Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο Κέντρο του Ρίο Γκράντε ντο Νόρτε (UNI-RN) είναι να χρηματοδοτήσει η Λίγκα του Rio Grande do Norte Εκπαίδευση. Μη κερδοσκοπική, αφιερωμένο αποκλειστικά για εκπαιδευτικούς σκοπούς, η εκπαίδευση Λιγκ δημιουργήθηκε στις 23 Ιουλίου 1911, με τον ιδρυτικό ποιητή Henry Castriciano de Souza, εκπαιδευτικός και συγγραφέας μεγάλη αξία. Το πρώτο καταστατικό του Συνδέσμου έχει οριστεί κύριος στόχος της: "... βοηθήσει ηβική αρμοδιότητες καθόλου όταν πρόκειται για την εκπαίδευση και την εκπαίδευση. "

Προκειμένου να προσφέρουν γυναικεία εκπαίδευση, ο Σύνδεσμος δημιουργήσει το Εγχώριο Σχολή των Χριστουγέννων, στις 1η Σεπτεμβρίου 1914. Συγκροτήθηκε με το μοντέλο της Ecoles ménagère της Ελβετίας, τα Χριστούγεννα Εγχώριο Σχολή αποτελεί ένα ορόσημο στην εξάπλωση του νέου ρόλου των γυναικών στο σπίτι και στην κοινωνία, και, με την πάροδο του χρόνου, προσαρμόζεται στις αλλαγές της κοινωνίας και να μετατραπεί σε σύγχρονο συγκρότημα του νηπιαγωγείου, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Προκειμένου να παρέχει αυτές τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, επίσης, το αρσενικό, η διδασκαλία Λιγκ δημιούργησε το εκπαιδευτικό συγκρότημα Henry Castriciano, μικτό σχολείο, που έχει εγκατασταθεί στις 15 Μαρτίου, 1987.

Ο Σύνδεσμος των Rio Grande do Norte Διδασκαλία γύρισε, στη συνέχεια, για την παροχή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Έτσι, στις 28 Απριλίου 1997, με υπουργική απόφαση, η οποία υπεγράφη από τον Πρόεδρο Ozório Bezerra Dantas, δημιουργήθηκε στο Σχολείο Natal για την Ανάπτυξη του Rio Grande do Norte (Farn). Εκπροσωπώντας την Εκπαίδευση League, ο δάσκαλος Noilde Ramalho κάλεσε τον καθηγητή Νταλαντιέ Πρόσωπο Cunha Λίμα να δομήσει το παιδαγωγικό έργο του νεοσύστατου κολέγιο. Έτσι, με τον διευθυντή Καθηγητή Νταλαντιέ, η Farn επίσημα εγκατασταθεί στις 25 Φεβρουαρίου, 1999. Αρχικά προσφέρονται τέσσερα προπτυχιακά μαθήματα.

Επί του παρόντος, η UNI-RN προσφέρει 15 προπτυχιακά μαθήματα, δέκα εργένηδες: Διοίκηση, Αρχιτεκτονικής και Πολεοδομίας, λογιστική, το δίκαιο, Νοσηλευτικής, Φυσικοθεραπείας, Διατροφή, Ψυχολογία, Πληροφοριακά Συστήματα και Φυσικής Αγωγής? πτυχία στην Επιστήμη των Υπολογιστών και Φυσικής Αγωγής? καθώς και τεχνολόγοι στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Δίκτυα Υπολογιστών.

Επίσης είναι σε λειτουργία, με μεγάλη επιτυχία και χαρακτήρα επέκτασης, 40 sensu μαθημάτων μετά την αποφοίτηση στους τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων, Λογιστικής, Δίκαιο, Μηχανικών, Πληροφορικής, Περιβάλλοντος, Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Portuguese (Brazil)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Centro Universitário do Rio Grande do Norte (UNI-RN)

Ο βαθμός στη διοίκηση επιχειρήσεων, μέσω της γενικής εκπαίδευσης της, θα είναι σε θέση να ενεργήσει στους ακόλουθους τομείς: Οικονομικών, Logistics, Marketing, Διαχείριση ... [+]

Προφίλ εκκένωσης Ο βαθμός στη διοίκηση επιχειρήσεων, μέσω της γενικής εκπαίδευσης της, θα είναι σε θέση να ενεργήσει στους ακόλουθους τομείς: Οικονομικών, Logistics, Marketing, Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Στρατηγική, Παραγωγή και υλικά, να μην ξεχνάμε ότι η εμπειρία τους στους τομείς αυτούς θα πρέπει να δοθεί στην συνέχεια της μελέτες μέσω αυστηρών μεταπτυχιακό ή ευρεία έννοια.

... [-]

Βραζιλία Natal
Μάρτιος 2020
Portuguese (Brazil)
Μερική παρακολούθηση
7 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά