους τομείς του ελέγχου της ποιότητας, τον προγραμματισμό της παραγωγής, στρατηγική, τα συστήματα πληροφοριών, την εφοδιαστική, μεταξύ άλλων.... [-]

Βραζιλία São Paulo
Μάρτιος 2020
Portuguese (Brazil)
Πλήρης παρακολούθηση
10 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Ο πολιτικός μηχανικός είναι επαγγελματίας με μεγάλη τεχνική κατάρτιση. ... [+]

Διάρκεια: 10 εξάμηνα

Περίοδοι: Μέρα και νύχτα

Τι κάνεις;

Ο πολιτικός μηχανικός είναι επαγγελματίας με μεγάλη τεχνική κατάρτιση. Είναι σε θέση να συλλάβουν, σχέδιο, το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη συντήρηση και την αντιμετώπιση προβλημάτων κτίρια, γέφυρες, φράγματα, σήραγγες, θεμέλια, τον περιορισμό και την ευστάθεια πρανών, παροχή νερού, τους υδάτινους πόρους, υδροηλεκτρική? άρδευσης και αποχέτευσης, επεξεργασίας λυμάτων και νερού, τη διάθεση στερεών αποβλήτων και τον έλεγχο της ρύπανσης των υδάτων, των υποδομών μεταφορών, λιμάνια, αεροδρόμια, υδάτινες οδούς, δρόμους και μεταφοράς.... [-]

Βραζιλία São Paulo
Μάρτιος 2020
Portuguese (Brazil)
Πλήρης παρακολούθηση
10 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά